Thursday, December 21, 2017

Christmas Surprise(3)


JUSTIN

varování: 18+

Chvíli jsem ještě oxidoval v jídelně v naději, že z Debbie něco dostanu, jenže od chvíle, co přinesla Emmettovi objednávku, se mi vyhýbala jako čert kříži. Nevím, zda si myslí, že jsem tak blbej, že nepoznám, že mi něco tají, když se chová takhle, ale to opravdu nejsem. Zdá se však, že čekat na zázrak, nemá cenu. Proto jsem se rozloučil s Emmettem, který mě dnes taky pěkně zaskočil tím, že Briana viděl venku v jeho pracovní době, a následně jsem se jen tak procházel a přemýšlel.
Jasně, napadlo mě, že to má třeba i co dělat s tím naším vánočním překvapením, ale... nezdálo se mi to zkrátka. Ne, že bych Briana nějak podceňoval, ale pochybuju, že by tak rychle něco vymyslel a že by ještě k tomu na tom tak urputně pracoval a domlouval se kvůli tomu s Debbie... je to Brian, pro Krista! Za tím zkrátka bude něco jiného a celkem se bojím toho, co přesně.
Ani nevím jak, ale najednou jsem procházel kolem Maikeyho krámku, nemluvil jsem s ním už pár týdnů, vlastně za tu dobu, co jsem zpátky, jsme spolu mluvili jen párkrát malou chvíli... a co vím, tak mezi ním a Brianem už to taky není to, co dřív... teda pořád jsou nejlepší přátelé, jen už každý se svým životem.

J: "Ahoj, Maikey."
Maikey: "Justine! Co ty tady?"
J: "Šel jsem kolem, tak jsem si řekl, že pozdravím."
Maikey: "To jsem rád... už je to chvíli... nějak na sebe nemáme štěstí."
J: "Jo,"...Povzdechl jsem si.

Kdo by to byl řekl, že někdy budu skleslý z toho, že se s Maikeym už tolik nebavíme. Ale asi jsem si jen v New Yorku uvědomil, kolik toho pro mě všichni znamenají... dokonce i Maikey.

Maikey: "Jak se má Brian?"
J: "Oh... já ani nevím... nebo má se dobře, jen..."
Maikey: "Zase problémy v ráji?"...Nadzdvihl obočí.
J: "Ne to ne, od chvíle, co jsem se vrátil, je všechno skvělý... někdy mám i pocit, že možná je takový jen proto, že si myslí, že mě to udělá šťastným... ale myslím, že i on je opravdu šťastný..."
Maikey: "Tak v čem je háček?"
J: "V ničem... já jen... bojím se, že se něco děje a nevím co."
Maikey: "Budeš mě muset trochu zasvětit."
J: "Asi mi něco tají... a spolčil se s tvojí mámou."
Maikey: "Nejsi jen paranoidní?"
J: "Možná... pravděpodobně... ale ta nejistota je hrozná... napadají mě nejhorší scénáře."

Čím víc jsem nad tím přemýšlel, tím bláznivěji jsem si připadal... Brian pravděpodobně opravdu jen plánuje nějaké to překvapení a já z toho dělám zbytečně halo... je ale možné, že mě asi jen děsí, co to překvapení bude zahrnovat... protože v případě Briana to může být opravdu cokoliv.


Maikey: "Rád bych pomohl, ale... S Brianem spolu už taky nejsme moc v kontaktu... vlastně si ani nepamatuju, kdy naposledy jsem s ním byl na skleničce."
J: "Vsadím se, že i on by tě rád viděl."
Maikey: "Jo, času ale moc není... ale mám nápad... co kdybyste zítra přišli ke mně a Benovi na večeři... takovou předvánoční?"

Trošku jsem se zakřenil, ne snad proto, že bych s nimi nechtěl povečeřet, ale proto, že vím, jaká bude Brianova reakce na večeři dvou párů... ale co, za zkoušku nic nedám.

Maikey: "Nech mě hádat, přemýšlíš, jak to oznámíš Brianovi."
J: "Heh, tak trochu... ale já to zařídím... je mi jasný, že by radši udělal setkání v Babylonu, ale... přijdeme."
Maikey: "Tak se budeme těšit."

