Tuesday, August 10, 2021

Stuck in Bed by 7Wildwaysup

VAROVÁNÍ 18+!!

Justin potřebuje Brianův speciální lék na jeho bolest zad...

"Probuď se, Sunshine..."

"Ne... jdi pryč... nemůžu se hýbat... bolí mě záda..."

"Ach..."

"Myslím, že jsi mě úplně zničil."

"Včera jsem neslyšel žádné stížnosti... to musel udělat tvůj další přítel, zatímco jsem byl v práci..."

"Žádná světla, bolí mě oči..."

"Sunhine, je půl sedmé večer. Byl jsi celý den v posteli..."

"Jen jsem na tebe čekal..."

"Jsi opravdu nemocný, zlato?"

"Ano, bolí mě záda a mám strašnou chuť na čokoládu... myslím, že by mi mohl pomoct ten můj oblíbený čokoládový dort..."

"Myslíš jo? Mám ti s ním pomazat záda a slízat ho?"

"Yeah..."

"Víš, že po sedmé už nejím."

"Právě jsi říkal, že je půl sedmé..."

Brian si sedne na postel a rukou začne projíždět Justinovými dlouhými, zlatými vlasy... sleduje jeho oči, jak jejich modrá barva začíná být více intenzivní, když se k němu nakloní a políbí ho.

Ležící vedle sebe si přitahuje Justinovo nahé tělo na sebe, hladí spodní část jeho zad a umísťuje malé mokré polibky na jeho tvář a krk. Justin zasténá a více se tiskne k Brianovi, už se cítí lépe, když ho drží ve své silné náruči.

"To je tak příjemné, jen o kousek níž, oooh... jo... silněji... trochu doprava... aaah... ano..."

Najednou Justinovo nahé tělo leželo přes Brianův jemný vlněný oblek a zatímco jeho záda byla stále hlazena se více tiskl na Briana, což zapříčinilo, že oba ztvrdli a vzrušilo je tření, které vytvářeli.

"Sunshine, jestli se mi uděláš po celém mém novém obleku, budu ti muset dát výprask..."

"Slibuješ?"

"Existuje něco, co si neužíváš?"

"No mohli bychom to zkoušet, dokud mě nezklameš..."

Hned na to přistála Brianova ruka rychleji než blesk na Justinově zadku. Ten okamžitě vykřikl a řekl, "To bylo žhavé, teď to trochu mravenčí..."

"Kdy jsem tě někdy zklamal?"

"To jsem neměl na mysli... jen to, že se budeme muset snažit dál..."

Justin se začal otírat o Briana a jeho ultra drahý nový oblek. Vrtěl zadkem, zatímco jeho penis posílal sladké potěšení tomu Brianovu... pak zašeptal Brianovi do ucha, "Raději si ten oblek sundej nebo očekávej tučný účet za čistírnu..."

Justin se od něj neochotně odtáhl a vydal se do koupelny.

Když se vrátil, ložnice byla osvětlena pouze světlem svíček. Na nočním stolku je umístěn půllitr karamelové zmrzliny a jeden trojúhelník čokoládového dortu je umístěn hned pod Brianovým pupíkem. Jeho erekce je tak velká a silná, že se dotýká hořkosladké polevy, která se nyní mísí s jeho preejakulátem, který stéká po jeho břiše.

Justinova andělská tvář a oči září v těch svíčkách, jak lapá po dechu z toho pohledu. Tohle je pravděpodobně ta nejvíc romantická věc, kterou kdy viděl Briana dělat a rozbuší se mu z toho srdce stejně jako jeho péro...

Plazí se ze spodní části postele jako puma, která pronásleduje svou kořist, pak se vrhne dolů a olizuje krémovou směs hořkosladké polevy, zatímco Brian hlasitě sténá... pokračuje vzhůru po Brianově těle a dává si pozor, aby se jeho trup nedotkl jeho čekající pochoutky, ale potřebuje políbit svého krásného partnera...

Brianovy steny jsou tak sladké a hravé.

Justin kroutí zadkem a říká, že je jen 6:53 a sáhne po zmrzlině, studenou lžící sjede po Brianově hrudi a pak ji zaboří do zmrzlé pochoutky, nabere si pořádnou porci té karamelové lahody. Poté si lžíci přiloží k ústům a předstírá, že ji olizuje a škádlí ji jazykem a saje ji, než ji vloží do Brianových úst...

