Friday, November 17, 2017

MAIN CHARACTERS

 článek obsahuje spoilery!

BRIAN KINNEY


Rodiče: Jack a Joanie Kinney / Debbie Novotny ("adoptivní" matka)
Sourozenci: Claire Kinney
Partner: Justin Taylor
Děti: Gus Kinney Marcus Peterson
Nejlepší přítel: Michael Novotny (jako bratr)
Dobří přátelé: Lindsay Peterson (biologická matka Guse/jako sestra), Ted Schmidt
Ostatní přátelé: Emmett Honeycutt, Melanie Marcus, Ben Bruckner

S Brianem se poprvé seznamujeme v úvodní epizodě. Je mu 29 let, žije v loftu a je manažerem reklamní agentury, za což je velmi dobře placený. Je velmi narcistický a arogantní. Na lásku a pevné vztahy nevěří. Jeho nejlepším kamarádem je Michael Novotny, se kterým se znají od 14 let a Maikey k Brianovi však vždy choval hlubší city. Brian to tak nejspíš cítil stejně, ale nikdy nebyl schopný mu to přiznat právě kvůli svému postoji k lásce. Je taktéž velmi promiskuitní a každou noc tráví s jiným mužem, někdy i s více. Řídí se heslem "bez omluv, bez výmluv a bez výčitek". Veškerý volný čas pak tráví v klubu Babylon nebo v baru Woody's s Michaelem, Emmettem a Tedem. Nebrání se alkoholu ani drogám.
Noc s Justinem pro něj měla být jednorázová záležitost, jenže Justinova vytrvalost nakonec zapříčiní, že se pro Briana všechno změní a on se do něj i přes všechna svá přesvědčení o tom, že láska neexistuje, zamiluje. Dává si však záležet, aby své city nedával nikomu najevo a to především Justinovi, což v pozdějších sériích nejednou vede k tomu, že se rozejedou.
Když šel na Justinův ples, který tam byl následně napaden, dával si to dlouhou dobu za vinu a každou noc trávil u Justina v nemocnici. O tom se však Justin nikdy nedozvěděl.
Má velmi špatný vztah s rodiči, kteří nevědí, že je gay, postupem času se oběma svěří, otci těsně před jeho smrtí a jeho matka to zjistí vlastně náhodou, když ho přijde navštívit a najde ho s Justinem, jejich vztah se poté ještě zhorší. Má starší sestru Claire a dva synovce, se kterými taktéž nevychází vůbec dobře. Jeden ze synovců ho jednou dokonce obviní ze sexuálního obtěžování, ze kterého Briana vyseká Justin.
Od jeho 14 se o něj prakticky starala Debbie, kterou bere jako mámu a která mu občas dává pěkně zabrat. S kamarádkou Lindsay má syna Guse, který vznikl umělým oplozením.
Když přijde o práci, rozhodne se založit vlastní firmu s názvem Kinnetik. Krátce na to však dostane rakovinu varlete, ale nechce o tom nikomu říct, zvlášť proto, že se bojí, že by ho Justin opustil, ten to však nakonec stejně zjistí a ukáže mu, že se toho bát nemusí. Po úspěšné operaci se rozhodne koupit Babylon. Justin se s ním ale následně rozchází, protože si uvědomuje, že jejich společná budoucnost nemá šanci. Brian to zazlívá Maikeymu, protože si myslí, že Justina ovlivnil jeho vztah s Benem. Když však na Babylon někdo spáchá bombový útok, který Justina málem zabije, Brian mu konečně přiznává, že ho miluje a následně ho požádá o ruku. Svatba se ale bohužel nakonec nekoná, protože Justin odchází do New Yorku, aby se prosadil jako umělec. Stejně tak se musí rozloučit se svým synem, protože ten se s Linds, Mel a se svojí sestrou stěhuje do Kanady, aby byli ve větším bezpečí. Brian zůstává v Pittsburghu, udobřuje se s Maikeym a dává znovu dohromady Babylon.

