Friday, November 13, 2020

Video Heat by mandagrammy


VAROVÁNÍ 18+

Brian Kinney se opřel ve svém koženém křesle a frustrovaně si sevřel nos. Posledních pár měsíců se ze všech sil snažil mít tolik práce se svým reklamním byznysem a tanečním klubem, aby mu nezbyla žádná energie na přemýšlení o tom, jak moc mu jeho život začal připadat prázdný. Věděl, proč se takhle cítí, ale to nepomohlo problém zmírnit. Jeho život byl prázdný, protože v něm nebyl Sunshine.

Zase to tu bylo... ta známá bolest ze ztráty, kterou vzpomínání na Justina probudilo. Stalo se nevyhnutelným, že jakmile byl sám doma a nebyl nikdo, nebo nic, co by ho rozptýlilo, Justin se znovu objevil v jeho hlavě. Skutečnost, že to byla jeho vlastní chyba, že Justin právě v tuhle chvíli vedle něj neseděl v loftu, ale místo toho byl mnoho kilometrů daleko v bytě někoho jiného, jen přiměla k tomu, že prázdnota byla ještě nesnesitelnější.

Ne že by oba muži ztratili veškerý kontakt. Brian věděl, že to se nikdy nemůže stát, stejně jako si byl jistý, že stejně tak to cítil Justin. Za posledních pár měsíců měli mnoho telefonátů. Brian samozřejmě vždy používal výmluvu, proč volá, že prý chce vědět, jaký pokrok Justin dělá se svými uměleckými snahami. Koneckonců, připomínal mladému muži, že investoval do Justinovy budoucnosti tím, že mu zajistil vzdělání na PIFA. Brian si dával pozor, aby nezmínil, že jeho hlavním důvodem proč volá, je jednoduše potřeba slyšet Justinův hlas. Vždy se snaží, aby jeho hlas byl co nejvyrovnanější, aby v něm Justin neslyšel jeho touhu. Nechtěl dávat Justinovi smíšené signály. Opravdu chtěl, aby Justin uspěl v New Yorku, i když to znamenalo nemít ho doma v posteli.

Ale z nějakého důvodu bylo dnes večer těžší se s tím vypořádat než kdykoliv předtím. Věděl, že to nemá nic společného s tím, že by byl nadržený. Brian se od znovuotevření klubu dopustil mnoha nesmyslných a extrémně krátkých setkání ve své vlastní zadní místnosti klubu. Nikdy však ve své kanceláři v klubu, protože mu to vůči Justinovi připadalo nějak neloajální, kdyby to udělal. Jeho kancelář byla příliš osobní. Zadní místnost byla intimní asi jako Silvestr na Times Square. Intimitu bylo možné mít pouze s Justinem. To už teď Brian věděl.

Brian zavrtěl hlavou a snažil se zahnat své myšlenky pryč. Stáhl se zpět do vzpřímené polohy a znovu se podíval na počítač. Uviděl svůj telefon položený na posteli, připojený na nabíječce jen pár centimetrů od počítače. Dal ho tam, když se vrátil domů, takže věděl, že už je pravděpodobně plně nabitý. Pohled na telefon zase rychle vrátil Justina do jeho myšlenek. Zkontroloval hodinky. Byly skoro tři ráno. Už je příliš pozdě na to, abych zavolal Justinovi, řekl si. "Fuck," zamumlal si pod dechem a rozhodl se, že by se taky mohl pokusit trochu vyspat. Na zítra měl naplánovaný další rušný den v naději, že udrží jeho neklidné myšlenky na uzdě.

Brian se právě chystal vypnout počítač, když se na obrazovce objevil obrázek spolu se známým pípnutím. Bylo to upozornění na přicházející videohovor. Briana to překvapilo. Doma sotva používal videohovory. Většinou byly vyhrazeny pro obchodní hovory v Kinnetiku. Krom toho, kdo by mu sakra volal v tuhle hodinu, aby si s ním povídal? Brian klikl na odkaz a byl ohromen, když se na obrazovce objevila Justinova krásná tvář. Málokdy si spolu povídali přes videohovor, pravděpodobně proto, že když se viděli, jejich odloučení bylo ještě výraznější. Brian najednou pocítil mráz. Stalo se něco?

"Justine! Co se děje? Stalo se něco?" zeptal se s mírně nervózním záchvěvem v hlase.

"Potřebuju, aby se něco dělo, abych ti mohl zavolat?" Justin rychle odpověděl a chtěl uklidnit Brianovu mysl. "Musím připravit obraz na nadcházející show a jsem tak zaseknutý, že se nemůžu soustředit na to, jak chci, aby vypadal. Kromě toho mám v poslední době problém s podělanou nespavostí a víš, že spánek pro mě nikdy v minulosti nebyl problém. Prostě se nedokážu dostatečně uvolnit, abych usnul, i když jsem tak unavený, že celý den nemůžu myslet normálně."

