Wednesday, October 9, 2019

And So We Were Three // 9 //


VAROVÁNÍ 18+

Justin po zjištění, že si budou moct Baileyho nejspíš vzít co nevidět domů, vzal internet a obchody útokem, aby dokoupil všechno potřebné a udělal zásobu krmiva všeho druhu, což mu Brian samozřejmě nezapomněl okomentovat několika poznámkami se správnou dávkou ironie, za což si od něj vysloužil ne jedno protočení očí či vyplazení jazyka.

Brian by však lhal, kdyby tvrdil, že by mu snad vadilo vidět Justina v takovém stavu nadšení. Měl trochu (velký) problém s tím, že jejich dům vypadá jako prvotřídní hračkářství pro psi a počítal s tím, že si to samé bude myslet kdokoliv překročí práh Britinu, ale... dokud byl šťastný Justin, byl šťastný i on.

"Můžeš se na chvíli zastavit?" Brian z gauče zachytil Justinovu ruku, jak procházel kolem a stáhl si ho k sobě na klín.

"Briane... musím to tady udělat reprezentativní..."

"Justine, prezident ani nikdo podobný sem nepřijde... pouze pes."

"Jo a my musíme ukázat, že jsme schopni se o Baileyho postarat... zítra nás čeká naše největší zkouška a to ta, že budeme s Baileym úplně sami někde venku a pokud se nám nějakým způsobem podaří tím projít, budeme si ho moct vzít domů... myslíš si, že Jess bude nadšená, když uvidí, že nejsme vůbec připraveni?"

"Justine, podívej se kolem sebe... přijde ti, že nejsme připraveni? Z toho všeho, co si nakoupil, bychom si mohli udělat vlastní útulek," zasmál se a prohrábl se mu ve vlasech.

"Jo, ale všechno musí být na svém místě... tohle je jeden velký chaos."

"Bude to na svém místě, znám tě moc dobře, takže vím, že pro to uděláš všechno, co jenom jde... ale já jsem tu taky, Sunshine a dokud tu není ta čtyřnohá potvora, se kterou se o tebe budu muset dělit, musím z toho teď vytřískat co nejvíc..." začal pomalu líbat Justinův krk, který na to hned reagoval.

"Nevím, jestli je dobrá taktika svádění, nazývat přede mnou Baileyho čtyřnohou potvorou," Justinova ústa hned na to opustilo zasténaní, když mu Brian zabloudil rukou pod tričko k jeho tvrdé bradavce.

"Řekl bych, že si nestěžuješ," usmál se a nasál vůni Justinova krku.

"Rozhodně to ještě probereme, ale... fuck," Justin zvrátil Brianovu hlavu a vášnivě ho políbil. "Vždycky mě dostaneš tam, kam chceš."

Justin následně změnil polohu a během chvíle seděl čelem k Brianovi, nohy obtočené kolem jeho trupu. Brian zajel rukama pod jeho tričko a špičkami prstů mu brouzdal po zádech, zatímco byli jejich rty spojené v polibcích.

"Stejně jako ty mně, Sunshine," vydechl.

"Je pravda, že na to máme oba dva nadání," pousmál se a pomalu Brianovi přetáhl tričko přes hlavu. "Tak moc tě miluju, Briane..."

"A já miluju tebe," Brian pevně chytil Justina a společně s ním se zvedl.

Justin zpevnil sevření svých nohou kolem Briana a ruce spojil za jeho krkem. Takhle spolu došli až do ložnice, kde ho Brian položil na postel.

Pomalu mu rozepl kalhoty a ty z něj pak jedním tahem sundal. S tričkem si Justin pomohl sám a následně sledoval Briana, jak sám sebe zbavuje přebytečného oblečení, zatímco s Justinem udržoval oční kontakt plný chtíče a vzrušení.

