Friday, April 17, 2015

Nejistota(10)

Nová díl. - 18+

BRIAN

Nedokázal jsem se pohnout, vlastně i dýchání pro mě bylo momentálně ještě víc nemožné, než tomu bylo před chvílí! Sledoval jsem, jak se jeho boky smyslně pohybují proti zadku jeho tricka, jak jeho blonďátá hříva odráží odlesky světel, dokonce jsem viděl i kapičky potu, které mu právě stékaly po tvářích, viděl jsem tolik detailů, že mi z toho bylo na nic, jako už dlouho ne! Pokud mám tuhle situaci, ten pocit, to nesnesitelné mravenčení pod kůží, s něčím srovnávat tak se mi nabízí pouze noc, kdy se stal Justin králem Babylonu, tehdy jsem se cítil téměř identicky, poprvé jsem poznal, jaké to je žárlit, byl to naprosto příšerný pocit, ale zároveň jsem si té noci konečně uvědomil, co k Justinovi vlastně cítím, tenkrát to mělo své pro i proti... Ale tentokrát na tom nevidím nic pozitivního, myslím pouze na to, jak bych ho nejraději odtrhl od toho tricka a jednomu z nich anebo nejlíp oběma vrazil!


Maikey: "Kam ten spěch?"...Zastavil mě, když jsem prakticky vyběhl ze zadní místnosti.
B: "Jen musím jít... Ahoj, Bene."
Ben: "A-ahoj."

Nebylo ode mě sice moc pěkné, že jsem je prakticky téměř bez povšimnutí obešel a pomalu ani nepozdravil, ale na to jsem momentálně neměl pomyšlení, bylo mi fuk, jak si to přeberou, jediné, co jsem právě teď potřeboval, byl čerstvý vzduch!
A jakmile se mi podařilo dostat se ven, zhluboka jsem se nadechl a počítal do desíti, měl jsem totiž co dělat, abych se ze svých problémů nevyřval nebo nevymlátil za pomoci kolemjdoucích nebo zdi! A když se mi nakonec podařilo se alespoň trochu uklidnit, šel jsem do svého auta a jím jsem se dopravil na místo, na kterém jako jediném jsem se mohl zcela uklidnit!

Melanie: "Briane, co tady, sakra, děláš?"
B: "Přijel jsem autem."
Melanie: "Nemáš být v New Yorku?"
B: "Přiletěl jsem dřív."
Melanie: "A rozhodl ses nás vzbudit?"
B: "Chci jen za Gusem."
Melanie: "Ten spí."
B: "Nebudu ho budit, chci ho jen vidět."
Melanie: "Je hluboká noc, pro Krista, Lindsay i Gus spí a ty bys měl taky."
B: "Domů nejdu."
Melanie: "A kde plánuješ spát?"
B: "Třeba v autě, to je fuk... Hlavně mi nech aspoň minutu s mým synem."
Melanie: "Fajn, minutu, hlavně ho ale nevzbuď,"...Upozorňovala mě.
B: "Nestrachuj se, proboha."

To její neustálé komandování ohledně mého vlastního syna, mi vážně neskutečně chybělo! Má ale štěstí, že to myslí dobře, jinak bych jí snad už zastřelil!
Když jsem vzápětí dorazil do Gusova pokoje a uviděl jeho drobné tělíčko rozvalené téměř přes celou postel, musel jsem se pousmát. Měl jsem pocit, jako bych ho neviděl snad několik měsíců a ne jen pár týdnů, i za tak krátkou dobu neuvěřitelně vyrostl. Ihned jsem se k němu musel posadit a pohladit jej po jeho jemných vláskách, na což jsem mu dal velkou pusu na čelo, věděl jsem, že on jediný mě dokáže uklidnit přesně tak, jak to právě teď udělal!
Následně jsem se vrátil zpátky dolů a měl jsem za to, že tam na mě Mel bude čekat s brokovnicí nebo minimálně koštětem, aby mě odtud, co nejrychleji dostala, ale místo toho na mě čekalo zcela jiné překvapení...

B: "Ty budeš spát na gauči?"...Uchechtl jsem.
Melanie: "Ne, ale ty jo... Nevím sice, co se mezi tebou a Justinem stalo, že nechceš jít domů, ale mrznout v autě tě nenechám, takže tady máš deku a polštář, dobrou noc."
B: "To jsi nemusela, ale... Díky,"...Víc upřímněji jsem snad znít ani nemohl.
Melanie: "Není zač."

