Thursday, September 12, 2019

Temper, Temper… By 7Wildwaysup

Temper, Temper… By 7Wildwaysup


VAROVÁNÍ 18+

Brian s Justinem procházejí záchvaty vzteku.

Justin's POV

Sedím tady ve špinavém bytě / studiu, tak zoufale mi chybí a já se pořád musím ptát 'proč?' Proč jsem to sám sobě udělal? Proč jsem se odstěhoval z loftu a ukončil svůj vztah s Brianem? Protože mě pohltilo Michaelovo šílenství - být šťastnou, malou hospodyňkou. Opravdu jsem chtěl tyhle věci? Nepotřeboval jsem se přestěhovat z Liberty Avenue; miloval jsem loft. Potřeboval jsem jen místo, kde bych mohl malovat. A děti... miluju Guse, trávíme spolu víc a víc času, jak roste. Jasně, myslím, že jednoho dne bych chtěl vychovávat naše dítě společně, ale ne teď.

Nebylo to vlastně ani o ostatních mužích, přes to jsem se přenesl už dávno. Kromě toho, nikdy nikoho nepřivedl domů, ani se s nimi nevytahoval, když jsme byli venku. Je to jen možnost, kterou potřebuje mít, aby se cítil stále jako on, aby věděl, že je stále mladý a krásný.

Když jsem jej včera v noci slyšel křičet na Michaela, nemohl jsem uvěřit tomu, že by mohl přijít a mít takový záchvat vzteku kvůli mně - že jsem zůstal bydlet u nich. Proč prostě nemohl vyjít schody a křičet na mě, ukázat mi jak moc jej tahle situace zabíjí? A pak jsem viděl ten pohled v jeho očích, když jsme se potkali na ulici. Rozervalo to mé srdce na dvě půlky a od té doby nemůžu přestat myslet na tu bolest v jeho očích. Miluju ho, vždycky budu. Vím, co musím udělat. Takže se vražedně oblíknu a vyrazím na jatka. Jakmile se mé oči přizpůsobí, vidím ho tančit s nějakým klukem, který je kolem něj celý omotaný. Postavím se vedle nich a řeknu týpkovi, aby si dal odchod. "Viděl jsem ho první," říká. Zvýším hlas a znovu říkám, aby vypadnul.

"Klídek, klídek, Sunshine," říká Brian.

Strčím do něj a říkám, že to je kretén a že ho nesnáším. Klopýtne dozadu, nečekal, že bych do něj mohl strčit. Natáhnu se a znovu do něj žduchnu, křičím na něj: "Nesnáším tě..." Tentokrát mi chytne zápěstí a drží je, když na něj znovu křičím "Nesnáším tě, ty kreténe..." pokračuju s "Nesnáším tě, nesnáším tě..." Přitáhne si mě blíž, dokud se naše rty skoro nedotýkají. Křičím na něj a potom slyším sám sebe říkat: "Miluju tě, miluju tě tak strašně moc, ty kreténe... Kurevsky tě miluju..." Přejede svými rty přes moje, přivlastňuje si je, jak se náš polibek stává vášnivější a smyslnější. Zvedne mě, přehodí si mě přes rameno a nese si mě z Babylonu.

Upoutali jsme pozornost všech, když mě položí do Vette a nechá zarachotit motor. Má mě doma a v posteli, oba jsme tak naplnění potřebou a touhou po tom druhém, když navzájem bojujeme s oblečením toho druhého. Nakonec chytí okraj mého trička a roztrhne jej až k límečku. Odhodí jej stranou a usměje se, když řekne: "Pěkné tričko. Dneska v noci jsi vypadal sexy. Koupím ti nové. Sakra, koupím ti stovku nových..." Nemůžu se ubránit uculení. Posledních pár týdnů, kdy jsem žil sám na sebe, mi dalo úplně nový pohled na to, kolik co stojí.


Svíjím se pod ním, jak mě škádlí; líbá na krku a ramenou, a tím posílá chvění do mé páteře. Miluje líbání a okusování kůže těsně pod mým levým uchem, rád si mě značkuje, takže mě teď jemně kousne a zanechá mi malou podlitinku na kůži, kterou obvykle schovají moje vlasy. Odtáhne se pro vzduch a hledí mi přímo do očí, když říká neuvěřitelně zranitelným hlasem: "Už to znovu nezvládnu, Sunshine. Potřebuju vědět, že jestli se teď vrátíš domů, bude to už navždy, protože pokud mě znovu opustíš, už se nikdy nevracej."