Poté se přesunul k Justinovi na postel a z polibků vytvářel cestičku po jeho stehnech až k jeho přes trenky rýsující se erekci. Přes tu přebytečnou látku ho začal líbat a vysloužil si od Justina ne jedno zasténání. Ten sám chtěl ze sebe ten poslední otravný kus oblečení sundat, ale Brian mu to nedovolil. Místo toho jazykem začal laskat jeho tvrdého ptáka i přes trenky, což Justina přivádělo k šílenství a doslova v rukách drtil prostěradlo.

Netrvalo dlouho a trenky byly natolik mokré, jak následkem Brianových slin, tak Justinovým preejakulátem. Ne jednou byl během Brianova počínání Justin na dosah orgasmu, ale Brian vždy věděl, kdy přestat s tím, co dělá.

Ale nakonec ani on sám neodolal a tu zbývající, mokrou, látku z něho konečně sundal a mohl tak zřetelně vidět Justinovu rudou téměř fialovou erekci, která dychtila po Brianově nadané puse.

"Briane... prosím," zasténal Justin, když Brian dlouho nic nedělal.

"O co prosíš?" Brian nasadil hravý tón.

"Fuck, ty mě snad zabiješ... potřebuju tě..."

"Jak moc, Sunshine?" jeho prsty se letmo dotkly Justinova penisu a ten se automaticky prohnul v zádech.

Jenže následně se rozhodl převzít kontrolu a překvapeného Briana přetočil pod sebe, tomu chvíli trvalo, než mu došlo, co se právě stalo, ale Justin mu pevně držel ruce nad hlavou a nehodlal ho jen tak pustit.

"Chceš teď prosit ty?" usmál se Justin proradně a začal se svou erekcí třít o tu Brianovu, zatímco ho líbal na krku.

"Justine," Brian zalapal po vzduchu.

"Teď už to není taková sranda, hm?" zašeptal mu Justin do ucha a vsál do úst Brianův ušní lalůček.

"Potřebuju tvůj zadek, hned teď!"

"Tak si ho vezmi," Justin uvolnil Brianovy ruce a ten se okamžitě natáhl ke stolku pro kondom.

"Nasaď mi ho," podal ho Justinovi.

Ten si ho vzal do ruky, ale těsně než ho roztrhl, se zarazil a podíval na Briana: "Anebo bychom mohli..."

"Co?"

"Pokud vím, už nějakou dobu spíme jenom spolu, tak... by to mělo být bezpečné, ne?"

"Fuck, Justine, kolikrát tenhle rozhovor ještě povedeme? Nasaď mi ho... dřív, než se udělám a ty budeš mít po srandě, dobře?"

"Jsi zákeřný," Justin roztrhl obal. "Ale tahle konverzace bude mít ještě pokračování," pousmál se a následně Brianovi natáhl kondom.

"To se vsadím," ušklíbl se Brian a pak se jedním tahem vnořil do Justinova úzkého zadku, zatímco ho pevně chytil za boky a sledoval výrazy jeho tváře.

Justin si ihned užíval pohyby Brianova tvrdého ptáka ve svém těle, zatímco pozoroval svého partnera pod sebou, jak je na pokraji naprostého blaha. Oba byli.

Související obrázek

Fuck, jsi tak těsný, Sunshine, pomyslel si Brian s hříšným úsměvem na rtech a svoje tempo čím dál víc zrychloval, jak se víc blížil k orgasmu, zatímco Justin sám sobě pomáhal rukou a třel se ve stejném rytmu, jako do něj Brian přirážel a svým ptákem dráždil Justinovu prostatu.

A v momentě, co Brian dosáhl svého bouřlivého orgasmu uvnitř Justina, ani on neotálel a během několika následujících minut se jeho horké sperma ocitlo na Brianově břiše. Následně se na něj vysílením svalil a slepil jejich těla dohromady.

"Jak to vždycky říkáš?" Justin zhluboka dýchal. "Když dva zůstanou lepkaví po sexu přitisknutí k sobě, znamená to, že se milují?"

"Řekl bych, že to... už je zřejmé i bez tohohle, ale jo, Sunshine, přesně tak to říkám."

Justin se usmál od ucha k uchu a následně opět zaútočil na Brianovy rty vášnivými polibky. Nakonec ale společně zamířili do sprchy spláchnout ze sebe zbytky svého sexu... avšak skončili hned u dalšího.

