Wednesday, September 9, 2020

Never a Dull Moment… by 7Wildwaysup


VAROVÁNÍ 18+

Justinův halloweenský kostým překvapí všechny, včetně jeho samotného...

Justin měl jejich kostýmy na dnešní halloweenskou párty v Babylonu naplánované a Brian ho ujistil, že se tam s nimi Michael v jedenáct sejde. Po večeři se oba rozhodli, že si před dnešní párty ještě užijí menší hrací rande. Nestávalo se často, že by se oddávali svojí zvrácenější stránce, ale když už se tak stalo, Justin se do toho zcela opřel. Brian miloval, když ho mohl sledovat, jak vklouzává do červeno-černého krajkového korzetu. Briana to vzrušilo, jak si Justin rukama přejel po nohou a natáhl si síťované punčochy. Ohlédl se přes rameno a kývl na Briana, aby ho následoval. O chvíli později cítil, jak mu Brianovy ruce přejíždí přes trup a putují k jeho erekci. Cítil, jak ho Brianův jazyk lechtá na krku, když ho olízl k levému uchu, takže jeho tělo brnělo vzrušením. Brian ho zvedl a odnesl ho do postele.

Dívali se jeden druhému do očí, jak v nich rostlo očekávání. Tohle byla jedna z věcí, o které si Brian myslel, že ho nikdy nebude vzrušovat, když jednou večer přišel z práce dřív, přistihl Justina, jak se připravuje u zrcadla. Byl fascinován partnerovou smyslností. Jeho touha nečekaně převzala kontrolu a vedla k tomu nejvíc elektrizujícímu setkání, jaké kdy zažili. Jen z myšlenky na to by se mohl udělat, a teď tady byl Justin před ním zase jednou vystavený.  Nechal se pohltit jeho zvířecími instinkty a popadl Justinovy zbarvené rty. Jak si vytáhl Justinovy nohy na ramena, rychle uvolnil jeho podpatky na platformě a nechal je sklouznout s hlasitým klepnutím na podlahu.

Jeho ruce brzo sklouzly pod hedvábný oděv, zatímco Justin trhavě dýchal. Rukama projel Brianovými kaštanovými vlasy, zatímco tlačil svoje boky nahoru a žádal Briana o víc. Z jejich penisů vytékal preejakulát, zanechávajíc saténový lem vlhký. Brian se natáhl pro lubrikant, připravený vystříknout ten kluzký gel přes Justinův otvor, když oba uslyšeli, jak se otevírají dveře loftu. Brianovy emoce jdou od intenzivní touhy k extrémní mrzutosti a frustraci. Vstane, popadne ručník a omotá si ho kolem pasu.

"Co tady kurva děláš, Michaele?"

"Myslel jsem, že bychom se mohli zhulit, než půjdeme do Babylonu."

Ben se očividně cítí trapně, že sem tak tak vtrhli, zatímco Michael je lhostejný k té nepříjemné situaci, nebo se prostě jen nezajímá.

"Omlouvám se, Briane. Michael řekl, že nás očekáváte."

"Řekl jsem, že se tam potkáme!"

"Co záleží na tom, kde se setkáme?"

"Protože jsem neočekával vaši malou návštěvu. Jsem zaneprázdněný!"

"Jejda! Co? Chytili jsme tě při šukání nějakého tricka?"

Brian začíná zuřit. Michael ví, že to už skoro nedělá, a do svého a Justinova domova nikdy nikoho nepřivede.

"Ne, Michaele! Šukal jsem svého partnera v našem domě, za zavřenými dveřmi! Teď mazejte do Babylonu a uvidíme se tam později."

"Bože! Co máš za problém? Jen jsem se chtěl sjet. Jsem si jistý, že Justinovi to nevadí."

Ben začne táhnout stěžující ho si Michaela ke dveřím, ale ten vyklouzne z jeho sevření a strčí hlavu do ložnice.

"O můj bože! To je tvůj kostým na párty? Co bude Brian? Tvůj pasák?"

###

Justin stojí a čeká na schodech vedoucích na plošinu s výhledem na taneční parket, zatímco Brian rychle kontroluje projekce prodeje rušného halloweenského víkendu. Miloval, jak jeho outfit vypadal, když si doma hráli. Ale tohle nebyl kostým, který si naplánoval na dnešní halloweenskou párty. Začínal se cítit rozpačitě, stejně jako nabalován každým v blízkosti, nebo zošklivován ostatními.

Brian si myslel, že bude sranda nechat Justina obléknout se jako drag queen, a on si plánoval vzít podpatky a punčochy, ale ne korzet. Měl připravené krátké flitrované šaty, které mu perfektně seděly, ale Michael to zničil. Za žádnou cenu nemohl dovolit, aby si Michael uvědomil, že si s Brianem užívali perverzní stránku jejich vztahu. Brian ve svém oblečení samozřejmě vypadal žhavě. V podstatě měl na sobě svoje běžné oblečení, no skoro. Brian měl jednoduché černé hedvábné tričko a těsné kožené kalhoty doplněné trenčkotem z nové podzimní Prada kolekce. Jedinou věcí, která byla mimo jeho charakter, byl velký klobouk a masivní zlaté řetízky kolem krku. Justin je zničehonic vytáhl a trval na tom, že si je Brian musí vzít, pokud si on musí vzít spodní prádlo.

Emmett vykřikl a přiběhl k němu, když ho zahlédl zpoza baru.

"Panebože, zlatíčko! S Brianem vypadáte oba tak sexy! Museli jste vůbec nakupovat nebo jste jen vytáhli něco ze skříně na dnešní večer?"

KONEC

2 comments: