Friday, December 27, 2019

I'm Not Spending This Day Without You // 2 //


VAROVÁNÍ 18+

Následující hodinu spolu strávili přitisknutí na pohovce, nohy měli propletené do sebe a Justinova hlava odpočívala na Brianově hrudi. Pro oba bylo překvapující, že ze sebe už dávno nestrhali oblečení, ale pro tentokrát na všechno chtěli jít pomalu, chtěli si to vychutnat, každou vteřinu spolu.

"Překvapuje mě, že sis neudělal žádnou vánoční výzdobu... když si vzpomenu, jak v tuhle dobu vypadal loft."

"Neměl jsem na to ani pomyšlení, ale dneska jsem změnil názor a nějaké ozdoby nakoupil, jenže někdo mi zabránil v tom, abych je tu rozmístil," Justin na něj hravě mrkl.

"Tak to, aby ses na to vrhnul."

"Rád bych, ale budu se muset vrhnout na něco jiného... ještě mi zbývá dodělat dva obrazy."

"Můj malý Picasso," Brian ho lehce políbil do vlasů.

"Kéž by. Ale doufám, že všechno bude perfektní a že budu mít úspěch."

"O to se nebojím. Jsi génius. Můj génius."

"Miluju, když říkáš, že jsem tvůj," Justinovy prsty projely Brianovými vlasy.

"To jsi, Sunshine. Celý můj."

Justin se usmál a Briana něžně políbil. Neuměl ani slovy popsat, jak mu přesně tohle chybělo. Všechno v něm bylo odhodlané se co nejdřív vrátit domů - ale nejdřív musel být úspěšný.

"Opravdu nerad to dělám, ale..."

"Utíkej. Běž kouzlit. Já budu tady... připravovat jídlo."

"Uh, co?"

"Debb mě zásobila nějakými recepty... že prý vánoční jídlo nesmí chybět."

"Pořád se snažím pochopit, jak ho budeš připravovat?"

"Běž už, ty chytráku! Nejsem tak nemožný."

"To nejsi," Justin si skousl ret a s chtivým pohledem se vydal do svého studia.

Když se o necelé tři hodiny později vrátil konečně hotový se vším, co měl v plánu, protože se kvůli Brianovi rozhodl pro nadlidsky rychlé tempo, stal se svědkem toho, co Kinney dokáže udělat s kuchyní... a to překvapivě v dobrém slova smyslu. Navíc pro Justina pohled na Briana v zástěře byl k nezaplacení. Ihned cítil, co dokáže sexy muž, který vaří, udělat v jeho kalhotách.

Výsledek obrázku pro gale harold cooking

Ale ještě předtím, než s tím mohl cokoliv udělat, ho zaskočilo něco mnohem víc...

"Jak si tohle všechno udělal? A stihnul? I cukroví?!" otázal se Justin šokovaně.

"Jsem zázračný."

"To vím, ale... že až tak?"

"Hele, nepodceňujte mě, pane. Ale dobře, přiznávám, že polovinu z toho už jsem dostal od Debb před odletem... já dodělal jen zbytek."

Justin se zaculil, nijak zvlášť překvapen tím, jaká je realita, mohlo mu být jasné, že v tomhle bude mít spíš prsty Debb, ale i tak byl pyšný i na to, co zvládl vytvořit Brian.

"Už jsem ti řekl, jak sexy jsi v té zástěře?"

"Pokud ano, tak jsem to neslyšel..." Brian odložil nůž a vydal se vstříc Justinovi, který mu jen pohledem říkal, co chce.

"Moc sexy."

"Hmmm... ale něco mi říká, že bys tu zástěru ze mě teď rád sundal."

"Tak ty i umíš číst myšlenky? Je něco, co neumíš?" Justin si skousl ret.

"Nemyslím si."

"Sebevědomí ti rozhodně nikdy nechybělo."

"To rozhodně ne," Brian Justina plácl přes zadek a ten vzdychl. "Byl jsi letos hodný kluk?"

"Nejsem si jistý, jaká odpověď je správná," zasmál se Justin při představě toho, jaká je asi odměna a jaký trest.

"Hmmm, to by sis měl dobře promyslet," Brian začal Justinovi jazykem dráždit ucho a ten začal přivírat oči. "Zlobil jsi?" zeptal se Brian vzrušeně.

