Friday, March 20, 2015

Změna(5)

Poslední díl. - 18+

BRIAN

Bylo by snadné prostě dupnout na plyn a jet, dokud by se s námi auto nezastavilo před naším domem a my jen nevyjeli výtahem až do loftu, kde bych se konečně dočkal tolik slibovaného orgasmu... Jenže Justin je Justin! Očividně se mě rozhodl mučit za to mé bláznivé myšlení o všech těch věcech, které by mě nebýt Emmetta pravděpodobně nikdy nenapadly, ale bohužel napadly a já teď čelím Justinovi, který se uchýlil k velmi násilným opatřením!


B: "Vrať mi ty klíče."
J: "Proč bych to dělal?"
B: "Abych tě nenamáčkl támhle na tu zeď, nestáhl ti kalhoty a nedal ti na holou."
J: "Ty víš, jak mě vzrušit,"...Olízl si rty.
B: "Ty jsi normální ďábel."
J: "Díky tobě... Nenaučil si mě být jen sebevědomým a sexy, ale taky pekelně proradným."
B: "Takový nejsem ani já."
J: "Ale jsi, jen já takový byl už dřív, díky tobě se to ve mně zdvojnásobilo, tak možná proto se teď jevím, jako horší, než ty."
B: "Nejevíš, ty jsi."
J: "Asi jsme si holt velkou konkurencí."
B: "Mně nikdo nemůže konkurovat."
J: "Zvláštní, ještě před chvílí si mi to přál."
B: "Řekl jsem, že bych ti to přál nebýt parchant střežící si místo... Navíc jsem mluvil pod vlivem alkoholu a špatných myšlenek, teď jsem na čerstvém vzduchu a vidím vše naprosto jasně."
J: "To je jak kouzlo."

Jak je tohle vůbec možné?! Ještě před chvílí jsem se bál toho, že ho můj vliv změnil a udělal z něho někoho, kým být nikdy nechtěl, kým bych nikdy nechtěl, aby byl proti své vůli a najednou mám chuť způsobit, aby se on bál mě za tu jeho drzost! Vážně bych mu nejraději dal na holou!

B: "Ty si koleduješ."
J: "A co si vykoleduju?"
B: "Týden si nesedneš!"
J: "Jen týden?"
B: "Já... Ty jsi... Pro Krista! Co jsi zač?"
J: "Na tohle existuje spousta odpovědí."
B: "Jmenuj jednu."
J: "Tak například tvůj milenec."

Z jeho úst to znělo pomalu jako nějaké božstvo, které mě téměř přinutilo slastně přivřít víčka. Je až neuvěřitelné, že já sám jsem se tak moc změnil, i když přiznávat to je těžké, ale je to téměř jako nedávno, co jsem neznal jméno žádného ze svých tricků a teď mám Justina - svého milence! Mám se šklebit nebo smát? Pravděpodobně obojí!

B: "Milenec, který za chvíli bude litovat."
J: "Tak se ukaž,"...Napřáhl svou dlaň, ve které ležely momentálně životně důležité klíčky.
B: "Já tě normálně přetrhnu!"

Neovládl jsem se a těch několik otravných přesto potřebných kroků jsem udělal a ocitl se přímo u něho, rukou jsem ho přitlačil k autu a on se jen usmíval tím svým ďábelským úsměvem, za který bych ho nejraději zaškrtil! Avšak místo toho jsem jej vášnivě políbil, nedalo se odolat.

J: "To má být trest?"...Vydechl.
B: "Jen vydrž."

Jednou rukou jsem mu chytil jeho ruce za jeho zády a druhou jsem rozepl knoflík jeho kalhot, aby má ruka mohla vklouznout do jeho trenek...

J: "Bri... Chodí tu lidi."
B: "A?"
J: "Nic."

Přesně tak, nezáleží na tom, ne když ho chci! Nebylo třeba dělat naprosto nic, abych mu dopomohl k erekci, ta už na mě netrpělivě čekala a já svou dlaní začal přejíždět po celé jeho délce, zatímco jsem jazykem laskal jeho krk a ušní lalůček, sténal při tom blahem!

J: "Aaa,"...Zavzdychal.
B: "Pššš,"...Políbil jsem jej.

Cítil jsem a především viděl, že se jeho orgasmus blíží přímo nebezpečnou rychlostí, chtěl jsem si vychutnat ten pohled na jeho svíjející se tělo slastí, slyšet ho vydechovat mé jméno a užívat si, že se díky mně takhle může cítit, ale já říkal, že bude litovat!