Natáhnu se a setřu několik slz z jeho očí, když se snaží odvrátit pohled, ale nenechám ho. "Nevím, proč jsem se cítil tak nejistý, proč jsem měl pocit, jako bych potřeboval udržet krok s Novotny-Brucknerovými. Vím, co máme a znám tě lépe, než ty sám. Čím víc Michael tlačil na jedné straně, tím víc jsi ty tlačil na druhé. Nějak jsem se v téhle hře ocitl pěšákem a přimělo mě to myslet si, že bych taky chtěl Stephordský život, ale nechci. Vůbec ne, nejsem to já. Nejsem připravený vzdát se diskoték a fashion weeků v New Yorku, přijít o mimo-městské víkendy s mým úspěšným přítelem."

"Ale nebudu lhát, jednoho dne chci svatbu. Ale teď mi je teprve dvacet čtyři let, pane bože. Chci, abys mi nejdřív ukázal svět. Teď pojď sem chlape, a ukaž mi, jak moc ti chyběla moje maličkost- můj těsný zadek."

"Sunshine, na tvém sladkém, kulatém zadku není nic malého."

Cítím, jak jsem překulen na břicho, když vyleze na mé tělo. Vznáší se nade mnou hodně blízko, cítím jeho dech na zádech. Odhrne mi vlasy z krku a odkryje tak jasně červený flíček, který mi udělal předtím. Znovu mě do něj kousne a saje o něco déle, potom mi přejíždí polibky kolem celého krku. Přejde na lopatky, nechá svůj jazyk pomalu sklouznout dolů po mé páteři. Jeho dotek vysílá elektrické výboje do každého nervu v mém těle, a já si nemůžu pomoct, ale vzpomenu si, jak mi poprvé dělal rim.

Jeho prsty sklouzly dolů, mezi mé půlky, které mi roztáhnul a odhalil tak můj růžový vstup. Slyšel jsem ho zalapat po dechu, když se do mě dychtivě ponořil. Jsem plný pocitů, protože mě zpracovává jako nikdo jiný. Úplně pod ním taju, zajímalo by mě, jestli budu stříkat po celé jeho peřině stejně, jako tomu bylo poprvé. Pravdou je, že jsem nebyl s nikým jiným od té doby, co jsem od něj odešel. Byl jsem až moc v depresi na to, abych chtěl sex, nebo spíš abych chtěl sex s někým jiným, než je on. Nemůžu ovládat své svíjení se pod ním, pomáhám mu vnořit se hlouběji do mého těla. Navede mě, abych si kleknul na všechny čtyři. Položí mi ruku na břicho, aby mě držel v jedné poloze, když pokračuje ve francouzském líbání mého vstupu.

Druhou ruku přemístí mezi mé nohy, krouží na mém penisu, pohybuje rukou nahoru a dolů a zpracovává mě, dokud nezapomenu na vše, včetně vlastního jména. Když už si myslím, že to nemůže být lepší, použije trochu z mého preejakulátu jako lubrikant a přejede mi svým krásným palcem přes mou hráz. Jeho talentované prsty začnou třít mou štěrbinu, zatímco ze mě vytéká stále víc preejakulátu a to mě dostává blíž a blíž k bodu, kde už není návratu. Možná že už mě předtím lízal, ale způsob, jakým mě teď držel na místě, když jeho horký, mokrý jazyk přejížděl a kroutil se, hladil mé stěny, a lechtal mě, způsobilo, že se mé tělo ocitlo v křečích rozkoše a já stříkal na celou půlku mé postele.

Položí mě na postel, postará se, abych neležel na mokrém místě, jen mě drží, zatímco se stále třesu v jeho náručí. Jen se na mě uculí a řekne: "A ty sis myslel, že bys bez toho mohl žít..." Jo, můj chlap má velké ego. Přitáhne si mě blíž a oba si užíváme jen tady ležet a držet jeden druhého. Potřeboval to, oba jsme potřebovali a já jsem jediný, kdo to získal. Jediný, komu dovolí držet jej, pomáhat mu cítit to spojení, pomáhat mu cítit se jako celek, chtít, milovat. Co jsem si myslel, že jsem odešel? Teď už vím, že jsem mu ublížil víc, než jsem si kdy dokázal uvědomit, on prostě jen reagoval na Michaelovu Stephordskou lobotomii.

Probudí mě, jak si hraje s mými vlasy. Miluju skutečnost, že nemůže udržet ruce pryč ode mě, i když spíme. Můžu cítit jeho erekci, která mě tlačí do zadku; někdy když kreslím, přemýšlím o nás. Mám abstraktní malbu, kterou jsem pojmenoval 'Nut to butt'. Je to po-sexový oblak rozkoše, který by mě jakoby unášel pokaždé, když skrz mě pronikne. Otočím se, jsem mu tváří v tvář a setkám se s tím nejvíc smyslným pohledem, jaký jsem už dlouho neviděl; jeho oči jsou tmavě zelené a jantarové, téměř září, jak se na mě vyhoupne, zatímco ve stejnou chvíli popadne kondom. Jedním rychlým pohybem ho roztrhne a podá mi ho. Rychle mu jej sroluju po penisu a nechám ruku něžně pohladit jeho koule. Chci mu dát najevo, že jej stále shledávám naprosto sexy a přitažlivým.

Potom prsty přesunu k mým rtům, saju je a nechávám je klouzat dovnitř a ven z mých úst. Zdá se být fascinován mými činy. Zvednu své nohy a položím je na jeho ramena. Potom konečně vytáhnu prsty, potažené slinami a začnu prstit a roztahovat sám sebe, zatímco on tomu přihlíží. Myslím, že by už mohl vlhnout. Nikdy se o tom nezmíním, ale myslím, že to je ta nejvíc žhavá věc, co jsem kdy viděl. Jeho pták pulzuje očekáváním, jeho dech se zrychluje a to se ještě ani nehnul. Zašeptám jeho jméno, pokynu mu, aby si mě vzal, a vím, že to bude jiné, než kdy předtím. Tentokrát mi musí ukázat, jak moc mu na mně záleží, tentokrát se budeme milovat.

Intenzita jeho pohledu posílá vzrušení skrz mé tělo, jako bych byl pitomá školačka, když mi odrhne ofinu z očí. Moje tváře jsou červené a já cítím jeho nevyslovenou touhu, když uctívá mé porcelánové tělo. Vždycky mě napadne jak je to vtipné, protože mi později řekne, jak moc nedokáže odolat mému tělu. Je to pro něj jako droga, přesto nevidí, že pro mě to je to samé. Jemně mnou pohupuje, ani na chvíli nepřerušuje oční kontakt, když mě stlačí na polovinu a vstoupí do mě, lubrikován pouze mými slinami. Ano, dnešní noc je hodně podobná naší první společné noci, cítím, jak mnou projede bolest, trochu to štípe a pálí, ale jen trochu. Jen další způsob, jak si mě přivlastnit, nalepit na mě svou značku.

Netrvalo moc dlouho, než se jakékoliv myšlenky nepohodlí rozptýlily v nádherné spirále rozkoše, pronikající do každé buňky mého těla. Pohupuje mnou sem a tam, když líbá a olizuje mé levé ucho a krk, šeptá nesouvislé myšlenky extáze. Pohybuje se tak něžně, a já cítím jeho krásný, velký nástroj mnout a přejíždět přes mou prostatu, vysílajíc tak do mého těla vlny rozkoše. Mručení a slinění, opakování jeho jména. Jsem tak blízko, a vím, že jediné, co musím udělat, je dotknout se sám sebe, abych stříkal. Snažím se to odkládat, když hledím do jeho očí. Jen se usměje a znovu přirazí, tentokrát přímo do mojí prostaty. Znovu a znovu, stále dokola, když zašeptá: "Vzdej se mi, Sunshine..."

Pořád mě pozoruje, když mé tělo zaplaví orgasmus, nechám vlny jiskřiček pulzovat skrz mne. Jakmile přestanu pohazovat hlavou sem a tam, a vzhlédnu, vidím jej unášet se ve vlastní vlně rozkoše, když mé svaly mačkají a stahují se kolem jeho dokonalého penisu. Věděl jsem, že to tentokrát bude intenzivní a extrémně uspokojující. Co jsem nečekal, bylo vidět slzy v jeho očích, když se odvrátil, než se zřítil přímo na mě. Přejedu mu prsty skrz vlasy a mnu jeho ramena. Nikdy jsem ho neviděl tak otevřeného, bez zdí. Jen ho držím a vím, že o tom budeme mluvit pouze tehdy, když na to bude připravený. Jediná věc, na které skutečně záleží, je ta, že jsem doma, kam patřím.


***************************************
PROSÍM O HODNOCENÍ! 😇

No comments:

Post a Comment