Thursday, February 5, 2015

Pařba(7)

Poslední díl.

BRIAN

Když jsme dorazili k holkám ihned se na nás vrhly, jak supy na svou kořist, tedy především Lindsay, ke které se opravdu s velkou chutí přidala Debbie a všechny z nás chtěly vydolovat i ty nejmenší detaily našeho dobrodružství, jenže o něco takového jsem opravdu neměl ani ten nejmenší zájem a nechal jsem tam ty tři šašky napospas jejich vysávání duše z těla a ještě před tím, než jsem zamířil do pokoje svého syna, jsem jim dost výstižným pohledem dal najevo, aby si tu část, kdy byl Maikey nezvěstný nechali pro sebe, poté už mi nic nebránilo v tom, abych strávil trochu času se svým milovaným synem!

Doufal jsem ale v to, že ten čas bude věnován hraní si s ním, nevím, kdy jsem se stal takovým měkkotou, který si chce hrát se svým synem, ale zkrátka právě teď jsem to chtěl, místo toho jsem jej však našel spícího, ale i tak to byla úžasná chvíle k tomu uvědomit si a především vidět, jak moc je mi podobný, až je to zarážející, ale skvělý!

J: "Co tady provádíš?"

Ozvalo se za mnou tak nečekaně, až jsem téměř nadskočil, i když musím přiznat, že část mě věděla, že se tu dříve nebo později ukáže a asi v to i tak trochu doufala!

B: "Vidíš to dítě v posteli? To je můj syn."
J: "Jo, asi hloupá otázka."
B: "Co tady děláš ty?"
J: "Jen jsem s tebou chtěl být chvíli sám, jak jsem říkal - chyběl si mi."
B: "A jak jsem říkal já - tak dlouho jsem pryč nebyl."
J: "Chyběl si mi už ve chvíli, kdy si nasedl do letadla, bohužel mi asi budeš chybět pokaždé nehledě na to, jak dlouho budeš pryč."
B: "Blbý pro tebe."

Vážně jsem to řekl? To snad ani není pravda, jsem doma asi 5 minut a už stihnu říct takovou volovinu a to jsem to ani říct nechtěl, ve skutečnosti jsem chtěl říct něco v tom smyslu, že mně taky zrovna nevadí, když ho mám na blízku, ale místo toho jsem svým ústům dovolil vypustit něco tak jedovatého... Sakra, to se nám to ale pěkně vyvíjí!

J: "Jo to asi jo,"...Otočil se a zmizel jak pára nad hrncem.

Povzdechl jsem si nad sebou samým, jinak to ani nešlo, jsem vážně vůl! Není to přeci tak dlouho, co jsem si myslel, že už ho asi nikdy neuvidím a co jsem o něho měl přímo neskutečný strach, tak co to se mnou, do prdele, je, že když jsem s ním, mám pocit jako by mezi námi stála zeď, kterou musím za každou cenu udržet nedobytnou?!

Melanie: "No kde jsi? Musíme vás připravit."
B: "Byl jsem se svým synem, pokud dovolíš."
Melanie: "S naším synem, pokud si zapomněl."
B: "Věř mi, to se nedá."
Melanie: "Skvěle! A teď sedej na zadek, než tě do něho nakopu!"

Chtěl jsem na ní ještě něco plivnout, ale když jsem se podíval Justinovým směrem, který mi dal dost jasně najevo, že už u něj jsem si to pohnojil, tudíž, že si to nemusím hnojit i u dalších, tak jsem sklapl a poslechl jí... Jen nechápu, proč jsem zrovna já spadl do jejích rukou a Maikey do Lindsayiných, ale holt musím pracovat s tím, co mám, i když myslím, že to samé by si ona mohla říct o mně!
Ve finále jsem mohl být celkem spokojený, mohl jsem přeci jen očekávat, že mi třeba vyškube na hlavě plešku anebo vypálí do obleku díru, ale místo toho si na tom dala celkem záležet, což jsem ocenil. Po mně si vzala do parády ještě Teda a Emmetta, kteří taky nedopadli špatně, vlastně naopak, to Justina si vzaly do parády stejně jako Maikeyho, Lindsay a Debbie a já se tak nějak nemohl dočkat, až ho uvidím, i když jen uvidím, neumíte si ani představit, jak mi chybí ty doteky a polibky!

