Friday, June 6, 2014

Den s ďáblem(3)

Nový díl. - 18+

BRIAN

Poprvé v životě se mi nechtělo jít večer z práce domů, protože jsem věděl, že mě tam nečeká nic pěkného, ale naopak něco pěkně podělaného v podobě nasraného Justina, kterému jsem více méně vmetl do tváře tu největší lež, kterou dokážu vyprodukovat a to tu, že ho mám prakticky jen na sex, takže mu v tom případě do mých problému absolutně nic není a v tu chvíli bych si snad i zašil pusu a prosil kamaráda mojí matky tam nahoře o odpuštění, kdybych věděl, že to k něčemu bude, jenže na to už bylo jaksi pozdě, vzhledem k tomu, že jsem se právě teď nacházel přede dveřmi svého, omyl - našeho loftu a musel jsem si vrátit koule zpátky na místo, kam patří, jen abych se odvážil vejít, jenže v momentě, kdy jsem to dokázal a byl uvnitř, mě do ksichtu nepraštila dusná atmosféra, ale naopak úžasná vůně patřící hádám právě udělané večeři.


B: "Justine?"
J: "Ano?"...Ozvalo se z kuchyně.
B: "Co to děláš?"
J: "Večeři, to je to tak neuvěřitelný?"
B: "Ne, jen jsem myslel, že si..."
J: "Nasraný?"
B: "Přesně."
J: "Byl jsem, ale pak jsem si uvědomil, že to nemá smysl."
B: "Huh?"
J: "To je jedno, prostě nejsem naštvaný a pořád si stojím za tím, že jsem tu pro tebe, pokud ovšem budeš chtít."

Tohle mi ani říkat nemusíš Justine, protože já tě znám až moc dobře, ty bys mě nikdy nenechal klesnout na úplné dno a vím, že pokud zítřek dopadne nejhůř, jak si představuji, tak mi pomůžeš, vlastně ty mi pomůžeš, kdykoliv budu potřebovat, i když se tomu bráním... Ale tentokrát nemůžu...

B: "Vlastně bych pomoc potřeboval."

Nemohl jsem uvěřit tomu, že jsem to opravdu vyslovil nahlas, že já Brian Kinney jsem někoho požádal o pomoc a ještě k tomu zrovna Justina, před kterým jsem vždycky chtěl vypadat víc než schopný, ale teď už jde hold o víc než "jen" o mé ego - musím přece koupit dárek jeptišce! Nebo spíš možná ďáblovi, kterým podle mého ona opravdu je a za svou víru se jen schovává.

J: "Tak dobře - o co jde?"
B: "Potřebuju vybrat dárek."
J: "D-d-dárek?"
B: "Já vím i já se nad tím pozastavuji, ale co bych to byl za syna, kdybych přišel bez flašky rumu a krucifixu?"
J: "Něco vybereme, jen prosím zapomeň na ten rum a vlastně i na ten krucifix!"
B: "Co třeba bibli?"
J: "Jsem si jistý, že těch má tvoje máma několik."
B: "Členství v klášteře?"
J: "Velice efektivní, ale ani to ne."
B: "Fajn vzdávám to, koupím jí náhrdelník a je to!"
J: "A proč ne?"
B: "Co?"
J: "No co je na tom tak špatného? Myslím, že nějaký křížek by uvítala,"...Sice se začal smát, ale podle mého to myslel smrtelně vážně.
B: "Víš, že si tím prakticky říkám o trest smrti?"
J: "To i pokaždý, když mě šukáš a stejně se toho nehodláš vzdát,"...Mrkl na mě.

Tomuhle se prostě nedalo odolat, musel jsem se vrhnout na ty jeho sladké rty a dlaněmi se dobýt pod jeho triko, klouzal po jeho štíhlém těle a užíval si ten pocit slasti, že ho mám ve své moci, že patří jen mně, že za mnou vždycky bude stát, i když já to budu odmítat.
Polibky mi vášnivě oplácel a mezitím se probojoval až do mých kalhot, nikoliv však pod trenky a jen mě přes ně hladil a třel, což způsobilo, že už nebyly ani zdaleka suché a já své vyvrcholení zastavil jen tak tak. Poté jsem ho vysadil na linku, stáhl mu triko a jazykem laskal jeho hruď a to především bradavky. Hned na to jsem mu rozepnul poklopec a sundal kalhoty a taktéž jsem na něm nechal spodky a začal jsem jej přes ně sát a olizovat, Justin neustále zakláněl hlavu, vzdychal, sténal, napínal se a byl v naprosté extázi, zatímco si hrál s mými zpocenými vlasy. Následně jsem mu odhrnul alespoň část trenek a pohlédl tak na jeho zrudlou špičku, kterou jsem mu okamžitě obkroužil jazykem a následně velmi silně sál a slinil. Vzápětí jsem sáhl po prvním kondomu, na který jsem narazil, což nebylo nijak složité, nasadil jsem si ho, Justinovi stáhl mokré trenky a přitáhl si ho k sobě, abych do něj mohl snadno vniknout, což jsem taky udělal. Ihned jsem začal přirážet a užívat si jeho útroby, které se každou chvíli svíraly a rychleji mě tak dováděly k naprostému blahu. Během další chvíle Justin vystříkl a slepil tak naše hrudě k sobě a já vyvrcholil hned na to a téměř jsem se skácel k zemi, jak se mi třásla kolena rozkoší a tím nepopsatelným pocitem.

J: "Tak co, dokázal by ses toho vzdát pod pohrůžkou rozsudku smrti?"
B: "Nikdy,"...Políbil jsem ho.
J: "Tak vidíš,"...Přitiskl své rty na můj krk.

Vím, že kuchyňská linka se na takové věci asi nepoužívá, ale místo toho, abychom se přemístili do sprchy a smyli ze sebe všechen ten pot a sperma, jsme dál zůstávali na místě a já v Justinovi, jen jsem se hladili a líbali - jak směšně romantické!
Nakonec, když jsem se odhodlali svá těla rozdělit a uvědomili jsme si, že ta večeře už jaksi nebude poživatelná, vzhledem k tomu, že byla ledová jak psí čumák, tak jsme se dokopali až do té sprchy a užívali si vzájemné mytí a líbání na každou část našich těl a hned na to jsme se dopravili až do postele a Justin mi usnul v náruči. Ale já ani za boha nemohl usnout, měl jsem žaludek na vodě a neustále myslel na ten zítřejší den s ďáblem, na to jak se určitě všechno náramně posere a já budu litovat toho, že jsem tam vůbec chodil, jenže na to, abych to změnil bude už pozdě, je až vtipný, že si tohle všechno uvědomuji a i přesto se snažím vymyslet, co tý megeře dám k narozeninám - nemůžu uvěřit, že jsem právě neudělal žádný vtip na její narozeniny ve smyslu, že je to jen další krok k jejímu hrobu a prostě jsem to nazval jen narozeninami... Sakra já z toho musím být víc v prdeli, než se na první pohled zdá!
Tohle už bylo naprosté zoufalství, poněvadž jsem se místo snahy usnout vedle Justina, vyhrabal z postele a vydal se porozhlédnout po tom podělaném dárku, kdekoliv, kde právě teď budou mít otevřeno a bylo mi jedno, co to bude, hlavně abych to už konečně měl z krku, všechny tyhle nervy, smíšené pocity a strach z toho, že v jejích očích budu zase jen odporná zrůda...

No comments:

Post a Comment