Thursday, June 26, 2014

Ty potřebuješ mě, Já tebe ne!(3)

Nový díl.

JUSTIN

Bylo mi naprosto jasné, že rozšiřováním lží ho nepřinutím ke kontaktu se mnou, takhle lehce by se on rozhodně nevzdal, ale stejně tak jsem věděl, že ho tím alespoň přinutím k činu v podobě toho, že mi to bude chtít nějakým a pravděpodobně jakýmkoliv způsobem vrátit a to může směřovat jen k jedinému - budeme si to oplácet dokud jeden z nás na toho druhého nepromluví a já přesně vím, co musím udělat, aby to byl on, kdo řekne první slovo!

Je taky možné že jsem to malinko přehnal přeci jen roznášet o něm že má filcky, v posteli to s ním je úděsné a věkově je na tom hůř než by si ostatní mysleli, bylo asi trochu pod pás, ale ten jeho výraz mi za to stál a taky pokud mi to pomůže docílit toho, že on bude ten který přijde dřív budu na sebe nesmírně hrdý, ale pokud se mám přeci jen přiznat bylo to hrozné - sledovat ho, mít ho na blízku a nemoct se ho dotknout, nemoct ho políbit a dokonce ani pozdravit něco takového jsme od naší svatby nezažili a tak to není moc jednoduché, ale jestli mu to dokáže, že on mě potřebuje úplně stejně jako já jeho musím to vydržet až do chvíle kdy on bude beze mě na dně a přijde...

Daph: "Jak bylo v práci?"
J: "Jako vždy."
Daph: "Myslím, jaký to bylo tam být s Brianem a nemoct s ním mluvit."
J: "Jak víš, že tam byl?"
Daph: "A kde by asi tak byl, když ty nejsi doma?"
J: "Pravda."
Daph: "A řekneš mi to teda?"
J: "Bylo to zvláštní to přiznávám moct jsem s ním chtěl být, ale..."
Daph: "Jsi blbec."
J: "Hele to on to zavinil!"
Daph: "Jo a ty si v tom nevinně."
J: "Přesně!"
Daph: "Víš co? Oba jste jak malí kluci dělat takové blbosti to je fakt na hlavu!"
J: "Slíbila si, že za mnou budeš stát!"
Daph: "Já za tebou stojím, jen to nechápu."
J: "To ani já ne Daph jen mu musím ukázat, že on mě ve svém životě potřebuje."
Daph: "Ale on tě potřebuje to, že řekl opak, na tom nic nemění!"

Přiznávám, že v tomhle má Daphne nejspíš pravdu a i já si to uvědomuji, protože přiznejme si kdy naposledy Brian řekl něco pravdivého co se týká buď citů nebo našeho vztahu pokud tedy nepočítám "Miluji tě!" a naší svatbu, ale jinak je to uvnitř pořád ten samý Brian Kinney jako předtím akorát, že teď dává lásce šanci, ale i přesto se pořád snaží si udržet alespoň část svého ega a i když je možná ode mě hnusné ho o to chtít připravit tak tady jde o něco jiného o to aby si konečně uvědomil že své ego mít může aniž by se mě snažil přesvědčit o tom že je mu beze mě líp a taky je to přece sázka, kterou já hodlám za každou cenu vyhrát a jsem přesvědčený o tom, že on přemýšlí úplně stejně a už plánuje strategii, kterou by se mi za to dnešní ráno v jídelně mohl pomstít a něco mi říká, že jakmile vkročím do Babylonu budu ji mít na stříbrném ne-li zlatém podnose...

