Thursday, September 5, 2019

Scruffed and Stuffed - by Lorie, charming1, SunshineSally

Scruffed and Stuffed by Lorie, charming1, SunshineSally

Myslím si, že tahle povídka by možná měla být zveřejněna spíš až po 22 hodině🙈😅

S&S Banner.jpg
(Banner by Tagsit)

VAROVÁNÍ 18++

Justin se na víkend vrací z New Yorku, aby zjistil, že se Brian v poslední době neholil. Co si bude nadržený blonďák myslet o Brianových vousech?

Byly to už tři měsíce od doby, co se Justin přestěhoval do New Yorku. Jelikož nebylo možné přijet domů na návštěvu, mluvil s Brianem každý den alespoň přes telefon. Krátce poté, co dorazil, získal práci v kavárně v Chelsea, a pracoval tolik hodin, kolik to jen bylo možné, aby zaplatil svůj podíl za nájem v bytě, který sdílel s jedním kamarádem od Daphne. Justin doufal, že si bude moct co nejdříve dovolit vlastní byt. Jeho práce, spolu s malováním v každé volné chvíli, znemožňovaly odsud vypadnout.

Rozhovor, který vedl s Brianem na začátku týdne, Justina přesvědčil, že tady musí všechno přerušit a jet na víkend domů navštívit svého přítele. Babylon byl už několik týdnů znovu otevřený, a vydělával jako nikdy předtím. Kinnetiku se taky nemohlo dařit lépe. A přesto zněl Brian v telefonu sklesle. Chlubil se tím, jak dobře se jeho dvěma podnikům daří, ale tón v jeho hlasu Justina znepokojoval. Brian prostě nezněl jako jeho normální, nafoukané já.

Justinovi se podařilo uspořádat svůj harmonogram, takže měl volno na téměř celé tři dny. Sáhnul do svých úspor a koupil si letenku do Pittsburgu, a rozhodnul se Briana v pátek překvapit. Věděl, že až přijede do města, brunet bude stále ve své kanceláři, takže si vzal z letiště taxi a použil svůj klíč, aby se dostal do loftu.

Byl rád, když viděl, že se to tady za dobu jeho nepřítomnosti příliš nezměnilo. Ve skutečnosti loft vypadal přesně jako v den, kdy odjel, což bylo útěchou. Justin zkontroloval ledničku a mrazák, a zjistil, že i tady zůstalo vše při starém.

Sepsal nákupní seznam, popadl náhradní kreditku, která byla uložena v zásuvce u postele, a zamířil do obchodu. Koupil dostatek jídla a taky nějaké dobroty.

Zpátky v bytě začal Justin s Jambalayou, o které věděl, že ji Brian miluje a prostřel stůl, takže všechno bylo připravené na to, až dorazí jeho muž. Dříve toho dne Brianovi zavolal, aby se zeptal, v kolik hodin přijde domů - tvrdil, že zoufale potřebuje žhavý sex po telefonu. Brian slíbil, že bude doma nejpozději kolem 19 hodiny.

Brian vešel do loftu právě včas a viděl, že jeho milovaný blonďák pracuje u sporáku. Jen na sebe několik vteřin hleděli, Brian protože byl překvapený, když tady viděl jeho Sunshine a Justin proto, že jeho normálně hladce oholený milenec, měl nyní vousy.

Hustý, sexy plnovous.

"Sunshine," řekl Brian šťastně. "Jsi doma... teda, tady."

Přešel k Justinovi a popadnul jej za paže, aby si jej přitáhnul pro polibek, ale Justinova hlava se od něj odtáhla, když pokračoval v zírání na Brianovy vousy. Nikdy jej neviděl s více než pár dní starým strništěm, a teď byl zcela fascinován Brianovým novým vzhledem.


"Co se děje?" Zeptal se Brian zmateně při pohledu do Justinovy tváře. "Proč mě nepolíbíš?"

Justin tam jen stál, s ústy dokořán, než z něj konečně vypadlo: "Ty... Ty jsi... uh..."

Blonďák ukázal na svou tvář, jakoby se snad bál dotknout té Brianovy.

Konečně to staršímu muži došlo, vzpomněl si na své vousy a přejel si rukou po čelisti. Přestal se holit den poté, co se Justinovi nepodařilo přijet na slavnostní znovu otevření Babylonu, takže to vzal jako znamení, že se jeho krásný blonďák už nikdy nevrátí zpátky domů. Cynthia tomu říkala "depresivní vousy," i přes jeho protesty o tom, že nemá depresi.

Ale jo, vážně to byly jeho depresivní vousy.

"No jo, vousy. Uh... Jen jsem to chtěl zkusit. Skočím se rychle oholit."

"Ne, počkej!" Řekl Justin sám překvapený, jak jeho slova zněla hlasitě a vysoko. "Um, nechci, aby vychladla večeře. Vousy můžou zůstat... Prozatím."

Posadili se ke stolu, připraveni jíst. Justin sotva promluvil, když se díval na Brianovu zarostlou tvář a přemýšlel, jaké by to bylo cítit je proti své kůži.

Brian Justinovi pochválil jídlo a pokusil se zahájit hovor o tom, jak se žije ve Velkém Jablku a lámal si hlavu nad tím, co jeho mladému milenci svázalo jazyk. Byl si docela jistý, že Justin není kvůli ničemu naštvaný, ale bylo velice neobvyklé, že tento jindy velice komunikativní muž tady prostě jen tak seděl a jedl, aniž by ze sebe chrlil miliony slov za minutu během žvýkání.

Určitě to nebylo tím plnovousem, nebo bylo?

Když dojedli a uklidili v kuchyni, Brian oznámil, že se jde oholit.

"Počkej," řekl blonďák.

Přistoupil k Brianovu a přejel oběma rukama po zarostlých tvářích a čelisti, překvapený tím, jak moc jsou vousy měkké. Když stál Justin takhle blízko, mohl si všimnout tu a tam nějaké šediny, což dělalo bruneta vyzrálejším a dokonce svůdnějším, než obvykle.

Justin rychle popadnul zadní část Brianovy hlavy a přítáhl si jej do prudkého polibku, jak žádal o vstup svým jazykem.

Když byli oba z líbání bez dechu, Justin se odtáhnul a znovu nechal prsty přejet po vousech.

"Mmm, je to opravdu fajn," řekl hladce oholený blonďák s povzdechem.

Justin chytil Briana za ruku a vedl jej k ložnici. Jakmile stáli vedle postele, Justin začal svlékat Brianovy šaty.

"Potřebuju tě nahého, okamžitě."

"Takže to znamená, že nechceš, abych se nejdřív oholil, Sunshine?" Zeptal se Brian s drzým úšklebkem.

Justin nikdy předtím necítil žádnou přitažlivost k vousatým mužům, takže pro Briana byla Justinova prostopášná reakce ohledně jeho vousů překvapivá.

"Co chci," řekl Justin, když zatlačil Briana zpět k posteli, "je aby sis lehnul."

Dokončil svlékání jeho žhavého milence, než odhodil všechno své oblečení, aniž by se zajímal, kam dopadlo. Jakmile byl nahý, Justin vylezl na postel, obkročil Brianova ramena a třel špičku svého tvrdého penisu přes Brianovu zarostlou bradu, zanechávajíc na ní stopu lesknoucího se preejakulátu.

"Vykuř mě Briane, teď," nařídil Justin.

Brian vyhověl, miloval, když se jeho chlapec ujal vedení jako je toto, a doufal, že to tak bude pokračovat.

Polykal Justinův penis až po kořen, miloval ten pocit mít ho ve svých ústech. Jen sotva někdy kouřil ptáka, s výjimkou Justinova. Miloval kouření Justina a miloval nechat ho stříkat přímo do jeho hrdla.

Kmital jazykem na Justinově štěrbině, zatímco se natáhnul a dotknul se jeho oblíbené dírky. Justin byl tak vzrušený, že to netrvalo příliš dlouho a udělal se do krku staršího muže. Justin z Briana slezl, jakmile se jeho dech vrátil do normálu.

"Otoč se," přikázal Justin.

Brian pozvednul obočí, a uvažoval, jestli to myslí vážně.

Justin se na něj zadíval. "Řekl jsem, aby ses otočil."

Brian udělal, co žádal. Chtěl vědět, jak daleko Justin zajde. Jakmile byl tváří dolů, Justin umístil polštář pod jeho boky a zvedl jej do výšky, pro lepší přístup.

"Kurva," zasténal Justin nad ústa vysychajícím výjevem před sebou. "Zatraceně jsi mi chyběl."

Justin sklouznul po Brianově těle a usazoval se na zadní straně Brianových nohou.

Brian otočil hlavu na stranu, aby viděl, co Justin za ním dělá.

"Cítíš se pohodlně?" Zeptal se Justin, když začal hníst Brianovy půlky.

Brian místo odpovědi vzdychnul a posunul zadek trochu blíž k Justinovi, když vsunul svou dlaň pod sebe, aby se pokusil získat trochu úlevy.

"Ruce tak, ať na ně vidím, pane," škádlil jej Justin, když sundal Brianovu ruku z jeho penisu. "Dám ti, co potřebuješ, jen vydrž."

Justin pokračoval v masáži hebkých půlek Brianova zadku, až je nakonec roztáhnul od sebe, a odhalil tak lahodnou pochoutku, kterou potřeboval ochutnat. Justin zploštil svůj jazyk, a olíznul pruh od Brianových koulí, až k jeho bedrům. Vrátil se zpátky k otvoru, jemně oždiboval jeho okraj, což způsobilo, že Brian hlasitě zasténal a natlačil se dozadu, jak se snažil dostat blonďákův jazyk do jeho vstupu.

