Saturday, March 12, 2022

Poison Ivy by 7wildwaysup

Po docela dlouhé době tu máme zase jednou překlad😁


VAROVÁNÍ 18+

Prostě jen další svátek s rodinou...

Všechno to začalo tak nevině. Brian a já jsme měli Guse na víkend, ale Brianovi samozřejmě nedošlo, že svátek 4. července spadá na sobotu. Gus se zdál být se vším v pohodě, dokud do města nedorazil Karneval. Mikey o tom a o všech těch ohňostrojích samozřejmě nebyl schopný přestat mluvit, až se skoro zdálo, že je víc nadšený než Gus. Takže se Gus neustále ptal, zda bychom mohli jít a Brian, protože byl ten měkčí, po pouhém jednom dni, kdy stále říkal 'uvidíme', nakonec souhlasil.

Jakmile Michael zjistil, že jdeme, okamžitě se sám přizval a za nedlouho stejně tak i Ted s Emmettem. Následně o tom slyšely i holky a chtěly se přidat společně s JR, jelikož to měla být její první ohňostrojová show. A v momentě, kdy o našich plánech zaslechla Deb, změnilo se to v jakousi rodinnou povinnost. Deb to zmínila i Jennifer, předpokládajíc, že je už pozvaná, takže teď se i on, Tuck a Molly přidali do mixu.

Netřeba dodávat, že Brian nebyl nikterak nadšený z toho, že budeme slavit na břehu řeky. Předpověď počasí hlásila 32 stupňů. A nedej bože, že jeho vlasy ten den nebudou spolupracovat. Je si celkem jistý, že to bude horší než Vánoce. Ale o Vánocích je alespoň zima, koná se to uvnitř, a my se můžeme ukázat pozdě a odejít brzo. Když párty začne odpoledne a bude trvat až do setmění, bude z něho zajisté mrzoutský Kinney.

Když se Ted s Emmettem ukázali, Brian je hned přivítal popíchnutím, zda si myslí, že jde o maškarní. Ted na sobě měl to, co se dalo nejlíp popsat jako safari outfit s kloboukem, vypadal skoro jako Steve Irwin, a zdálo se, že Emmett teď nakupuje v oddělení Miss Junior. On i Molly na sobě měly stejný kostým - puntíkované šortky s pruhovaným crop topem a květinovou vlečkou kolem okraje slaměného klobouku, ta Mollyna byla tyrkysově bílá a Emmova růžovo bílá.

Naštěstí přinesli chladicí box plný limonád a piva, takže Brian bude moct zapít svou bídu, jak bude odpoledne ubíhat. Carl má na starost grilování a Deb s Jennifer připravily všechny druhy piknikových příloh, které kdy byly vynalezeny. Bramborový salát, makaronový salát, zelný salát, třífazolový salát a nějaký příšerný limetkový salát s marshmallows a mrkví. Brian si nemohl přestat stěžovat na mastné hamburgery, párky v rohlíku, majonézu a marshmallows. Nakonec se rozhodl, že bude muset celý den jíst bramborové lupínky a pít pivo.

Guse vzal už čtyřikrát na kolotoč, ale ten neustále prosil, aby ho vzal na horskou dráhu a ruské kolo. Mel samozřejmě tento nápad ihned zamítla s tím, že je to pro Guse moc nebezpečné, takže zůstali u dětských jízd. Brian následně vyhrál Gusovi plyšové zvířátko při hodu na cíl - vybral si fialového hada, kterého po zbytek dne nosil kolem krku. JR chtěla samozřejmě taky, ale Michael se nemohl ani přiblížit k tomu se trefit. Brian ale nakonec vyhrál ještě dvakrát, takže JR a Molly dostaly cenu, ale místo plyšáka si vybraly Barbie.

Poté mi Brian už asi po milionté nanášel opalovací krém na ramena, ruce a nohy. Trval jsem na tom, že to zvládnu sám, ale on cítil potřebu mi rukama přejíždět nahoru a dolů po těle, protože jedině tak mohla být naše těla alespoň v nějakém kontaktu. Jeho ruce se nebyly schopné držet od mých stehen, pasu a sem tam vklouzly pod tričko. Nejvíc byl však uchvácen mým zadkem v těch těsných šortkách. On sám na sobě měl šortky od Calvina Kleina a tílko od Prady.

Po večeři se nás Eli a Monte vydali pozdravit. Lindsay a Mel si stále myslí, že jsou dokonalým příkladem toho, jaký by měl být gay pár. Žádné vykouření v zadní uličce, rychlovky nebo noční tancování v Babylonu - pro ně jsou to večírky, tipy na zahradu a degustace vína. Smutné na tom je, že Michael je stále zamilovaný do jejich životního stylu a přeje si, aby byl více jako oni, což Debbie nutí přemýšlet, kde udělala chybu. 

Brian následně už dál nevydržel hrát si na slušného a odtáhl mě do lesa, zrovna když slunce začínalo zapadat.

"Briane, někdo nás uvidí."

"Dobře! Možná se jednu nebo dvě věci přiučí."

"Měl jsem za to, že myšlenka našeho ranního šukání, byla, že si tím vynahradíme to, že si spolu nebudeme moct užívat tohle odpoledne?"

"Pokud budu muset poslouchat Monteho žvanění o jeho novém receptu na těstoviny ještě jednu minutu, uškrtím ho."

