Tuesday, July 29, 2014

Někdo nový(4)

Nový díl. - 18+

BRIAN

Od Maikeyho jsem se vydal až pozdě večer, nemůžu uvěřit, že jsem tam vydržel tak dlouho - v doupěti naprostých šílenců, ale potřeboval jsem se někde vyventilovat a ničit si doma vzteky nábytek není zrovna moje parketa, takže jsem alespoň mohl nenápadně ohýbat rohy nových komiksů, Maikey mě pak sice asi zabije, ale za to zklidnění mi to vážně stálo! Cestou domů jsem až nějak moc nebezpečně přemýšlel - Jak vysvětlím Justinovi své chování? Mám mu vůbec něco vysvětlovat? Co mu mám říct, až se zeptá, kolik jsem jich ulovil? a pak ta nejzásadnější Vyspal se s tím svým novým objevem?
A ze všeho se mi snad i točila hlava, vážně by mě zajímalo, kdo tenhle pocit žárlivosti vymyslel, protože je přímo nesnesitelný a dal bych cokoliv za to, kdybych ho mohl vypnout!
Musím se přiznat, že jsem čekal prázdný loft, ale jakmile jsem otevřel dveře, tak jsem se mohl přesvědčit o opaku, tedy alespoň myslím, že jsem nenechal svítit...

B: "Justine!"
J: "Jsem ve sprše!"


Bomba, tak se trochu nalokej vody! To bylo první, co mi přišlo na mysl... Fajn, kecám! První bylo, že za ním hned půjdu, tohle bylo ale těsně za tím! A ačkoliv mé nutkání bylo přímo nesnesitelné, celkem obstojně jsem tomu pokušení odolal, tedy alespoň zatím! Horší to bylo s tou dobrotou v hrnci, tu jsem prostě musel ochutnat Jambalayu jsme neměli snad celé věky a už mi vážně začínala chybět!

J: "Je to dobré?"...Ozvalo se za mnou.

Přísahám bohu, že jsem se začal dusit, jak mě vyděsil, pitomec jeden! Už jsem se někdy zmínil o tom, jak moc nesnáším, když tohle dělá? V takových chvílích bych ho totiž napíchl na vidle a hodil k prasatům!

B: "Chceš mě zabít?!"
J: "Promiň,"...Setřel mi omáčku prstem z úst.
B: "Nejsem dítě!"
J: "Promiň, Briane, ale jsi... Přerostlé!"
B: "Nejsi ty náhodu drzej?"
J: "Asi bys mě měl potrestat!"

Dobře tomuhle už se těžko odolává a vlastně se o to ani nechci pokoušet... Bože, vždyť má na sobě jen ručník a něco už se pod ním krásně rýsuje!
Ihned jsem mu ten ručník stáhl a své dlaně jsem přemístil na jeho pozadí, za které jsem si ho vysadil na linku, asi jsem přitom pár věcí shodil, ale na tom nezáleží, dokud to není ta úžasná Jambalaya tak se svět nezboří! Líbal jsem ho na krk a ramena, jeho šikovné prsty mi pomalu rozepínaly kalhoty a mé trenky mi začínaly být čím dál tím těsnější, bylo to doslova k nevydržení a tak jsem mu pomohl a kalhoty i s trenkami jsem si sám sundal a pak jsem se rychle vrátil k němu. Ještě mi vysvlékl košili a hned na to se ujal mých ztuhlých bradavek, olizoval je, sál a kousal, byl to elektrizující pocit, nemohl jsem se toho nabažit, vzrušením jsem mu přejížděl nehty po zádech, občas až do krve, ale právě to mu bylo příjemné!

J: "Briane,"...Zašeptal mi do ucha.
B: "Ano?"
J: "Chci, abys mě..."
B: "Abych tě co?"
J: "Všechno!"
B: "Řekni to!"
J: "Chci... Chci být v tvé puse, chci abys mě sál a chci, abys mě pak ošukal... Tvrdě!"