JUSTIN TAYLOR


Rodiče: Jennifer a Craig Taylor
Sourozenci: Molly Taylor
Partner: Brian Kinney, Ethan Gold (ex-přítel)
Nejlepší kamarádka: Daphne Chanders
Dobří přátelé: Lindsay Peterson, Michael Novotny
Ostatní přátelé: Ted Schmidt, Emmett Honeycutt, Melanie Marcus, Ben Bruckner

Justin je na začátku 17 letý student. Jeho největší vášní je malování, se kterým by to rád někam dotáhl. V úvodní epizodě se poprvé vydává na Liberty Avenue a potkává tam Briana, se kterým zažije svoje poprvé. Justin se do něj okamžitě zamiluje, ale postupnem času zjišťuje, že to s ním nebude mít tak jednoduché, protože Brian na lásku nevěří. Nechce se ale vzdát a tak se mu i přes to, že ho Brian opakovaně odhání, nakonec podaří dostat do jeho přízně.
Když jeho máma zjistí, že je gay, je to pro ni zprvu šok, ale nakonec se s tím smiřuje a Justina později podporuje, dokonce i s Brianem, to se však nedá říct o jeho otci, který chce udělat cokoliv pro to, aby Justin skončil se svým "nechutným životním stylem" a přestal se stýkat s Brianem. Brian proto nakonec Justinovi nabídne bydlení u něj, ale když kvůli němu Briana vykradou, tak ho vyhodí a zařídí mu bydlení u Debbie, díky které získá přezdívku Sunshine.
Má mladší sestru Molly a jeho nejlepší kamarádkou je Daphne Chanders, která tu pro něj vždycky je za každých okolností. Dokonce ho požádá, aby byl její první, a on jí v tom vyhoví. Kvůli své homosexualitě se taktéž stane ve škole terčem šikany, která nakonec vede až k tomu, že ho jeho spolužák Chris Hobbs na maturitním plese napadne pálkou a to způsobí Justinovi těžké následky v podobě třesu ruky. Brian si to dává za vinu a opět ho nechá k sobě nastěhovat a pomáhá mu, aby se uzdravil. Když si Justin uvědomí, že důvodem, proč ho k sobě Brian vzal, je ten, že dostal ránu do hlavy, odejde od něj, Brian mu ale nakonec přiznává, že to není důvodem, proč chce, aby zůstal a tak si stanovují svá pravidla - sex s každým jen jednou, žádná výměna jmen a čísel, doma vždy do 3 a nelíbat nikoho jiného na pusu.
Justin bude poté nějaký čas tancovat v Babylonu, aby si vydělal na školu, což se Brianovi nebude vůbec líbit a tak Justin nakonec přijme jeho nabídku finanční pomoci. S Michaelem spolu dokonce udělají vlastní komiks Rage.
Koncem druhé série se s Brianem přestává cítit dobře a to vede k tomu, že ho opustí kvůli mladému houslistovi Ethanovi Goldovi. Když však jejich vztah ztroskotá kvůli Ethanově nevěře, uvědomí si, že opustit Briana byla chyba a vrátí se k němu. I přes to, že mu to Brian nikdy neřekl, si konečně uvědomuje, že ho miluje.
Ve čtvrté sérii je jeho kamarád napaden a v něm se probouzejí staré vzpomínky na jeho napadení, což vede k tomu, že se přidá ke skupině Pink Pose, která bojuje proti homofobům, čímž se vystaví velkému nebezpečí, ale když to nakonec vyústí až k tomu, že málem zastřelí Hobbse, ze skupiny odchází. Na konci čtvrté série se vydává do LA, kde z Rage chtějí udělat film a je mu tam nabídnuto místo a to zrovna ve chvíli, kdy mu Brian řekne, že chce, aby se k němu oficiálně nastěhoval, Justin však vezme místo v LA. Ke zfilmování ale nakonec nedojde a on se tak vrací zpátky do Pittsburghu k Brianovi. Postupem času si ale začne uvědomovat, že s Brianem každý vidí svojí budoucnost jinak a tak se s ním rozejde. Když však málem zemře při bombovém útoku na Babylon, Brian mu konečně přizná, že ho miluje a požádá ho o ruku. Justin ale nakonec odchází do New Yorku splnit si sen umělce, v naději, že se za Brianem někdy vrátí.

