Wednesday, August 26, 2020

Ask Justin by cookiebun

Mikey se zeptá Briana na radu, ale ten navrhne, aby se zeptal Justina

VAROVÁNÍ 15+

Byla to pomalá noc ve Woody's. Doposud tam byli z gangu jen Brian s Michaelem. Brian si nebyl jistý, zda se k nim Justin připojí, jelikož byl v Britinu ponořený do jeho nejnovějšího obrazu. Vedl si opravdu dobře a za několik měsíců ho čekala show, takže bylo náhodné, že ho inspirace tvrdě zasáhla. V poslední době se cítil obzvlášť motivovaný, ale nikdo kromě Briana samozřejmě neznal skutečný důvod. Ben známkoval testy, protože byl téměř konec semestru a termín pro předložení známek se blížil. Ted by tam rozhodně nebyl, poněvadž byl v Chicagu kvůli obchodu pro Kinnetik. Emmett s Drewem měli údajně dorazit, ale nebyli nikde k vidění.

Jelikož předpokládali, že ostatní se k nim brzo připojí, Brian a Mikey si objednali drinky a sedli si ke stolu, čekajíc.

Jakmile dohnali každodenní bla bla, seděli tam v příjemném tichu. Brian si všiml, že se Mikey dívá dolů na své pivo hluboko v myšlenkách. Starý Brian by se nikdy nezeptal Mikeyho, nad čím přemýšlí. Ale Brian se v průběhu let docela změnil poté, co se Justin vrátil ze svého pokusu v New Yorku. Po několika tichých minutách se Brian konečně zeptal, "Hey, Mikey, co se děje?"

Mikey vzhlédl s registrovaným výrazem ve tváři. "Ben a já jsme spolu včera mluvili a já prostě nevím, co mám dělat."

"Co je za problém? Je Ben v pořádku?" Zeptal se Brian trochu ustaraně.

Kousajíc si ret, Michael se rozhodl, že to prostě vyhrkne. "Ben řekl, že by se mu líbilo, kdybych občas převzal iniciativu a byl Top. Ale, Briane, nebyl jsem Top už roky! Co když v tom nejsem dobrý? Co když ho zklamu? Navíc, ty jsi s ním byl Top, jak bych tomu mohl konkurovat?"

Brian si projel prsty ve vlasech. Jak měl sakra odpovědět na tuhle otázku? Byla to opravdu otázka ohledně sexu, že jo? Nebylo jako by měl problém mluvit o šukání v explicitních detailech, ale tohle bylo prostě jiné. Brian věděl, že chodí po tenkém ledě, zvlášť když Bena ošukal. Nechtěl, aby Mikey analyzoval cokoliv, co řekne. Právě teď si přál, aby byl stále starým Brianem a v první řadě se vůbec nezeptal.

Brian přemýšlel o své odpovědi. Není to jako by nikdy předtím nebyl "učitelem", ale byl lepší v tom ukazovat, jak by se něco mělo dělat, než aby dával ústní pokyny. Brian vzhlédl a uviděl Mikeyho, jak na něj kouká, čekajíc. Brian se připravil na Michaelovu reakci. Měl pocit, že ať už řekne cokoliv, nedopadne to dobře.

Brian se zhluboka nadechl a snažil se přijít na to co říct. "No, je dobře, že Ben si řekl o to, co chce. Proč se tak bojíš? Ty VÍŠ, co dělat. Vím, že si Top už byl. Je to jako jízda na kole... proč prostě nejít na projížďku a uvidíš, co se stane?" Brian řekl s uchechtnutím.

Mikey si povzdychl a začal kňourat, "Ale Briaaaneee... pokud chce, abych byl Top, chci v tom být dobrý. Chci se učit od frajera."

Teď to byl Brian, kdo si povzdychl. Myslel si, že nálepku Frajer Liberty Avenue už má za sebou. Teď byl spíše známý tím, že byl úspěšným podnikatelem a partnerem dávného Krále Babylonu. Byl celkem spokojený s reputací, kterou teď měl. Zdálo se však, že Mikey nebyl schopný nechat starého Briana zcela jít. Je pravda, že poslední dobou v tom byl lepší, ale Mikeyho nastavení obsahovalo běžet za Brianem a očekávat, že všechno napraví.

Brian věděl, co musí udělat a co se chystá říct, ale ukňouranému Mikeymu se to NEBUDE líbit. "Myslím, že nejlepším člověkem, kterého by ses měl zeptat ohledně toho, jak být Top, je Justin. Umí být rozhodně mimořádný Top, a jelikož je všestranný, bude lepší v tom odpovědět na otázky z perspektivy, která je tobě bližší."

Michael se začal dusit svým pivem, když slyšel Brianovo prohlášení. "O čem to kurva mluvíš? Proč bych se ptal blonďatého spodka na to, jak být Top? Zeptal jsem se tebe, protože jsi v sexu ten nejlepším tady. Vždycky jsi to říkal!"

Brian ztuhl z toho urážlivého tónu, který Michael použil. Nemohl uvěřit, že Mikey právě něco takového řekl. "Dávej si pozor, Mikey." Varoval ho Brian. "To je to, co si opravdu myslíš o Justinovi? Že je výhradně spodek? Pokud si tohle myslíš, tak rozhodně neznáš mého Sunshine!"

Mikey se ani nepozastavil, aby promyslel svou odpověď. "Samozřejmě, že je jenom spodek. Je s tebou a ty jsi jedině Top."

Brian se chytil za nos mezi svýma očima. Tenhle večer se rozhodně nevyvíjel dobře. Kde sakra byli všichni ostatní, aby buď tuhle konverzaci zastavili anebo nějak přispěli, aby Brian nemusel pokračovat. Když Brian viděl, že není žádná záchrana v dohledu, vzhlédl a hrdě řekl, "Musím tě informovat, že je skvělý Top. Přeci jen se učil od nejlepšího."

"Chceš říct, že mu dovoluješ, aby s tebou byl nahoře???" Zeptal se Michael s vykulenýma očima a zíral na Briana.

Brian začínal být opravdu otrávený tím, jak se věci vyvíjely. "Samozřejmě, že je se mnou Top. Ale já mu NEDOVOLUJU dělat nic. Náhodou si jeho velké péro ve svém zadku užívám. Navíc, s tím, jak moc šukáme, pokud bychom zůstali pouze ve svých výhradních rolích, jeho zadek by byl tak bolavý, že by si nikdy nebyl schopný sednout nebo snad chodit správně. A můj pták by byl odřený už jen z toho tření. Samozřejmě, že si to jednou za čas vyměňujeme. Po všech těch letech se to dá čekat. Kromě toho jako gay, proč bych si neužíval to, jak do mého zadku buší velký mocný pták?"

Mikey už nevěděl, co říct. Nikdy nepomyslel na to, že by byl Brian pro někoho spodek, ani pro Justina... vlastně, především pro Justina. Ale pokud byl Justin dost dobrý na to, aby to po něm Brian chtěl, možná BYL tím správným člověkem, se kterým mluvit!

KONEC

No comments:

Post a Comment