Sunday, January 5, 2020

BLOG V ROCE 2020

Je to opravdu neuvěřitelné, ale po nějakých dvou měsících se tu spolu konečně opět scházíme oficiálně a to dokonce v novém roce 2020 - asi už se ani nebudu opakovat o tom, jak ten čas zatraceně letí😅.

Každopádně teď k věci, jak už jsem psala, zítra začínám se zveřejňováním, to se nijak nemění, takže určitě se hned po půlnoci můžete těšit na nový díl The Bond Between Us 🤗

Nicméně důvod, proč toto píšu je ten, že blog bude asi vypadat trochu jinak, než čekáte/doufáte... přiznám se Vám, že ještě nejsem úplně na sto procent připravená se vrátit ke své blogové rutině a asi to tady bude ještě nějaký čas znát, ale rozhodně Vás nechci nějak děsit...

O čem psát vlastní blog > Webnode blog

Takže jaké jsou moje plány pro tento blog?

Upřímně - plánů mám sice hodně, ale jejich realizace bude buď těžká, nebo dokonce nemožná. Ráda bych Vám řekla, že od teď se to tady bude hemžit povídkami, články a nevím, čím vším, ale to nemůžu, protože já sama nevím, jak to bude vypadat. Ono dát si na blogu dlouhou pauzu má dobré, ale i špatné stránky a ty špatné většinou představují to, že člověk zleniví a má problém vrátit se zpátky do toho režimu a to si myslím, že pro mě bude tentokrát dost těžké... takže na rovinu je dost možné, že ze začátku to tady bude fakt bídné, rozhodně se budu snažit, vím, že jste čekali dlouho a chcete konečně něco číst, takže Vám to i hodlám dopřát, jen asi ne v takové míře, v jaké doufáte...

Ale rozhodla jsem se udělat alespoň takový malý rozvrh (který doufám, že se mi podaří nějak dodržovat a pokud ne, předstírejme, že tohle jsem sem nepsala, dobře?😂), kdy co bude vycházet, avšak k tomu patří ještě nějaké ty poznámky, které Vám za chvíli shrnu, každopádně:

PONDĚLKY: The Bond Between Us

STŘEDY: Překlady

PÁTKY: And So We Were Three

A k mým poznámkám - nechci, abyste to brali tak, že týdně budou 3 dny, kdy bude něco zveřejněné, jakože 3x nějaké čtení, není to nemožné, stát se to může, ale počítejte spíš i s tím, že v týdnu tu můžete opravdu najít pouze ve středu překlad a v pondělí ani v pátek nic... já osobně doufám, že alespoň 2x týdně se mi podaří vždy něco zveřejnit, ale jak říkám, slibovat to nemůžu. Ty určité dny jsou prostě jenom pro Vás, abyste věděli, které dny by se tu měla nacházet nějaká povídka.

Možná si říkáte, co se stane v momentě, kdy jednu z výše zmíněných povídek dokončím, jestli pak ten den tu nebude nic nebo se automaticky ta druhá bude zveřejňovat, jak v pondělí, tak v pátek - ano bude :) Lépe řečeno, když například dokončím Bond, tak psí tu automaticky může být, jak v pondělí, tak v pátek či jeden z těchto dnů, samozřejmě se může stát, že ani jeden - prostě pondělky a pátky patří normálně povídkám a středy překladům - to je asi nejjednodušší, jak to můžu říct, protože už i já se v tom zamotávám, ale snad mě zatím chápete😄.

A ohledně překladů, u těch jsem si ještě víc nejistá, než u normálního psaní, Verča toho má teď kvůli škole opravdu hodně a je ráda, že je ráda, je jasný, že už by se na překlad s chutí vrhla, ale slíbit to prostě nemůže... a to ani já ne. Je jasný, že něco málo jsem přeložila, ale rozhodně se to nevyrovná tomu, čeho byla Verča schopná během jednoho večera a díky ní tady taky předtím ty překlady byly několikrát týdně... každopádně budu se určitě snažit a vím, že mi Verča když tak pomůže, aby tu sem tam nějaký ten překlad byl (tím sem tak jsou myšleny středy😅).

A pokud se stane, že tu nějaký týden nebude vůbec nic, tak se předem omlouvám, ale opravdu Vás tu chci připravit na všechno, co se může a nemusí stát, protože tak to momentálně vidím a chci, aby to tak bylo - nehodlám se do psaní nutit, opravdu budu psát, jenom pokud tu chuť a čas budu mít a pokud to znamená, že tu za měsíc bude třeba jenom 5x nějaká povídka, tak doufám, že se nebudete zlobit, hlavní totiž je, že tento blog po tolika letech ještě pořád funguje a já se nevzdávám :)

Nicméně teď už konec s mým plácáním, které doufám, že alespoň trochu chápete a ahoj zítra u Bond, budu se těšit na Vaši návštěvnost, hodnocení, komentáře - VŠECHNO! ❤❤❤

No comments:

Post a Comment