MICHAEL NOVOTNY


Rodiče: Debbie Novotny a Danny Devore
Partner: Ben Bruckner (manžel), David Cameron (ex-přítel)
Děti: James "Hunter" Novotny-Bruckner, Jenny Rebecca Novotny Peterson Marcus
Nejlepší přítel: Brian Kinney (jako bratr)
Dobří přátelé: Ted Schmidt, Emmett Honeycutt, Justin Taylor
Ostatní přátelé: Lindsay Peterson, Melanie Marcus (biologická matka Jenny)

Maikey je typický kluk od vedle a Brianův nejlepší kamarád. Ve skutečnosti k němu ale chová romantické city a stále doufá, že by jejich vztah mohl přerůst v něco víc, jenže Brian tuhle hranici nikdy nechtěl překročit. Pro Michaela je proto ze začátku těžké sledovat, jak si Brian postupně buduje vztah s Justinem.
Jeho matkou je Debbie a otce nikdy nepoznal, žije v domnění, že je mrtvý, nakonec se však dozví, že mu Debbie lhala a jeho otec ve skutečnosti žije a je drag queen. V první sérii pracuje v supermarketu BigQ, jako zástupce vedoucího, kde svou homosexualitu drží v tajnosti. Což vede k tomu, že se do něj zakouká jeho kolegyně Tracy. Když se v práci zraní, pozná se s chiropraktikem Dr. Davidem Cameronem, se kterým začne randit. Brian dá nejednou najevo, že jim jejich vztah nehodlá usnadňovat a tak spolu s Davidem vedou jakousi válku o Maikeyho přízeň. Když však Debbie požádá Briana, aby Michaela konečně nechal žít jeho vlastní život, Brian mu uspořádá narozeninovou oslavu, kde Tracy prozradí, že je Michael ve skutečnosti gay, což způsobí, že se s Michaelem přestanou přátelit a Maikey se nastěhuje k Davidovi. Po zásahu Justina se to mezi nimi ale urovná. Na konci první série se Michael s Davidem rozhodnou přestěhovat do Portlandu, aby byl David nablízku svému synovi. Jejich vztah však skončí a Maikey se vrátí zpátky.
Následně pozná Bena Brucknera, ze kterého se vyklube jeho životní láska. Když zjistí, že se Ben v minulosti vyspal s Brianem, je naprosto zaskočený, ale nakonec se právě díky tomu konečně dostává přes Briana.
Ve druhé sérii se stane majitelem komiksového krámku a s Justinem se dokonce vrhnou do vlastní komiksové série jménem Rage.
Společně s Benem osvojí mladého prostituta Huntera a následně ho i adoptují. Ve čtvrté sérii se s Benem vezmou v Kanadě a s Melanie bude mít uměle zplozenou dceru Jenny Rebeccu. V páté sérii se jeho přátelství s Brianem téměř rozpadne, protože mu Brian bude zazlívat to, že ho Justin opustil. Po výbuchu v Babylonu, kdy se Mike ocitne v ohrožení života, se ale zase usmíří a jejich show Brian and Maikey pokračuje dál.

BEN BRUCKNER


Partner: Michael Novotny (manžel)
Děti: James "Hunter" Novotny-Bruckner
Tchýně: Debbie Novotny
Přátelé: Ted Schmidt, Emmett Honeycutt, Lindsay Peterson, Melanie Marcus, Justin Taylor, Brian Kinney

