Monday, September 2, 2019

Shower Painting - by Lorie

Shower Painting by Lorie

(Banner by Shari)

VAROVÁNÍ 18+

Brian kupuje loft a Justinovi se zamlouvá sprcha.

Jakmile Brian podepsal poslední papíry k loftu ve West Village a nový, pohodlný nábytek byl dodán a rozmístěn, rozhodl se Justina tímto místem překvapit. Stavili se na oběd a potom Brian Justinovi řekl, že by se chtěl porozhlédnout po okolí.

Procházeli se, a oba komentovali architekturu některých starších budov. Po chvilce došli ke staré budově a Brian navrhl, aby se šli podívat dovnitř. Ve vstupní hale Justin obdivoval všechny starodávné známky a Brian se musel usmívat s vědomím, že se Justinovi toto místo líbí.

"Chci ti něco ukázat, Sunshine." Řekl, zatímco vedl mladšího muže do výtahu. Byl to starý výtah, se skleněnými vložkami ve dveřích a s kovovou bránou uvnitř. Podíval se do Justinových očí, když zmáčknul tlačítko do nejvyššího patra, a beze slov mu říkal, jak je pro něj tohle důležité.

Jakmile výtah zastavil v nejvyšším patře, Brian jej vedl k jedinému bytu na patře. Vytáhnul klíče a otevřel ozdobně vyřezávané dveře.

"Čí je tohle místo?" Justinovy oči zářily, když putovaly přes nádhernou místnost.

"Kamarádovo," řekl Brian bez zaváhání. "Pojď, porozhlédneme se kolem."

Justin obdivoval velice prostorný byt. Rozhlížel se kolem a první věc, která upoutala jeho pozornost, byla nádherná kuchyně. Prostor byl elegantní a stylový, s bledě šedými skříňkami, mramorovými pulty a velkým ostrůvkem. Všechny spotřebiče byly jen ty nejlepší - sporák měl pět vařičů a vnitřní gril, lednička s francouzskými dveřmi měla výsuvný spodní mrazák.

Když se Justin dál rozhlížel, uviděl velice pohodlně vypadající obývací pokoj, s tmavohnědou pohovkou, pokrytou mikrovláknem a s polštářky v zemitých barvách. Přes opěradlo ležel plyšový pléd v béžové barvě. V pravém úhlu naproti pohovky, ležela tmavohnědá a mechově zelená extra široká židle, taková, ve které byste se mohli stočit s dobrou knihou, nebo se v ní mazlit s milencem. Před pohovkou a židlí se nacházel překrásný skleněný konferenční stolek, se základnou z naplaveného dříví. Nad krásným kamenným krbem visela televize s obrovskou obrazovkou.

Brian vedl Justina směrem k vyřezávaným, dřevěným dveřím, které vedly z obývacího pokoje. Když je otevřel, uviděl king size postel s nebesy, která byla pokryta sametovými přikrývkami v barvách královské modré. Nad postelí byla modrá světla, přesně taková, jaká měl Brian ve svém loftu, když se s Justinem seznámili.


"Je tady ještě jedna věc, kterou bych ti chtěl ukázat, Sunshine," řekl Brian blonďákovi, když ho vedl dalšími dveřmi.

"Ach, můj Bože, Briane, to je ta nejúžasnější sprcha, co jsem kdy viděl."

"Takže by ti nevadilo, kdybych ti řekl, že jsem tohle místo koupil jako překvapení?"

"Opravdu? Tohle je tvoje?"

"Ne, Justine, je NAŠE. Ledaže bys se mnou nechtěl bydlet," řekl Brian a kousnul se do rtu.

Justin obtočil své paže kolem staršího muže a začal jásat. "Nemůžu se dočkat, až vyzkouším sprchu."

"Nač čekat? Můžeme začít s křtem našeho nového domova právě teď," řekl Brian, jak začal svlékat Justinovy šaty.

Když byli oba nazí, Justin se otočil, aby se podíval na svého milence. "Myslíš, že nás tady někdo uvidí?"

"To nevím, ale myslím, že by bylo žhavé, kdyby jo, nemyslíš?" odpověděl Brian a vedl jej do obrovského prostoru sprchy.

Stáli pod tekoucí vodou, a mydlili jeden druhého, nechali vodu stékat po jejich tělech a užívali si výhled na město, když se mýdlo z jejich těl oplachovalo.

