Monday, August 25, 2014

Trable v ráji(1)

Nová povídka. - 18+

BRIAN

Ráj? Neznám přesný význam tohoto slova, ale jsem si dost jistý, že to má představovat nepředstavitelné blaho, které se vztahuje na všechny, kteří se v tomto takzvaném ráji nacházejí! A přesně to právě teď s Justinem stoprocentně neprožíváme, ještě včera bych klidně řekl, že jsme se v něm bez pochyby nacházeli, ale dneska? Dneska je to naprosto do očí bijící cvokhaus! Zabil bych ho snad klidně vlastníma rukama anebo ho při nejmenším alespoň mučil, jakýmkoliv způsobem, který bych jen dokázal svým zakrnělým mozkem ve velmi krátkém časovém limitu vyprodukovat... To mi teda věřte! Překonal bych sám sebe, jen abych se mu pomstil za všechny ty katastrofy, co se mu dnes nějak nevysvětlitelně, ale přímo brilantně podařily vyvést! První - hned ráno jsem se držkou ocitl na podlaze, protože se pán milostivý rozhodl "trochu protáhnout" a svým jindy dokonalým teď na odstranění vhodným zadkem mě vystrčil z postele!

Druhá - nevím sice, kdo přesně ho něco takového naučil, ale jsem si zcela jistý, že když se jde chlap vymočit, tak by neměl přímo nad záchodem držet telefon u ucha a ještě líp ho při splachování nepustit přímo do záchodové mísy, obzvlášť pokud je ten telefon MŮJ a nikoho jiného! A třetí, asi ze všech nejhorší nastala právě v tento okamžik, kdy jsem se vrátil z práce a překročil práh VLASTNÍHO bytu a zjistil, že Justin se z něho rozhodl udělat skladiště starožitností - tohle bylo to nejhnusnější, nejodpudivější, nejpříšernější, nejnechutnější a nejšpinavější století staré křeslo, jaké jsem za celý svůj život měl možnost spatřit a stálo přímo uprostřed mého obývacího pokoje na mém ještě nedávno dočista bílém koberci! Jestli chce ten kluk žít, tak by měl začít zdrhat a co nejrychleji, jinak přísahám, že to křeslo nebo, co to vlastně je, bude to poslední, co uvidí!

B: "Máš přesně tři vteřiny na to, aby si mi tohle vysvětlil, protože pak tě zabiju... Přísahám!"
J: "Stálo na ulici!"
B: "Na ulici? Tak ono stálo na ulici?! Chceš, kurva, umřít?!"
J: "Když jsem ho uviděl..."
B: "Tak co?! Zamiloval ses?!"
J: "Myslel jsem, že by z něho byl skvělý obraz."
B: "Obraz? Zdrhej, Justine, jednoduše zdrhej!"

Odhodil jsem svou tašku a kabát a namířil jsem si to rovnou k němu, jenže čím víc jsem se k němu přibližova,l tím víc se on vzdaloval a nakonec z toho byla hra na kočku a myš... Ne - krysu!

B: "Pojď sem!"
J: "Ne, Briane, prosím!"
B: "Věř mi, že chceš, aby to bylo po mém, protože pokud budeš odporovat, bude to bolet... Hodně bolet!"
J: "A jinak?"...Provokoval mě.
B: "Udělám to rychle... To mi můžeš věřit!"
J: "Myslím, že si zvolím tu první možnost,"...Olízl si rty.
B: "Já tě snad...!"

Ach jo! On je tak zatraceně chytrý a proradný a... A sexy! Proč mám pocit, že oba myslíme úplně stejně? Protože myslíme! Tady nejde o žádné vraždění ani pomalé a bolestivé anebo naopak rychlé a bezbolestné... Tady jde o sex a to buď o hodně tvrdý možná drsný, který oba jednou za čas milujeme anebo naopak o ten nejpomalejší a nejlínější, tudíž nejmučivější sex na světě, který nás přivede do sedmého nebe!

B: "Říkám ti pojď ke mně!"
J: "Budeš si mě muset chytit,"...Sundal si tričko a pohodil ho opodál.
B: "Jakmile tě dostanu do rukou...!"
J: "Tak co?"...Rozepnul si pásek.
B: "Zjisti si to."
J: "Myslím, že se mi líbí na téhle straně místnosti."
B: "Justine!"...Zamířil jsem k němu, ale on se opět přemístil.
J: "Chyť si mě!"...Zip jeho kalhot směřoval na jih.
B: "Tohle si odskáčeš!"
J: "Já vím,"...Zajel si rukou do kalhot a začal se třít... Pro Krista, jak já chtěl být jeho rukou!

Myslel jsem, že ho zabiju, že naprosto zešílím! Stál tu přímo přede mnou, polonahý, s rukou ve svých kalhotách a masturboval... Trhalo mi to srdce a žíly na padrť! Tak moc jsem se k němu chtěl přiblížit, zmocnit se ho, líbat ho, dráždit, sát, olizovat, přivádět ho k rozkoši, k blahu... K ráji! Ale nemohl jsem! Byl u mě tak blízko, ale zároveň tak daleko!

B: "Jestli ke mně hned nenaklušeš, tak ani nechtěj vědět, co s tebou provedu!"
J: "A co když to chci vědět?"...Opravdu pomalu si začal stahovat kalhoty a já měl možnost kousek po kousku vidět jeho krásu... Především v oblasti rozkroku.
B: "Si mrtvej!"