Ben se poprvé objevuje až ve druhé sérii. Je profesorem literatury a HIV pozitivní. S Michaelem se seznámí, když zavítá do jeho krámku, aby sehnal nějaké komiksy, a ihned si padnou do oka. Když Michael zjistí, že je Ben HIV pozitivní, těžce to nese a s Benem se rozchází, především kvůli naléhání jeho matky. Nakonec se k sobě ale zase vrátí a naprosto se do sebe zamilují. S jejich vztahem však Debbie stále nesouhlasí a trvá jí, než Bena přijme. To se stane, když Ben kvůli HIV skončí v nemocnici a téměř zemře. Debbie si totiž mezitím uvědomí, že Maikeyho štěstí je důležitější, než její obavy. Ben si však kvůli svému pobytu v nemocnici myslí, že bude lepší, když zmizí z Maikeyho života a naplánuje si cestu do Tibetu, kde se chce stát mnichem. Debbiu mu ovšem domluví, že by od Maikeyho neměl utíkat kvůli své nemoci a tak nakonec zůstává s Maikeym.
Zjištění, že se Ben v minulosti vyspal s Brianem, je pro Maikeyho velmi šokující, ale nakonec se s tím dokáže vyrovnat. Velmi ho zasáhne zpráva o smrti jeho bývalého přítele, který ho nakazil. Kvůli HIV se bude potýkat se závislostí na steroidech a bude kvůli nim velmi agresivní, při jednom svém výbuchu dokonce zraní Briana. Michael se proto uchýlí k radikálnímu řešení, při kterém se bude chtít sám infikovat Benovou použitou injekční stříkačkou a díky tomu se mu ho podaří konečně přimět, aby s tím přestal.
Ve třetí sérii potká mladého prostituta Huntera a i přes nesouhlas Maikeyho se mu rozhodne pomoct. Když se ukáže, že je Hunter taktéž HIV pozitivní, s Michaelem se o něj chtějí postarat a ujmou se ho. Když se objeví Hunterova máma, musí s ní bojovat o Huntera a ten je nakonec naštěstí svěřen do jejich péče a nakonec ho i adoptují. S Michaelem se vezmou ve čtvrté sérii v Kanadě a pořídí si společně domek na předměstí.

EMMETT HONEYCUTT


Partner: Drew Boyd (ex-přítel), Ted Schmidt (ex-přítel), George Schickle (ex-přítel)
Nejlepší přítel: Ted Schmidt
Dobří přátelé: Michael Novotny, Debbie Novotny
Ostatní přátelé: Brian Kinney, Justin Taylor, Melanie Marcus, Lindsay Peterson

Emmett je klasický gay, kterého na ulici zkrátka nepřehlédnete a je na to rozhodně hrdý, nejčastěji je vidět ve výstředním oblečení. Bydlí s Michaelem a ze začátku pracuje v módním butiku. Podobě jako Brian si dopřává hodně sexu, většinou ale po internetu a doufá, že pozná lásku.
V první sérii se mylně domnívá, že je HIV pozitivní a tak dá Bohu slib, že se už nikdy nevyspí s žádným mužem, pokud pozitivní nebude. A přesně to se stane a Emmett tak začne navštěvovat skupinu "Spatři světlo", která mu má údajně dopomoct k heterosexualitě. Ted s Michaelem se ho opakovaně snaží přesvědčit, aby ze skupiny odešel a byl tím, kým je. Ten je ale tvrdohlavý, avšak když se ho nakonec Ted rozhodne nechat jít, Emmett konečně prozře.
Ve druhé sérii se z něj dočasně stane pornohvězda "Fetch Dixon" na Tedových stránkách. Díky tomu pozná postaršího milionáře George Schickla, který se do něj zamiluje a nabídne mu cestu kolem světa, ten naneštěstí umírá na infarkt a Emmett se z toho dlouho dostává.
Když zjistí, že se do něj Ted zamiloval, je to pro něj zprvu šok, ale nakonec mu city opětuje a začnou spolu chodit. Společně se nastěhují do nového domu a zdá se, že mají svojí pohádku. Když se však Ted dostane do problémů kvůli své porno stránce, propadne depresím a začne brát drogy, které donutí vzít i Emmetta, ale ten ho nakonec opouští. Trvá dlouho, než se opět stanou přáteli.
V páté sérii se objeví jako "queer guy" ve zpravodajství místní televizní stanice a založí si vlastní společnost na pořádání oslav a večírků, díky čemuž pozná Drewa Boyda slavnou fotbalovou hvězdu. Ten nejprve odmítá nálepku gay, ale nakonec se k tomu veřejně přizná kvůli Emmettovi. Přes to však není připravený na vztah a tak se rozchází v naději, že třeba ještě někdy dostanou šanci být spolu.

