Tuesday, November 17, 2015

Jsem tvá slabost, ne samozřejmost!(4)

Nový díl.

BRIAN

Divím se, že mě ještě překvapuje, jak moc naivní vlastně Justin dokáže být, on si totiž snad opravdu myslel, že jsem ho zaúkoloval hlídáním Guse, jen proto, že jsem ho chtěl mít ve své blízkosti, tedy ne, že bych s jeho blízkostí měl nějaký zásadní problém, vlastně jí mám docela rád, ovšem pokud o ní mám zájem, tentokrát šlo však čistě o to, aby mi pohlídal Guse, zatímco se budu věnovat uspokojování svých potřeb, opravdu totiž netrpím žádnou vzácnou nemocí, která by mi zabraňovala v tom, abych se Gusovi věnoval jenom proto, že pracuji, zas tak špatný otec nejsem, ale jak je vidět, Justin si to myslel a jak už jsem říkal já, nemůžu pochopit, jak si něco takového mohl myslet, ale nehodlám si těmihle myšlenky kazit večer, na Justinovo běsnění mám ještě času dost.

B: "Ahoj, dámičky."
Ted: "Bože můj a jak já doufal, že tě dneska neuvidím."
B: "Můžeš klidně odejít, Theodhore,"...Poplácal jsem ho po rameni.
Emmett: "Kam si dal Guse? Pokud se nemýlím tak Babylon zatím nezaložil dětský koutek."
Maikey: "Cosi blonďatého se mu rozhodlo vlézt do zadku."
B: "Omyl, to já lezu do toho jeho."
Maikey: "Jo, my víme,"...Zakoulel očima a já to raději ignoroval, žárlivou scénu na Maikeyho způsob jsem vážně nepotřeboval.
Ted: "Co si mu za to slíbil? Sedm minut v ráji?"
B: "Nemusel jsem mu slibovat nic, nabídl se sám."
Emmett: "Neříkej mi, že dobrovolně souhlasil s tím, že bude hlídat Guse, zatímco ty si budeš užívat?"
B: "Řekněme, že neznal celou pravdu, když se rozhodl být dobrovolníkem."
Ted: "Teď už to dává perfektní smysl."
Emmett: "Aby ses nedivil, že ti to dá Justin pořádně sežrat."
B: "Prosím tě, na to je na mně až moc závislý."


Tyhle řeči jsem opravdu neměl zapotřebí, nejsem ten typ, co se něčeho obává, obzvlášť ne toho, že by mě Justin chtěl nějak trestat za to, že jsem takový, jaký jsem, protože i kdyby to udělat chtěl, tak mně to může být naprosto jedno, zas takový vztah mezi sebou nemáme... Co to plácám? My nemáme žádný vztah!

B: "Pojď tancovat, Maikey."
Maikey: "Nechci."
B: "No ták."
Maikey: "Říkám, že nechci."
B: "Co tě žere?"
Maikey: "Nic mě nežere, prostě nemám náladu tančit."
B: "A myslíš, že mě to zajímá?"

Aniž bych čekal na jeho odpověď, jsem ho chytil za opasek a rovnou jsem s ním zamířil na parket, naštěstí se bránil jen slovně a to jen do chvíle, než jsme tančit začali.

B: "Vidíš, není to tak špatné."
Maikey: "Není,"...Souhlasil.
B: "A co kdybys mi konečně řekl, co tě trápí? A neříkej, že nic, nejsem slepej a překvapivě ani blbej."
Maikey: "To je... To bys nepochopil."
B: "A to jako proč?"
Maikey: "Protože nehraješ na kluky... I když by se o tom dalo diskutovat."
B: "Jsem si jistý, že nedalo. A co ti doktor přes prostatu udělal?"
Maikey: "Spíš, co jsem udělal já."
B: "To mi pověz, co hrozného si vyvedl... Nezvedl si prkýnko?"...Uchechtl jsem se.
Maikey: "Chtěl, abych dneska byl s ním..."
B: "A ty si ho vyměnil za své dlouholeté přátele a přehlídku polonahých kluků... Maikey, kdy si konečně uvědomíš, že to na tvém štěstí záleží, takže pokud chceš být radši tady, tak buď tady a jestli chceš být s ním, tak buď s ním, já ti to vyčítat nebudu."

