Tuesday, March 17, 2015

Změna(2)

Nový díl.

BRIAN

Řídil jsem a poslouchal to jejich nesnesitelné žvatlání, Ted s Emmettem se pořád o něčem naprosto nesmyslném dohadovali a Maikey sedící uprostřed nich se je snažil uklidnit, byl jsem jen malinkatý kousek od toho prudce zabrzdit a všechny krom Justina vykopat ven, ale držel jsem se celkem obstojně! I když nesedět vedle mě Justin, nevím, jestli by to šlo tak snadno, ale poněvadž víc, než na to, co se dělo vzadu, jsem se soustředil jen na jednu jedinou myšlenku - na to, až Justin dodrží, co mi slíbil, tak se to dalo celkem zvládat! Ale čím víc jsem si to představoval a prahnul po tom, tím míň se mi dostávalo krve do mozku, byl jsem, jak spoutaný v řetězech, které mi bránily se ho zmocnit, zabíjelo mě to pomalou a krutou smrtí!


B: "Tak padejte!"...Zastavil jsem před Babylonem.
Maikey: "Nevím, jestli si to pochopil, ale pointou bylo, že půjdete i vy dva a ne, že nás sem hodíte a zase se vrátíte domů."
B: "No nekecej! Dík za upozornění! Mohli byste vypadnout a nechat nám minutku, než za vámi poběžíme, jak ocásci?"
Maikey: "Ou, chápu,"...Začal se přihlouple culit, jak jsem mohl vidět v zrcátku a ti dva se nezapomněli přidat.
Emmett: "Vezměte si tolik času, kolik jen potřebujete."
J: "Myslím, že ta minutka bude stačit, Brian umí být velice rychlej,"...Takhle shazovat mě umí jedině on a já jsem takový vůl, že ho nechám.
Ted: "To si umím živě představit,"...Smál se.
B: "Vypadněte už!"
Maikey: "Však už jdeme."

Než vylezli, trvalo jim to snad celou věčnost, alespoň mně to tak připadalo, kdybych se s nimi chtěl zahazovat z toho auta bych je vytáhl klidně za vlasy, ale raději jsem se snažil být trpělivý, což přineslo ovoce a oni se konečně ztratili z dohledu a to jsem ihned využil k tomu, abych si Justina za tričko přitáhl k sobě a vášnivě jej políbil, což mi ihned oplácel!

B: "Tak minutu?"...Vydechl jsem.
J: "No co?"
B: "Jsem si jistý, že mám o dost větší výdrž."
J: "Nefandi si tolik!"...Smál se.
B: "Kdybys mi něco nedlužil, s radostí bych ti to ukázal, ale bude to muset počkat."
J: "Já ti něco dlužím?"
B: "Ty si vzpomeneš."
J: "Tím si nejsem jistý,"...Otevřel si dveře a začal pomalu, ale jistě prchat.
B: "Just..!"

Začínám z toho kluka tak šílet, že jsem jen kousek od toho, abych si čelo omlátil o volant, třeba bych se tak probudil, i když mám ten pocit, že s ním na krku se něco takového nikdy nestane, já jím vždycky budu naprosto poblázněn a dělat kvůli němu kraviny!
Nejen, že se z něho stal tenhle super sexy vyspělej blonďák s dokonale pevným zadkem, kterého se nikdy nebudu moct vzdát, on si dokonce najde i chvíli k tomu, aby mě donutil zpochybňovat sám sebe a obávat se toho, že půjde za někým mladším, pevnějším a podle všeho i s větší výdrží... Myslím, že je na čase ukázat mu opravdovou vášeň, aby nikdy nehledal jinde!

B: "Nevíte, kde je?"...Zastavil jsem se u kluků na baru.
Ted: "Copak, nebyla to ani minuta a on s hrůzou utekl?"...Smál se až skoro chrochtal.
B: "Nezáviď, Tobě se v tvém věku ani nepostaví!"...Za ten jeho výraz to rozhodně stálo.
Emmett: "Jsi krutý."
B: "Již od narození a dostane se mi nějaké odpovědi?"
Maikey: "Je támhle."
B: "Kde?"
Maikey: "Za tebou!"

Otočil jsem se s odhodláním zatáhnout jej do zadní místnosti a tam ho ošukat tak, že si týden nesedne, vím, že bych předbíhal jisté události, ale to se všechno dožene, nicméně při pohledu na realitu jsem byl přesvědčen o tom, že to se teď nestane... Justinovo lepící se tělo na jiné tomu bylo jasnou odpovědí!

B: "Dám si to nejtvrdší, co máte,"...Otočil jsem se zpět na barmana.
Maikey: "To s tím nic neuděláš?"
B: "S čím?"...Vytočeně jsem na něj pohlédl.
Maikey: "S ničím samozřejmě, vůbec s ničím."
B: "To jsem si myslel."

Nejde o to, že bych žárlil, já takový pocit ani neznám, Justin je svobodný člověk a má právo se svobodně rozhodovat, spíš šlo ale o takový kousavý pocit pod kůží, co mi říkal, že tímhle způsobem mi za chvíli uteče! Jenže to už jsme zase u toho, že se naprosto shazuji a na to já nejsem stavěný!

Maikey: "Jdeš s námi tancovat?"
B: "Myslím, že tohle kolo vynechám."
Emmett: "Nebudeš tu celou noc nasávat jen proto, že Justin pomalu a jistě přebírá tvé místo?"
B: "Prosím?"...Téměř jsem se zadusil, když jsem akorát pil ze své skleničky.
Emmett: "Nic, neřeš to,"...Rychle zmizel z mého dohledu a udělal dobře, Ted ho jako obvykle hned věrně následoval.
Maikey: "Je ti jasný, že si dělal srandu?"...Uklidňoval mě.
B: "Koho to zajímá?"...Štěkl jsem.
Maikey: "Tebe by mělo."
B: "Běž tancovat, Maikey."
Maikey: "Fajn, jen to nepřepískni."
B: "Jasně, mami."

Vyklopil jsem do sebe zbytek pití a poté jsem si stoupl, abych se mohl opřít o bar tak, že jsem měl perfektní výhled na to, co se dělo na parketu, netrvalo dlouho a Justina i s jeho objevem jsem zahlédl... Bylo to nepříjemné, ale zároveň na tom bylo něco vzrušujícího, ten pohled na to, jak je v tom dobrý, to vědomí toho, že se z ještě nedávno naivního děcka, stal tenhle dokonalý sexy kus, který má kohokoliv, na koho si ukáže, mě nutilo se usmívat! Vypadal perfektně, jeho tělo se skvěle hýbalo, ve tváři byl chtíč a rty si neustále smáčel jazykem, pot mu stékal po tvářích a pohledem dotyčného doslova svlékal, chtěl jsem být na místě toho tricka, ale víc jsem si však užíval vidět Justina v takové situaci, vášeň z něho přímo sálala a někoho mi tím svým jednáním až nesnesitelně připomínal - mě samotného! Musel jsem na něho být ale hrdý i přes to, že mě sžíral ten nesnesitelný pocit, ale zkrátka dosáhl toho, na čem jsme tak tvrdě dřeli - je z něho nejlepší homosexuál, jakým je možné být! To by nešlo, abych na něj nebyl hrdý, protože on to dotáhl opravdu daleko a za to si zaslouží můj obdiv! Ačkoliv mě teď trápí jedna dost důležitá otázka... Je opravdu možné, aby se stal mou konkurencí?

No comments:

Post a Comment