Tuesday, January 31, 2017

Potřebuji tě(3)

Nový díl.

BRIAN

Nevím, jak moc ten kluk předpokládá, že jsem blbej a hlavně slepej, ale pokud si myslí, že nevidím, jak na mě bez přestání civí, tak je hodně na omylu. Ještě k tomu okupuje Debbie s Vicem společně s nějakou kudrnatou holkou, co se neustále něčemu divně směje. Ani nechci vědět, jak bude Maikey reagovat, až uvidí, že se skamarádil s jeho matkou, to divadlo bude možná zábavné, ale kvůli tomu tu fakt nejsem. Hledám někoho na šukání, ne na to, abych se s ním vodil za ručičku, v což asi tenhle puberťák doufá... sakra, vždyť já si ani nepamatuju jeho jméno!

Maikey: "Shit! Justin!"

Oh, díky, Maikey! Tak tedy Justin, já věděl, že to začíná na písmeno J, ale pořád jsem měl na jazyku něco jako Jason, James a tak dále.

Maikey: "Double shit! Mluví s mojí matkou! Já ho snad přetrhnu."
B: "Nech ho být, Maikey."
Maikey: "Co, prosím?"
B: "Dělá ti snad něco?"
Maikey: "Jo otravuje mámu!"
B: "A ta snad vypadá, že jí to vadí?"
Maikey: "Sakra, na čí straně jsi?"
B: "Já jsem Švýcarsko."
Maikey: "To se ti najednou hodí. Když si s ním chtěl spát, tak si mě pěkně odbil."
B: "A teď už s ním spát nechci, takže jsem Švýcarsko."

I když, sakra, že bych s ním nechtěl spát zrovna říct nemůžu... je sice nezkušenej, ale hodně rychle se učí, to, co už umí, zvládá skvěle a láká mě představa, že ho doučím i zbytek... jenže ač bych si z něj rád udělal hračku na hraní sebevíc, jsem si vědom toho, že on hledá lásku na celý život... a já jsem Brian Kinney, do háje, víc asi říkat nemusím.


Maikey: "Ty jsi fakt kámoš někdy."
B: "Vždy k tvým službám a teď pokud mě omluvíš, támhle někdo upoutal mojí pozornost."

Nechal jsem Maikeyho Maikeym, Justina Justinem a následoval jsem tu sexy horu svalů, co dnes bude obdivovat moje nahé tělo, nadaný jazyk a úžasný penis.

JUSTIN

Myslel jsem, že se snad zblázním! Moc dobře věděl, že jsem tady, i když se snažil předstírat, že jsem vzduch a i přes to se šel přímo přede mnou ocucávat s nějakým namachrovaným opičákem... tohle jestli je podle něho sexy, tak jsem fakt v šoku!

Daphne: "Myslím, že už kluka má."
Debbie: "Ten jich má, každou noc nejmíň jednoho."

Aaaaa, chtělo se mi křičet, to tohle opravdu musí rozebírat přímo přede mnou? Jsem možná naprosto naivní idiot, ale když já vím, co jsem s ním zažil, byla to ta nejlepší noc mého života, první a zároveň nejkrásnější milování a Brian je ten nejdokonalejší muž na světě, možná má nějaké mouchy, ale já cítím, že se dokážu dostat do jeho života a nakonec i do jeho srdce, je mi jedno, jak dlouho to bude trvat, já jsem zkrátka vytrvalý a on mi za to rozhodně stojí!

J: "Jak se mu tohle může líbit?"
Daphne: "Copak, žárlíme?"
J: "Mohla bys pro jednou mlčet?"
Daphne: "Mohla bych taky jít domů, pokud ti tak moc vadím."
J: "Ne počkej!"...Chytil jsem jí za ruku.
Daphne: "Tak nebuď pitomec a běž za ním."
J: "Ty ses zbláznila? Teď za ním jít nemůžu! Ne, když tam má... eh, společnost."
Debbie: "Nerada ti to říkám, Sunshine, ale pokud čekáš na to, až kolem sebe nebude nikoho mít, tak se s největší pravděpodobností nedočkáš."
J: "Už vám někdy někdo řekl, že jste hrozně otravná?"
Vic: "A ne jednou!"

Člověk by řekl, že jí urazím, ale ona se místo toho zase začala bláznivě smát společně s Vicem... tohle je opravdu ta nejpodivnější rodinka, jakou jsem kdy poznal.

J: "Já si prostě půjdu objednat, to asi bude nejlepší, potřebuji se napít."
Daphne: "Ehm, nezapomněl si na něco? Možná se teď cítíš dospěle, ale pořád je ti jenom 17."
J: "Do háje!"
Daphne: "Chtěla jsem říct, že kdybys měl prsa, tak by stačilo ukázat výstřih, ale něco mi říká, že tady by to nezabralo."
Debbie: "Pořád můžeš ukázat zadek, to rozhodně splní účel."
J: "Nebudu si kupovat pití vlastním tělem."

Věděl jsem, že obě jenom žertují, ale já jsem začínal být opravdu podrážděný. Dívat se na to, jak někdo, koho milujete, strká jazyk do krku jinému, vám prostě na náladě vůbec nepřidá!

J: "Zkusím na barmana prostě zapůsobit svým šarmem."
Daphne: "Hodně štěstí."

Zakřenil jsem se a protočil panenky a následně jsem se sebevědomě vydal na bar v naději, že jedno pivo z toho budu mít.

J: "Jedno pivo bych si dal,"...Ale v tu chvíli se můj hlas nějak zvláštně zlomil, že jsem zněl ještě mladší, než ve skutečnosti jsem.
Barman: "A občanku máme?"
J: "Eh... asi jsem si jí zapomněl doma... nešlo by to nějak obejít?"...Snažil jsem se na něj zapůsobit svým modrým pohledem a plnými rty.
Barman: "Nešlo... tady máš colu."

Postavil přede mě sklenici coly a já se na ní tak beznadějně zadíval, takhle jsem si totiž otupování smyslů nepředstavoval, tohle k tomu má hodně daleko! Ale i přes to jsem se jí nakonec napil, abych aspoň zahnal tu vyprahlost v ústech.

B: "Ahoj."

Jeho dokonalost se ale v tu chvíli přede mnou zjevila jako něco andělského... doslova jsem se tím douškem coly začal dusit.

B: "V pohodě?"...Ptal se potom, co mi asi milionkrát plácl do zad... ale bylo to úžasné - jeho ruka na mých zádech... aaahhh.
J: "V ne-ne-nejlepším,"...Kuckal jsem.
B: "Proč začínám mít ten dojem, že mě pronásleduješ?"
J: "Ne, to, to nee... jen jsem... totiž... já..."
B: "Zamotal se ti jazyk nebo co?"
J: "Chci říct... jen jsem to tady chtěl ukázat svojí kamarádce Daphne,"...Ukázal jsem na ni a ta na nás začala mávat, jak smyslů zbavena.
B: "Roztomilá,"...Uchechtl se.
J: "A praštěná,"...Upřímně jsem se za ni styděl, nemůže mě přeci takhle ztrapňovat před ním!
B: "Víš, netuším, jak jasněji ti to mám ještě říct... ale u mě pláčeš na špatném hrobě... najdi si kluka, holku pro mě za mě a užívej si, dobře?"
J: "Ale... já... chci..."

'TEBE' zaznělo v mé hlavě, ale na povrch se to už stačit nedostalo, poněvadž jsem už jen viděl, jak se ode mě vzdaluje a společně se svojí společností opouští prostory Woody's... bylo mi neskutečně mizerně!

No comments:

Post a Comment