Monday, September 29, 2014

Významný den // 1 //

BEZ VAROVÁNÍ


Brian's POV

Co jsem zase udělal tak hroznýho, že se musí chovat jako naprostý idiot?! Nedal jsem na záchodě prkýnko dolů nebo co? I když tohle by mu přece vadit nemělo! Tak co, sakra? Sedl si snad na ježka?! Každopádně, ať už je to cokoliv, má kvůli tomu pěkně pocuchané nervy, až tak, že mě raději ignoruje a věnuje se okukování všech zadků kolem! Jo, něco jsem ho rozhodně naučil! Ale praktikovat to v mé přítomnosti by zrovna opravdu nemusel! Co bych ale mohl očekávat, když za prvé, já v jeho přítomnosti dělám to samé a za druhé, když má takovou zákeřnou náladu, která se mi vůbec, ale vůbec nelíbí!

B: "Ahoj!"...Přisedl jsem k němu.
J: "Ahoj,"...Věnoval mi sotva vteřinu a zase hledal v davu.
B: "Máš se?"
J: "Báječně, díky za optání!"
B: "Kdykoliv,"...Prohodil jsem sarkasticky.

To mě jako vážně ignoruje nebo to jen hraje, aby mě nasral? Protože jestli je to ta první možnost, dá se to zkousnout, rád hraju jeho hry, poněvadž vždycky končí sexem, ale pokud je to možnost číslo dvě, tak se mu to opravdu daří... Sere mě! A já absolutně netuším, proč to dělá!

B: "Máš nějaké plány?"...Nejsem zoufalý jen... Jo, jsem zoufalý!
J: "Proč? Chceš mě snad zahrnout do svých?"...On ví, jak mě nachytat.
B: "To jsem neřekl!"...Nebo spíš řekl, ale koho to zajímá... Prostě s ním chci být, jen to nechci říkat!
J: "Tak v tom případě plány mám."
B: "Smím se ptát jaký?"
J: "Stačí mrknout tamtím směrem,"...Ukázal prstem.

Jo tak tohohle by nepřehlédl ani slepý... Všimnout si ho první, tak už ho mám ve své posteli! Ale on ho viděl Justin a to znamená jen jednu věc - chce mě nasrat ještě víc! Ale jestli si myslí, že budu žárlit, protože se tu s ním bude nakroucet uprostřed parketu, tak je na omylu!

B: "Aha... To se máš,"...Snažil jsem se o upřímnost, ale tak nějak mi to nevyšlo.
J: "Mám, já vím... A teď, pokud mě omluvíš, jdu si ho odchytit, než to udělá někdo jiný."
B: "Jasně, to bys měl."
J: "Zatím,"...Zamával na mě jak vnuk na babičku... Paráda!
B: "Ty taky!"...Zubil jsem se, jak debil!

Kurva drát! Utopil bych ho v lavoru! Já se tu jak idiot snažím získat si ho pro sebe a on si místo toho jde za samotným Kenem od Barbie! Může to být ještě horší?!

Ted: "Kam šel?"...Přivařil se ke mně.
B: "Mezi živý vzhledem k tomu, že tady ses zjevil ty!"
Ted: "Jako vždy vyzařuješ humorem!"
B: "Jako vždy mi lezeš na nervy!"
Ted: "Jdu jinam,"...Sebral se a odporoučel se... Kam já, sakra, vím!
B: "Úžasné!"...Zahulákal jsem za ním.

A tak jsem si odehnal i tu poslední osobu, se kterou jsem mohl strávit dnešní večer, Maikey si užívá s profesorem a Emmett se účastní televizní mánie s Debbie, tudíž se dá říct, že jsem na ocet a ten pocit opravdu není příjemný, obzvlášť když vím, že ten, který by to všechno mohl právě teď hned napravit, zrovna šeptá nějaká slůvka Kenovi do ucha!

Ale já tomu jednoduše nebudu věnovat pozornost, jsem Brian Kinney a můžu mít kohokoliv tady a nebude mě to stát vůbec žádnou námahu... Vlastně skoro kohokoliv! Sakra, proč mi tak moc vadí, že Justin pronásleduje někoho jiného, když přesně o to jsem se takovou dobu snažil?!

No paráda, na chvíli jsem se nesoustředil na to, co se děje na parketu a Justin je i se svým novým objevem v tahu, tohle už opravdu nemůže být horší! Teď, abych ho šel hledat, že ano?!

Obešel jsem Babylon zhruba dvakrát a objevil jsem velké nic! Teda pokud nepočítám ty orgie v zadní místnosti, kterých se Justin naštěstí neúčastnil... Sakra, je tohle vůbec možný?!

B: "Zaplatím,"...Vrátil jsem se na bar.
Barman: "Mám tady pro vás vzkaz."
B: "Pro mě?"
Barman: "Pokud vím, tak jste Brian Kinney, takže ano pro vás,"...Hoch se snažil být vtipný!
B: "Pochopil, jsem tak mi ho dejte!"

Mohl jsem hádat dvakrát, ale i tak by mi pokaždé vyšel Justin a samozřejmě, že to byl on, na papíru stálo "Příště si snad vzpomeneš, dnes mě nečekej!" A z toho mi šla hlava kolem, protože jsem ani za boha nemohl přijít na důvod tak rozzlobeného vzkazu... Na co si mám, sakra, vzpomenout? A kde jako hodlá spát? S Kenem?! Bože, tohle je fakt noční můra!

B: "A nevíte, kam šel?"
Barman: "Asi před minutou odešel pryč."
B: "Díky,"...Sebral jsem bundu a dral se ven.

Jenže jediné, co jsem stihl, bylo to, že jsem jej viděl odjíždět v autě s tím modelem! Jak to ve mně v tu chvíli vřelo, si ani nedokážete představit!

Vzteky jsem kopl do sloupu nebo lépe řečeno ukopl jsem si palec, když jsem se pokoušel vyventilovat svůj vztek! Hned na to jsem sedl do svého auta a vydal jsem se někam! Projížděl jsem ulicemi a dumal jsem nad tím, co to všechno dnes mělo znamenat, protože to bylo přímo šílené, jako bych snad prožíval hororovou scénu z béčkového filmu v horším podání! Vždyť co jsem mohl udělat tak úděsného, že se na mě vysral a šel si užívat s nějakým playboyem z fotoshopu?!

Přemýšlel jsem nad tím prakticky celou cestu, když jsem se snažil najít místo, kde bych dnešní noc přečkal, ale nakonec jsem stejně skončil v loftu... V tom prázdném, tichém, bez Justinovo smíchu, hrozném loftu! Šel jsem si dát okamžitě sprchu a pod proudem horké vody jsem se dál snažil vydedukovat důvod toho Justinova dnešního chování, no a pak to ve mně tak krásně trklo, div jsem se tou vodou nezadusil... Proboha dnešní den! Tři roky... Spolu! Kurva, máme přece výročí!

No comments:

Post a Comment