Nikdy bych nevěřil, že to řeknu a to ani jen ve svých myšlenkách, ale i přes to, jak mě tahle ženská dokáže dohánět k šílenství, mám jí rád a za ta nepatrná gesta, jako je třeba tohle, kterými mi ukazuje, že jí taky nejsem úplně tak ukradený, jsem jí nesmírně vděčný!
Jakmile jsem se ráno probudil, vypařil jsem se odtamtud pryč, Guse jsem sice chtěl vidět i vzhůru nejen při spánku, ale příčila se mi představa toho, jak budu nucený vysvětlovat dvěma bláznivým lesbičkám, proč jsem se jim uprostřed noci přikradl domů, protože do vlastního jsem nemohl a především nechtěl!

Debbie: "Proč vypadáš jako, že si nespal vůbec nebo minimálně na rozvrzaném gauči?"...Lepší uvítání jsem si nedokázal ani představit.
B: "Nejdřív snídani."
Debbie: "A co to bude?"
B: "Něco lehkého nebo ti to vyhodím na pult."
Debbie: "Máš to mít."

Když mi Debbie donesla něco velmi zajímavého, snažil jsem se to pozřít, ale bylo to téměř nad moje síly, proto jsem to po chvíli raději vzdal, protože by se mohlo stát, že bych opravdu někoho ohodil! Čemu jsem se však nedokázal vyhnout byl další Debbiin křížový výslech...

B: "Prostě jsem šel navštívit Guse a usnul jim tam na gauči, žádnou vědu za tím nehledej."
Debbie: "Takže to s Justinem nemá nic společného?"
B: "Absolutně ne."
Debbie: "A to, že jsi vyběhl z Babylonu jako by tě pronásledoval sériový vrah, mi vysvětlíš jak?"
B: "Vidím, že Maikey byl rychlej."
Debbie: "Ne - Ted."
B: "Ten červ."
Debbie: "Jsem si jistá, že by určitě moc rád věděl, jakou novou přezdívku dostal."
B: "To se nedozví, protože ho zabiju."
Debbie: "Radši mi řekni, co se v noci stalo, vidím to na Tobě."
B: "Nic se nestalo, ale teď se děje to, že mi lezeš na nervy."
Debbie: "Jako vždycky, nic nového... Takže mi to řekni."
B: "Já prostě jdu... Tohle nemá cenu."

S ní je to vážně někdy k zešílení, ona slovu 'NE' asi zkrátka nerozumí nebo co já vím, každopádně dohadovat jsem se s ní fakt nehodlal, proto bylo lepší sebrat se a konečně se odvážit jít do vlastního bytu!

J: "Briane..."

Vstoupil jsem a uviděl ho stát v kuchyni pouze s ručníkem kolem pasu a doznívajícími kapičkami na jeho hrudi, koukal na mě těmi svými kukadly a mohl jsem v nich zcela bez problému číst strach a nejistotu... Bál se toho, co bude následovat, jako by snad věděl, že já to vím nebo to alespoň tušil!
Šílel jsem a to nejen proto, že jsem na něj měl hrozný vztek, ale především proto, že přede mnou stál téměř nahý, nešlo mu odolat, byl jako magnet, který mě k sobě neuvěřitelnou silou přitahoval! Šel jsem tedy rovnou k němu a on se zadkem přitiskl ke kuchyňské lince, ztěžkl mu dech a troufl bych si říct, že jsem téměř slyšel jeho splašeně tlukoucí srdce, přičichl jsem k jeho krku a nasával tu krásnou vůni, jeho dech se odrážel od mých vlasů! Rukou jsem mu ihned strhl ručník a začal jej hladit, zasténal a zaklonil hlavu, to jsem okamžitě využil k tomu, abych mu jazykem přejel přes ohryzek, což mělo za následek další sten! Vzápětí jsem ho k sobě silou otočil zády a jeho horní polovina těla se přitiskla k pracovní desce, rozepl jsem si kalhoty, trochu si je stáhl a kondom, který jsem si vyndal z kapsy, jsem si nasadil, poté jsem do něj najednou pronikl a on sykl bolestí, nečekal jsem na to, až si na mne zvykne a ihned jsem začal rychle přirážet, on se rukami držel za kraj linky tak silně, že mu bělaly klouby, sténal vzdychal a téměř křičel rozkoší, já sám jsem se pohyboval někde mezi nebem a rájem, bylo to slastné! A další silný a hluboký příraz měl za následek, že jsme oba bouřlivě vyvrcholili!
"Jdu se vysprchovat, ty si dělej, co chceš," vydechl jsem, vystoupil z něj a následně jsem zamířil do koupelny, bylo mi jasné, že jsem ho tím musel naprosto vyvést z míry, ale snad poprvé po dlouhé době mi to bylo úplně jedno!

No comments:

Post a Comment