Maikey se usmál a následně mě políbil, měl jsem z toho pocit, jako by mi děkoval, jenže když se následně otočil k odchodu a odešel pryč, chvíli mi trvalo, než mi došlo, že mi dal košem a šel si za doktůrkem a i když je pravda, že jsem mu k tomu prakticky dal požehnání, doufal jsem, že alespoň on bude mít rozum, jenže dneska jsem obklopen blbci víc než obvykle... Jenže pokud jde o Maikeyho štěstí tak se musím naučit respektovat, že nejsem už jediný, kdo je jeho strůjcem.

Ted: "Brian Kinney dostal košem - šokující,"...Navrátil jsem se na bar a hned jsem toho litoval.
B: "Pověz mi, Theodhore, kolik odmítnutí už máš dneska na kontě?"
Emmett: "Ty si vždycky k zulíbání, Briane.
B: "Já vím a nejsi jediný, kdo si to myslí,"...Všiml jsem si jednoho opravdu sexy kousku, který si mě prohlížel a vydal jsem se rovnou k němu.

Když se mi v zadní místnosti dostalo bouřlivého orgasmu prostřednictvím parádního vykouření - ano vykouření, na šukání jsem z nějakého mně neznámého důvodu neměl náladu - tak jsem se zase vrátil zpátky na bar a začal jsem své žíly plnit dostatečným množstvím alkoholu, zatímco jsem si vychutnával pohled na účastníky dnešní akce, z níž každý jeden z účastněných mohl dnes skončit v mé posteli, ale neskončí, protože můj loft právě okupují dvě děti... Sakra, Kinney, s tebou to jde vážně z kopce!

Emmett: "Nemyslíš, že už ti to stačilo?"...Zase se s tím účetním odněkud vynořili.
B: "A na to si přišel jak?"
Ted: "No pokud pomineme fakt, že tvoje oči září jak rajčatová omáčka a už sotva sedíš, tak z toho, že si měl snad už polovinu baru."
B: "Tede, mohu ti dát radu? Drž se svých čísel, partnera, který by rozuměl těm tvým nesmyslům, bys těžko sháněl."
Ted: "Nikdo nemá rady do života jako ty... Idiote."
Emmett: "Pojď, ty pitomče, odcházíme a tebe tady v tomhle stavu rozhodně nenecháme."
B: "Vy jste mi ale zlatíčka."

Nějak jsem neměl potřebu se s nimi dohadovat a to ani dokonce, když si Ted usmyslel, že bude řídit můj jeep a nakonec, když mě vyhodili u mě doma, tak si ho i vypůjčil, aby s ním dopravil domů tu princezničku a sebe... Myslím, že až mi to ráno dojde, tak svoje milované auto nechám zkontrolovat specializovaným týmem a za každé škrábnutí Teda připravím o nějakou část těla, ale právě teď se hlavně potřebuju dopravit výtahem nahoru a dostat do loftu.

B: "Sunshine!"

Vyklouzlo mi to z úst tak nějak automaticky, vůbec jsem se nezamyslel nad tím, že tady spí můj syn a pravděpodobně i Justin, já jsem ho prostě jen potřeboval vidět, neumím ale vysvětlit proč.

J: "Bože, ty vypadáš,"...Vynořil se z ložnice s rozespalým výrazem.
B: "Tím jsem si jistý,"...Všemožnými způsoby jsem se snažil chytit balanc.
J: "Pojď sem, pro Krista,"...Nechal mě chytit se ho kolem ramen a následně mě dopravil do ložnice.

Poté mě položil na postel a začal mě odstrojovat, raději bych ho to nechal dělat za mnohem příjemnější situace, ale ani teď jsem neměl moc důvodů namítat, sám bych to totiž nedokázal. A když mě následně i uložil a ulehl vedle mě... Tak nevím, jen to byl prostě dobrý pocit, rozhodně to bylo lepší než usínat sám.

No comments:

Post a Comment