Wednesday, February 12, 2020

Asked too Much // 4 // - by Cookiebun

Asked too Much by Cookiebun


VAROVÁNÍ 18+

Brandon a Michael spolu randí už skoro tři týdny. Ani jeden nevidí výsledky, které očekával - alespoň prozatím. Ani jeden neodhalil plán toho druhého, ale oba vědí, že musí vynaložit více úsilí.

Je snadné vidět, jak se navzájem oklamali. Brandon věnuje Michaelovi veškerou pozornost a Michael si to náramně užívá. Co se jeho týče, Michael se chová co nejlépe, svoje kňourání udržuje na minimu a snaží se udržet si pozitivní přístup, jak nejvíc to jde. Co však Michael není schopný ovládnout, je to, jak dokáže Briana zahrnout prakticky do každé konverzace.

Jejich prvním randem je večeře v Emporiu. Brandon si domyslí, že nejlepší způsob, jak začít, je to prozatím nechat mimo Liberty. Místo je pěkné, ale klidné a nestojí moc peněz. Bůh ví, že nechce za toto úsilí příliš utrácet. Brandon si uvědomuje, že je to jako být s dítětem! Michael si objednal masové koule a nemůže se přestat uchechtávat jako nějaký pubertální školák.

Rozhovor je obtížný, ale tolerovatelný. Brandon říká Michaelovi, že pracuje s počítači. To je nějak všechno, co stihne říct, než Michael začne dokola hučet o komiksech a samozřejmě - o Brianovi. Když se večeře blíží ke svému konci, Brandon se musí neustále povzbuzovat, "Tohle zvládneš."

Když se Brandon první noc dostane do Michaelova domu, ví, že nemá nejmenší zájem o to Michaela ošukat, ale musí alespoň předstírat, že má, pokud chce ve svém plánu pokračovat i nadále.

"Michaele, dneska to bylo hezké," říká a pokouší se znít upřímně. Začne svoje kecy ještě víc prohlubovat. "Nevím, jak ty, ale cítím mezi námi spojení." Když vidí Michaela přikývnout, tak pokračuje: "Chci to udělat správně. Chci na to jít pomalu, ne jít rychle do postele. Chci ti ukázat, jak jiné tohle pro mě je. Mohu ti zavolat? Rád bych tě zas někdy vzal ven."

"To zní skvěle," odpovídá Michael.


*************

Takže během týdnů, které následovaly od začátku této intriky, Brandon osnoval a vážně přemýšlel o dalším rande. Stále si není jistý, že zvládne další noc, jejímž jediným tématem konverzace budou komiksy a Brian. Někde vzadu ve své mysli si vytvořil nově objevený respekt pro Michaelova bývalého manžela, který je podle všeho inteligentní člověk. Bytí s Michaelem mělo sklon otupovat Brandonův mozek, dokud si nemohl dát drink a dostat se do nějakého slušného zadku, aby mu to pomohlo vzpomenout si na jeho konečný cíl.

Při chůzi na rohu Liberty and First spatří billboard a usměje se. Brandon věří, že konečně našel perfektní nápad pro další polo romantické rande, první od toho večera v Emporiu. Brandon se rozhodne, že je na čase posunout svůj plán dál a dostat se k tomu, co chce. Uplynulo několik týdnů, což mělo být dost času na to, aby se otázky a zvěsti začaly šířit. Byli na několika randech a chodili po Liberty Avenue strategicky během odpoledne a večerů, ale neslyšeli nic podstatného ze světa drbů. Ve skutečnosti neslyšeli o svém spojenectví vůbec nic.

Když mu Brandon zavolá, Michael je z toho rande opravdu nadšený. Ne tak moc z toho, s kým na rande jde, ale z rande samotného. Brandon jim totiž sehnal vstupenky na originální film X-Men, který hrají v kině Row House. Záměrně se držel dál od jídelny, aby se vyhnul obvyklému problému otázek, zejména proto, že on a Brandon spolu "randili".

Místo toho se Michael rozhodl být zcela zaměstnaný, snažíc se odolat neustálému nutkání zavolat Brianovi... nebo jeho matce... nebo komukoliv z gangu, aby zjistil, kde Brian je. Ve skutečnosti se s Brandonem dobře bavil, ale nedovolí, aby ho to odradilo od jeho skutečného cíle, kterým je nechat Briana, aby on naháněl jeho s tím, kde byl. Takže Michael je odhodlaný užívat si svůj čas s Brandonem, ačkoliv fantazíruje o tom, že je to ve skutečnosti Brian, který s ním dělá všechny tyto hezké věci.

Brandon je svým nápadem docela ohromen. Michael se zdá být z návrhu nadšený a Brandon dostane téměř dvě hodiny klidu a ticha. V polovině filmu se Brandon zvedne, aby si došel na toaletu. Najde tam tricka a to mu pomůže, aby si ulevil. Když se vrátí, nezdá se, že by si Michael vůbec všiml, že byl pryč. Výhra výhra.

Když film skončí, Michael se rozplývá nadšením. Zdálo by se, že to bylo poprvé, co se ten film viděl s tím, jak neustále mluví o každé scéně. Brandon se jen usmívá a přikyvuje, což Michael bere jako souhlas, aby pokračoval dál.


*************

Gang akorát snídá v jídelně, všechno se zdá být jako vždy, když si Brian něco uvědomí. "Víte, že už je to pár týdnů, co se někdo z nás musel potýkat s Michaelem? Vím, že jsem ho viděl na Liberty Avenue, ale nepokoušel se zastavit v Kinnetiku a ani nezavolal."

Debbie začne něco říkat na obranu svého syna, ale rychle se zastaví. "Když nad tím přemýšlím, ani mně nezavolal a nezastavil se, aby si se mnou promluvil. Jak už to mohou být týdny a já si toho nevšimla?" říká smutně.

"Neužírej se tím, Debbie. Pravděpodobně to byly ty nejtišší, nejméně stresující dva týdny, co jsi měla za hodně dlouhou dobu." Řekne rychle Emmett. "Všichni víme, že Michaela miluješ, zlato. Sakra, my všichni ho milujeme, ale je tu jen tolik, s čím se člověk dokáže vypořádat. Nemusela jsi ospravedlňovat žádné neomluvitelné věci, zastavovat rodinné hádky nebo Briana obviňovat z ničeho za celou tu dobu. Není to osvěžující?" uzavírá to.

Brian se podívá dolů, když Emmett domluví. Cítí se stejně provinile jako Debbie, ale je také trochu zaskočený tím, jak Emmett vyjádřil, že on je obvykle tím, kdo je obviňovaný. Nemyslel si, že si toho někdo kromě Justina všiml. Musel Justina zarazit víc, než jednou před tím, aby Debbie řekl, aby si dala zpátečku kvůli jejím návykům na Michaela.

Debbie vidí Brianovo odtažení a ptá se: "Opravdu to dělám? Vždycky za vše viním Briana?"

Než ho Brian dokáže zastavit, Justin se do toho vloží, aby jí odpověděl. "Děláš to od doby, co jsem tě poznal. Jakékoliv problémy a automaticky to musí být Brianova chyba. Když má Michael problém nebo udělal něco morálně špatného, není možné, aby byl na vině; Brian to nějak způsobil. Když Briana neobviňuješ, tak očekáváš, že to Brian nějak napraví. Moje nejoblíbenější jsou chvíle, kdy děláš obojí najednou, jako když se Michael okamžitě nenastěhoval k doktorovi pitomci. Ale Brian nikdy nic neřekne, aby tě odradil, protože takhle to vždycky bylo. No to musí skončit. Teď. Prosím." Justin si uvědomuje, jak krutě všechno vyznělo, ale nemohl si pomoct a je pozdě na to, aby to vzal zpátky. Ne, že by to opravdu udělal, kdyby mohl. Možná to nechtěl říct takovým tónem, s jakým Debbie mluvil, ale myslel vážně každé jedno slovo, které řekl.

Snaží se to ale aspoň trochu zjemnit a pokračuje. "Nikdo z nás nemůže jít zpátky a změnit věci, ale možná bys od této chvíle nemusela pokaždé skočit po příležitosti obviňovat Briana?" Zeptá se jí zespod svých vlajících řas.

"Je mi to opravdu líto, Briane. Vážně jsem si nikdy neuvědomila, že na tebe vždycky házím vinu. Vím, že pokud jde o Michaela, jsem vždy slepá vůči jeho chování, ale od této chvíle se budu snažit být lepší." Říka Debbie, dívajíc se přímo do Brianových očí.

"Díky, Ma." To bylo vše, co Brian dokázal říct a zároveň se držet pohromadě. Nikdy moc nebyl na tyhle citlivé okamžiky, takže tohle na něj začínalo být moc.

Uvědomujíc si, že je třeba změnit téma, Ted říká: "Teď, když nad tím tak přemýšlím, taky jsem o Michaelovi neslyšel. Krámek byl otevřený, takže tu musel být. Pokusil se s někým mluvit? Bene?"

Ben si vedl tak dobře, jak se asi dalo očekávat s ohledem na to, co se stalo. "Ne, ani jednou. Hádám, že nemusím přemýšlet nad tím, jestli mu chybím. Jakmile mi Debbie řekla, co jí řekl o tom, že je to takhle lepší, věděl jsem, že je konec. Zůstal bych a bojoval bych, ale myslím, že už nechci. Možná nejsem připravený posunout se dál, ale zůstat v minulosti taky nemusím. Promiň, Debb, ale nemůžu být jednoduše jediný, kdo bojuje. Musím taky myslet na Huntera. Je ohledně toho všeho strašně zmatený. Moje jediná úleva je, že je pryč na škole a ne tady, aby viděl nebo v tomto případě spíš neviděl, co se děje."

"Já vím, zlato a vlastně s tebou souhlasím." Debbie ho ujišťuje velkým objetím.

Emmett uvažoval nad tím, co to znamená, že se Michael držel od všech dál. "Hádám, že budeme muset jenom čekat a uvidíme, co z tohohle všeho vzejde. Mám ale pocit, že se něco děje. Michael a ticho si nikdy nebyli synonymem."


*************

Brian a Justin se v pohodlném tichu vracejí zpět do Britinu. Brian přemýšlí a Justin ví, že je nejlepší ho nechat být, dokud nebude připraven.

Dostanou se do ložnice a Brian jde rovnou do postele a po cestě ztrácí boty, kalhoty a košili. Není nic, pokud není efektivní. Justin ho následuje a je nahý vedle něj v okamžiku.

Brian nepodniká žádné kroky, aby cokoli začal. Vypadá to, že chce něco říct, ale debatuje sám se sebou. Justin si uvědomuje jeho probíhající interní debatu a snaží se zachránit Brianův hyperaktivní mozek. "Doufám, že se nezlobíš kvůli tomu, co jsem Debbie řekl."

Brian prudce otočil hlavu a podíval se na Justina. "Kurva ne. Jsem jen hotový z toho, jak si mě před ní bránil a to přede všemi. Nikdy mě nikdo takhle nebránil. Vím, že jsem ti předtím řekl, aby ses držel zpátky a nedělal to; aby ses pokusil udržet mír, ale slyšet tě říkat to..." Brianova tvář ukazuje, jak moc se ho to dotklo; jeho oči se třpytily neprolitými slzami. Nikdy nebyl šťastnější a víc v pohodě s tím, aby Justin řekl to, co potřebuje říct.

"Justine, miluju tě. Vím, že to neříkám tak často, jak bych měl, ale doufám, že to víš. Sakra! Ty říkajíc Debbie, aby si dala zpátečku, bylo zatraceně sexy! Přitáhne se, když zaútočí na Justinova ústa těmi svými, přivlastňujícím polibkem.

Líbání rychle vede k rukám zdánlivě naprosto všude. Justin si ani nevšiml, když z něj Brian sundal ruku, ale musel, protože gel byl vedle nich a Brian už měl připravené prsty na přípravu a roztažení svého oblíbeného místa. Brian zpomaluje tempo, když vkládá jeden prst do věčně těsné jeskyně, která k němu volá.

Druhý prst je přidán a Justin zasténá, když jeho hlava klesne a nabídne tak Brianovo ústům přístup k jeho krku a Adamovu jablku. Brian pokračuje v lízání a sání jeho klíční kosti, když vkládá svůj třetí prst. Začne všemi třemi pohybovat a Justin se uvolňuje.

Brian se opírá o sedadlo zády k čelu a potírá svůj penis dalším gelem. Pokračuje a natáhne se k Justinovi chytajíc ho za obě strany, jak si vzájemně čelí. Jak Justina zvedne a roztáhne mu jeho půlky, Brian ho umístí přímo nad svoje mužství.

Justin tuhle polohu miluje. Umožňuje mu takhle kontrolovat tempo a hloubku. Být spodkem nahoře vždy zasáhne ta správná místa pro ně oba.

Justin položí svou váhu na kolena, jak vezme Brianovy ruce do těch svých a přitiskne je k čelu postele. Ne moc pomalu, Justin zcela dosedá na Brianova pulzujícího ptáka. Justin se drží oběma rukama na čele postele a zrychluje svoje tempo. Ani jeden z nich nepřeruší oční kontakt po celou dobu. Justin ví, jak moc blízko oba jsou a nakloní se a políbí Briana, účinně tlačí svoje péro mezi nimi. Tření jejich těl ho dostává na okraj, na což prožívá bouřlivý zvučný orgasmus, jež způsobí Brianovu explozi hluboko v jeho zadku.

Šukání bez kondomů posunulo věci na zcela novou úroveň. Justin miluje cítit každou kapku, kterou v něm Brian zanechal, a Brian se nemůže nabažit pocitu, že cítí každý kousek Justina. Jakmile se oba vzpamatují ze svého téměř současného vyvrcholení, Justin položí svou hlavu na Brianův krk a chce mít v sobě Briana co nejdéle. Po několika zašeptaných slovech a po orgasmických šepotech, jsou oba muži spokojeni a během několika minut usnou.

No comments:

Post a Comment