Najednou jsme s Maikeym začínali probírat Rage a vzpomínali jsme na doby, kdy jsme tím prakticky žili, oběma nám to chybělo... bylo to něco, co nás naplňovalo a spojovalo, tehdy jsme si byli blízcí, tedy na nás dva a myslím, že i to nám oběma chybělo... ne vždy jsme se snesli, ale když šlo o Rage, byli jsme opravdu naladěni na stejnou vlnu.
Ani jsem si v tom neuvědomil, kolik času už uběhlo, až když jsem na hodinkách uviděl, že je půl deváté, zhrozil jsem se. Brian už musel být dávno doma a já mu slíbil, že tam budu... S Maikeym jsem se proto rychle rozloučil, domluvil se, že zítra v 7 u nich budeme a vyrazil jsem domů.

B: "Návrat ztraceného chlapce,"...Ozval se z kuchyně.
J: "Promiň, zdržel jsem se."
B: "Jakej byl?"

Brian a žárlení? To snad ne! Tedy, pamatuji si na doby, kdy jsme si rádi vyprávěli o našich známostech a následně si to i ukazovali, ale tentokrát se mi jeho otázka nezdála ani trochu zvědavá tímto směrem.

J: "Takové zdržení jsem neměl na mysli... byl jsem za Maikeym v krámku."
B: "Oh... Novotny,"...Na jednu stranu se na jeho tváři usídlila úleva... na tu druhou ale....
J: "Chtěl by tě vidět... vlastně nás pozval k nim na večeři zítra."

Brian se zarazil v pohybu zády ke mně, už jsem počítal s tím, že každou chvíli spustí, že na něco takového můžu rovnou zapomenout, místo toho se ale najednou otočil se slovy "Jo, měli bychom jít."

J: "Vážně?"...Zadivil jsem se.
B: "Jasně, dlouho jsme je neviděli..."
J: "To neviděli, ale myslel jsem, že by ses nerad účastnil večeře dvou párů... to je přeci spíš pro heterosexuály."
B: "Myslím, že to přežiju."

Tak fajn... na tohohle Briana si asi budu muset ještě zvyknout. Pamatuji si na doby, kdy jsem slovo pár nemohl vyslovit v jeho blízkosti natož v souvislosti s námi... teď mi to ani trochu nevyvracel a ještě k tomu se chce dobrovolně zúčastnit trapné atrapy na heterosexuály v podobě večeře na způsob dvojitého rande.

J: "Někdy mě vážně překvapujete, pane Kinney."
B: "To já rád,"...Šel až ke mně a ovinul kolem mě své ruce. Já ho objal kolem krku. Jen jsme si hleděli do očí... bože, je tak krásný.

Už jsem to jednoduše nevydržel a políbil jsem ty jeho velké rty. Možná jsem chtěl ještě před chvílí vyzvídat, ale právě teď mi bylo všechno úplně jedno... chtěl jsem jen jeho.
Začal jsem mu rozepínat košili, líbat ho na krk, následně i na jeho mužný hrudník. Laskal jsem mu bradavky, byly tak tvrdé. Brian si to užíval... hlasitě. Hned na to jsem ho vášnivě líbal na břicho a u lemu jeho kalhot. Vzápětí jsem začal zápasit s jeho páskem. Rozepl jsem zip a zajel jsem rukou do jeho kalhot... k mému štěstí byl naostro. Hned jsem ho začal třít, blahem zakláněl hlavu, vzdychal jako o život. Po chvíli jsem si klekl a pomalu mu kalhoty stáhl až ke kotníkům. Vzal jsem ho do pusy, Brian zakřičel mé jméno... jak dobře se to poslouchalo. Byl opravdu tvrdý, cítil jsem, jak mu penis pulzoval. Do toho si hrál s mými vlasy, přesně, jak to miluje... a já taky.
Najednou mě za ruce vytáhl k sobě a drtil mě vášnivými a hlubokými polibky. Doslova jsem lapal po dechu. Než jsem se nadál, položil mě na zem a začal mě svlékat a líbat kamkoliv se jenom dalo. Byl jsem v sedmém nebi. Na chvíli si odeběhl a vrátil se s kondomem. Roztrhl obal a podal mi ho se slovy "Nasaď mi ho." Měl jsem studené ruce, tak se zachvěl. Hned na to se vměstnal mezi moje nohy a já si je omotal kolem jeho trupu. Když jsem pocítil jeho špičku, začal jsem se uvolňovat, postupně do mě vstupoval. Dal mi chvíli, abych si zvykl a pak začal přirážet. Tvrdě a vášnivě. Kolem nás se doslova otřásal nábytek. Chytil jsem ho za zadek, abych si ho mohl přitáhnout k sobě ještě víc. Líbal mě jako smyslů zbavený. Najednou jsem nehty zarýval do jeho zad "Aaaahhh," ozval se hned, ale líbilo se mu to. Udělali jsme se současně. A pak jsme to pěknou chvíli vydýchávali.

No comments:

Post a Comment