Brian si krátce povzdechl a poslouchal Justinovo vysvětlování jeho nočního hovoru. Věděl, jak se cítí. I přes svůj vlastní a trestající pracovní plán měl i on v noci problémy se spánkem. Přišla k němu myšlenka, ačkoliv pro něj samotného nefungovala.

"Hej, Sunshine, zkusil si sex těsně předtím, než jdeš do postele. Víš, nějaká ta jednorázovka občas. Slyšel jsem, že je to skvělý prostředek na uvolnění napětí," zavtipkoval.

"A předpokládám, že to je to, co jsi dělal, aby sis pomohl?" odpověděl Justin trochu otráveně.

"Párkrát," odpověděl Brian pravdivě, "ale ani trochu to nepomohlo. S tím, jaké uvolnění mi to poskytlo, jsem se mohl jednoduše vyhonit sám. Přiznejme si to, kluku, sex prostě není stejný od doby, co jistý dotěrný blonďák není k mání. Sakra, Justine, pokud se mi má dostat uvolnění od toho všeho napětí, budu potřebovat skutečnou věc."

Justin se odmlčel, zatímco vstřebával to, co mu Brian přiznal. Přiznával, že ho ve svém životě potřebuje. Justin cítil, jak se mu srdce zvětšuje jakousi pýchou, kterou příliš dlouho necítil. Najednou mu došlo, že jeho srdce nebylo jediné, co se zvětšovalo. Náhle si všiml napětí v jeho rozkroku, když jeho mužství začalo vyplňovat jeho spodní prádlo o něco víc, než tomu bylo nedávno. No zatraceně, pomyslel si. Poté jako by se mu nad hlavou rozsvítila žárovka. Justin se odsunul od svého stolu natolik, aby se Brian mohl podívat na víc než jen jeho tvář. Justinovy ruce sevřely lem svetru a on si ho pomalu vytáhl k bradě, aniž by po celou dobu ztratil oční kontakt s Brianem.

Brianovi trvalo jen vteřinu, než si uvědomil, že Justin něco chystá. Nic neřekl, ale jeho činy mluvily samy o sobě. Brianovy oči nemrkaly, když dál zíral na obrazovku. Justin si beze slova přetáhl svetr přes hlavu a sundal si ho z těla. Hodil ho na stranu, kde spadl do zmuchlané hromady. Potom začal pomalu a metodicky rozepínat košili, dokud se nerozepnula a neodkryla jeho hladkou krémovou pokožku. Potom se zastavil.

"Není ti v té košili teplo, Briane?"

Brian ihned pochopil. Následoval Justinovo vedení a také si pomalu sundal košili, odhalujíc svoji pevnou hruď, jak se odstrčil od své vlastní obrazovky, aby měl Justin lepší výhled.

Justin se oběma rukama dotkl hrudi a začal si masírovat bradavky, několikrát je obě obkroužil, než je sevřel. "Ach, Briane, tvoje prsty jsou tak silné," zašeptal tak hlasitě, aby ho bylo možné slyšet. "Nech mě dopřát ti to samé."

Brian rozuměl. Jeho ruce sáhly po jeho bradavkách a začal kopírovat Justinovo počínání a potěšením vzdychal, když každá bradavka začala tvrdnout následkem té pozornosti. Téměř současně, jako když byli na stejné vlně, se posunuli o kousek dál od obrazovky, takže většina jejich těl byla nyní navzájem jasně viditelná. Justin pokračoval v laskání jedné ze svých bradavek, zatímco jeho druhá ruka byla zaneprázdněná pomalým pohybem po jeho hrudi směrem dolů k lemu jeho džínů. Brian znovu pochopil záměr svého milence. Než Justin začal rozepínat svoje džíny, Brian byl jen mírně pozadu se svými kalhotami.

"Briane, dovol mi, abych tě osvobodil z těch otravných kalhot," zamumlal Justin. "A pokud ti to nevadí, mohl bys mi trochu pomoct s těmi mými."

"Tvé přání je mi rozkazem," přislíbil Brian.

Oba muži opustili svoje tvrdnoucí bradavky a bez rozmýšlení se vrhli na rozepínání svých kalhot a následného sundávání. Stačil rychlý pohyb jejich boků a jejich kalhoty jim sklouzly dolů, odhalujíc jejich nahé nohy a přilehlé spodní prádlo. Posadili se zpátky na židle v uvolněné poloze a oba vrátili ruku ke své bradavce, přičemž jejich druhá ruka spočívala na tom, co vytvářelo objem v jejich trenkách.

"Ukaž mi, co tam máš," vyzval Justin bez dechu. "Nemůžu to držet, když to nevidím."

"To samé platí pro tebe," ušklíbl se Brian zlobivě.

Beze studu milenci prostrčili ruku lemem svých trenek a vytáhli ven svou chloubu, aby ji mohli obdivovat. A bez pochyby obdivovali.

"Bál jsem se, že zapomenu, jak krásný je tvůj pták," povzdechl si Justin, jak popadl do ruky svou zvětšující se mužnost. "Ale vidím, že jsem nezapomněl."