"To byl Eli."

"Co na tom sejde!"

Došli jsme na okraj lesa a Brian mě táhl po cestě, dokud jsme nenašli odlehlou oblast s malou loukou vysoké trávy. Naštěstí byla měkká na ležení a nikde mě netlačily kamínky. Brian mě vzápětí zalehl a začal mě líbat tak zuřivě, jako kdyby snad poslední rok neměl sex. Stejně tak jeho polibky začaly způsobovat, že se mi lehce začala točit hlava. A následně se náš dech začal zrychlovat, když mi rukama přejel po celém těle. Ani nevím, jak mě byl tak rychle schopný dostat z oblečení. V momentě, kdy mezi námi přerušil kontakt, aby si sundal svoje šortky, jsem cítil velkou dávku frustrace.

Breederville park je opravdu krásné místo, ale cítil jsem se velice zranitelně a rozpolceně mezi touhou si to opravdu užít a přáním, aby to Brian urychlil, než nás chytí a zatknou za neslušné chování.

Brzy jeho tělo opět zakrývalo to moje a oba jsme přestávali vnímat okolí, jak naše vzájemná potřeba rostla. Olizoval mi břicho, dokud se jeho tvář nezabořila do mého ochlupení a já ucítil jeho dech na mém péru. Okamžitě jsem cítil, jak neuvěřitelně tvrdnu a toužím po uvolnění.

Nadzvedl mě a snažil se jazykem dostat do mého otvoru, ale já ho zastavil a řekl mu, aby se tímhle nezdržoval. Na předehru nebyl čas, pokud bychom byli pryč moc dlouho, Gus by nás mohl začít hledat. Souhlasil a pokryl si ptáka lubrikantem, moje nohy se hned ovinuly kolem jeho pasu, zatímco on se do mě začal hluboko tlačit. Přestal jsem se ovládat a steny začaly opouštět moje ústa, ten pocit byl neskutečný. Brian byl drsný a rychlý, vysílajíc elektrizující pocity do mého těla, zatímco bušil do mé prostaty.

Vzápětí jsem začal pociťovat mravenčení, zatímco Brian udržoval svoje tempo a dostával nás blíže k našemu vrcholu. A o několik dalších přírazů jsem byl přímo tam, lapal jsem po dechu a křičel jeho jméno. Orgasmus mě naprosto pohltil. Brian mě ihned následoval a já mohl cítit, jak se chvěje, zatímco mě kousal do krku ve snaze potlačit svůj hlasitý výkřik. Ještě pár minut jsme jen leželi v trávě a snažili se vzpamatovat. Moje tělo stále vibrovalo a kůže byla neskutečně citlivá.

Slunce následně zapadlo a stmívalo se, vše začalo vrhat stíny, jak nastával soumrak. Ten krásný pocit, který jsem měl před pár minutami, se teď změnil v intenzivní pocit svědění. Když jsme se následně začali vracet zpátky na místo, měl jsem za to, že mě napadl roj komárů. Jakmile nás Gus uviděl, okamžitě vyskočil a ptal se, kde jsme byli, zatímco Mel na nás jen vševědoucně zírala.

"Šli jsme na menší procházku do lesa."

"Už se začíná stmívat, tati. Nebáli jste se? Mohli vás sežrat medvědi."

Emmett neodolal komentáři, "Jsem si jistý, že to by se mu líbilo!"

Teď to byl Brian, kdo zíral, "Sklapni, Honeycutte."

Pak slyšíme Deb, jak se ptá, zda Brian spadl a odřel si kolena.

"Ano, přesně to se stalo, protože se teprve učím chodit!"

"No, tvoje kolena vypadají docela červeně a začínají být hrbolatá."

Já se mezitím nemohl přestat škrábat všechny ty kousance a začínalo mi být nevolno.

"Justine, jsi v pořádku? Nevypadáš moc dobře."

V tu chvíli mi začalo být opravdu špatně a moje dýchání bylo nepravidelné. Brian si okamžitě uvědomil, že mám alergickou reakci a začal se prohrabávat v našem batohu pro moje léky na alergii. Ale zdálo se, že tohle bylo horší než průměrná alergická reakce a bylo zřejmé, že budu potřebovat lékařskou pomoc. Červené boláky začaly pokrývat moje záda, krk, ruce a nohy.

Deb, jako ta všímavá, se zeptala: "Co jste vy dva dělali? Váleli se v jedovatém břečťanu?"

Brian mě rychle zabalil do plážové osušky a naložil do jeepu a ihned mě odvezl na pohotovost. Předtím trval, aby všichni zůstali a dívali se na ohňostroj, jen Jennifer nás chtěla následovat do nemocnice. Po několika injekcích kortizonu a předpisu na steroidy, jsme o pár hodin později leželi v posteli, Brian na zádech, já na břiše. Byli jsme pokrytí topickým gelem a kouřili jointa.

"Víš, že jsem vždycky snil o tom, že budeš od hlavy až k patě pokrytý gelem!"

"Neopovažuj se mě dotknout! Konečně začínám cítit, že mé léky zabírají a moje kůže přestává svědit."

"Neházej vinu na mě, Pane Přírodo. Ty jsi ten, kdo nechtěl šukat na pánských záchodech."

"Sklapni a dej mi ten joint!"


Konec

No comments:

Post a Comment