B: "Díky za klíčky,"...Vydechl jsem a přestal naprosto se vším.

Myslím, že si to ani neuvědomil, ale když jsem mu držel ruce, ty klíčky jsem mu z nich prostě vytáhl a schoval si je do své ruky.

J: "Ty si děláš srandu?"
B: "Slíbil jsem ti něco a já to hodlám dodržet... Ne jako ty."
J: "A pak že nejsi proradnej víc než já!"
B: "Dodrž svůj slib a pak budeme smlouvat o tvém orgasmu."
J: "Fajn! Jedeme, ať máš po čem tak toužíš."
B: "Že ty se bojíš, že tvůj slib není splnitelný?"...Dobíral jsem si ho.
J: "Věř, že ty by ses měl bát toho jak splnitelný ve skutečnosti je!"

A teď už mi konečně nic nebránilo v tom, abych dupnul na plyn, dopravil nás domů a výtahem se svezl s Justinem po boku až do loftu, stačilo už jen otevřít a zase za námi zavřít dveře a v Justinovi se probudila naprostá vášeň!
Natlačil mě na dveře a stáhl mi bundu, následně i tílko a poté svými rty a jazykem začal laskat mou hruď včetně bradavek, musel jsem slastí zaklánět hlavu. Vzápětí mi rozepl kalhoty, které mi okamžitě sklouzly ke kotníkům, a já z nich vystoupil. Justinova ruka mě ihned začala přes trenky třít, cítil jsem, že tvrdší už snad být ani nemůžu!

J: "Takže?"...Svým jazykem obkroužil mé rty.
B: "Takže?"...Otevřel jsem oči.
J: "Cože jsem ti to vlastně slíbil?"
B: "Snažíš se mě zničit?"
J: "Jen si chci osvěžit paměť."
B: "No tak pokud vím, slíbil si mi ten nejlepší orgasmus v mém životě."
J: "Pravda!"

Chytil mě svou rukou za tu mou a odvedl mě k pohovce, kde mě nechal se posadit, následně si klekl a svým jazykem začal přes trenky přejíždět po mé erekci a sát mou špičku, chtěl jsem cítit jeho jazyk a rty přímo, ale něco mě na tomhle neskutečně vzrušovalo! Musel jsem si hrát s jeho vlasy a paty tlačit do země, prsty u nohou se mi kroutily a dech těžkl!
Moje trenky už byly smáčené skrz na skrz Justinovými slinami, byl jsem na pokraji naprostého blaha a to jsem nevěděl, co mě ještě čeká...

J: "Nadzvedni se."

Udělal jsem, jak řekl a on mi stáhl trenky dolů. Poté mě olízl od kořene až po špičku a zase zpět, zopakoval to několikrát, zatímco mi prsty dráždil na kámen tuhé bradavky. A vzápětí vsál mou krví narudlou špičku do úst a dráždil jí - sál, tiskl mezi zuby, kroužil kolem ní jazykem a já se u toho svíjel v naprosté slasti!

B: "Just..."...Vydechl jsem.
J: "Pššš."

A přesně v ten moment mě pojal do úst až po samý okraj, jeho dávicí reflex byl naprosto úctyhodný a já si jeho následné vášnivé počínání velice užíval... I když už jen chvíli, byl jsem již jen pár vteřin od velmi bouřlivého orgasmu, který nemohl skončit nikde jinde, než v Justinovo puse!

J: "Tak co, odpovídalo to alespoň vzdáleně tvé touze a mému slibu?"...Posadil se vedle mě se spokojeným výrazem v obličeji.
B: "Víc než to,"...Zasmál jsem se a vydýchával svůj orgasmus.
J: "Takže mě teď čeká trest nebo taky nejlepší orgasmus v mém životě?"
B: "Myslím, že možnost B je správně... Jen si nemysli, že to půjde tak snadno za to, jak jsem trpěl já."
J: "Ale..."
B: "Ticho,"...Přiložil jsem mu prst na rty a následně ho políbil.

Teď jsem byl na řadě já, abych mučil jeho za to, co jsem si s ním dneska vytrpěl, ať už pekelně dlouho oddalovaný orgasmus nebo jeho stání se mou konkurencí čí strach z toho, že jsem z něho udělal někoho jiného, aniž by to sám chtěl... Myslím, že jeho trest ho stoprocentně nemine!

No comments:

Post a Comment