Tuesday, January 5, 2021

Maybe Something a Little Bigger... by 7Wildwaysup

VAROVÁNÍ 15+

Jennifer a Brian spolu koukají na domy...


Moje mysl je plná vizí, jak buším do Justinova těsného zadku do zapomnění, nebo on do toho mého. Je fér, že nechám toho kluka být příležitostně Top a sprcha je jedním z našich oblíbených míst k sexu.

"Briane? Briane, kam jsi šel? Ptala jsem se tě, jestli si myslíš, že tento dům spíš odpovídá tvým požadavkům."

Je vzácné, že bych se někdy kvůli někomu červenal, ale když se podívám na matku Taylorovou, přemýšlím, zda dokáže říct, že jsem byl ztracen v myšlenkách na to, jak šukám jejího syna do příštího týdne. Celý den jsme se dívali na domy a ona dokázala v podstatě na jedničku najít ty se všemi požadovanými podrobnostmi, kromě hlavní koupelny. Řekl jsem, že chci něco moderního, ale nevyjádřil jsem se jasně, že chci obrovskou sprchu.

Kdybych měl jiného realitního agenta, jednoduše bych řekl, že potřebuji dost velkou sprchu na to, abych mohl vyšukat mozek svého partnera. Ale tohle je její syn a já jí nechci vložit do hlavy tu představu, i když je to všechno, na co myslím.

"Ano, je to dobré. Ale možná bych chtěl větší sprchu."

Podívala se na sprchu a pak zase na mě - tázavě. Zjevně slyšela všechno o mé reputaci. Kriste! Doufám, že si nemyslí, že plánujeme orgie ve sprše...

Konec

2 comments:

  1. To je predstava ,aj keď ja si myslím že Jennifer tú predstavu už v hlave má.cha cha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky bych řekla, že jí tam má přímo vypálenou😅😬

      Delete