"Uhmmm."

"Jak moc?"

"Moc. Hrozně moc."

Brianova ruka přistála na Justinově zadku tentokrát o něco rázněji, až se Justin zachvěl, ale jeho vzrušení bylo náhle silnější. "Fuuuck!"

"Počkej si. Dočkáš se," mrkl na něj Brian s úsměvem a pomalu mu přetáhl tričko pokryté barvou přes hlavu. "Tohle bychom měli umýt," zhodnotil, když uviděl, jak barevný je i Justin.

"Taky si myslím."

Brian ho vzal za ruku a zamířil s ním do koupelny. Jejich tolik milovaná společná sprcha plná sexu. Neexistuje nic lepšího, než právě to.

"Hmmm, o tohle bychom se taky měli postarat," Brian si dychtivě prohlídl Justinova tvrdého, rudého ptáka.

"Rozhodně ano," Justin si vzrušením olízl ret.

Brian se pousmál. Tohle mu chybělo. Jeho blonďák, který nadržeností skoro nedýchá. Už se moc těšil na to, až bude v něm. Až se jim slastí budou podlomovat kolena a jejich křik uslyší všichni okolo. Sex s Justinem byl pro něj drogou.

Jakmile se spolu ocitli pod sprchovou hlavicí, ze které tekla příjemně teplá voda, Brian začal Justina omývat a zbavovat ho všech stop malování. Ten se pod jeho péči rozplýval a tiše sténal. Nedočkavost měl vepsanou ve tváři.

Když k němu stál Justin zády, přitáhl si ho k sobě a jednou rukou ho objal kolem hrudi a druhou dosáhl k jeho pulzující erekci. Díky vodě a mýdlu jeho ruka krásně klouzala po Justinově citlivé kůži a ten pouze rozkoší zakláněl hlavu a hlasitě vzdychal.

Je Brianovi naprosto věrný a tak za poslední měsíce měl vztah pouze se svojí pravačkou, tudíž tenhle pocit, který právě teď cítil, byl nepopsatelný. Nechtěl, aby někdy skončil, ale stejně tak měl pocit, že každou chvíli exploduje a to se ho Brian ještě skoro ani pořádně nedotkl.

"Fuck," byl jen vteřiny od svého vrcholu a slastí už sotva stál. Byl připravený se naprosto oddat svému orgasmu, který věděl, že bude bouřlivý... Fuck... Shit... God!

"Ještě ne, Sunshine," zašeptal náhle Brian, když propustil Justina ze svého sevření.

"Briane!"

"Jsi sexy, když se zlobíš."

"Ughhh. Zničíš mě. To je můj trest za to, že jsem nebyl hodný? Čekal jsem naplácání nebo tak," podíval se po něm se svýma smutnýma štěněčíma očima.

"Kdo řekl, že tě budu trestat? Právě naopak, Sunshine. Mám pro tebe přeci to překvapení."

Justinovy oči se náhle rozzářily, byl tak natěšený na to, až konečně zjistí, o co se jedná. Prosím, ať to není prostitut.

"Není to prostitut, klid," zasmál se Brian, který ihned věděl, na co myslí.

"Uf. A co to teda je?"

"To se dozvíš za chvíli. Teď se osušíme."

"Coo? Ale já..." zoufale se podíval na svou krví už téměř fialovou erekci.

"Neboj, na to jsem nezapomněl," uchechtl se. "Pojď," pobídl ho s připraveným ručníkem, do kterého ho následně zavinul a pořádně osušil.

Společně se následně vydali do ložnice, kde si Justin sedl na postel a opravdu doufal, že Brianovo překvapení zahrnuje jeho slastné vyvrcholení. Když však Brian začal lovit v tašce, Justin se začal bát toho, co to bude...

"Jestli hledáš dildo, dneska jsem nám jedno koupil," zasmál se Justin.

"Hm, nepovídej? I to se určitě bude hodit, ale ne, to nehledám," uchechtl se.

"Oh. V tom případě jsem napnutý jak kšandy."

"To bys měl. Oh, tady to je," Brian zničehonic vytáhl obálku.