####

Jestli byla věc, kterou Brian miloval ještě víc, než vášnivý, dokonalý a hlasitý sex s Justinem, bylo to probouzení se vedle něj, přitisknutý k jeho perfektnímu tělu, a následný polibek, který mu nastartoval hned mnohem lepší den. Dneska se bez toho musel obejít a soudě podle nadávek, které slyšel zezdola, tušil, že to bude mít něco s jeho pracemi na reprezentativním Britinu. Jednou mě fakt zabiješ, Sunshine.

"Ouch, shit!" zakřičel Justin, jak se - alespoň podle rány, co Brian slyšel, když scházel schody - o něco nakopl.

"Jsi v pohodě?" přispěchal k němu, ale nemohl úplně odolat menšímu smíchu.

"Jsem rád, že ti dobře sloužím jako prostředek zábavy," ohnal se Justin dotčeně, zatímco si mnul palec na noze.

"Ukaž mi to," Brian vzal jeho nohu a dal si ji na koleno, aby dobře viděl. "To přežiješ," usoudil a na palec ho následně něžně políbil.

"Rozhodně mi to tak nepřijde... ale budu ti věřit," pousmál se, teď už uvolněnější.

"Kolik je vůbec hodin?"

"Chvíli po osmé."

"A ty už tu děláš psí kusy?" Brian si hned vzápětí uvědomil, že to nebylo vhodně vybrané slovní spojení.

"Dělám to, co jsem včera nemohl, jelikož mě někdo zneužil," ušklíbl se.

"Zneužil jo? Tak to jsi první svého druhu, kdo si zneužití užívá."

Justin se zamračil, ale dlouho mu to nevydrželo, protože při té vzpomínce hned cítil nával vzrušení v podbřišku. Fuck, Justine, na to teď není čas! Okřikl se v duchu.

"Potřebuješ s něčím pomoct?"

"Asi tak s milionem věcí," povzdychl si. "Můžeš začít s tím, že tu hromadu krmiva nacpeš někam, kde se o to nepřizabijeme... prosím?"

"K tvým službám, Sunshine," konečně mu věnoval ten chtěný první ranní polibek a poté se vrhnul na Justinův požadavek.

A nakonec se i ukázalo, že ve dvou to jde mnohem líp, protože už za hodinu se mohli pyšnit tím, že Britin se stal reprezentativní a zároveň ideální pro nového psího člena rodiny.

"Jsme dobrý tým," pousmál se Justin, jak s Brianem seděli na gauči a rozhlížel se kolem sebe na to, co spolu zvládli.

"Vždycky jsme byli a vždycky budeme... ačkoliv teda - teď už budeme tři."

"Trojka je super číslo."

"S tím musím souhlasit, bohužel ho ale každý vnímáme trochu jinak," uchechtl se.

"Asshole," zasmál se Justin a šťouchl Briana do žeber.

"Taky tě miluju," natáhl se a Justina políbil.

Ti se následně společně vydali do kuchyně vytvořit si konečně nějakou snídani, ačkoliv to byl spíš Justin, kdo tvořil, Brian mu jen s radostí překážel, když z něj nedokázal na chvíli sundat ruce ani rty.

"Takhle umřeme hlady," oznámil mu Justin.

"Jen využívám toho, že jsme zatím ještě dva..."

"Toho si využil včera, pokud si dobře vzpomínám - 2x."

"Sám si říkal, že trojka je super číslo," otočil si Justina čelem k sobě a natáhl ruku, aby vypnul sporák.

Justin malou chvíli ještě protestoval, ale nakonec ani on neodolal tomu po dlouhé době připomenout jejich kuchyňské lince, co spolu dokážou udělat, když jeden druhého zasypávají rozkoší.

Poté ho Brian konečně nechal dodělat jejich jídlo, jelikož už i on pociťoval, jak se mu kroutí žaludek. A hned po té, jako obvykle lahodné snídani, se šli připravit na cestu a jejich poslední zkoušku, která určí, jestli si vezmou Baileyho domů nebo ne.