J: "Ahoj,"...Pozdravil jsem kluky při příchodu kromě Briana samozřejmě, který se mezi nimi ani nenacházel.
Maikey: "Konečně někdo kdo by nám to mohl vysvětlit."
J: "Vysvětlit co?"
Emmett: "S tím nepočítej, ráno jsme se to z něho snažili dostat s Debb - bez úspěchu."
J: "Dostat co?"
Ted: "Stejně je to divné takhle už se rok Brian nechoval, přece jen ho každý den vidím v Kinneticu."
J: "Nechoval jak?"
Ben: "Možná, že má nějaké problémy, o kterých s námi nechce mluvit."
Ted: "Myslíš jako drogy? To bych poznal."
Emmett: "Tede, ty ses zbláznil."
Maikey: "Tak třeba..."
J: "Sakra přestanete už se bavit jako bych tu nebyl a vysvětlíte mi, proč se chováte tak tajemně?!"...Neovládl jsem se.
Emmett: "Promiň zlato, jen nám něco nejde do hlavy."
J: "A řeknete mi co?"
Ben: "Nevím, jestli bychom měli."
J: "Proč?"
Ted: "Řekněme, že se ti to nebude líbit."
J: "Okamžitě mi povězte co se děje nebo vraždím!"
Maikey: "Brian před minutou odešel s trickem do zadní místnosti."

V ten moment jste měli vidět můj bledý výraz a tlukoucí srdce nemohl jsem uvěřit tomu, že by mi tohle Brian udělal, protože jsem si úplně jistý tím, že od svatby byl jen se mnou, ačkoliv nemusel, ale on chtěl, takže vážně pochybuji o tom, že by s tím právě teď začínal! Ale i tak mě to děsí a bez toho abych se přesvědčil o tom, že je to lež, odsud neodejdu, takže směr do zadní místnost je úplně jasný!
Prošel jsem snad všechna zákoutí, která se v zadní místnosti nacházejí, ale ani v jednom jsem Briana nenašel a to jsem mohl vnímat dvěma způsoby buď to tím dobrým a to znamená, že Brian se opravdu neoddával sexu s jiným a jednoduše se sem šel jen "mrknout" anebo tím horším, který by znamenal, že Brian se svým trickem nepozorovaně zmizel rovnou k nám do loftu... Sakra začínám té sázky litovat!

J: "Já ho tam nenašel jste si jistý že jste ho tam viděli jít, protože mi přijde divný aby...?"...Zarazil jsem se poněvadž jsem Briana spatřil sedět u nich na baru vysmátého od ucha k uchu... Hajzl jeden!
Maikey: "Páni Justine, to bychom do tebe neřekli."
J: "Co neřekli?"
Emmett: "Nemusíš to už zatajovat, Brian už to všem řekl, proto byl v zadní místnosti, aby o to nikdo nepřišel a všichni se o půlnoci sešli aby přispěli."
J: "Co vám Brian sakra řekl?"
Ted: "No že ses rozhodl podpořit dnešní sbírku."
J: "Sbírku?"
Ben: "Ano sbírku pro lidi, kteří jsou HIV pozitivní každý, kdo dnes zatancuje na pódiu, vydělá 100 dolarů plus peníze od všech gayů, které Brian na tvůj tanec nalákal."
J: "A to je jako všechno? Jen zatancuju a nemocní lidé dostanou 100 dolarů? Tak můžete říct panu Kinneymu, že s tím nemám žádný problém a ať si vymyslí něco lepšího."
Emmett: "Zlato je ti jasné, že musíš tancovat nahý?"
J: "Co?!"
Maikey: "Proč by mu to nemělo být jasné když se sám nabídl že Justine? Bože všichni jsme na tebe tak pyšní a obzvlášť si toho vážím já kvůli Benovi a Hunterovi je málo lidí, kteří mají takovou odvahu jako ty já bych tam totiž nevlezl."
Ben: "Přesně tak a proto taky děkuju."

Neměl jsem ani ponětí o tom co kluci říkali, protože moje vnímání skončilo u slova "nahý!" připadalo mi jako bych se vzdaloval a upadal do šoku, protože ať už jsem na pódiu tancoval při králi Babylonu anebo na baru kvůli penězům na školu... Byl jsem sakra oblečený alespoň do trenek a teď mě bude sledovat naprosto každý gay zde, zatímco se budu vrtět zcela nahý na pódiu, jen abych podpořil sbírku, o které jsem do teď neměl ani páru! Fajn Brian chce válku má ji mít... Sebral jsem veškerou odvahu a vydal jsem se vstříc Brianovo pomstě odhodlaný mu to pěkně natřít!

No comments:

Post a Comment