Tuesday, August 25, 2020

SERIES WITH LGBTQ #6

- ČLÁNEK OBSAHUJE SPOILERY -


#1 ROSWELL: NEW MEXICO

Is Malex back? 'Roswell, New Mexico': Everything to know – Film Daily

- Liz Ortechová, rodačka z Roswellu v Novém Mexiku, se před deseti lety po smrti své milované starší sestry rozhodla všechno opustit. Její otec však onemocněl a ona se proto zdráhavě vrací do této turistické atrakce, aby se k němu nastěhovala. Po příjezdu se Liz znovu shledá se svou pubertální platonickou láskou Maxem Evansem, který nyní pracuje u roswellské policie. Chemie mezi nimi je okamžitá a elektrizující. Liz však záhy odhalí šokující pravdu – Max je mimozemšťan, který po celý život skrýval nejen své nadpřirozené schopnosti, ale i ty, jimiž oplývají jeho nepozemští sourozenci Isobel a Michael. Zatímco se oba po deseti letech odloučení sbližují, pro Liz je těžké tajit pravdu před nejlepší kamarádkou Marií De Lucou a důvěřivým bývalým přítelem ze střední dr. Kylem Valentim. Mezitím vyvstává nebezpečí, že odvěké vládní spiknutí, v jehož čele stojí vrchní rotmistr Jesse Manes, v kombinaci s politikou strachu a nenávisti, která se v Roswellu rozbujela, vynese na světlo pravdu o Maxovi a jeho rodině, a ohrozí nejen jeho prohlubující se vztah s Liz, ale i jejich životy...

- Michael Guerin and Alex Manes -

Roswell New Mexico Malex GIF - RoswellNewMexico Malex AlexManes ... Top 10 Alex Manes Moments from 'Roswell, New Mexico' Season One ... Roswell, New Mexico - Alien & Airman [Michael & Alex] #12: "I love ...
Musím říct, že jsem od tohohle seriálu neměla moc velká očekávání, ale v momentě, co se mi představili tihle dva, začala jsem být naprosto posedlá jejich příběhem, že je jednoduše musím dát na první místo tohohle seznamu😍. Seriál mě jako takový nejprve nenadchnul, ale s každým dílem to bylo lepší a lepší a teď už musím říct, že je to fakt skvělý a tihle dva jsou jednoduše třešničkou na dortu. Navíc je seriál v podstatě plný herců z The Vampire Diaries, The Originals a Pretty Little Liars, což je za mě rozhodně velké plus.



#2 IN THE DARK 

In the Dark – “Where Have You Ben?” – CW Seattle

- In the Dark je seriálem, který vypráví o životě slepé ženy jménem Murphy Mason. Ta svůj život tráví tím, že se opíjí a vyhledává známosti na jednu noc. V jejím životě jsou pro ni nejdůležitější dva lidi – její spolubydlící Jess a mladý kamarád Tyson. Jednou Murphy objeví Tysonovo mrtvé tělo, avšak než tam dorazí policie, tělo zmizí a policie Murphy nevěří, jelikož je to opilá troska. Proto se Murphy rozhodne, že celý případ rozlouskne ona sama.

- Jess and Sterling -

sterling | Tumblr
Seriál jsem si opravdu zamilovala a to obzvlášť ve druhé sérii, která je vážně skvělá. Příběh opravdu dokáže zaujmout a má jednoduše vše, co má správný seriál podle mého gusta mít - humor, napětí, lásku, drama. A má samozřejmě i LGBTQ tématiku (ač v malé míře), která pro mnoho z vás může být bonusem😊.

#3 NEW AMSTERDAM 

Episode 14 of New Amsterdam, airing Feb 19th!

- Nadaný a sympatický doktor Max Goodwin je zvolen do čela proslulé nemocnice. Sám si je moc dobře vědom toho, jak byla nemocnice vedena v předchozích letech, a proto se celému prostředí pokusí vdechnout nový život. Personál však s žádnou změnou nepočítá, protože už dříve se setkali s podobnými lidmi, kteří v čele nemocnice slibovali něco podobného. Před Goodwinem proto leží těžký úkol.

- Iggy and Martin -

mike doyle | Tumblr
Opět tu není té gay tématiky mnoho, ale sem tam se vyskytne, takže seriál tu jednoduše místo získal a to už jen z toho důvodu, že je fakt skvělý, já ty seriály z lékařského prostředí prostě můžu a zvlášť když jsou tu všechny postavy tak zatraceně sympatické😁.

