Tuesday, June 3, 2014

On je fakt boží // 3 //

VAROVÁNÍ 18+


Justin's POV

Věděl jsem, že jsem si pravděpodobně zadělal na ještě větší problém, než mohou představovat záchodky, ale ten pocit za to zkrátka stál - pocit, že dokážu převézt nebo alespoň nenechat vyhrát samotného boha, jenž nese jméno Brian Kinney - to bylo prostě nepopsatelné a jistě taky poprvé a naposled! Ale i tak to, co jsem z toho následně měl, mi nikdo a nic nemůže vzít a i když mě teď možná vidíte, jak nějakého tyrana, který si v tom libuje tak... Sakra, já takový opravdu jsem, protože on si to tentokrát opravdu zasloužil a já bych neusnul, kdybych to nedokázal, takže si asi umíte představit, jak dobře se mi spalo a kupodivu i vstávalo, což je u mě jindy dost velký problém, ale teď jsem se zkrátka vyspal do růžova a bylo mi báječně! Tedy alespoň do chvíle, než mé oči zaregistrovaly něco velmi nehezkého - prázdnou Brianovu stranu postele, ačkoliv je víkend a naše pracovní povinnosti nás tedy nemusí trápit - tohle je opravdu divné!

Jak mi bylo skvěle tak mi teď bylo téměř úděsně, jsem zvyklý se každé ráno probudit a pohlédnout na tvář boha, své životní lásky a vědět, že následující den bude úžasný, ale tentokrát jsem seděl uprostřed prázdného a tichého loftu na pohovce a tušil jsem, že jsem to včera asi trochu přepískl, přeci jen Brian je tvrdohlavý mezek z cihel a betonu, ale uvnitř je jak bavlněný polštář, který se může pomačkat naprosto čímkoliv, co může buď ublížit jeho egu nebo jeho lásce ke mně a já jsem se nad tímhle před tím vůbec nezamyslel a teď se zdá, že to, co mělo být jako jednorázová záležitost, teď bude velmi nepříjemná situace, ve které se budu snažit dát Brianovi to, co chce - jeho mužnost zpátky a mě!

Ten nádherný pocit úlevy, když se náhle otevřely dveře a v nich stál Brian, to byste mě museli vidět, abyste uvěřili, jak moc jsem se usmíval, tedy do chvíle, než jsem nahodil svůj "zlostný" výraz...

J: "Kde jsi byl?"
B: "Na tůře."
J: "Ha vtipný a teď opravdu, nikdy nejsi v sobotu po ránu pryč."
B: "Nevěděl jsem, že ti budu chybět, když mě máš plné zuby."

Přesně o tomhle jsem mluvil - je naštvaný a ublížený zároveň! Jednou nedostal to, oč požádal nebo, co si spíš přikázal, a hned cení zoubky, klasický Brian nebo bych měl spíš říct bůh?

J: "Máš pravdu - nechyběl,"...Uráčil jsem se zpět na pohovku.
B: "Tak vidíš,"...Vydal se do lednice pro vodu.

Bože můj, jak já tenhle jeho rituál miluji, vždycky si vzpomenu na mou první chvíli tady v jeho království, kdy ze sebe svlékl tričko, jeho svaly se napínaly a stékala po něm právě ta jeho oblíbená voda, v ten moment jsem cítil, jak moc ho chci, jak moc chci, aby on byl můj první a abych s ním mohl strávit celou věčnost.

Ještě včera jsem dělal vše pro to, abych se mu pomstil a abych mu dopřál co nejvíc času beze mě, jenže teď, když vidím, jak se tváří a ignoruje mě, tak bych dal cokoliv za to, aby se to dalo vrátit, abych mohl být natisknutý na jeho nahou kůži a cítit jeho penis, jak se do mě pomalu vměstnává.

Když se následně přemístil do ložnice, svlékl si veškeré oblečení a zalezl si do postele, tak jsem věděl, že právě teď je moje příležitost to s ním nějak udobřit, takže jsem tam taky zamířil, stáhl si trenky a ulehl vedle něj, ale tak, aby to nevypadalo, že se vnucuji, jen jsem ležel a jako on jsem tupě civěl do stropu... Opravdu zajímavý strop!