Brian zasténá a řekne, "Sunshine, kvůli tobě se udělám po celém tvém čokoládovém dortu..." Justin nevinně zamrká a sklopí oči, jazykem sjede po Brianově hrudi a olízne ho po jeho krásné růžové špičce, než si vezme malé soustu dortu.

Justin se vzápětí zase vrátí k Brianově erekci, po které stále stéká preejakulát mísený s čokoládovou polevou, jazykem to poslušně slízává a jemně saje než Briana zase propustí a sní další kousek dortu.

Brian je frustrovaný z toho, jak Justin střídá svůj oblíbený pamlsek se svým dalším oblíbeným pamlskem... a zdá se mu, že pan Čokoláda je pro něj více přitažlivý než pan Velký... nebo možná ne... protože cítí, jak Justinovy ruce na něm pracují, zatímco pojídá svůj dort... Brian si nemůže pomoct a hned myslí na to, jak Justin zatraceně dobře zvládá multitasking.

Nyní Justin jezdí jazykem po Brianově penisu a břiše, olizuje drobečky dortu, lechtá Briana a snaží se dostat co nejvíc z toho lepkavého nepořádku. Následně zase vyšplhá po Brianově těle nahoru a po tváři mu dává polibky, až se konečně dostane k uchu a saje ho těsně pod ním.

Mezitím se jeho péro tře o to Brianovo a smíchává tak jejich preejakulát se zbytky té sladké polevy. Brian už je na pokraji, když převrátí Justina na záda a leží na něm, opírá se lokty o svého blonďáka a vášnivě ho líbá a dostává z něj tak jemné steny a vzdechy.

Potom spatří nádobu se zmrzlinou, kterou lžící nabere a rozetře ji po Justinově levé bradavce. Tu následně vezme do úst a jemně ji saje, dokud není tvrdá. To samé opakuje s pravou bradavkou a vyvolává v Justinovi rozkoš. Brian postupuje po Justinově břiše mokrými polibky, zatímco ho olizuje a saje na různých místech, některá proto, že se tam nachází zmrzlina a jiná jen proto, aby ho přivedl k šílenství...

Jakmile se dostane k Justinově nateklé erekci, která pulzuje očekáváním, vezme studenou lžící a sjede s ní po velké žíle a sleduje, jak se vzpírá. Vzápětí položí malou část zmrzliny na špičku jeho penisu a jazykem ji zatlačí do štěrbiny a zase ji okamžitě nasaje zpátky a vytvoří tak šílený pocit v celém Justinovi.

Brian zvedne jeho nohy a opakuje celý proces s jeho krásným růžovým otvorem, jen použije víc zmrzliny a tlačí ji dál jazykem. Poté se jazykem ponoří hluboko dovnitř, aby získal zpátky tu krémovou tekutinu. Justin se cítí být otevřený Brianovi a vítá jeho teplý jazyk, zatímco cítí, jak se v něm ta zmrzlina roztéká, což v něm vyvolává neskutečnou rozkoš. "Prostě mě ošukej, Briane..." Brian se zasměje a říká: "Tohle dává úplný nový význam zmrzlinovým polibkům..."

Sledujíc Justina, jak se pod ním kroutí, rychle si navlékne kondom a lžící ho potře lubrikantem a stále jemně tlačí na jeho růžový vstup. Justin se vlní šílenstvím.

Poté Justin vykřikne, "Prosím! Prostě mě ošukej... Briane..."

"Takový netrpělivý chlapec..." Směje se Brian, zatímco proniká do Justina, který doráží proti němu, snažíc se vzít do sebe co nejvíc Brianova obrovského penisu. Jak Brian zcela nadoraz pronikne do svého blonďáka, Justin si omotá nohy kolem jeho pasu a snaží se to celé urychlit, zatímco hlasitě sténá.

Brian si myslí, že to musí být cukrová horečka nebo, že v tom čokoládové dortu něco bylo. Tímto způsobem nevydrží ani jeden z nich příliš dlouho a tak se rozhodne dát svému chlapci to, co chce. Chytí Justina za boky, sedne si na nohy a vytáhne ho na sebe a Justin tak tvrdě dosedne na jeho penis až úplně dolů. Následně Brian rychle a silně přiráží, zatímco Justin pumpuje svůj penis. Netrvá dlouho a oba dosáhnou vytouženého vrcholu. Poté společně dopadnou do lepkavého mokra...

Leží spolu vyčerpaní se zkroucenými končetinami a zpocenými těly a Justin říká, "Myslím, že si vyléčil moje záda. Cítím se opravdu mnohem lépe..."

"Já taky, Sunshine..."

1 comment: