Monday, June 2, 2014

On je fakt boží // 2 //

VAROVÁNÍ 15+


Justin's POV

Myslel jsem, že jakmile dorazím domů tak ho minimálně zaškrtím, ale v momentě, kdy mi skončila šichta, jsem si vzpomněl, že já přece ještě nekončím a tak jsem zamířil s mopem a štětkou rovnou na záchody a přál jsem si, aby Brian byl někde poblíž, poněvadž bych ho v jednom moc rád utopil. Nemohl jsem tomu uvěřit, on mě v podstatě znásilnil a ve finále jsem já ten potrestaný a hned na to umírám nad mísou sraček a to doslova! Takhle si to umí zařídit opravdu jedině on, protože proč? Protože je Bůh, Bůh všemohoucí! A nejhorší na tom je, že já tuhle jeho vychytralost na něm miluju, i když to nakonec jsem já, kdo to odnese, tak to zkrátka miluju, je to na něm sexy, on je sexy a já jsem z něho i po tolika letech naprostý blázen a toho pocitu, těch motýlků se nemůžu za žádnou cenu zbavit, jako kdyby mě jeho dokonalost naprosto ovládala!

Debbie: "Tak jak to jde?"
J: "Ty si ještě tady?"
Debbie: "Chci se ujistit, že děláš, co máš."
J: "Víš, že to je naprosto nespravedlivý?"
Debbie: "A jak pak to?"
J: "V tom skladě jsem nebyl sám a byl to on, kdo mě tam odtáhl."
Debbie: "Jak je vidět, oba vás to neodnaučím, ale jeden bude stačit a navíc byl si varovaný o tom, co se stane."
J: "To Brian taky!"
Debbie: "A taky bude potrestaný."
J: "Jo a jak? Dáš mu snad umýt nádobí?"
Debbie: "Ne, ale je mi zcela jasné, že po tom, jak s tebou vypekl, může na sex zapomenout."

Tak podle všeho se zdá, že Brian tady není jediný vychytralec a že Debbie na nás ve skutečnosti upekla pěknou boudu - já si hezky odpracuji drhnutí hajzlíků večer po šichtě a zatímco Debb bude mít čistý lokál tak Brian bude zažívat sexuální půst, jelikož budu tak navztekaný, vyčerpaný a unavený, že na všechno může zapomenout - jak říkám, Debbie je velice chytrá!

Ve vteřině, kdy jsem vymyl doběla poslední záchod, tak jsem se úprkem vydal domů, jenže čím víc jsem se blížil, tím víc jsem zpomaloval, dokázal jsem si totiž představit, jak sám pan božský na mě nedočkavě čeká a zmocní se mě hned mezi dveřmi a to by zrovna neodpovídalo mému plánu pomsty.

A i když se zdá, že jakýkoliv můj pokus o pomstu skončí vždy tak, že mu zas a znova podlehnu, tak tentokrát to bude jiné... Musí!

B: "Konečně doma, měl jsem za to, že už nedorazíš,"...Pokusil se mě na uvítanou políbit, ale já se odvrátil.
J: "A čí zásluhou?"...Štěkl jsem možná ostřeji, než jsem zamýšlel.
B: "Nejsi snad naštvaný, že ne?"
J: "Jsem šťastný jako blecha!"...V ironii už začínám být stejně dobrý jako Brian.
B: "Debb si prostě našla obětního beránka."
J: "Jo, ale ty ses za mě vůbec nepostavil."
B: "Nevím, jestli sis všiml, ale já za tebou vždycky stojím,"...Vzal mou ruku a zamířil s ní rovnou ke svému rozkroku.

Je až neuvěřitelné, jak on naprosto všechno dokáže převést na sex, aniž by se u toho nějak moc snažil, ale už zase jsme u toho, že přesně to na něm miluju, kdo se tady má pak, sakra, mstít, když má před sebou dokonalého boha?! Ale jak jsem řekl - já odolám!

J: "Tak s tím si poraď sám,"...Odstrčil jsem ho stranou a zamířil do kuchyně.

Možná, že i já jsem se zarazil nad tím, jak snadno se k němu dokážu chovat chladně a bez zájmu, obzvlášť po tom, co za sebou máme tak peprnou minulost, hlavně co se týče toho, že jsem ho prakticky pronásledoval na každém jeho kroku a nikdy mi to nebylo ani trochu blbé, já jsem jen zkrátka chtěl strávit zbytek života s bohem a bylo mi jedno, co všechno pro to budu muset udělat a podstoupit, jenže jednou změna neuškodí.

B: "Ale no tak,"...Hned se na mě zezadu natiskl.
J: "Jsem unavený!"
B: "Jsem si jistý, že to vydržíš,"...Tentokrát se jeho ruka zjevila na mém rozkroku a jeho jazyk na mém krku.
J: "Briane,"...Zavzdychal jsem.
B: "Ano?"
J: "Jdu se vysprchovat."

V tu chvíli bych vraždil, jen abych mohl vidět ten jeho šokovaný výraz, ale nemohl jsem se ohlédnout, takže jsem se raději vydal rovnou do koupelny. Mně samotnému z toho bylo trošku divně, ale přece jsem nemohl dovolit, aby mu to jen tak prošlo, protože přesně tak to je pokaždé, on něco provede a já to odnesu, on vždycky vyvázne jen s pár "škrábanci" ne-li s naprosto ničím a pak se mě snaží svést všemožnými zbraněmi a já mu bohužel nikdy neodolám, kdo by to taky dokázal, když je to právě Brian Kinney alias tvář boha?

Svlékl jsem se a rovnou vlezl do sprchy, vzal jsem si mýdlo a začal si jím klouzat po celém těle, když v tom mě zastavila Brianova ruka. Okamžitě jsem se na něho otočil a chtěl jsem jeho počínání zastavit, ale copak jsem mohl, když přede mnou stál zrovna on - samotný bůh?

J: "Neříkej, že taky potřebuješ sprchu?"
B: "Potřebuju tebe,"...Políbil mě na krk a já slastně přivřel oči.
J: "Na to si měl myslet před tím, než si mě nechal ve spárech Debbie a jejích zlověstných hajzlíků."
B: "Tak mě to nech napravit,"...Pohladil mě po zádech.
J: "Můžeš to napravit tak, že mě necháš se vysprchovat a následně přemístit do postele, kde se v klidu vyspím."

Otočil jsem se k němu zády s pocitem, že tentokrát už to snad vzdá a uvědomí si, že dnes mě může mít jedině tak očima za to, jak se mnou více méně vytřel podlahu, ale opět jsem se v něm spletl, čímž myslím, že jeho ruce se omotaly kolem mého pasu a jeho se ústa se na mém krku snažila vytvořit značku, že patřím jen a jen jemu.

Tomuhle odolat bylo dá se říct nadlidské a tak moc jsem ho chtěl zrovna teď v tuhle chvíli po tak náročném dni cítit v sobě, ale věděl jsem, že by z toho neměl žádné ponaučení a prakticky už napořád by si se mnou dělal, co se mu zlíbí a i když v některých případech to mile rád uvítám, tak v tomhle mu to tak jednoduše nemůže projít, i když tím možná víc mučím sebe, než jeho.

J: "Bri,"...Zasténal jsem.
B: "Mě neodeženeš,"...Chytil mě za penis a začal mě velice jemně třít, až jsem se téměř rozplynul.

Mohl jsem skoro zešílet z toho doteku Brianovi dlaně na mém údu, ale ta představa toho, že alespoň jednou jedinkrát nad ním vyzraji a budu vítězem, mě velice lákala, a i když se zprvu zdálo, že mu neodolám a nechám ho, aby mě dovedl do stavu naprosté rozkoše a blaha tak jsem se nakonec z jeho sevření vymanil, na což jsem uprchl i ze sprchy a něco mi říkalo, že jsem právě pocuchal ego boha!

No comments:

Post a Comment