Brian popadl svého působivého ptáka, zatímco se trochu zasmál. "Jak by někdo mohl zapomenout na takovou dokonalost. Určitě jsem nezapomněl, jak obdivuhodný je tvůj vlastní pták, mladý muži," jeho oči se záměrně upíraly k Justinovi, který pomalu pracoval na svém ptákovi s nepopiratelným hladem.

Chvíli ani jeden nic neřekl. Byli příliš zaneprázdnění sledováním obrazů, které si navzájem dopřávali, pilně pracujíc na svých erekcích, ale nijak nespěchajíc. Jejich dýchání začalo být nakonec mělké s každým tlakem a tahem. Vzduch v jejich místnostech se začal zahřívat.

"Cítíš, jak moc miluji tvého ptáka, Briane?" Justin vydechl. "Je tak tvrdý a připravený pro mě. Musím cítit, jak se do mě tlačí a zaplňuje mě."

Justin bez varování zvedl nohy a rozkročil se na stole před sebou. Manévroval se svým tělem takovým způsobem, aby Brian jasně viděl otvor svého milence. Justin si dal prsty do úst, zatímco celou dobu hladil svého tvrdého ptáka. Poté natáhl svoje navlhčené prsty a přejel s nimi po celé své dírce. Brian téměř ztratil kontrolu z toho, co právě viděl. Ze všech sil si zabránil v tom, aby se udělal. Věděl, že Justin od něj nejdřív potřebuje víc.

"Jsem připravený, Briane. Chci, abys mě znovu udělal svým."

"Jako poprvé?" Zeptal se Brian a vrátil si vzpomínky na dávnou konverzaci z noci, kdy byl Justin konečně schopen zahnat vzpomínku na jeho útok a znovu přijmout milování s Brianem.

"Ano!"

Brian se bouřlivě hladil, zatímco tlačil boky dopředu a dozadu, opakovaně.

"Cítíš mě uvnitř sebe? Cítím to teplo. Jsi tak horký, mám pocit, jako bych byl v jednom ohni!"

Justin spojil Brianovy údery se svým vlastním penisem, zatímco tlačil svůj zadek nahoru a zase ho uvolňoval dolů, opakujíc tento vzorec. Milenci teď byli perfektně sehraní. Bylo to, jako by míle a obrazovky nebyly překážkou jejich fyzického spojení. S každou další vteřinou intenzita jejich počínání rostla. Jedna jejich ruka držela jejich pulzující mužství, zatímco druhá sahala po ústech, aby si sáli svoje prsty anebo si zběsile zamotávaly prsty do vlasů. Ale nic nemohlo trvat věčně. Obě místnosti zaplnily zvuky následkem té naprosté rozkoše. Justinův hlas se ozval skrze jeho zběsilé dýchání.

"Jsem připravený, Briane! Už to déle nevydržím," se zaťatými zuby zalapal po dechu.

"Ano!! Udělej se pro mě, Sunshine!" S tím oba muži explodovali v neuvěřitelné rozkoši. Euforie je vynesla na vrchol hor a nechala je odpočívat tak dlouho, jako by se to zdálo navždy. Když se jejich rozmazané vidění vyjasnilo, mohli vidět to zarudnutí ve svých tvářích, které jim dopřály orgasmy. Korálky potu se třpytily následkem vycházející záře z obrazovek počítačů. Nakonec se zase posadili na svých židlích a natáhli se pro ubrousky, kterými se utřeli. Chvíli trvalo, než se dali dohromady natolik, aby mohli mluvit.

"To bylo žhavé," prohlásil Brian se zjevným podceněním.

"Myslíš?" Justin se zasmál.

"No, nevím, jak ty, Sunshine, ale je to kurva první skvělý zašukání, který jsem si dopřál od noci, co jsi opustil město."

"Mám to stejně, Briane. Někdy to musíme zopakovat."

"Jsem pro, pokud jsi ty. Jen mi dej vědět příště, až budeš potřebovat pomoct s usínáním."

"Ty taky, Briane. Myslím, že tě nechám jít. Hádám, že už jsem připravený na odpočinek."

"Myslím, že jsem taky. Dobrou noc, Justine..." malá pauza, "Miluju tě."

Na Justinově tváři se rozzářil obrovský úsměv. "Taky tě miluju," pronesl, než obrazovka zčernala.

Když Brian vypnul obrazovku, protáhl se, zívl si, posbíral rozházené oblečení a odešel do své ložnice, neměl vůbec ponětí, že téměř 400 kilometrů odtud se jistý muž právě rozhodl. Sex na Skypu byl zábavný, ale tváří v tvář a osobně byl nekonečně lepší. New York prostě neměl všechno, co Justin ve svém životě potřeboval. Příště nebudou žádné počítačové obrazovky mezi ním a jeho milencem... jeho vlastní soukromou tváří Boha, Brianem Kinneym.

KONEC

1 comment: