Monday, January 25, 2016

White Christmas/Party(1)

Nová povídka. - 18+ - Tak jsem konečně tady a hned s povídkou ve vánoční atmosféře a pod názvem, který jsem vymýšlela snad půl století a i když s ním nejsem úplně ztotožněná, tak vlastně vystihuje příběh (doufám Smějící se), ale to zas prozrazuji moc Smějící se Vím sice, že Vánoce už jsou téměř měsíc za námi, což je až děsivé, ale zkrátka jsem si to neodpustila, tak snad se vám povídka bude líbit Smějící seUsmívající se

BRIAN

První zajímavá věc, co jsem po příchodu do Babylonu uviděl, byl Justin tisknoucí se na polonahé tělo jednoho opravdu sexy kluka, hlavou mi hned probleskla myšlenka, že jsem ho opravdu dobře naučil a následně jsem si pro něj došel, není to tak, že bych byl nějak zvlášť majetnický, ale zkrátka řekněme, že když něco chci, tak si to vezmu při první možné příležitosti a Justina jsem opravdu, opravdu chtěl! Hned na to jsem ho nasměroval do zadní místnosti, ani trochu se nebránil a s hříšným úsměvem čekal na to, co bude následovat, tudíž jakmile jsme byli schopni najít nějaké volné místo, tak jsem byl víc než ochotný mu to názorně předvést - natiskl jsem jej na stěnu, podmanil jsem si jedním dlouhým, vášnivým a velmi hlubokým polibkem jeho rty a hned na to jsem jej k sobě otočil zády, kalhoty jsem mu stáhl těsně pod zadek, rozepl jsem si svoje, natáhl jsem si kondom a poté jsem se do něj začal tlačit, hezky pomalu, kousek za kouskem, chtěl jsem ho sice hodně, ale ublížit jsem mu nehodlal. Justin z toho rozkoší zakláněl hlavu a zapíral si ji o mé rameno, měl jsem tak možnost líbat ho znova a znova, a když jsem v něm byl konečně až po okraj, začal jsem přirážet, střídal jsem tempo a užíval jsem si to blaho, které se linulo mým tělem a bylo zakončeno mým bouřlivým vyvrcholením, po kterém následovalo i to Justinovo!

Když jsem z Justina vystoupil, otočil se ke mně a nabídl mi svoje naběhlé rty k polibku, kterému jsem nemohl odolat, následně začal klesat k mému krku, který zasypával něžnými polibky, nemohl bych si představit vhodnější chvíli, než tuhle k tomu, abych mu do ucha pošeptal pobaveně "Veselé Vánoce," a vzápětí jsem na svém krku ucítil, jak se usmívá...

J: "To má být snad předčasný dárek? Protože pokud si dobře vzpomínám, tak Vánoce jsou až za tři dny,"...Zvedl ke mně svůj modrý pohled.
B: "Předčasná oslava nikdy nikomu neuškodila."
J: "Pokud vím, tak Brian Kinney nedělá oslavy."
B: "Myslím, že pokud jde o sex, tak jsem ochotný se obětovat."
J: "Ahaaa,"...Začal se smát a já si v tu chvíli pomyslel, že jeho smích je pro mě něco jako droga, nešlo zkrátka odolat, jednoduše jsem jej musel znova políbit.

Byl jsem rád, že Justin už nehodlal řešit to, zda a za jakých okolností rád něco slavím, protože přiznejme si, dělám to nerad a pokud jde o Vánoce, jsem proti oslavám dvojnásobně, pokud ale ovšem, jak už jsem se zmínil, nejde o sex, to jsem pro všema deseti! Tudíž jsme se zase mohli vrátit zpět na parket, kde jsme si zatancovali pár písniček a poté jsme se posadili na bar ke klukům.

Maikey: "Je tu někdo, kdo se účastní té soutěže?"
B: "Pokud se ptáš, tak je jasné, že ty rozhodně."
Maikey: "Zbláznil ses, je to na Vánoce, i kdybych chtěl tak nemůžu, máma by mě vykastrovala."
J: "Počkat, jaká soutěž?"
Emmett: "Zlatíčko, kde si byl posledních pár dnů, v jeskyni?"
J: "V jídelně a doma... Každopádně, o co jde?"
Ted: "Je to soutěž o lístky na Bílou párty na Ibize... Prostě hodíš svoje jméno mezi ostatní do nějaký mísy a celej večer se modlíš, že tě z ní zase vytáhnou."
J: "Sakra, asi už je pozdě na to se zúčastnit, co?"
Maikey: "Nejspíš jo... Každopádně máma by natrhla zadek i tobě, jak jsem říkal, je to na Vánoce a den po nich."
J: "Počkat, jako, že na štědrý den?"
Maikey: "Přesně."
J: "A jakej blázen by o něco takového soutěžil?"
B: "Třeba já!?"