Justinovi hned začaly v hlavě proudit různé nápady. Letenky na místo, kam se chce opravdu podívat. Šek, kterým mu chce Brian vypomoct. Poukaz na novou kolekci Armani, Gucci, atd...

"Co to je?" zeptal se zvědavě a neuměl si představit důvod, proč by tohle vytahoval uprostřed sexu.

"Nejdřív mi na něco odpověz."

"Začínám se bát..." zasmál se nervózně.

"Jak je to dlouho, co jsi... uhm... byl s někým jiným?"

"Okey, tak tohle jsem nečekal. Proč?"

"Jen mi odpověz."

"A potřebuješ přesný datum?" zasmál se, ale když viděl jak vážně se Brian tváří, rozhodl se, že bude lepší odpovědět. "Víš, že jsem jenom tvůj. Od odchodu sem jsem s nikým nebyl."

"Vážně? To je... úctyhodné."

"Aspoň se mám pokaždé na co těšit, když se vidíme."

"Tomu teď rozhodně rozumím," ušklíbl se Brian.

Justina nijak ta poznámka nezarazila a dál čekal na to, kdy se Brian konečně vymáčkne. "Tak řekneš mi už, jaký tajemný dárek je v té obálce?"

"Neřeknu... ukážu," Brian k němu natáhl ruku s obálkou a ten si ji ihned vzal a nedočkavostí se do ni začal dobývat. Obsah ani za boha nečekal. "Uh, Briane, jsi si jistý, že jsi mi dal správnou obálku?" uchechtl se Justin. "To jsou tvoje výsledky testu na HIV... jsi čistý, gratuluji."

Justin se na něj zasmál, ale až pohled v Brianových očích, mu teprve pomohl pochopit, co se mu tu celou dobu snaží říct: "Holy shit!"

"Že ti to trvalo, ty génie."

"To znamená... počkat, co to znamená?"

"Že už půl roku jsem nesáhl na žádné jiné tělo, zadek ani péro, než to to tvoje... a vlastně moje," zasmál se. "A teď když víme, že jsem čistý a předpokládám, že i ty jsi čistý, tak... řekl bych, že je na čase udělat to, co si přeješ už tak strašně dlouho."

"Vážně?" Justin doslova vyskočil na nohy. "Vážně!?" a běžel k Brianovi, kterému se pověsil kolem krku.

"Vážně, Sunshine. Myslím, že je na čase zpečetit to, že jsme jenom svoji."

"Miluju tě! Strašně, strašně, strašně moc!"

"To doufám. Protože už je to tři měsíce, co jsme se viděli naposledy a já docela trpím, takže..."

"Awww, nech mě se o to postarat," Justin se zaculil a uvolnil ručníky, které měli s Brianem kolem pasu.

Následně s ním začal couvat k posteli, a když o ni Brian zavadil, tak dosedl. Justin na nic nečekal a klekl si, jeho hbitý jazyk ihned začal laskat Brianovo tvrdé péro. Ten na to ihned reagoval hlasitým sténáním a horní polovina jeho těla dopadla celá na postel. Byl v naprosté euforii, jedna věc je, že je Justin až takhle dobrý, ale ta druhá, že tohle už tři měsíce nezažil.

"Fuck, Sunshine."

Justin si užíval zvuky, které Brian vydával, když jeho erekci olizoval jako by to byla zmrzlina, zatímco rukou dráždil jeho tvrdé bradavky a Brian ho hladil po vlasech.

Výsledek obrázku pro queer as folk brian and justin gif 3x09

Brianův preejakulát začal vytékat Justinovi rovnou na jazyk a ten ho poslušně spolykal, uvědomujíc si, že i Brian už je na pokraji slasti. A tak se vyhoupl na nohy a Brianovy oči plné touhy ho začaly pozorovat.

Justin si užíval pohled na Briana, který působil najednou tak zranitelně a zcela se Justinovi oddával. V tuhle chvíli byla důvěra mezi nimi na úplně jiné úrovni, než dosud.

Vzápětí vylezl obkročmo na Briana a jejich erekce přitiskl k sobě, třely se o sebe, zatímco jejich jazyky spolu válčily o nadvládu. A když Justin věděl, že je ten správný čas, podíval se na Briana a neodpustil si svou otázku...