B: "No do háje."
Maikey: "Co?"
B: "Klidně bych si tě vzal i já!"
Maikey: "Myslíš?"
B: "Jsi sexy a krásnej ženich, Ben může být šťastnej,"...Šel jsem k němu a políbil ho.
Maikey: "Díky... A vám oběma taktéž."
Lindsay: "Nemáš za co."
Debbie: "Nemůžu uvěřit, že, že... Sakra práce,"...Rozbrečela se.
Maikey: "Ale no tak, mami,"...Ihned jí jako správný syn běžel nabídnout náruč.

Zatímco se Maikey snažil uklidnit Debbie, lépe řečeno, zatímco se jí snažili tak nějak uklidnit všichni, tak se mezitím dostavil i Justin a mně tak nějak spadla huba, jak jinak vyjádřit to, že vypadal naprosto dokonale, jako tenkrát na plese? Zkrátka a jednoduše jsem z něho nemohl spustit oči a myslel jsem, že tentokrát už se vážně neovládnu a přede všemi ho políbím, ale zase se to zvrtlo...

Emmett: "Páni, Sunshine!"
Ted: "Vypadáš skvěle."
J: "Ale prosím vás."
Melanie: "Vypadáš přímo úžasně... Myslím, že někdo tady taky může být hrdý,"...Upřela pohled na mě.
J: "Jo, to si asi myslíš jen ty."

A v ten okamžik nastala trapná a dost tichá chvilka, při které na mě ze všech stran směřovaly vražedné a odsuzující pohledy a před pohlavky jsem byl zachráněn jen díky zvonícímu člověku za dveřmi, kterému budu až nadosmrti zavázán!
Byla to Jennifer, která nám mimochodem díky konexím našla místo, kde se celý obřad uskuteční a stejně tak měla na starost společně s Daphne a Molly přípravu druhého ženicha a přišla nám oznámit, že je už na čase je spojit ve svátost manželskou.
Všichni jsme tedy vyrazili směrem na místo, kde se to celé odehraje, viděl jsem na Maikeym, jak šíleně je nervózní, což mě opět přivádělo k závěru, že nechápu, jak se lidi k tomuto mohou dobrovolně upsat, ale na druhou stranu, pokud bych si někdy jen na vteřinu připustil, že jednoho dne bych se tomuto taky oddal, chtěl bych, aby to bylo s Justinem... To ovšem neznamená, že se to stane, to berte na vědomí! Nakonec se všichni usadili na svá místa a trpělivě čekali, zatímco já s Maikeym čekal vzadu a snažil jsem se mu být oporou...

Maikey: "Já to asi nezvládnu, Briane."
B: "Tak na to ani nemysli, tam za těmi dveřmi čeká Ben, který tě miluje nade vše a ty miluješ jeho, takže tam jednoduše půjdeš, řekneš těch pár zbytečností a vezmeš si ho, jasný?"
Maikey: "Čekal bych, že mi to spíš budeš rozmlouvat."
B: "Měl jsem to tak trochu v plánu, ale je to tvůj život, tvé rozhodnutí a já chci, abys dělal všechno, co tě dělá šťastným."
Maikey: "A zapomněl si dodat, že představa manželství už se ti tolik nehnusí, protože si poznal někoho, s kým by sis ho dokázal představit."
B: "Sklapni a radši mě polib,"...Pravděpodobně to bude asi poslední polibek, když se teď Maikey vrhá do manželství, ale já nemůžu tvrdit, že si nikdy nenajdu nějakou okliku!
Maikey: "Asi bys měl jít na svoje místo pro svědka."
B: "Už tam běžím... A nezakopni, nevěsto."
Maikey: "Padej už! A děkuju... Za všechno."
B: "Není zač."

