Monday, July 7, 2014

Jedině s ním(8)

Nový díl. - 15+

JUSTIN

Po včerejším dovádění v bahně a prasečích výkalech jsme byli s Brianem jaksi vyřízení a vylézat z postele se nám za žádnou cenu nechtělo, no to asi ani kdybychom vyřízení nebyli, ale vzhledem k tomu, že náš včerejší sex pod širým nebem nevyšel nebylo nazbyt a já ho musel začít přemlouvat aby ten svůj úžasný zadek dostal z postele a šel si se mnou užít trochu radovánek ven, naštěstí už dnes nebyla po ránu taková zima jako včera takže by to neměl být ani problém, jenže on byl tak neoblomný že už jsem začínal ztrácet veškerou sílu, pořád opakoval že včerejšek mu náramně stačil a že o další prasečí lázně nestojí atak jsem to vzdal a s výhružkou že půjdu sám jsem opustil postel.

Samozřejmě, že jsem nikam nešel vždyť já ani nevím, kde ve skutečnosti jsme takže kdybych se sám vydal za nějakým dobrodružstvím tak bych se nejspíš už nikdy nevrátil to jedině že bych si tričko natrhal na pruhy a označil si stromy a bohužel Brian byl ten, který mi balil věci tudíž tričko, které by mi nijak zvlášť nescházelo jsem s sebou neměl, takže mi zbývalo jedině doufání, že Briana zlomí pěkná a hlavně dobrá snídaně...

J: "Briane!"...Zvolal jsem a on se asi po pěti minutách konečně uráčil přijít.
B: "Říkal jsem, že nikam... Co to je?"
J: "Tomu se říká snídaně."
B: "Takovou nikdy neděláš co se děje?"
J: "Nic! Jen je to naše první společná dovolená tak se jí snažím udělat perfektní."
B: "Nemá to nic společného s tím, že bys mě rád přemluvil k výletu do divočiny?"
J: "Vůbec ne!"
B: "To doufám."

Buď to musím být opravdu dobrý lhář a on mi to sežral i s navijákem anebo naopak on mě oblbnul, a jakmile nasytí svůj žaludek tak mě pošle do háje a zase se uvelebí buď do postele anebo na gauč... No to každopádně nehrozí, dneska ten sex pod širým nebem zkrátka mít budeme i kdybych ho měl ven odtáhnout za vlasy, přivázat ke stromu a znásilnit!
Snažil jsem se na něho usmívat, jak nejmileji jsem to dokázal a neustále jsem se ho ptal jestli nechce ještě něco nebo zda něco nepotřebuje a co jiného by tak asi muž se sexuálním apetitem jako má Brian mohl chtít po ránu...

J: "Jak jsem řekl - chci sex pod širým nebem! Jinak smůla!"
B: "Takže mě hodláš vydírat?"
J: "Jak se to vezme... Já nám pouze chci dopřát nezapomenutelný zážitek."
B: "To můžeme i tady třeba přímo na tomhle stole,"...Olízl si rty.
J: "Všiml sis toho?"
B: "Čeho?"
J: "Nad námi je strop... Ne nebe!"
B: "Co ti na tom tak záleží? Sex jako sex!"
J: "Ne tohle je výjimečně!"
B: "Myslíš tím klíšťata a komáry?"
J: "Prosím tě my jsme ti poslední, co je bude zajímat."
B: "Prostě ne! Snad jsem se vyjádřil jasně!"
J: "Fajn!"
B: "Kam jdeš?"
J: "Co se staráš?"
B: "Fajn!"

Pokud si myslíte, že tímhle mé snažení a přemlouvání skončilo tak se šeredně pletete, no vlastně by se to tak asi i dalo říct, poněvadž znám zaručenou taktiku, kterou ho stoprocentně dokážu přinutit k sexu se mnou pod širým nebem, však on ještě přijde sám, až zjistí, jakým způsobem jej hodlám mučit.
Byl jsem opravdu vděčný za to, že sluníčko venku už doslova paří a že tím pádem tam nezmrznu, zatímco budu uskutečňovat svůj geniální plán a je mi jedno jak moc času to zabere. Ještě před tím jsem si skočil nahoru do ložnice pro nějaké pěkné přiléhavé trenky, deku a samozřejmě krém, který bude předcházet spálení a hned na to jsem se vydal ven...

B: "To nemyslíš vážně?"...Tázal se když jsem kolem něho procházel.
J: "A proč? S tebou očividně nic nezažiju tak si udělám svoje vlastní malé dobrodružství."
B: "Opalování?"
J: "Vadí?"
B: "Ne, jen do toho!"
J: "S radostí!"

Sice jsem se nemohl ohlédnout, ale dost zřetelně jsem si dokázal představit ten chtíč v jeho tváři, kroutil jsem zadkem, jak nejlépe jsem mohl a dost dobře jsem cítil jeho propalující pohled zrovna na téhle části, ale pokud chce zrovna tenhle zadek bude si pro něj muset dojít... Pod širé nebe!
Našel jsem si přímo perfektní místečko, na které Brian uvidí ze všech oken která ta chata vlastní, následně jsem si krásně rozprostřel deku a začal jsem se mazat krémem... Dělal jsem to, jak nejvíc sexy jsem dokázal, nejprve jsem klouzal po svých stehnech až ke hřbetu chodidel a poté jsem se přemístil k hrudi a bříšku, jen jsem kroužil a zakláněl hlavu, je možné že jsem vypadal až přehnaně jako kluk z nějakého porna, ale byl jsem jednoduše ochotný podstoupit a udělat naprosto cokoliv jen abych Briana dostal! Ještě jsem si namazal obličej, ale na záda jsem si nedosáhl, takže jsem si lehl zrovna na ně s pocitem, že ty mi za chvíli stejně namaže Brian a mezitím jsem si vychutnával opalování předních částí mého těla. Byl jsem v téhle poloze zhruba dvacet minut a za celou dobu jsem neviděl ani pohnutí záclony začínal jsem si myslet že buď to jsem pro něho spíš k smíchu než k ošukání anebo že si snad šel lehnout a spí a ani jedno se mi nelíbilo tudíž zbývala poslední možnost, která zahrnovala že v případě spálení přijdu o nejdůležitější část mého těla... Zkrátka jsem šel do naha! Nejprve jsem si pořádně natřel zadek, hezky natočený směrem k chatě a poté jsem si začal mazat záda, kam jsem dosáhl tedy především lopatky, když v tom se za mnou ozvalo...