J: "Briane?"...Jak dlouho mi trvalo se k tomuhle odvážit, ale přece.
B: "Hm?"
J: "Mluvíme spolu?"
B: "Neměli bychom?"
J: "Já nevím, jen že tu ležíme už asi dvacet minut beze slova."
B: "Asi jen nemám téma na rozebírání, počasí už jsem stihl probrat s Debbie."
J: "S Debbie?"
B: "Přesně s tou."
J: "Tam si byl, v jídelně?"
B: "A kde si myslel? V jeskyni?"
J: "Nemohl jsem tušit, že tak moc rád uvidíš Debb v sedm hodin ráno."
B: "Věř mi, pro mě to bylo větší utrpení, něž se může na první pohled zdát."
J: "Tak proč si tam šel? Víš přece, že o víkendech dělám snídani já."
B: "Jestli si myslíš, že jsem tam šel jen kvůli omeletě tak jsi na omylu."
J: "A proč teda?"
B: "Byl jsem napravit to, co jsem zmrvil."

Jestli mluví o tom, o čem si myslím, že mluví, tak se buď naprosto, ale opravdu naprosto zbláznil nebo mě miluje ještě víc, než ve skutečnosti dává najevo a snaží se udělat vše pro to, abych byl šťastný, i když to má znamenat, že u samotné Debbie bude prosit o odpuštění mého trestu.

J: "Tím mi chceš říct, že..."
B: "Že tvůj trest, i když nebyl odstraněn, tak byl alespoň snížen na jeden týden."
J: "To si udělal pro mě?"
B: "Ne pro tebe - Kvůli tobě. A pak samozřejmě kvůli sobě, protože..."
J: "Chápu... Miluješ mě!"
B: "To jsem neře...!"
J: "Pšš,"...Umlčel jsem jej polibkem.

Něžně jsem ho líbal a poté jsem rukou zajel pod peřinu až k jeho penisu, který s každým mým dotykem a pohlazením víc a víc tvrdnul, zatímco Brian slastně vydechoval mezi polibky. Ve chvíli, kdy už jsme oba lapali po dechu a pyšnili se nafialovělým spodním rtem, jsem se jazykem přemístil přes jeho ohryzek až k jeho ztuhlým bradavkám. Olizoval jsem je, jak šílenec a Brianova dlaň se bořila do mých vlasů a namotávala si je na prsty. Hned na to jsem z něho úplně stáhl peřinu a pohlédl tak na jeho božský úd s narudlou špičkou čekající na můj jazyk, což jsem mu ihned dopřál s naprostou vášní. Když jsem zrovna jazykem nesjížděl po celé jeho délce, tak jsem se věnoval jeho varlatům a poslouchal, jak moc se mu to líbí, jeho steny a vzdychy mluvily za vše. Následně jsem jej pojal až po kořen, cítil jsem ho až v krku a chvíli jsem myslel, že to nevydržením, ale nakonec jsem přemohl svůj dávicí reflex a chvíli jej v sobě nechal až po kořen, aniž bych byť nepatrně pohnul hlavou a skoro ho tím dovedl k vyvrcholení. Poté jsem ho ze svých úst vyndal a olízl, na což jsem jeho špičku stiskl zuby a Brian mě následkem toho škubl za vlasy. Pomalu jsem se vrátil až k jeho rtům, vášnivě jej políbil a pošeptal...

J: "Udělej mi to!"
B: "Udělám!"

Převalil mě pod sebe a jazykem prozkoumal každou část mého těla včetně penisu, poté mě nechal nasadit mu kondom, mé nohy si vyzdvihl na ramena a jemně do mě pronikl. S každým přírazem se do mě dostával čím dál tím hlouběji a já cítil, jak se můj orgasmus neodkladně blíží, byl jsem v naprostém nebi doslova s bohem, který mě během chvíle dovedl k vrcholu a následně i sebe. On je fakt boží!

No comments:

Post a Comment