Sunday, October 6, 2019

Chill in the Air - by 7Wildwaysup

Chill in the Air by 7Wildwaysup


VAROVÁNÍ 18+

Co kdyby se 17. díl 2. série odehrál jinak? Jen pomyslete na všechen žal, kterému se dalo zabránit.

Byl skleslý od doby, co se tady dostal. Celé hodiny seděl, v ruce držel telefon, který se snažil silou vůle rozeznít, doufající, že by to mohl být Brian. V duchu se nakopnul za to, jak dětinský byl, neměl prostě odjet. Měl počkat, až se vrátí Brian, nebo mu alespoň zavolat, aby mu dál vědět, že odjíždí. Tohle nebyla ta zimní dovolená, kterou si představoval. Venku strašlivě mrzlo a srub, který Brian dřív pronajal, byla nejdál od lyžařské chaty. Mohla to být naprostá romantika, za předpokladu, že by tady byli spolu, ale on tady byl sám.

Slunce už zapadlo za sjezdovky, a on tady sedí před krbem a bezmyšlenkovitě s neurčitým výrazem hledí na hořící uhlíky. Sleduje vzplanutí jisker a plameny, které tančí přes polena. Aby toho nebylo málo, hned druhý den spadl na sjezdovce a zlomil si ruku. Teď už nemůže ani kreslit, protože nedokáže udržet tablet na kreslení a zároveň tužku. Měl by se prostě sbalit, přiznat si porážku a jít domů, připlazit se a modlit se, aby mu Brian odpustil za to, jaká je drama princezna.

~~~

Brian byl v depresi. V pondělí ztratil práci a zbytek týdne strávil shromažďováním nápadů a promýšlením způsobů, jak to napravit. Každý den pracoval pozdě do noci, zatímco ignoroval Justinovo špulení rtů. Měl mu celou situaci vysvětlit, ale byl příliš hrdý na to, aby mu řekl, že přišel o práci. Nevěnoval pozornost signálům a odmítal si připustit, jak nešťastné Justinovo chování bylo. Teď lituje toho, že se k Justinovi nechoval jako k partnerovi, je sám v prázdném bytě, drží láhev šampaňského, ale není tady nikdo, kdo by to s ním oslavil.


~~~

Ozve se zaklepání na dveře srubu, a potom Miguel strčí hlavu dovnitř. "Pane Taylore, šéfkuchař vám posílá nějaké jídlo, uvědomil si, že jste si ještě neobjednal večeři."

"Ach, díky, ale..."

"Doktor si o vás taky dělá starosti. Vlastně trval na tom, že by vás měl navštívit. Jen tady všechno položím na pult, pro případ, že byste si to rozmyslel."

Justin ani nevzhlédnul. Je mrzutý, cítí se mizerně a podrážděně.

"Jak jsem řekl, nemám hlad."

"No tak to je snad poprvé!"

Justinova hlava se prudce otočila. "Briane! Co tady děláš?"

"Jsem doktor Kinney, a jsem tady, abych dal svému pacientovi kompletní fyzickou péči."

Brian se pohne kupředu, zvedne ze svého krku dětský stetoskop a hravě kontroluje Justinovo srdce.

"Vypadá to, že je vaše srdeční frekvence zvýšená a veškerá krev se vám hrne do slabin."

Brian se nakloní a vášnivě Justina políbí, zatímco nechá ruce sklouznout po jeho hrudi, dokud nenarazí na lem džínů. "Tady, dovolte mi uvolnit část napětí, které stojí mezi námi. Nechtěli bychom, abyste explodoval vzrušením," řekne, když je rozepne.

"Oh, Briane, nemůžu uvěřit tomu, že jsi tady. Byl jsem takový idiot, že jsem odešel. Nemůžu uvěřit tomu, že se na mě nezlobíš."

"No. Nebyl jsem nadšený, a přiznávám, že jsem se choval jako kretén. Ale stýskalo se mi po tobě víc, než jsem byl naštvaný. A navíc, usmiřovací sex bude žhavý!"

"Jsi nenapravitelný."

"Byl jsem kretén. Měl jsem ti říct, že Ryder prodal firmu a moje práce byla další v pořadí. Musel jsem dokázat Gardneru Vanceovi, že mě mít ve firmě má nějakou cenu a já tak mohl pokračovat ve Vanguardu.

"A... Jak to šlo?"