B: "Potřebuješ pomoc?"
J: "Myslím, že to zvládnu,"...Snažil jsem se o chladný tón, ale uvnitř jsem se usmíval jako blázen!
B: "Jo to určitě... Lehni si."

Tomuhle jsem neměl v úmyslu ani za mák odporovat a udělal jsem přesně, jak Brian žádal nebo spíš přikázal. Pěkně jsem se uvelebil na břicho a Brian si obkročmo sedl pod můj zadek, nanesl mi trochu krému na záda a krouživými pochyby mi ho začal roztírat, nejprve jen na lopatky a ramena, která mi i trochu namasíroval a poté stále níž a níž kam jen jeho ruce dosáhly, staral se o mé půlky jako by byly z porcelánu a já se pod jeho rukami téměř blahem rozpustil, cítil jsem, že ho mám v kapse, ale ještě zřetelněji jsem mohl cítit vybouleninu v jeho rozkroku. Následně začal má záda opečovávat polibky a dlaněmi klouzal po mých žebrech a bocích takhle vzrušený a nadržený jsem snad v životě nebyl, už jsem jen čekal na ten moment, kdy řekne "Chceš to?" a v momentě kdy jsem ucítil jeho horký dech na mém krku jsem věděl, že teď to přijde... Šeredně jsem se spletl!

B: "Chceš sex? V tom případě zvedni zadek a pojď dovnitř jinak hodně štěstí s rukou!"

Poté se zvedl a zamířil dovnitř, zatímco já zůstal ležet bez jediného slova, byl jsem doslova paralyzovaný a nesmírně vytočený tak moc jsem se snažil a on mě nakonec takhle odpálkoval... Říkám Vám, že tohle mu jen tak nedaruju!
Přísahám bohu, že od jeho odchodu dovnitř můj pohyb spočíval jen v přetáčení ze strany na stranu z břicha na záda ani za boha jsem neplánoval jít za ním a nechat ho zvítězit to radši ať je ze mě pečínka a vzhledem k tomu, že už se zde nacházím už zhruba přes hodinu, je to celkem na dosah.
Tak dobře tohle už zkrátka víc nevydržím, připadám si, jako kdyby mě ožehnul minimálně plamenomet, tudíž si budu muset hrát na nepřístupného a jednoduše ho uvnitř ignorovat jak nejlépe dokážu!

B: "Copak dostal si rozum?"
J: "Ne pouze úpal a jdu si pomoct tou svojí rukou, pokud dovolíš!"
B: "Samozřejmě!"...Nechal mě kolem sebe projít a ani letmo se mě nedotkl - Parchant!

Až do teď jsem nevěděl jak moc dobře se Brian umí ovládat, poněvadž od chvíle co jsem si zalezl do ložnice uběhly zhruba čtyři hodiny a nezaznamenal jsem jediný pokus o jeho proniknutí ke mně... Spíš do mě! A to mě začínalo znepokojovat, přeci jen tohle má být naše romantická dovolená a já s ním nechci být rozhádaný, takže pokud mám být já ten rozumný a míň tvrdohlavý budu se muset překonat a jít za ním!

J: "Briane?"...Začal jsem zlehka nebyl jsem si jitý tím jestli náhodou nespí poněvadž tak vypadal.
B: "Hmmm?"...Ne pouze předstíral!
J: "Jak dlouho tohle budeme dělat?"
B: "Co přesně?"
J: "Nemluvení spolu!"
B: "Já s tebou mluvím!"
J: "Čtyři hodiny sedíš tady a nepřišel si."
B: "Ty taky!"
J: "Já vím, ale tohle má být naše romantická dovolená přece!"
B: "Tak nevymýšlej hlouposti a může být."
J: "Vždyť ještě včera si sám chtěl sex pod širým nebem!"
B: "Jo a místo toho jsem se poznal s prasaty téměř intimně!"
J: "Ale byla to sranda!"
B: "No ještě teď se za břicho popadám!"
J: "Ale no tak!"...Přisedl jsem k němu a pohladil ho po stehně.
B: "Co?"
J: "Vím, že na tobě visím jak nějaké..."
B: "Klíště!"
J: "Přesně ten výraz jsem hledal."
B: "Ne opravdu! Máš na krku klíště!"
J: "Cože?!"

Myslím, že Brian musel mít nesmírnou radost z toho, že se mu jeho předtuchy vyplnily, poněvadž jsem byl doslova plný klíšťat a to dokonce i na zadku jsme jedno našli! Brian se na mně pěkně vyřádil, když mně jich zbavoval a zrovna na tom zadku to pro něho byla největší zábava, obzvlášť když mě do něho neustále štípal a kousal teda samozřejmě do půlky, kde to klíště nebylo, takový blázen ještě není! Mohl bych tohle snad zažít s někým jiným než s ním? Ne! Jen a jen s ním je to možné!

No comments:

Post a Comment