TED SCHMIDT


Partner: Blake Wyzecki, Emmett Honeycutt (ex-přítel)
Nejlepší přítel: Emmett Honeycutt
Dobří přátelé: Brian Kinney, Michael Novotny
Ostatní přátelé: Lindsay Peterson, Melanie Marcus, Justin Taylor, Ben Bruckner

Ted je účetní a z kluků nejstarší. Má velmi nízké sebevědomí, díky čemuž se často stává terčem Brianových posměšků. K jeho zálibám patří porno a opera a atraktivní muži, kteří ho ale neustále odmítají. Je zamilovaný do Michaela, který o tom nemá ani páru.
Na začátku první série se poznává s Blakem, kterého si odvede domů, aby měli sex, Blake mu však dá drogu, která Teda dostane do kómatu. Brian od Melanie zjišťuje, že ho uvedl jako toho, co má rozhodnout o tom, zda ho odpojit a Brian nedokáže pochopit, proč to udělal. Když se nakonec probouzí, řekne mu, že důvodem bylo to, že věděl, že on jako jediný by to dokázal udělat. Michael s Emmettem během jeho kómatu dokonce zjistili, jaké city Ted k Maikovi chová, ale nic mu neřekli. Přijde s tím nakonec až Brian, který mu to vpálí, aby mu ublížil, Ted se ale nakonec smiřuje s tím, že s Michaelem nikdy nebude.
Když znovu potkává Blaka rozhodne se mu pomoct s jeho drogovou závislostí a začnou spolu chodit, Blake ale nakonec beze slova zmizí z léčebny a Ted je z toho zničený.
Když je vyhozen z práce za sledování pornografie, neví, co se životem a nakonec se rozhodne založit vlastní pornostránku, kde se z Emmetta stane jeho největší hvězda. Nakonec se do Emmetta zamiluje a začnou spolu chodit. Když mu však bude hrozit vězení, kvůli jeho stránkám, kterému se vyhne jen díky Brianovi, stane se drogově závislým a ztratí kvůli tomu Emmetta. Při léčbě se opět potkává s Blakem, který se ze závislosti dostal a teď pracuje jako poradce, opět se sblíží, ale Blake nechce ohrozit jeho léčení a tak budou pouze přáteli, jejich cesty se následně zase rozdělí. Brian mu nakonec nabídne místo v Kinneticu a jeho život se zase začne obracet k lepšímu, navíc se více prohloubí jeho přátelství s Brianem. Na konci se opět potká s Blakem a tentokrát se zdá, že konečně budou mít svůj happyend.

LINDSAY PETERSON


Partnerka: Melanie Marcus
Děti: Gus Kinney Marcus Peterson, Jenny Rebecca Novotny Peterson Marcus
Nejlepší přítel: Brian Kinney (otec Guse/jako bratr)
Dobrý přítel: Justin Taylor
Ostatní přátelé: Emmett Honeycutt, Ted Schmidt, Michael Novotny, Ben Bruckner

