Monday, September 13, 2021

QUEER AS FOLK | REBOOT

Už je to docela dlouho, co se oznámilo, že Queer as Folk bude mít reboot (bohužel ne s původním obsazením) a docela se zdálo, že se po tom slehla zem... nicméně se konečně podle všeho začíná něco dít a my tak máme možnost prozatím alespoň vědět, kdo si v onom rebootu nakonec zahraje.

Myslím, že ani nemusím říkat, že mě štve už ten fakt, že si tam nezahraje nikdo z našich oblíbenců, ale celkově tohle obsazení je mi prostě něčím nesympatické (ano, je možné, že jsem prostě jen zaujatá😄), ale posuďte sami, co si o tom myslíte...

----

Tato nová verze se bude odehrávat v New Orleans a bude sledovat různorodou skupinu přátel, jejichž životy se po tragédii změní.


Jesse James Keitel

image host

Keitel, který se stal prvním nebinárním hercem a který hrál pravidelnou roli nebinární postavy v seriálu Big Sky, byl prvním obsazeným hercem v tomto rebootu.

Candace Grace

image host

Grace, rodačka z New Orleans, bude hrát nebinárního profesora 'navigující skalnatý přechod od punku k rodičovství'. Objevili se v pilotním díle dramatu ABC Acts of Crime.

Devin Way

image host

Dewin Way (Grey's Anatomy, Station 19) se připojuje k obsazení jako 'okouzlující a někdy chaotický, s fobií ze závazků a vztahů, který najde důvod zůstat v New Orleans poté, co tragédie otřese jeho komunitou'.

Johnny Sibilly

image host

Johnny Sibilly je známý ze seriálů Pose, Hacks a ze sociálních médií. V Queer as Folk bude hrát úspěšného právníka, který na tom není tak dobře, jak se snaží působit.

Fin Argus

image host 

Fin Argus, který nedávno hrál ve filmu Clouds, se připojuje k obsazení jako 'namyšlený středoškolák, jehož sebevědomí je v rozporu s jeho nedostatkem zkušeností se skutečným světem'.

Ryan O'Connell

image host

O'Connell (Special) si zde zahraje roli 'popkulturního šprta s mozkovou obrnou, který je víc než připravený na nějakou nezávislost'. Bude se také podílet na produkci a psaní Queer as Folk.

2 comments:

  1. Obsadenie je otrasné to máš pravdu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že si to nemyslím jediná :D

      Delete