"Co v tom šatníku hledáš, bože? Společenský oblek?" popíchl ho Brian, když viděl, jak do něj Justin bezradně zírá.

"Chci vypadat hezky."

"Tak za prvé - vypadáš krásně," šel k němu a políbil ho na čelo. "A za druhé - Bailey tě stejně vyválí na zemi, věř mi, zažil jsem to," zasmál se.

"Ty vždycky víš, co říct," pousmál se na něj. "Fajn, vezmu si tohle," vytáhl klasické modré džíny, které na něm Brian miloval, protože byly těsné a bílé jednoduché tričko.

"Skvělá volba," pochválil ho Brian.

Hned, jak byli oblečeni a obuti, nastavili alarm, zavřeli za sebou dveře Britinu a vyrazili. Ta cesta tam byla vždycky dlouhá, ale dneska se pro oba zdála nekonečná, Justin, který měl doslova žaludek na vodě, už odpočítával vteřiny, než tam konečně byli.

"Vidím, že dneska je opět vše tak, jak má být," usmál se Brian. "Ty nervózní a já ten, co tě bude uklidňovat..."

"Neříkej mi, že nejsi ani trochu nervózní? Budeme s ním sami!"

"No... ano budeme a to už napořád, tak si začni zvykat," zastrčil mu pramínek vlasů za ucho.

"Co když nám uteče?"

"Utekl snad minule?"

"To tam byla Jess."

"Jsme dva schopní chlapi, co si myslíš, že se může stát?"

"Ukáže se, že nejsme zas tak schopní?" uchechtl se Justin.

"Bude to v pohodě, uvidíš." Nebo v to alespoň doufám!

Justin mu věnoval děkovný polibek a poté, snad už naposledy, zamířili dovnitř, připraveni čelit jejich dosavadně největší výzvě, co se Baileyho týče.

"Zdravím, Briane... Justine... Bailey se už nemůže dočkat," usmála se na ně Jess. "Tak jdeme pro něho?"

"Uhm... jo, jasně... jdeme," souhlasil Justin nervózně a skousl si ret. Brian, který si s ním však hned propletl prsty, ho dokázal uklidnit.

"Skvěle," Jess pokynula hlavou a zamířila s nimi pro Baileyho do klece.

Justin se nemohl dočkat toho, že už nikdy neuvidí Baileyho za těmi mřížemi, protože mu to trhalo srdce. Avšak když Bailey hned reagoval na jejich příchod skákáním, štěkáním a vrtěním ocasu, okamžitě mu to zvedlo náladu. Jess ho následně vyvedla z klece a on automaticky běžel k Justinovi, div ho neporazil, jak mu dával najevo, že ho rád vidí.

"Bailey, taky tě rád vidím, kamaráde," snažil se mu drbáním a hlazením dát najevo stejnou radost.

Jakmile byl Bailey spokojený s přivítáním Justina, ihned běžel k Brianovi, který byl ke svému vlastnímu překvapení, opravdu rád, že ho Bailey taky rád vidí.

"Nazdar, Bailey," klesl na bobek a náležitě ho podrbal za ušima, od Baileyho si vysloužil zachrochtání blahem.

A když si vzpomenu, jak jsem se bál, že mě sežereš, ušklíbl se Brian.

Hned vzápětí je Jess odvedla na jejich obvyklé aportovací místo a předala jim potřebné věci jako obojek, věc na aportování, Baileyho oblíbený provaz a nějaké pamlsky na odměnu.

"Takže uvidíme se za hodinu, užijte si to, kluci," usmála se na ně.

"Díky, Jess," opáčil Justin stejně.

Následně se vydal k Baileymu a úspěšně mu připnul vodítko. Hned na to za něj natáhl, aby mu dal najevo, že je na čase jít, což fungovalo jako kouzlo a všichni tři se vydali k brance. Problém však nastal u ní, když Bailey pochopil, že Jess s nimi nejde...

No comments:

Post a Comment