Saturday, May 31, 2014

On je fakt boží // 1 //

VAROVÁNÍ 18+


Justin's POV

Nemůžu si pomoct, on je prostě úžasný! Každým dnem jsem jím neustále víc a víc unešen, každý jeho, byť malinkatý, detail mě rozpaluje - jeho oči, jeho rty, jeho zadek, jeho hruď, jeho celá mužná svalnatá postava - naprosto všechno mě téměř zbavuje slova. Kdykoliv se dotknu, třeba jen kousku jeho nahé kůže, tak mnou projede neuvěřitelný elektrický a mrazivý pocit, připadám si skoro, jako mezi nebem a zemí, jen se tak vznáším a dotýkám se ho na místech, které mě i jeho tak moc vzrušují, mohl bych ho pozorovat neustále a nikdy bych se toho nedokázal nabažit, jeho tvář se ani k ničemu a k nikomu nedá přirovnat, Brian je prostě jeden a je celý můj!

Debbie: "Nechceš kapesník?"...Vytrhla mě z mých myšlenek.
J: "Co? Proč?"
Debbie: "Za chvíli ti nejspíš poteče slina po bradě, si z něho úplně mimo, skoro jako když si ho poznal."
J: "Přeháníš Debb."
Debbie: "Fakt jo? To jsou mi věci, já jen, že ses z tohohle místa nehnul od té doby, co sem přišel."
J: "Dávám si pauzu."
Debbie: "Hodinu?"
J: "Cože?"
Debbie: "Tak dlouho už tu totiž stojíš, ale bylo mi líto tě z těch fantazií o vás dvou vytrhnout, ale teď už musíš makat."
J: "Sakra! Jdu na to."
Debbie: "Bych ti radila!"

Myslím, že je pravda, že jsem z něho hotový, stejně jako tenkrát, když jsme ho poznal, ale nevím, čím to je, přece jen už spolu žijeme pět let, tak jak je možné, že jsem z něho zase tak paf? Je to snad tím novým úžasným účesem, který ho tak moc omladil, ne že by byl starý, ale tohle se prostě zapřít nedá, opravdu vypadá skoro jako před pěti lety a ta jeho postava, na které jsou znát ty léta, která strávil v tělocvičně... Sakra, já se snad úplně zbláznil a nemůžu z něho spustit oči, vždyť on je jak magnet!

B: "Ahoj."

To jsem byl vážně tak mimo, že jsem si ani nevšiml toho, že se u mě zničehonic objevil, ačkoliv jsem ho celou dobu pozoroval? Bože, co se to se mnou děje nebo spíš, co on to se mnou provádí? Připadám si, jak na drogách, až na to, že on je má droga!

J: "A-ahoj,"...Zakoktal jsem.
B: "Co to s tebou je?"
J: "Co? Se mnou? Nic!"
B: "Nekecej! Tváříš se jak maniak."
J: "Díky."
B: "No tak, řekni mi to!"
J: "Vážně není co, jsem úplně v pořádku."
B: "Justine, kdybys byl v pořádku tak se mnou nejsi, ale teď si víc, než v nepořádku."
J: "No tak fajn! Jsem z tebe hotovej, nemůžu z tebe spustit oči!"

No jo, ten jeho samolibý úsměv, co jiného bych mohl čekat? Ale za to, jak dokonalý je a přivádí mě k šílenství, ho v tom nechám, ať si užije, že na mě má nepředvídatelné účinky, až z toho mám tak těsné kalhoty a nejradši bych si je sundal, jak to bolí.

Proč mě, sakra, jeden jediný jeho dotek nebo polibek, no on stačí i ten pohled, tak moc vzruší a já pak toužím po jediném - aby mě ošukal, ehm - pomiloval, kdekoliv to půjde!