Brian otočil blonďáka směrem k oknu a obtočil kolem něj své paže. Spodní část oken začínala těsně nad Justinovými koleny, a když se naklonil, mohl se opřít o kovový parapet kolem okna.

Z vestavěné police vytáhl lubrikant a kondom, a nohou rozkročil Justinovy kolena od sebe, když mu oždiboval ucho. "Tohle budeš milovat, že jo? Představující si, že tě někdo sleduje, zatímco tě tady šukám. Že někdo sleduje, jak tvůj tvrdý pták vlhne, když zasáhnu všechna tvoje sladká místečka. A potom sleduje, jak maluješ na okno provazci svého semene."

Justin už byl tvrdý a vlhký, když Brian zahříval lubrikant, než sáhnul dolů a začal jej připravovat pro svůj velký, pulzující penis. Starší z mužů začal pomalu, nejdřív jen jemně kroužil a škádlil těsný, růžový vstup. Jakmile vnikl prsty dovnitř, Justin tvrdě přirazil dozadu, jak se zoufale pokoušel o více kontaktu. Brian vklouznul druhým prstem a roztáhnul je od sebe jako nůžky, aby svého milence roztáhl.

"Briane, prosím, prostě mě ošukej. Potřebuju tě v sobě... hned."

"Chceš, abych do tebe vjel svým tvrdým ptákem, Sunshine? Zatímco stojíš před oknem, aby tě viděl kdokoliv, kdo by se mohl dívat?" Zavrčel Brian.

"Ooohhhh, Briane."

"Řekni mi, doufáš, že mě někdo sleduje, zatímco tě otvírám pro svého tvrdého ptáka, roztahuju tvoji díru, abych tě mohl šukat?"

"Jo, ugh, to by bylo žhavé," zasténal Justin, jak se natlačil zpátky na Brianovy zkoumající prsty.

Brian vytáhl prsty, natáhnul si kondom a přidal víc lubrikantu.

Když Brian přitisknul tvrdý penis proti Justinově pulzujícímu otvoru, pokračoval v komentování výhledu.

"Jen si představ Sunshine, někdo by tam mohl být, zrovna teď, sledující, jak vniknu ptákem do tvé úzké, růžové dírky. Mohli by tam sedět a honit si ho při pohledu do tvé tváře, zatímco zasunu celých 23 cm do tvého žhavého zadku. Sledují, jak se tvůj tlustý pták třese, když do tebe přirážím a tvrdě třu tvůj bod, posílajíc ti výboje do páteře. To se ti líbí, že?"

"Oh, jo. Oh, Briane... Bože, tohle je tak dobré. Šukej mě... tvrději."

"Možná by chtěli vidět, jak dostaneš naplácáno. Co říkáš? Chceš, abych tě plácnul a zanechal otisk ruky na tvém sexy, mokrém zadku?"

"Aaaahhhh... Jo, udělej to," prosil Justin. Brian uhodil Justinův zadek, jak pokračoval v jeho ojíždění. Zpomaloval a tvrdě tlačil na jeho prostatu, což způsobovalo Justinovo hlasité sténání. Zvuk se odrážel od dlaždic.

Když se Justin natáhnul pro svůj pulzující penis, aby dosáhl uvolnění, Brian jeho ruku odstrčil. "Chtějí tě vidět malovat na okno šťávou, kterou ti dopřeje pouze slast z mého ptáka, narážející na tvůj bod," řekl Brian, jak pokračoval v přirážení do jeho oblíbeného zadku.

Nakonec to Justin nemohl nadále oddalovat, a potáhnul okno provazci horkého spermatu; stahování Justinova otvoru způsobilo, že i Brian tvrdě vyvrcholil do kondomu. Opřel se o Justinova záda, a drželi jeden druhého, dokud se jejich srdeční frekvence nevrátila do normálu. Brian pomalu vyklouznul z Justina, zatímco jej líbal na krk.

Justin se v jeho náruči otočil. Políbili se a navzájem se drželi, jak jeden druhému hleděli do očí. "Briane, jelikož se tady budeme sprchovat opravdu často, myslím, že bychom měli koupit další ručníky."


***************************************
PROSÍM O HODNOCENÍ! 😇

No comments:

Post a Comment