Už jen z toho, jak to řekl, jsem se skoro udělal, takže ani nevíte, jak moc rád mu to splním, obzvlášť, když mě o to tak požádal! Začal jsem na jeho hrudi, líbal jsem ho a dráždil zuby a pak jsem svým jazykem udělal mokrou cestičku až k jeho rozkroku, ale penisu jsem se vyhnul, šel jsem ještě níž, až na jeho stehna, na jejich vnitřek. Přejížděl jsem přes ně jazykem a líbal je, bylo vidět, že z toho snad za chvíli zešílí a co teprve, když jsem se špičkou jazyka dotknul jeho varlat, v tu chvíli snad zakňučel blahem! A ani si nedokážete představit ty zvuky, když jsem je vsál do svých úst, byl jako u vytržení! V momentě, co jsem zakončil jeho mučení, tak jsem se přemístil k té nejdůležitější části jeho těla... Špičku jeho penisu jsem šetrně dráždil zuby a občas i stiskl, v takových momentech mě zatahal za vlasy a já na to vydal souhlasný sten. Následně jsem ho pojal do úst, nejprve jen polovinu a pak až po kořen, měl jsem ho doslova až v krku a Justin z toho šílel, myslel jsem, že se mi snad vystříká do pusy, jak se svíjel téměř jako v křečích! Chvilku jsem tak zůstal bez jediného pohybu a doslova jsem se jím dusil, ale neumíral jsem, takže jsem neměl důvod přestávat alespoň do chvíle, než v něm zaškubalo a on téměř vyvrcholil, vyndal jsem si ho z úst těsně před orgasmem a tím tomu tak zabránil, skoro vzteky zavrčel, ale já jen hodlal dodržet jeho prosby...

B: "Dolů!"...Přikázal jsem.

Justin ihned uposlechl a seskočil z linky, já si ho k sobě otočil zády a on se zapřel o linku, taky věděl proč! Chtěl jsem si s ním ještě trochu pohrát a tak jsem místo svého penisu použil prst, úplně jsem jím do něho pronikl a dráždil ho, kroužil jím, vyndával ho a zandával, líbilo se mu to a moc, ale stejně tak jsem věděl, že už mě chce mít v sobě a já ne a ne mu to dopřát. Rukama jsem mu od sebe roztáhl půlky a dotkl se ho tam jazykem, téměř nadskočil, vlastně to udělal skoro pokaždé, když jsem přes jeho otvor přejel jazykem a v momentě, co byl připravený, jsem si natáhl kondom a vnikl do něj.
Stiskl jsem ho v bocích a to takovým způsobem, že modřiny ho neminou, alespoň polibkem jsem mu to trochu vynahradil a začal jsem přirážet - silně a rychle, byl tak nedočkavý, že se pohyboval proti mně, musel jsem ho přitisknout tváří k lince, abych mu zabránil se hýbat, jeho ruce jsem pevně chytil za jeho zády a pokračoval jsem, bylo to tak kurevsky úžasné, takové, jaké už dlouho ne, byl jsem jak mezi nebem a zemí, moje matka by řekla peklem, ale na tom nesejde teď jsem tu s Justinem a zažíváme ten nejlepší sex za dlouhou dobu! Bylo to tady, cítil jsem, jak se blížím k vrcholu a svou ruku jsem přemístil na Justinův penis a třel ho, stačilo jen trochu a oba jsme najednou vyvrcholili.

B: "Myslím, že to můžu zařadit do top 5."
J: "Já bych ho šoupnul hned na první místo."
B: "Musíme mít rezervu."
J: "Hmm,"...Políbil mě.
B: "Nedáme si tu Jambalayu?"
J: "Souhlasím, umírám hlady!"
B: "Tak to naservíruj, já ještě hodím rychlou sprchu."
J: "Dobře!"

Asi se možná zdá, že jsem na toho jeho Matta zapomněl a především na znalost jeho jména, ale tak to není, jen nemám potřebu to probírat právě teď po sexu a při večeři, ale něco mi říká, že o něm ještě uslyším, aniž bych se ho musel na cokoliv ptát a to se mi absolutně nelíbí!

No comments:

Post a Comment