Tuesday, July 8, 2014

Jedině s ním(9)

Nový díl.

BRIAN

Možná se zdálo, že mé sebeovládání je přímo na perfektní úrovni, ale ve skutečnosti jsem měl opravdu co dělat, doslova jsem za tím oknem slintal a pozoroval ty jeho úžasné křivky, trochu jsem se musel smát když se při mazání krémem tvářil jak nějaký pornoherec, ale jinak jsem opravdu promlouval do duše sám sobě jen abych se za ním nevydal a nerozdal si to s ním přímo na té dece, dokonce jsem si připadal jak nějaký tajný agent poněvadž ani záclonkou jsem nepohnul jen aby nezaregistroval, že za tím oknem stojím a pozoruji ho jsem fakt dobrej! Ale pak když využil poslední a největší zbraň která mu zbyla tudíž jeho úplná nahota tak už jsem se jednoduše nemohl držet stranou... Chtěl jsem ho!

Ale pořád jsem nechtěl být ten, kdo se musí podvolit tudíž má strategie spočívala v tom, že si ho vychutnám, jak nejvíc dokážu ale pořád tak abych z toho potěšení měl jen já i když se ale nejednalo zrovna o orgasmus ale pěknou lest... Lépe řečeno on nedostal to, co chtěl a já si to náramně užíval! A když se nakonec po hodině a půl dlouhém trucování a smažení na slunci rozhodl zamířit dovnitř tak jsem myslel, že už budeme v pohodě, ale on mi místo toho předvedl jak moc uražený je a já ho v tom jednoduše nechal, na omluvy ani vynahrazování jak jistě víte, nejsem. Ale ani za boha jsem netušil, že své trucování vydrží ještě další čtyři hodiny a za celou dobu nevyleze z ložnice už jsem si začínal myslet, že snad oknem utekl a vydal se zpátky do Pittsburghu, ale moje hrdost mi nedovolila se jít podívat jestli je v pohodě a zkrátka jsem čekal až sám přijde a to se naštěstí stalo a já si tak mohl oddychnout tedy alespoň do chvíle než jsem zjistil, že je doslova plný klíšťat... Však já mu to ale říkal!

B: "Sunshine vstávat,"...Pošeptal jsem mu do ucha.
J: "Ještě chvíli."
B: "To si říkal před hodinou,"...Začal jsem ho líbat na hruď.
J: "Stejně nemáme nic v plánu, tak proč bych prostě nemohl jen ležet v posteli?"
B: "Protože já mám plán."
J: "To si dokážu živě představit! Hádám, že ten plán zahrnuje všechny místnosti a veškerý nábytek této chaty."
B: "Ty mě čím dál tím víc udivuješ!"
J: "Mojí inteligencí?"
B: "Přesně tak!"
J: "Já tě jen prostě znám až moc dobře!"
B: "No já jsem spíš přemýšlel o tom, co jsi říkal, ale když nechceš!"
J: "Počkat, počkat tím chceš říct, že ten sex pod širým nebem bude?"
B: "Uvažoval jsem nad tím a došel jsem k závěru, že když si se včera tak moc snažil a přece jen přírodu jsme ještě nikdy nepokřtili, že bychom to přeci jen mohli zkusit."
J: "Nestřílíš si ze mě jen, že ne?"
B: "Myslím to smrtelně vážně! Jen musíme najít co nejnormálnější místo i když tady to bude dost problém."
J: "Klidně najdu místo s posranými zubními vílami jen abych tohle mohl zažít."
B: "V tom případě vylez z postele a připrav se!"
J: "Jdu na to!"

Miluju, když na něm můžu vidět, že něco opravdu moc chce a ještě víc miluju jeho výraz, když se mu to snažím splnit a on je šťastný!
Po těch třech dnech kdy jsem se mu přiznal k tajemství, vyválel jsem se v prasečinci a z Justinova zadku jsem doloval klíště se snad nic horšího už stát ani nemůže, tudíž nevidím problém v tom, že mu... Vlastně nám tohle můžu splnit, vždyť já to chci stejně tak moc jako on!
Justin nám zabalil snad všechno, co mohl - Jídlo, deku, repelent, krém na opalování a pro případ nouze i baterky a náplasti asi kdybychom se někde nechali lapit pastí od lesních domorodců, nebo co já vím! Každopádně myslel na všechno samozřejmě, že i na kondomy a mohlo se vyrazit za sexem pod širým nebem a ano tentokrát jsem si vzal i ty posrané holinky!

J: "Dáš protentokrát na mě a půjdeme doprava?"
B: "Jak je libo!"
J: "Děkuju!"...Věnoval mi snad ten nejněžnější polibek.

Abych pravdu řekl tak ani netuším jestli jsem touhle cestou někdy někam šel ale jedno je stoprocentně jisté... Brzy to zjistím! Jen doufám, že ne tím nejhorším způsobem!
Připadalo mi opravdu jako kdybychom byli nějakej neuvěřitelně zamilovanej páreček poněvadž Justin se mě hned chytil za ruku nebo si spíš propletl své prsty s těmi mými a já se mu ani trochu nebránil ale naopak jsem ho sevřel ještě pevněji a navíc k tomu všemu spolu hledáme místo kde bychom mohli zažít nějaké něžné líné romantické milování... "Do hajzlu!"...Vykřikl jsem bolestí!

J: "Co co se děje?"
B: "Můj kotník! Zvrtnul jsem si ho!"
J: "Pane bože! A můžeš chodit?"
B: "Vypadám snad na to?!"
J: "Tak do-dobře, mám ti nějak pomoct?"
B: "Ne budu v pohodě, nech mě tady!"
J: "Přece tě tady nenechám!... Jo jasně ty jsi to myslel ironicky!"...Odvodil si pro sebe.
B: "Tak pomůžeš mi se zvednout?"
J: "Jo jasně pojď."
B: "Díky!"