Pohledy všech přítomných se na mě upřely způsobem "Zbláznil ses?" a já v tu chvíli věděl, že jsem si to měl nechat ještě chvíli pro sebe, kdo ví, třeba ani nevyhraju, takže jsem se mohl ušetřit těch ujetých poznámek typu "Jsou Vánoce, to přeci nemůžeš!" a prostě žít dál, ale ne, já jsem zkrátka neodolal vychloubání se a teď si to nejspíš pořádně vyžeru a to hlavně od Justina, jenže koho to zajímá? Je moje věc, jak strávím Vánoce, nikomu a to včetně Justina, do toho nic není!

J: "To nemyslíš vážně?"
B: "Naprosto."
Maikey: "Vždyť to je na Vánoce."
B: "A?"
Emmett: "Máš být s rodinou."
Ted: "A přáteli... Pokud si tedy ovšem neusoudil, že máš ke stovkám zpocených chlapů na Ibize blíž, než k nám."
B: "Můžete si ty přiblblý poznámky nechat pro sebe? Ještě jsem ani nic nevyhrál!"
J: "A když vyhraješ?"
B: "Tak si zabalím věci a pojedu na Ibizu."

Justin si pouze odfrkl, otočil se na patě a odešel neznámo kam, naštvalo mě to, neříkám, že ne, ale rozhodně jsem se za ním nehodlal rozeběhnout a prosit ho, aby zůstal, protože pokud není schopný konečně přijmout to, jaký zkrátka jsem, což zahrnuje i to, že si dělám, co chci, kdy chci a jak chci, tak je mi líto, ale vnucovat se mu nehodlám, každopádně ale můžu říct, že ti tři mi stačili až až, jejich výrazy mluvily za vše, shrnu to asi takhle - jsem podle nich totální idiot!

Maikey: "Hádám, že si to myslel vážně?"...Využil příležitosti k přátelské intervenci, když se Emmett a Ted ztratili, kdo vím kam.
B: "Maikey, jak dlouho mě znáš?"
Maikey: "Takže myslel."
B: "Nemám důvod si to vymýšlet a ani se cítit provinile, tohle jsem zkrátka já a nezměním se, nebudu si hrát na někoho jiného a předstírat, že se mi něco líbí jen proto, abych někoho nenaštval."
Maikey: "No Justina si rozhodně naštval."
B: "Zkrátka nepochopil, že můj svět se netočí kolem něj."
Maikey: "Myslím, že to spíš ty si nepochopil, že je tomu právě naopak."

Nenastat ta chvíle, kdy se vyhlašovalo jméno vítěze, nejspíš by z tohohle byl velmi zajímavý rozhovor, při kterém bych se Maikeymu pokusil zas a znova vysvětlit, že už mám vážně dost těhle jeho poznámek, ale naštěstí ta chvíle nastala a já se tak místo nervování s Maikeym mohl věnovat něčemu mnohem lepšímu a to radování se z výhry, protože ano - vytáhli moje jméno, když má zkrátka někdo štěstí, tak má, sakra, štěstí!

Maikey: "No doufám, že si to užiješ."
B: "Copak se někdy stalo, že bych si Bílou párty neužil?"
Maikey: "Nemluvím o tomhle, ale o tom, až si to budeš žehlit u Justina... No vlastně u všech."

Místo, abych mu něco odvětil, jsem do sebe raději vyklopil zbytek svého pití a následně jsem se se samolibým úsměvem odporoučel k odchodu, když jsem však vyšel na ulici, tak mě ten úsměv hned opustil - sněžilo a já sníh fakt nesnáším! Zdá se, že letos budou, jak bíle Vánoce, tak Bíla párty... Ovšem pokud jde o Justina a ostatní, tak to vidím opravdu černě!

No comments:

Post a Comment