Opět jsem k němu vyrazil a on opět utíkal, už jsem si začínal připadat jako totální magor zralý na psychiatrické vyšetření, ale zároveň jsem si to nesmírně užíval... Bylo to tak vzrušující!
Nevím sice, jak se nám to podařilo, ale nakonec jsme se k sobě přiblížili jako za celou dobu ne jediné, co mezi námi stálo, bylo to odpudivé křeslo nebo spíš nechutná předloha pro jeho kresbu! Já stál před ním a on za ním... Stačilo jen, aby se jeden z nás k tomu druhému natáhl přes tu příšernost a mohli jsme se oddávat vášnivým polibkům, jenže ani jeden z nás se nechtěl vzdát!

B: "Seru na to!"...Využil jsem veškerou sílu a křeslo odstrčil stranou a hned na to jsem se přisál na jeho rty.

Justinovo prsty hned zajely do mých vlasů a mé ruce sklouzly na jeho teď už ne na odstranění vhodné dokonalé pozadí, za které jsem si ho vytáhl nahoru tak, že si omotal nohy kolem mého trupu a já se s ním posadil... Na pohovku! Ne na to strašidlo!
Zatímco mi Justin rozepínal jeden knoflíček za druhým, tak jsem měl možnost dost zřetelně cítit, jak moc po mně touží, jeho vzrušený penis mě tlačil do břicha a on ten můj musel zase dost jistě cítit na svém zadku. Hned jak mě zbavil mé košile, tak se přisál na mou bradavku a pak na druhou a zase na první, dělal to tak dlouho, že mi to připadalo jako věčnost, ale to jak si s nimi hrál za pomoci svého jazyka a zubů by mě dost jistě dokázalo přivést k orgasmu.

J: "Co že si to se mnou chtěl dělat?"...Zašeptal mi do ucha a pak mi jej obkroužil jazykem... Mé oči se okamžitě slastí zavřely.
B: "Mučit tě... Bolestivě a nekonečně,"...Přisál jsem se mu na krk.
J: "Tak to udělej!"...Zasténal.

To nemusel říkat dvakrát! Jedním pohybem jsem ho dostal pod sebe a jednou rukou jsem mu ty jeho přidržoval opravdu pevně nad hlavou, zatímco jsem tou druhou nehty vytvářel cestičku od jeho hrudě až k jeho penisu. Hned na to jsem mu ho pevně objal dlaní a několikrát jsem po něm silným tahem přejel nahoru a dolů... Hezky pomalu! Jazykem jsem se zabořil do prohlubně na jeho krku a pak jsem s ním pomalu postupoval níž až k další prohlubni na jeho břiše... Hrál jsem si s jeho pupíkem tak, že na to do smrti nezapomene, celou dobu se prohýbal v zádech a vzdychal... Věděl jsem, že trpí, protože chtěl víc... Mnohem víc!

J: "Bri,"...Zakňučel.
B: "Sám sis o to řekl!"
J: "Nenávidím tě!"
B: "Já vím,"...Přisál jsem se mu na rty.

Chvíli jsme se vášnivě líbali a potom jsem se zase vrátil zpět k jeho tělu, hezky od začátku jsem opakoval svůj předchozí proces, začal jsem u prohlubně na krku a skočil u té v břiše a zase znova a znova, dokud téměř nebrečel a neprosil zároveň! To jsem se pak nakonec slitoval a přemístil se níž přímo mezi jeho stehna, která jsem zevnitř líbal a dráždil jazykem, zatímco jsem postupoval k té části, kde mě tak moc potřeboval. Jakmile jsem byl u jeho penisu, tak jsem začal opravdu zlehka, pomalu a téměř nepatrně, jen jsem se ho občas dotkl špičkou jazyka anebo rty nic víc! Za to, jak přede mnou utíkal, si tohle mučení zasloužil!

J: "Prosím,"...Frustrovaně zasténal.
B: "O co prosíš?"
J: "Udělej mi to!"

Miluju, když Justin takhle mluví, v tu chvíli vždycky ztvrdnu snad ještě víc, pokud je to vůbec možné! A já myslím, že je... Cítím to!
Teď už jsem ho ale bohužel mučit nemohl, mučil jsem tím totiž i sebe! Tudíž jsem jej pojal do úst až po kořen a několik následujících minut jsem si s ním hrál - sál ho, olizoval, tiskl zuby atd. - až dokud jsem neucítil škubnutí, v ten okamžik jsem přestal, sundal si kalhoty, vyzdvihl jsem si jeho nohy na ramena, natáhl si kondom a jedním pohybem jsem se do něho vtlačil až úplně po okraj! Tempo jsem neustále střídal, chvílema bylo mučivě pomalé a pak zase ďábelsky rychlé, ale jedno je hlavní - oba jsme dosáhli tak bouřlivého orgasmu, že na něho budeme jen těžko zapomínat!
Možná si teď myslíte, že jsme se s Justinem zase vrátili do ráje a ano vlastně vrátili, ale jen na chvíli, vy totiž nejste ti, co s ním teď budou muset vyjednávat ohledně té příšernosti, která si říká křeslo a o jejím následném přesunu do jejího rodného domova mezi odpadky někde v Tijuaně, protože tady to monstrum nezůstane už ani jednu jedinou minutu, i kdyby se s tím křeslem měl odstěhovat i Justin!

No comments:

Post a Comment