Wednesday, October 7, 2015

Místo lásky a přátelství(4)

Nový díl.

BRIAN

varování: 18+

Sklonil jsem se až těsně k jeho rtům a chytil jsem jej pevně v bocích, on zaplnil tu zbytečnou centimetrovou mezírku mezi námi a naprosto se na mě natiskl, v ten okamžik jsem pocítil, jak moc vzrušený je, musel jsem mu slastně vzdychnout do úst a následně jsem jej začal líbat a téměř jsem ho drtil v pevném objetí, chtěl jsem ho u sebe mít co nejblíže to šlo, třít se o něj, cítit jeho rozpálenou kůži a jen ze způsobu, jakým jsem ho držel, mu dávat najevo, jak moc po něm vlastně šílím, jak moc ho chci, jak moc mě vzrušuje, jak moc nadržený na něho jsem, zatímco on mě svíral silně kolem ramen a vášnivě mi polibky oplácel!

B: "Chci tě, tak moc tě chci,"...Vydechl jsem, když jsme oba zatoužili po troše vzduchu.
J: "Tak si mě vezmi,"...Znovu se přisál na mé rty způsobem jako by to mělo být snad naposledy!

Natiskl jsem ho silou na kuchyňskou linku a sundal jsem mu triko, abych mu mohl začít dráždit jeho na kámen ztvrdlé bradavky, on se mi pod návalem vzrušení zběsile prohraboval ve vlasech a sténal, musel jsem se pousmát, miluju, když ze mě šílí rozkoší!
Následně jsem mu začal tvořit mokrou cestičku jazykem od hrudi k jeho pupíku, který jsem vzápětí svým jazykem opravdu pečlivě prozkoumal, zatímco jsem mu velmi pomalu stahoval trenky k jeho kotníkům a vychutnával jsem si pohled na jeho erekci! Tu jsem vzápětí pojal do úst a dopřával jsem mu úžasné kouření, při kterém téměř omdlíval slastí, sotva se držel na nohou! Svůj dávicí reflex jsem tu skvěle využil a Justina jsem dováděl k naprostému šílenství, zatímco jsem si vychutnával jeho báječnou chuť!

J: "Zadrž."


Kdyby mě nezastavil, nejspíš bych ho nechal udělat se mi do pusy, ale takhle si ho alespoň budu moct vzít se vším všudy, proto jsem přestal a zase jsem jazykem začal stoupat až nahoru k jeho rtům, které jsem ihned začal drtit polibky!

B: "Otoč se,"...Přikázal jsem.

Justin se pousmál a následně udělal, jak jsem žádal a přitiskl svou horní polovinu těla na pracovní desku, dal mi na obdiv svůj krásně tvarovaný zadeček, proto jsem nemohl jinak, než mu udělat můj oblíbený rim, začal jsem tedy klesat svým jazykem po jeho páteři až mezi jeho půlky, kde jsem ho teprve pomalu přivedl na pokraj naprosté slasti! Poté jsem si za něj stoupl, zvrátil jsem mu hlavu a drsně jej políbil, na což jsem se odtáhl a jen se na něj pár vteřin díval, pouze z jeho tváře jsem poznal, jak moc vzrušený je, byl to výraz absolutního blaha! Prstem jsem mu poté obkroužil rty a on jej olízl jazykem, poté jsem tím samým prstem do něj pronikl a on hlasitě zasténal, věděl jsem, že mu to dělá moc dobře!

J: "Bri!"...Zalapal po vzduchu.

V ten okamžik jsem věděl, že už nechce cítit pouze můj prst a tak jsem ho z něj vyndal, mezi zuby jsem roztrhl obal kondomu a ten jsem si následně navlékl. Justina jsem chytil pevně v bocích a vzápětí jsem do něj rychle a tvrdě pronikl, tak to má nejradši!
Políbil jsem ho do vlasů a začal jsem se v jeho teplých útrobách pohybovat, nejprve opatrně a pomalu, ale během následujících pár minut jsem zrychloval až na velmi intenzivní přirážení, pomalu jsem omdlíval, po tvářích mi stékaly kapičky potu a doslova jsem lapal po dechu, byla to neskutečná rozkoš, Justin ten doslova křičel a vzpínal se proti mně, měl jsem tak možnost pronikat do něj ještě hlouběji a během pár dalších okamžiků jsme oba vyvrcholili způsobem, jakým snad nikdy! Potom jsme se vysíleně sesunuli k zemi a tiše vedle sebe oddechovali!

J: "Bože můj... To bylo...,"...Ozvalo se po pár minutách.
B: "Já vím,"...S pocitem naprosté spokojenosti jsem se usmál.
J: "Dal bych to klidně znova,"...Uchechtl se.
B: "S tím souhlasím,"...Zase jsem se přisál na jeho rty.
J: "Ale nemůžu,"...Odtáhl se.
B: "Jasně, zítra tě čeká výlet."
J: "Promiň... Ale musím si dobalit."

Abych pravdu řekl, díky endorfinům jsem na to naprosto zapomněl, jenže teď se mi všechno začíná vracet a já se zase musím začít sžívat s vědomím, že takhle skvělý sex, vlastně jakýkoliv sex, s Justinem nebudu moct mít celý týden a to mě zabije, doslova a do písmene! Kéž by existoval způsob, jak bych jej od toho odradil, jenže on je ten typ, co má rád dobrodružství, zatímco já ho přímo nenávidím, proto se k sobě možná tak skvěle hodíme, vzájemně se totiž doplňujeme.

B: "A při té příležitosti můžeš konečně uklidit ten bordel na mojí posteli."

Justin přivřel oči a následně se zvedl k odchodu, moc jsem tomu nerozuměl, zas tolik jsem toho po něm nechtěl, ale z nějakého důvodu ho to naštvalo, jenže mám být vůbec ještě překvapený? U něj je tohle normální!

B: "Zas tolik jsem neřekl,"...Sesbíral jsem se ze země a šel rovnou k němu.
J: "Ne, ale i to stačilo k tomu, abych věděl, že máš zlost."
B: "Zlost? Proč bych..?"
J: "Protože si měl plány, na ten týden si se těšil a vím, že sis ho chtěl užít se mnou a ano přiznávám, je to moje chyba, že to nevyjde... Ale mohlo by, kdyby si jel... Budeme tam hlavně spolu, Ben a Maikey budou chodit na túry, Emmett s Tedem si taky najdou nějakou zálibu a my dva? Můžeme mít báječný týden, sex pod hvězdami, vlastně všude, kde budeme chtít,"...Usmíval se a při tom se mě snažil přesvědčit i doteky, které směřovaly čím dál tím víc k mému rozkroku.

Jasně, je to víc než lákavé, já totiž opravdu nejsem až takový idiot, abych si nedokázal představit, že ve skutečnosti by to mohl být klidně naprosto báječný týden a vím, že bych tam byl hlavně s Justinem, dalo by se říct, že víc bych si ani nemohl přát, ale... Ještě jsem se, kurva, nezbláznil! Tohle je to poslední, co bych udělal - dal mu dojem toho, že kvůli němu udělám cokoliv, protože s ním chci jednoduše strávit každou jednu vteřinu svého života, já to prostě nedokážu, nemůžu, Justina miluju a zatraceně moc, ale taky jsem dost velký realista a vím, že nic netrvá věčně, vím, že jednoho dne přijde okamžik, kdy ode mě odejde a já pak opravdu nechci vzpomínat na báječný týden, který jsem s Justinem zažil v nejlepších chvílích svého života, které jsem měl jen díky němu!

B: "Ne,"...Dal jsem na to slovíčko tak velký důraz, že to Justina až vyděsilo.
J: "Proč, sakra?"
B: "To se mě ptáš vážně?"
J: "Jasně, ty si totiž Brian Kinney, antiromantik bez špetky smyslu pro dobrodružství... Zatraceně, Briane, já vím, že mě miluješ, to už nijak neschováš, takže tady nemusíš tvrdnout celý týden sám, jen abys to skrýval, je to zbytečné."
B: "Justine, věř, že já tady rozhodně nebudu "tvrdnout" sám."

Justin jen pootevřel ústa, zhluboka se nadechl a vzápětí se otočil beze slova k odchodu a zamířil rovnou do ložnice, a pokud mám být upřímný, divím se, že mi nevrazil!
Nebudu vám lhát, chtěl jsem jít hned za ním a ujistit se, že jsem to nepřehnal, no jasně, že jsem to přehnal, ale třeba ne tolik, Justin to určitě nějak rozlišuje, ale myslím, že teď jsem to posral, jak nejvíc to šlo, proto zůstanu v bezpečí kuchyně a budu čumět do blba!
Takhle jsem tam stál následujících asi 20 minut, prostě jsem se nedokázal hnout a z ložnice jsem slyšel jen rámus, měl jsem za to, že buď sklízí ten bordel anebo dělá ještě větší a rozebírá mi vzteky ložnici na kusy, ale když odtamtud po dalších pár minutách vyšel se zavazadly, věděl jsem, že jsem v hajzlu!

B: "To si snad děláš srandu?"
J: "Ani trochu, očividně ti chybět nebudu, tak tu nemusím být."
B: "Justine, já..."
J: "Ahoj za týden, Briane."

Už jsem nemohl říct ani slovo, Justin byl v tahu, dalo by se říct, že doslova utekl a já se zmohl jen na to, že jsem za ním zavřel dveře a následně jsem se o ně čelem opřel a nadával si do všech možných přezdívek! Já jsem fakt neskutečnej idiot, o tom už nemusíme ani diskutovat!

No comments:

Post a Comment