"Jsi si jistý?"

"Víc, než cokoliv, Sunshine."

Justin se usmál a ještě jednou ho políbil. Následně do dlaně chytil Brianovu erekci a svůj zadek začal navigovat správným směrem, až dokud neucítil špičku jeho tvrdého penisu na svém pulzujícím otvoru a začal si ho s ní dráždit, čímž oba neskutečně nažhavil. O to víc, když všechno na sto procent cítili. Bylo to tak zvláštní, kůže na kůži, jejich nejcitlivější. Už tam nebylo nic, co by je oddělovalo.

Dělal to tak dlouho, dokud si nebyl jistý, že do sebe může vzít Briana bez jakékoliv bolesti. Pak do sebe začal Brianovým ptákem pronikat, kousek po kousku. Cítil naprosto všechno, oba to cítili. To mokro. To teplo. To, jak byl Justin těsný a jak hluboko se do něj Brian dostal.

"Oh, fuck..." Brian zalapal po dechu, když se Justin začal pomalu nadzvedávat a zase dosedat.

Justin se ho držel pevně kolem ramen a ten jeho kolem trupu, vzájemně si mezi žhavými polibky sténali do rtů, zatímco jejich těla byla zcela spojená, jak fyzicky, tak i duševně - byli jedno těla a jedna duše.

Brian po chvíli začal hýbat boky a přirážet do Justina, který mu šel svými pohyby naproti. Ta slast byla nepopsatelná, oba byli pokryti potem a vůní sexu, zatímco se rozkoší třásli a drželi jeden druhého.

Jakmile potřebovali zrychlit tempo, Brian chytil Justina za půlky a lehce mu je roztáhl, zatímco ho začal nadzvedávat a pumpovat do něj rychleji a rychleji.

"Oh, fuck! Ještě, Briane! Bože!"

Justin už se Briana sotva držel, jeho svaly začaly vypovídat službu a tak Brian na poslední chvíli z Justina vyklouzl, jen aby rychle změnili polohu. Lehli si na bok a zapadli do sebe jako lžičky. Brian se do něj rychle ponořil a navázal ve svém tempu...

Související obrázek

Brian přirážel do jeho prostaty neuvěřitelným tempem, zatímco Justin už skoro ztrácel vědomí a bylo jen otázkou vteřin, než konečně vykřikne Brianovo jméno. V momentě, co Brian cítil, že je jeho slastný vrchol nadosah, rukou nahmatal Justinova ptáka a několika rychlými tahy způsobil, že Justin explodoval, stejně jako Brian v něm.

Oba se oddali svému orgasmu a jejich těla se chvěla následkem té euforie, kterou právě cítili. Nebyli téměř schopni popadnout dech a jejich srdce jim skoro vyskočily z hrudi. Zažili spolu už hodně, ale nikdy nic takového. Všechny jejich smysly byly znásobené. Byla to slast.

"Fuck, Sunshine..." vydechl Brian těžkým hlasem, zatímco z Justina vytáhl svůj penis pokrytý spermatem, které z Justina následně začalo vytékat.

"Uh, to bylo, bože můj... nemyslel jsem si... že to může být až takhle... úžasný."

"Ani já ne. Mám pocit, že je to jenom sen a každou chvíli se probudím. Ouch!" vykřikl náhle, když ho Justin štípl.

"Vidíš - je to skutečné," zasmál se. "Ale rozumím ti. Vánoce jsou až zítra, ale já už dostal ten nejlepší dárek."

"To my oba."

Vzájemně se na sebe usmáli, oba stále zadýchaní, zpocení a rudí a svoje rty spojili ve vášnivém polibku, který byl už jenom třešničkou na dortu. Hned na to se spolu vydali znovu do sprchy, aby ze sebe smyli jiný druh malování.

####

Justin si už ani nepamatoval, kdy naposledy se takhle skvěle vyspal, doslova do růžova. O to lepší pocit měl, když si uvědomil, že jsou Vánoce. Instinktivně začal sahat po Brianově těle, aby svoje ráno ještě víc zlepšil, bohužel našel pouze prázdnou polovinu postele.

Vylezl proto a omotal kolem sebe deku, jelikož se bytem linulo chladno. Ihned zamířil pátrat po Brianovi a ke svému překvapení ho našel u něčeho, co ani ve snu nečekal...