Brian se ušklíbnul. "Tvého partnera zvolili partnerem!"

Justin vypískne. "To je skvělé, Briane! Samozřejmě, jsi úžasný, nikdy o tom nemělo být pochyb!"

Brian se sklonil a znovu jej políbil.

"Teď se podívejme, jestli doktor dokáže udělat něco s tím otokem."

Brian si kleknul a tahal za Justinovy kalhoty, dokud nesklouzly přes jeho dokonale tvarovaný zadek. Naklonil se a otřel se tváří o jeho chloupky, začal líbat celou Justinovu délku, až dokud nesjel k samotnému vrcholku, po kterém nechal přejet svůj jazyk. Stiskne rty k sobě, když jemně vsaje špičku, a potom nechá Justinův penis klouzat dovnitř a ven z jeho úst. Justinovo dýchání se zrychluje a jeho sténání je hlasitější.

Brianovo sání jej přivádí k šílenství, je připraven ztratit kontrolu, zvlášť po tom, co byl celý týden bez sexu. Zavřel oči a soustředil se na Brianova horká, mokrá ústa. Miloval tu těsnost, když jeho pták naráží do stěny hrdla. Brian zvyšuje svůj rytmus a tím přivádí Justina blíž k orgasmu. Justin zakloní hlavu a vykřikne Brianovo jméno, když se se udělá. Jeho stehna se chvějí pod náporem slasti, když se teď vzpamatovává z orgasmu. Brian miluje pozorovat Justinův orgasmus, miluje vědět, že to byl on, kdo mu dal tolik potěšení. Jeho chlapec mu chyběl víc, než si byl ochotný připustit a věděl, že je načase, aby dal Justinovi najevo, že je víc, než jen nějaký trick. Že vždycky byl.

Justin otevřel oči a pomalu se zaměřil na strop, když se vrací zpátky na zem. Periferním viděním zachytí něco červeného, co se vznáší u kuchyňského stolu."

"Briane? Co je ta červená věc?"

"Jakou červenou věc máš na mysli?"

Justin se otočí do kuchyně, šokován tím nejroztomilejší výjevem dárků, které kdy viděl.

"Briane! Co jsi to udělal?"

"No, zdá se, že byl tento týden jeden svátek. Jeden z těch svátků, které jsem nikdy dřív neměl důvod slavit."

Poskakující kousek od stropu, je svazek červených balonků, přivázané k bílému medvídkovi. Vedle toho je váza, se dvěma desítkami červených růží a několika krabičkami.


Justin upřel na Briana pohled, šokovaný jeho projevem náklonnosti.

"Zdá se, že kromě krásných hor a javorového sirupu, je Vermont známý také pro své plyšové medvědy."

"Oh, Briane!"

"A kromě toho to je něco, s čím se můžeš mazlit, až budu v práci."

"Lanýže! Oh Bože, miluju dobrou čokoládu."

Justin se přesunul blíže, aby prozkoumal své dárky ke dni svatého Valentýna. "Briane, je tady pět krabiček čokolády."

"Nojo, vím, že miluješ čokoládu skoro stejně, jako miluješ penis."

Justin vyloupne jeden z lanýžů ve tvaru srdce, vloží si jej do úst a hlasitě zasténá, když se krémová čokoláda roztaví. Uculí se od ucha k uchu, je tak šťastný, že Brian slaví něco tak romantického, jako je tenhle svátek.

"Briane! Jedna z těch krabiček od čokolády, má na sobě nápis Tiffany."

"Opravdu? Myslím, že bys to měl radši otevřít."

Když se pokoušel otevřít krabičku se svou sádrou na ruce, Brian se natáhnul a odtrhnul pryč papír. Věděl, že by to Justin udělal taky. Uvnitř byl krásný náramek z kůže a zlata. Rytina uvnitř říkala: "Majetek Briana Kinneyho."


Justinovy tmavě modré oči se třpytí, když se plní slzami. "Kdo říká, že Brian Kinney nehraje na romantiku?"

Podá náramek zpátky Brianovi a natáhne zápěstí, aby mu na něj Brian nasadil náramek."

"Oh, Briane, je moc krásný."

Brian se usměje, potěšený sám sebou, že to konečně udělal správně.

"Víš, že tě miluju, ty malý pitomče, nebo ne snad?"

A to je vše, na čem Justinovi záleží.



***************************************
PROSÍM O HODNOCENÍ! 😇

No comments:

Post a Comment