Lindsay je dlouholetou kamarádkou Briana, dokonce spolu na vysoké randili, a partnerkou Melanie. S Brianem má syna Guse, který vznikl umělým oplozením, ale vychovává ho s Melanie, která není moc nadšená z toho, že je otcem právě Brian, protože spolu nikdy nevycházeli.
Její vášní je malování a umění celkově. Je učitelkou výtvarné výchovy, se kterou si dá pauza, aby mohla být doma s Gusem.
V první sérii si s Melanie projdou krizí, protože Linds se přestane Mel věnovat a ta z toho bude natolik nešťastná, že jí bude nevěrná, proto se následně rozejdou. Lindsay si poté domů nastěhuje svého francouzského kamaráda Gulliema a chce si ho vzít, aby získal zelenou kartu výměnou za to, že bude Linds vypomáhat doma a s Gusem. S tím se však Mel nehodlá smířit a díky Brianovi, který se pro Mel vzdá svých rodičovských práv, se dají zase dohromady.
Stejně jako Brian, má problémy se svými rodiči, kteří pocházejí z vyšší společenské vrstvy a nechtějí se s dceřinou homosexualitou smířit, především její matka.
Ve druhé sérii jde své sestře na svatbu a rozhodne se tam přede všemi Melanie požádat o ruku, s čímž bude Mel chvíli zápasit, ale nakonec se vezmou díky Brianově pomoci.
Ve třetí sérii se s Mel dohodnou, že chtějí další dítě, které by odnosila Melanie a nejprve požádají Briana, aby byl opět otcem, ten je ovšem odmítne a tak se rozhodnou jít za Michaelem.
Následně začne pracovat v galerii, kde pozná umělce Sama a má s ním aférku, což vede k tomu, že se s Melanie, které se mezitím narodí dcera Jenny Rebecca, opět rozejdou. I s Gusem jde bydlet ke své matce, která se jí snaží dohodit muže, ale Lindsay jí dává jasně najevo, že je a navždy bude lesbičkou.
S Melanie svůj rozchod před svými přáteli tají, ti se to ale nakonec stejně dozvědí, když jim připraví tajnou oslavu jejich výročí a Linds to nevydrží a vše jim řekne. Michael se nechce smířit s tím, že bude jeho dcera vyrůstat v rozvrácené rodině a rozhodne se usilovat o to, aby jí získal do péče. S Melanie jdou proto k soudu a Lindsay se bojí, že by o dceru přišla a tak s pomocí Briana bude o svěření taky bojovat. Péče je následně rozdělena mezi všechny tři, což je pro všechny velmi stresující. Když však Jenny skončí v nemocnici, Lindsay dojde, jak absurdní to celé je a rozhodne se své části péče vzdát pro dobro své dcery.
Po bombovém útoku na Babylon si s Melanie konečně uvědomí, že spolu chtějí být a celou svou rodinu přestěhují do Toronta v Kanadě, aby byli ve větším bezpečí.

MELANIE MARCUS


Partnerka: Lindsay Peterson, Leda (ex-přítelkyně)
Děti: Gus Kinney Marcus Peterson, Jenny Rebecca Novotny Peterson Marcus
Dobrý přítel: Ted Schmidt, Michael Novotny (Otec Jenny)
Ostatní přátelé: Justin Taylor, Emmett Honeycutt, Ben Bruckner, Brian Kinney

Melanie je právnička a židovka. S Lindsay je již 5 let a společně vychovávají svého syna Guse, jehož biologickým otcem je Brian, což není pro Melanie zrovna snadné. S Brianem totiž vedou jakousi válku o Lindsay a to častokrát vyústí v hádku. Moc by si přála Guse adoptovat, zvlášť po tom, co Gus skončí v nemocnici a ona k němu má zakázaný přístup, jelikož není jeho zákonným zástupcem. Proto s Lindsay následně požádají Briana, aby se vzdal svých rodičovských práv a ten nejprve souhlasí, ale nakonec si to rozmyslí a Mel je z toho zničená.
Lindsay se rozhodne, že chce zůstat s Gusem doma a tak Melanie najde způsob, aby to fungovalo, a začne víc pracovat. Což postupně vede k tomu, že se s Lindsay začnou hádat a ona začíná být víc a víc nešťastná, až je Linds nakonec nevěrná. Tuto chybu si velmi vyčítá a od Lindsay odchází. Postupem času si uvědomuje, jak moc jí chybí a chce se k ní vrátit, jenže Lindsay má v plánu vzít si svého francouzského kamaráda, aby získal zelenou kartu. Mel se proto obrací na kluky, aby jí pomohli, a Brian se nakonec vzdá svých rodičovských práv za podmínky, že se s Lindsay vrátí k sobě, což se stane.
Ve druhé sérii ji Lindsay požádá o ruku, ale jelikož to není legální, Melanie se do toho moc nežene, nakonec ale dojde k závěru, že to chce stejně moc jako Lindsay a díky svým přátelům a to především Brianovi mají krásný obřad.
Ve třetí sérii začne toužit po dalším dítěti, jenže kvůli zdravotním problémům nemůže, ale když nakonec podstoupí zákrok, který jí to umožní, s Lindsay požádají Michaela, aby byl dárcem. Ten se však chce v životě svého dítěte angažovat jako otec, s čím Melanie nejprve nesouhlasí a chce po něm podepsat papíry, které by ho zbavily veškerých práv, ale nakonec si to rozmyslí a dá Michaelovi svolení. Zatímco je těhotná, tak zjistí, že Lindsay měla aférku se svým kolegou z práce, což Melanie zničí. Nejprve se kvůli dítěti snaží fungovat, ale Melanie se cítí zrazena a tak postupem času Lindsay dojde k závěru, že pro obě bude nejlepší, když už nadále nebudou spolu. A tak když se jim narodí dcera Jenny Rebecca, Lindsay odchází s Gusem bydlet ke své matce.
O svém rozchodu nikomu neřeknou a před ostatními předstírají, že jsou stále spolu, když jim však uspořádají tajnou oslavu výročí, musí se jim přiznat. Toto zjištění se Michaelovi ani trochu nezamlouvá a Melanie oznamuje, že bude bojovat o svěření Jenny do péče. Ta je rozhodnutá vyhrát za každou cenu. Když se však do boje zapojí i Lindsay a všichni na sebe začnou házet špínu, vztahy mezi nimi se ještě víc zkomplikují. A když je péče následně rozdělena mezi všechny tři, budou si procházet opravdu těžkým obdobím plného stresu. Když Jenny skončí v nemocnici, tak se Lindsay rozhodne, že pro Jenny bude nejlepší, když si jí přestanou přehazovat jako horký brambor a svojí části péče se vzdá. To nakonec vede k tomu, že se všichni udobřují.
A když je na Babylon spáchán bombový útok, Melanie s Lindsay se shodnou, že spolu chtějí být a s dětmi se odstěhují do Kanady.