"Briane?"

"Oh, doufal jsem, že ještě budeš spát..."

"Co to děláš?"

"Jsou Vánoce... tak zařizuji, aby to tady podle nich vypadalo."

"Ty jsi koupil i stromek?"

"No nevím, jestli se tomuhle koštěti dá zrovna říkat stromek, ale byl jsem rád, že jsem ještě nějakej vůbec sehnal..."

Justin byl naprosto neschopný slov. Rozhlížel se kolem, na všechnu tu výzdobu, kterou sem Brian dal, na cukroví, které leželo na stole, na stromek, který Brian akorát zdobil - na to, jak se jeho byt změnil doslova k nepoznání a Justin z toho nemohl být nadšenější.

"To jsi udělal pro mě?"

"No... vím, jak miluješ Vánoce, takže... snažil jsem se."

"Mně stačí, že tě tu mám, nemusel si tohle všechno dělat."

"Jestli se ti to nelíbí, tak to můžeme dát pryč."

"Bože, ať tě to ani nenapadne!" Justin zamířil k němu a objal ho kolem pasu. "Miluju to. A miluju tebe."

"Já tebe taky, Sunshine."

Justin se ihned vrhl na pomoc Brianovi a společně dokončili zdobení stromku. Hned na to se šli nasnídat a následně si pouze užívali vzájemnou společnost. Od koled přes filmy až po ten nejžhavější sex, který se s přehledem vyrovnal tomu včerejšímu.

"Zahodit kondomy je to nejlepší rozhodnutí, jaké jsme udělali," zasmál se Justin.

"Jo. Až lituju toho, že jsme to neudělali dřív."

"Hej!" Justin ho plácl. "Navrhoval jsem to už několikrát. Nemůžu za to, že někomu můj zadek nestačil."

"Stačil, Sunshine. Jenom moje ego si potřebovalo něco dokazovat," přiznal Brian bez přemýšlení.

Justin neodolal úsměvu. "No jsem rád, že tomu už je konec."

"To rozhodně."

"Je tu ale ještě jedna věc, kterou musíme udělat a kterou jsem už hodněkrát zmínil..."

"Pokud vím dobře, tak Top už si byl několikrát."

"To jsem zrovna nemyslel, ale i tam je co napravovat, takže to potom probereme. Teď ale mluvím o tamtom."

"Hmmm, nevím, co... Ne! Ani nápad!"

####

"Nenávidím tě," pronesl Brian zoufale, když se ocitl na kluzišti a snažil se udržet balanc v bruslích.

"Vím, že mě miluješ."

"Nechápu, jak jsem se k tomuhle nechal ukecat."

"Řekněme, že mám dobré přesvědčovací metody."

"Spíš si malej vyděrač."

"Uvidíš, že si to užiješ."

"To říkej, až mě povezeš na pohotovost. Stejně nechápu, proč na tohle potřebuješ mě. Mohl jsi sem jít už dávno."

"Protože chci, aby to bylo romantické. A to sám se sebou asi nedokážu."

"No, kdyby ses hodně snažil..."

"Pojď už," Justin ho náhle chytil za ruku a oba se rozjeli po ledě.

"Shit, pomalu... Justine... fuck..."

"Neboj se, Briane. Věř mi."

"Věřit ti? Vždyť si za chvíli zlomím několik kostí."

"Chceš mi snad říct, že Brian Kinney se něčeho bojí?"

Tohle byla pro Briana ihned výzva a Justin to moc dobře věděl. Proto v sobě našel svého bojovného ducha a snažil se přijít na to, jak bruslit a nezabít se a nakonec byl i úspěšný. Dokud byl Justin poblíž a měl jistotu, že ho když tak chytí, už se nebál. A jak řekl Justin - bylo to romantické - směšně romantické.

Následně se vydali domů a v půli cesty začal padat sníh. Justin byl jak u vytržení a neskutečně si to užíval. Brian miloval vidět ho šťastného. Vzápětí neodolal a zastavil ho, aby ho k sobě přitáhl a políbil.


"Veselé Vánoce, Sunshine."

"Veselé Vánoce, Briane."

No comments:

Post a Comment