B: "Vidím, že máme problém."
J: "Problém?"
B: "Pod tou zástěrou to neskryješ a mám pocit, že bychom ho měli vyřešit."
J: "Vždyť víš, že teď nemůžu, Debb mě nepustí."
B: "Debb, já si půjčím Justina!"
Debbie: "Hlavně ho vrať!"
B: "Neboj!"
J: "Víš, že tím myslí, že se mám vrátit za chvíli?"
B: "A taky to tak bude."
J: "Jo a jak?"
B: "Sklad je támhle,"...Vzal mě za ruku a táhl mě za sebou až do skladu.
J: "Ale, Briane, to nemůžeme."
B: "A od kdy?"
J: "Od té doby, co nás tu Debb načapala."
B: "Ona to pochopí."
J: "Ale..."
B: "Pšš,"...Přiložil mi prst na ústa a pak mě políbil.

Vzhledem k tomu, jak moc jsme se chtěli a ten můj "malý" problém by se taky sám nevyřešil, tak už jsem mu nevzdoroval a plně se mu oddal. Nevím, na co mě to vysadil, ale každopádně mě to strašně tlačilo do zadku, ale ta slast to přebila a já se rozplýval blahem. Rozkrokem se natiskl až na ten můj a pomalu se o mě otíral, cítil jsem, jak mi vlhnou spodky a on blahem přivíral oči. Poté mi sundal triko a jazykem obkroužil mé bradavky a nakonec sjel až k mému pupíku, který mi okamžitě laskal. Následně mě celého svlékl a můj penis úplně pojal do úst, bylo to tak úžasné, že stačilo málo a skoro jsem se mu udělal do pusy, kdyby nepřestal. Když jsem se postavil tak mě k sobě otočil zády a svými prsty do mě vnikl, pořád je vyndával a zandával a taky s nimi kroužil, téměř jsem se zbláznil, jak moc jsem ho chtěl mít v sobě, takže v momentě, kdy si začal nandávat kondom jsem se téměř vznášel radostí a blahem. Pronikl do mě opravdu jemně, ale pohyboval se jak ďábel anebo možná bůh - to je ono - on je prostě boží a proto jsem z něho pořád tak hotový a stejně tak teď, když mě dovedl k tak úžasnému orgasmu a stejně tak sebe.

B: "Takže já půjdu první, ty počkáš chvíli a pak taky půjdeš a doufej, že si tě nevšimne."
J: "No skvěle si to vymyslel, takže to když tak odnesu já."
B: "Buď nenápadný."
J: "Ale..."

Nestihl jsem to doříct, protože on se doopravdy zdekoval a já tam zůstal stát jak prase před porážkou, protože jestli Debb dojde, co jsme tady dělali, tak je po mně.

Jak řekl Brian, tak jsem taky udělal a po chvilce jsem se odvážil vyjít a až teď jsem přesvědčený o tom, že jsem to vážně dělat neměl, poněvadž tam stála Debb se složenýma rukama na prsou a vedle ní Brian se škodolibým výrazem.

J: "Debb..."
Debbie: "Co jsem říkala o tom sexu ve skladu?"
J: "Že ho máme zakázaný?"
Debbie: "Ty si chytrá hlavinka."
J: "Nemůžu za to jenom já, on mě přinutil!"
B: "Já jsem v tom nevinně, vždyť mě prakticky zatáhl do toho skladu."
J: "Ty jeden...!"
Debbie: "Je mi jedno, kdo z vás za to může, mě jen zajímá to, kdo tady pracuje a to jsi ty, Sunshine, a díky tady panu božskému máš měsíc záchodky."
J: "Ale..."
Debbie: "Chceš dva měsíce?"
J: "Už mlčím!"
Debbie: "Si myslím!"

Tohle je opravdu zlý sen, jak já nesnáším ty podělané záchodky a Brian si z toho vyjde bez trestu, prostě klasika! Mě skoro znásilní, ale ve finále já mám nést následky, Brian si to jednoduše umí zařídit - On je fakt bůh!

No comments:

Post a Comment