DEBBIE NOVOTNY


Partner: Carl Horvath
Děti: Michael Novotny, Brian Kinney ("adoptivní" syn)
Vnoučata: Jenny Rebecca Novotny Peterson Marcus, James "Hunter" Novotny-Bruckner, Gus Kinney Marcus Peterson
Zeť: Ben Bruckner
Blízký přítel: Emmett Honeycutt
Ostatní přátelé: Ted Schmidt, Justin Taylor (jako syn), Melanie Marcus, Lindsay Peterson

Debbie je Michaelova máma a pro svého syna by udělala prakticky cokoliv, dokonce mu lže o tom, že je jeho otec mrtvý a o tom, kdo je, jeho pravý otec je totiž drag queen.
Pracuje v Liberty Diner jako servírka. Ráda propaguje LGBT komunitu, pořádá Pride pochody a podporuje práva gayů a leseb. Stará se o svého bratra Vica, který má AIDS.
Briana, Emmetta a Teda bere jako by byli její synové a snaží se tu pro ně být. Avšak není moc nadšená z Maikeyho a Brianova přátelství, protože ví, jaké city Maikey k Brianovi chová a bojí se, že Maikey skončí sám se zlomeným srdcem.
Ze všech nejvíc jí dává zabrat právě Brian a tak má nakonec stejné obavy i kvůli Justinovi. Postupem času si však uvědomí, že Brian Justina opravdu miluje a doufá, že s ním Brian bude schopný navázat vztah.
Je nadšená, když se Michael seznámí s Davidem a nesnese myšlenku, že by se rozešli, tomu však nemůže nijak zabránit. Ve druhé sérii ji potrápí, že si Maikey začne s HIV pozitivním Benem a trvá jí nějaký čas, než začne mít Bena ráda.
Když najde v popelnici mrtvého chlapce, je odhodlaná udělat vše pro to, aby zjistila, kdo za tím stojí a při tom se seznámí s Detektivem Carlem Horvathem, do kterého se zamiluje. Bohužel se rozjedou, ale nakonec k sobě opět najdou cestu a Carl se k ní nastěhuje.
Ve čtvrté sérii si Vic najde přítele a rozhodne se s ním odstěhovat, což Debbie nese těžce a vyústí to v hádku, po které Vic nečekaně zemře a Debbie je zničená, protože se nestihli udobřit.
Carl ji po čase požádá o ruku, ale ta ho odmítne kvůli Maikeymu, který se kvůli homosexualitě oženit nemůže. Jenže ten se nakonec ožení s Benem v Kanadě, ve které je to legální a tak má Debbie obrovskou radost.

No comments:

Post a Comment