Nikdy by mě nenapadlo, že to řeknu, ale byl to nádherný obřad, Maikey byl úžasný a to, jak se na něho Ben díval, mi říkalo, že se o něj bude starat, že ho bude milovat a že tu pro něho bude do konce života a nic víc bych svému nejlepšímu příteli přát zkrátka nemohl! Byl to pro mě vlastně takový zvláštní zážitek, při kterém jsem o sobě i hodně přemýšlel a po celou dobu, co jsem stál vedle Maikeyho jako svědek, jsem očima neustále utíkal k Justinovi tak nějak jsem se na něj potřeboval dívat a vědět, že tu je, že je můj a doufat, že nikdy nenastane chvíle, kdy by mě měl dost a opustil by mě!
Nakonec jsme se všichni přesunuli na takový menší po svatební večírek, kde jsme se skvěle najedli, pobavili a zatančili si spolu, samozřejmě, že já byl po ženichovi další, kdo si musel zatančit s nevěstou! Poté jsem tančil tak nějak se všemi, až na, vy víte koho, zkrátka jsem nesebral odvahu na to si pro něj dojít, až takový zbabělec už jsem!

Lindsay: "Budeš tu jen sedět nebo si se mnou i zatančíš?"
B: "Už jsme tancovali."
Lindsay: "Chci znova!"...Chytla mě za ruku a odtáhla na parket.
B: "Jsi šílená."
Lindsay: "A ty idiot."
B: "Prosím?"
Lindsay: "Justin!"
B: "Co je s ním?"
Lindsay: "Vážně se budeš ptát tak blbě? Čeká, až si s ním zatancuješ!"
B: "Má to snad vytetovaná na čele?"
Lindsay: "Ne, ale ty tam za chvíli budeš mít vytetovaný otisk mé ruky, jestli ho nepožádáš o tanec."
B: "Nechci... Nemůžu,"...Sklopil jsem pohled.
Lindsay: "A to proč?"
B: "Podělal jsem to, jasný? Řekl jsem něco, co jsem neměl."
Lindsay: "A od kdy je tohle novinka? Pro jednou bys místo čekání na to, až to vyšumí prostě mohl jít a být s ním bez ohledu na všechno... Prostě si pro něj dojdi,"...Políbila mě a následně mě tam nechala stát, což bylo velmi taktické.

Nevěděl jsem, co dělat, měl jsem z toho strach, chtěl jsem to, ale bál jsem se odmítnutí, jenže od kdy se ty, sakra, něčeho bojíš, Kinney?! Nejspíš od doby, co si poznal tohle nádherný, modrooký štěně! Nakonec jsem však sebral veškerou odvahu, kterou jsem našel a vydal jsem se k tancujícímu Justinovi s Daphne...

Daphne: "Briane, ahoj!"
B: "Ahoj, sluší ti... Vlastně jsi sexy."
Daphne: "Díky,"...Začala rudnout přesně, jak je zvykem.
J: "Potřebuješ něco?"
B: "Vlastně jo."
J: "A to jako co?"
B: "Daphne, mohl bych si ho půjčit?"
Daphne: "Jo... Myslím, že jo,"...Opatrně na Justina pohlédla, aby se ujistila, že mu to nevadí a podle všeho nic nenamítal a následně se od nás vzdálila.
B: "Smím prosit?"...Natáhl jsem ruku.
J: "Smíš,"...Chytil mě za ní a já si jej k sobě přitáhl blíž.

Tancovali jsme u sebe opravdu blízko natisknutí, mohl jsem cítit jeho dech odrážející se mi od krku, rukou jsem jej musel držet opravdu pevně, měl jsem pocit, že by mi mohl utéct, kdybych to neudělal, ani si neumíte představit to nutkání ho okamžitě políbit!

J: "Jaké bylo vůbec Vegas a dobrodružství v něm?"
B: "Možná ti někdy řeknu skutečný příběh."
J: "Skutečný?"
B: "Jo... Ale nejdřív mě nech tě konečně políbit, jinak se asi zblázním."

Justin se usmál, což jsem nemohl brát nijak jinak, než jako souhlas, kterého jsem okamžitě využil, byl bych pitomec, kdyby ne! Líbal jsem jej něžně, téměř jsem se s jeho rty mazlil, chutnal tak sladce a já si ho vychutnával, jak nejvíc to šlo... Byl jsem pryč jen krátkou dobu, ale v podstatě vím to samé, co Justin - ať už ho neuvidím jakkoliv dlouhou dobu vždycky mi bude neskutečně chybět!

No comments:

Post a Comment