Asi po deseti minutovém snažením se nám konečně podařilo mě dostat na nohy a naštěstí to nebylo tak hrozné jak jsem si myslel, ale bolelo to, jako čert to přiznávám... A to jsem si myslel, že nic horšího už se udít nemůže!

J: "Tak co můžeš stát?"
B: "Zatím to tak vypadá."
J: "Tak tě nějak dotáhneme zpátky do chaty."
B: "Co? Snad si nemyslíš, že po tom všem se teď otočím a vzdám se našeho sexu pod širákem?"
J: "Ale Briane tvůj kotník..."
B: "K sexu nepotřebuju!"
J: "Ale k chůzi ano a promiň, ale tady na mechu si to opravdu rozdat nechci!"
B: "Tak najdeme nějaké přijatelné místo!"
J: "Dobře pokud to myslíš vážně tak tu počkej a já se půjdu podívat, jestli tu někde v blízkosti něco nenajdu dobře?"
B: "Fajn a buď opatrnej."
J: "Budu,"...Políbil mě a vydal se hledat.

Uteklo asi čtvrt hodiny a já začínal uvažovat o tom, že si snad lehnu, ale věděl jsem, že pokud to udělám tak už se nezvednu, bolest se musí přechodit a ne jí dávat víc prostoru tudíž jsem se snažil ujít alespoň pár metrů a celkem se mi to dařilo, počáteční bolest začínala odeznívat a bylo mi jasné, že to stačí dát na chvíli k ledu a budu v pohodě, ale nejdřív si s Justinem konečně užijeme ten sex v přírodě, protože znova už mě ven nedostane!
Nevím jestli se mi to jen zdálo, ale připadalo jako kdyby někdo no spíš teda Justin opakovaně křičel moje jméno a to mě začínalo dost znepokojovat a když se hlas přibližoval tak jsem upřeně hleděl na cestu kterou Justin odcházel a najednou jsem ho spatřil, jak utíká přímo naproti mně...

J: "Briane, utíkej!"
B: "Cože?!"...Musel jsem se zeptat potřeboval jsem se ujistit že to co jsem slyšel opravdu říkal.
J: "Utíkej!"
B: "Ale proč?!"
J: "Medvěd!"

V tu chvíli jsem snad zrudnul i na prdeli a nevěděl jsem, co si mám počnout čekal jsem, že mi Justin pomůže vzhledem k tomu kotníku, ale místo toho jsem se jen dočkal toho, že kolem mě proběhl a neustále pořvával, abych utíkal... To se mu fakt snadno řekne! Začínal jsem si myslet, že si ze mě jen střílí a snaží se mi vrátit tu nedokončenou masáž takže jsem se znovu podíval na tu cestu a zahlídl ho, to, ono... To si snad dělá srandu?

B: "Justine zastav se!"...Myslel jsem že to neudělá ale nakonec se zastavil a pohlédl na mě.
J: "Co?!"
B: "Vždyť je to jen malej medvídek co plašíš?!"
J: "To je mládě!"
B: "To vím taky, ale co tím myslíš?!"
J: "Máma!"

Až teď jsem pochopil co tím myslí jelikož v momentě co jsem znovu pohlédl před sebe jsem jí spatřil... Pěkně obrovskou chlupatou medvědici! Doslova jsem ze sebe nevydal ani hlásku, nepohnul jsem brvou a mé oči spočinuly v zemi ani za boha bych se nepodíval do těch jejích, myslel jsem, že se snad na místě poseru strachy nevěděl jsem, jestli mám řvát o pomoc, říct Justinovi ať uteče anebo se stočit do klubíčka přesně jako v těch přírodovědných pořadech a čekat jestli si mě náhodou neosvojí! Každopádně jsem takhle bez pohybu a beze slova stál asi pět minut, neměl jsem ani potuchy o tom kde je Justin a ani jsem to v tuhle chvíli nechtěl zjišťovat, rozhodně na tom musel být líp než já! Nakonec když se ta obluda rozhodla prozkoumat naše věci tak narazila na jídlo a i s mládětem se do toho pustili, počkal jsem ještě chvíli, než jsem měl úplnou jistotu, že větší pozornost získaly Justinovo řízky a pak jsem začal utíkat jako o život i na bolest jsem zapomněl! Najednou se odnikud vynořil Justin, mou ruku si přehodil kolem ramen a oba jsme začali prchat jako bychom měli v zadku vrtuli a do chvíle než jsme byli zase v chatě, jsme se ani na chvíli nezastavili!

J: "Pane bože! Pane bože!"...Začal vyšilovat jakmile se za námi zaklaply dveře.
B: "Pane bože? Děláš si srandu? Vždyť ty si mě tam nechal umřít!"
J: "Co?! Ne!"
B: "Proběhl si kolem mě jako bych tam nebyl!"
J: "Jen jsem od tebe odpoutával pozornost!"
B: "Tím že si jí mě naservíroval!"
J: "Tak fajn! Sral jsem maggi v kostkách!"
B: "A co myslíš, že já?! Čekal si snad, že jí nabídnu místo v Kinneticu a potřesu jí tlapou?!"
J: "Promiň!"

Měl jsem sto chutí ho vytáhnout za trenky ven, zabouchnout dveře a nechat jej tam okusit jaký to je stát tváří v tvář medvědovi, ale nakonec jsem si to raději rozmyslel, vzal jsem něco ledového z mrazáku na ten kotník a dobelhal jsem se do ložnice a podotýkám, že sám! S někým kdo mě předhodil medvědovi, v posteli nespím, má tady další dvě ložnice, které může využít!

No comments:

Post a Comment