#4 CHICAGO FIRE

CHICAGO FIRE Season 2 Poster | Page 2 of 2 | SEAT42F

- Adrenalin do žil a slzy do očí... Elitní tým hasičů bojuje o životy druhých, zatímco ty jejich jsou ve stálém ohrožení. Chicago Fire nás zavádí na 51. hasičskou stanici k elitní požární, záchranné a zdravotnické jednotce. Ukazuje prestižní povolání, které je neuvěřitelně nebezpečné, vyčerpávající a stresující, avšak také naplňující a vzrušující. Žádný stereotyp tu nenajdete. Hrdinové z 51. směřují do míst, odkud ostatní utíkají. Navzdory všem rozdílům, rozporům či osobním antipatiím se v profesním životě tento tým snaží čelit situacím spojeným se životem a smrtí jako rodina.

- Leslie Shay, Emily Foster, Darren Ritter -

 Animated gif about gif in Chicago PD || Chicago Fire 🚨🚒🔥 by ... One Chicago - NBC Multiseries - Emily Foster | Annie Ilonzeh #1 ... 6 Things We're Hoping for in 'Chicago Fire' Season 8 -
Jak jste asi pochopili, nemám zde žádný konkrétní pár, který bych mohla zmínit, ale v seriálu se jednoduše nacházejí LGBTQ postavy, tudíž jsem se ho rozhodla dát na seznam. Osobně seriál fakt zbožňuju, takže jsem si nemohla odpustit ho tu dát a doporučuji všemi deseti🥰.


Teď se přesouváme na seriály, které už se v minulosti na mém blogu vyskytly, ale stále mi dávají důvod je znovu zmiňovat...🙈

#1 13 REASONS WHY

Pop Haze: 13 Reasons Why: Season 4 Deets And All Previous Seasons ...

- Seriál vypráví příběh studentky Hannah Bakerové, která spáchala sebevraždu. Než Hannah zemřela, nahrála sadu kazet, na nichž odhalila 13 důvodů, jež ji k sebevraždě přivedly. Za každým důvodem stál jeden člověk, jenž je tak nepřímo odpovědný za její smrt. Baliček s kazetami putuje mezi obviněnými a nyní přistál u Claye. Proč Hannah zemřela a co s tím má Clay společného?

- Alex and Charlie -

chewie-rhwn - We Would be honored if you would join us Tumblr Blog ...
Seriál nám letos odvysílal čtvrtou a zároveň úplně poslední sérii tohoto příběhu a rovnou nám v ní představil zbrusu nový pár, který zde rozhodně stojí za zmínku, protože jsou jednoduše naprosto roztomilí😍. Tak snad těm, co se k seriálu ještě nedostali, dám důvod si ho pustit😁.

#2 THE 100

The 100 - Season 7 - Jason Diaz gets recurring role

- Devadesát sedm let po nukleární katastrofě, která vyhubila lidstvo je tu nová příležitost. Zatímco veškeré lidstvo na povrchu Země zmizelo, na orbitě přežily zbytky civilizace. Přežilo posledních 400 lidí, kteří měli to štěstí nebo tu smůlo a bylo zrovna v jedné z 12 vesmírných stanic. Po tři generace přežívalo zdecimované lidstvo v nouzových vesmírných archách, které jsou nyní navzájem propojeny a stav lidské populace čítá přibližně 4000 jedinců. Jenže zdroje stanic jsou omezené a teď téměř po sto letech jim dochází čas. Proto se velení rozhodně k zoufalému činu. Na povrch je tajně posláno sto mladistvých delikventů, aby zjistili, zda je planeta zase obyvatelná. Jak si poradí na neznámé planetě, která je divoká a plná tajemna? Musí spojit své síly a překonat rozdíly, protože na nich závisí přežití všech.

- Miller and Jackson -

Nate Miller x Eric Jackson kiss - The 100 | Jackson, The 100 ...
Fanynkou tohohle seriálu jsem už spousty let a bohužel se s ním letos budu muset rozloučit, protože se momentálně vysílá úplně poslední série, ale jak se říká v nejlepším se musí skončit a na seriálu už je i znát, že je jednoduše na čase... takže pokud jste seriál ještě neviděli, teď je rozhodně ta správná doba to napravit a můžete se při tom koukat i na tyhle dva, kteří sem tam zlepší nějakou tu scénu😁.



****
To je protentokrát zase vše, tak doufám, že si vyberete novou závislost😁

No comments:

Post a Comment