Friday, April 10, 2015

Nejistota(5)

Nový díl. - 15+

JUSTIN

Měl jsem pocit, že snad sním a to dost krutým způsobem, zrychleně jsem dýchal anebo líp nedýchal vůbec, prsty jsem si mnul oči a ujišťoval se, že to, co vidím, je skutečnost, dokonce jsem si pomalu chtěl nahmatat tep, abych se ujistil, že jsem neumřel a nedostal se do pekla... Všechno mě však přesvědčovalo o tom, že tahle noční můra je dost hnusnou realitou!

Byl jsem jen kousek od toho vzít tu pánvičku, co byla na kuchyňské lince a máchnout s ní Briana po hlavě, ale myslím, že bych jej vyrušil od něčeho velmi žhavého, jak by to určitě definoval on! Z jedné strany se on lepil na nějakého už téměř nahého tricka a z druhé strany se druhý trick lepil na něj, cítil jsem se jako bych se díval na nějaké zvrhlé orgie zvířat, byli jak divoši prahnoucí po své kořisti, jak kanibalové slintající po kusu lidského masa... Přemýšlím odporně, ale kdybyste to viděli, přemýšlíte stejně!

J: "Neruším?"...Odkašlal jsem si.
B: "Sunshine!"...To, že je opilý jsem věděl, ale když promluvil, jako bych to i cítil... Nechutné!
J: "Představíš nás?"
B: "Jasně tohle je... On a on, oni tohle je Justin."
J: "Vážně mě těší... A teď, kurva, vypadněte."
B: "Co děláš?"
J: "Vyhazuju je... Nebo to snad není poznat?"
B: "A kde si přišel na to, že můžeš?"
J: "Cože?"
B: "Je to můj loft nebo tvůj?"
J: "To myslíš vážně?"
B: "Směju se snad?"
J: "Těžko říct, takhle se ty tváříš pořád."
B: "Co kdybys šel zase spát, já tu mám něco na práci,"...Přitáhl si jednoho z tricků a svým jazykem začal zkoumat jeho bradavku.
J: "Děláš si srandu?"
B: "Jestli se chceš přidat, stačí říct, jinak buď tak hodnej a běž prudit někoho jiného."

Chtělo se mi začít křičet a rozeběhnout se proti nim takovou silou, že bych jim zlomil pár kostí v těle, místo toho jsem však zůstal stát na místě a jen jsem se díval na to, co se přede mnou právě odehrávalo, nemohl jsem jinak, bylo to, jako bych byl k té podlaze přitavený! Cítil jsem, jak mě bodá u srdce a svírá se mi žaludek, z očí mi téměř uniklo pár slz, ale zdařilo se mi nedat jim prostor, nic to však neměnilo na tom, že právě teď jsem Briana nenáviděl!
Všichni tři sténali a vzdychali jak smyslů zbavení, Brian jazykem laskal každou část jejich těl, hladil je a dováděl k rozkoši... A celou tu dobu se přitom díval na mě! Nechápal jsem to, chtěl mě úplně zlomit nebo snad svést, přimět mě se k nim přidat, dovést mě do stavu, kdy ho vážně zabiju... Prostě jsem netušil, co tohle všechno má znamenat! Věděl jsem však, že to nedělá bezúmyslně! To jsem zkrátka poznal už z toho, jak se na mě díval!
Když se však nakonec schylovalo k úplnému aktu, což bylo zaboření Brianova penisu do jednoho z těch dvou zadků, své nohy jsem konečně rozpohyboval, nejprve jsem chtěl utéct někam hodně daleko, nakonec jsem se však rozhodl pro to se vrátit do postele, nemohl jsem jen tak odejít, věděl jsem totiž, že tohle Brian přesně zamýšlel - přinutit mě svým činem odejít!

B: "Ty nespíš?"...Dorazil za mnou do ložnice, když se zdálo, že bylo po všem.
J: "Něco mě rušilo."
B: "Mohl ses jít vyspat jinam, jestli s tím máš problém."
J: "To by se ti líbilo viď?"
B: "Mám za to, že tobě je jedno, co by se mi líbilo."
J: "Co tím chceš říct?"
B: "Tak třeba to, že když jsem tě žádal, abys mi zmizel ze života, držel ses mě jak klíště."
J: "Koukám, že si při tom šukání vystřízlivěl, už se zase chováš jako stoprocentní hovado."
B: "Celej já!"...Uchechtl se.
J: "Jak tohle můžeš dělat?"
B: "Šukat?"
J: "Předstírat, že ti na mně nezáleží."
B: "Je snadný dělat něco, co je pravda."
J: "Myslím, že dneska přespím na pohovce... Mimochodem - vítej doma."

Jakmile jsem dolehl, chtělo se mi zadusit se polštářem, ale pak mě napadlo, že by bylo mnohem lepší počkat na to, až Brian usne a zadusit jeho! Jak se tohle všechno, do hajzlu, stalo?! Nevěřil bych, že budu tak nešťastný z Brianova dřívějšího, nečekaného, pestrého návratu, že dokonce skončím na pohovce, teď bych snad byl radši, kdyby se nevrátil! Co to všechno, sakra, mělo znamenat, snaží se mi tím snad říct, že mám táhnout do prdele? Kéž bych rozuměl té jeho řeči, která vychází z jeho činů!
Když jsem se ráno probudil, byl jsem naprosto zlámaný, na pohovce jsem nespal ani nepamatuju, jsem fakt idiot, když jsem se rozhodl pro spaní na tomhle místo v posteli, měl jsem sem vyhnat toho blba! Fakt jsem vytočenej, až to bolí, takhle jsem si to opravdu nepředstavoval!

B: "Dobré ráno,"...Zjevila se nade mnou Brianova hlava.
J: "Dobré."
B: "Spal si sladce?"
J: "Jako miminko."
B: "U mě to samé."
J: "To ti přeju."
B: "Máš hlad?"
J: "Chceš se stavit u sousedů a ukrást jim snídani?"
B: "Něco jsem došel koupit... Tak přestaň remcat a pojď jíst."

Sním či snad bdím? Nebo jsem sjetej? Protože tohle není vůbec normální! Brian není normální! Tedy ne, že bych to už dávno nevěděl, ale co má, do prdele, znamenat tohle? Má černé svědomí nebo to je jenom další z jeho záludných her?

J: "Co to má znamenat?"...Dorazil jsem za ním k jídelnímu stolu.
B: "Tohle je jídlo, které se jí... Nebo to snad chceš vysvětlit jinak?"
J: "Snažíš se mě přivést k šílenství?"
B: "Já nevím - snažím?"
J: "Nechápu tě, v noci mi prakticky řekneš, že jsem ti u prdele a najednou mi připravíš snídaní... Co to s tebou je?"
B: "Chtěl si snad dokonalého partnera ne? Tak si, kurva, nestěžuj!"
J: "Ty se mě snažíš vytočit, že jo? Nezabírá ti, když mi říkáš, že mě nechceš, tak se snažíš být někým, koho z tebe chci mít, ale víš, že to mě znepokojí ještě víc."
B: "Jsi chytrej... Víc, než jsem si myslel,"...Uchechtl se.
J: "Já myslím, že je na čase, abych šel... Tohle je moc."

Rychle jsem na sebe hodil věci a pak jsem odtamtud zmizel, jak nejrychleji jsem mohl, chtělo se mi vraždit a nebyl jsem moc daleko od toho, aby se mou obětí stal právě on!

No comments:

Post a Comment