Justin pokračoval ve svém líbání a okusování několik minut, než jazyk zpevnil a zajel s ním tak hluboko, jak jen mohl, až Brian hlasitě a dlouze zasténal. Stále používal svůj jazyk k uvolnění zřídka používaného vstupu svého milence, vyluzoval tak ze staršího muže ty nejsmyslnější zvuky. Justin věděl, jak svým talentovaným jazykem proměnit normálně tichého hřebce, v ukňourance.

Justin otevřel Brianův noční stolek a vytáhnul tubu jejich oblíbeného lubrikantu. Potřel lehce své prsty, a škádlivě zvednul svůj ukazováček, aby přejel přes Brianův vstup, což způsobilo, že dotyčný muž hlasitě zasyčel a zatlačil zadek zpět k Justinovi. Potřeboval víc.

"Justine, tvoje prsty... uvnitř... hned," téměř zoufale lapal po dechu.

Brian se zachvěl, když Justin konečně vklouznul prstem dovnitř. Justina druhá ruka jemně spočívala na jeho zádech, stále ho držela. Brzy jeden prst nestačil a Brian žadonil o další.

"Víc... prosím... Justine... Potřebuju víc."

Justin vyhověl a nyní pomocí tří prstů roztahoval Briana tak, aby byl dostatečně připravený pojmout Justinův značný penis bez bolesti.

Pot sklouznul přes Brianova záda, když přirazil proti Justinově ruce. Chtěl - potřeboval více.

Justinova volná ruka pokračovala v jemném tření Brianových zad. Nakonec chtěl vědět: "Co vlastně chceš, Briane? Řekni."

"Guh," zasténal Brian, když Justin pokračoval v masírování jeho těsné dírky.

"Když mi to neřekneš, přestanu... Takže mi teď řekni, co chceš," zašeptal Justin, hravě třel konečky prstů proti Brianově prostatě.

Nešukali už tři mučivě dlouhé měsíce, a Brian nemohl uvěřit tomu, že ještě nebyl po koule ponořený v Justinově úžasné prdeli.

Místo toho to byl on, kdo prosil jako nestydatá coura.

"Bože, Justine... Šukej mě... Strč do mě své tvrdé péro... Hned... Prosím... Potřebuju to."

Justin vyhověl, nasadil si kondom a potom pomalu začal tlačit dovnitř. Byl asi v polovině, když se zastavil, aby nechal Briana přizpůsobit se, ale brunet se okamžitě přirazil dozadu, potřeboval Justinova ptáka stejně, jako potřeboval následující nádech.

Justin si přitáhnul Brianovy boky, dal mu tím najevo, aby se vytáhnul na všechny čtyři. Věděl, že tenhle úhel je Brianovým favoritem, když ho Justin ojížděl, protože tak mohl narážet přímo do jeho prostaty.

"Oh Briane... Kurva... Tak těsné... Tak horké. Aaaahhh... To je tak dobré. Tohle mi tak chybělo... Tys mi chyběl," sténal Justin při každém tahu, miloval být uvnitř svého muže.

"Justine... Ahhh... Sunshine," Brian zakňučel, když Justinův penis prudce zasáhl citlivý svazek nervů a způsobil, že se jeho tělo otřáslo.

Justin dál přirážel do Briana, zatímco ten se tisknul dozadu, proti němu. Justin se natáhnul pod bruneta a chytil jeho pulzující penis. Několikrát jej pohladil ve stejném rytmu jako jeho přírazy, a za chvíli oba věděli, že jejich první spojení za víkend, se pomalu chýlí ke konci.

Oba vykřikli jméno toho druhého, a oba milenci propadli oslepujícímu orgasmu. Zůstali spolu, ale oba se odkulili na svou stranu, aby se vyhnuli mokrému místu. Po pár minutách odpočinku Brian navrhl, aby se rychle osprchovali, než budou pokračovat v dalším kole. Potřeboval se trochu osvěžit po dlouhém dni v kanceláři.

Ve sprše se vrátili ke svým původním rolím. Brian začal umývat Justinovy vlasy, nechal své prsty přejíždět skrz blonďaté prameny. Potom Brian třel namydlené ruce, přes malé, útle tělo, jeho milovaného Sunshine. Miloval způsob, jaká byla Justinova kůže na dotek, když nechal ruce klouzat po jeho oblíbeném blonďákovi. Těla jich obou brzy začala reagovat na stimulaci.

Když se Justin opláchnul, byla řada na něm, aby umyl svého muže. Justin začal s Brianovými vlasy, masíroval pokožku jeho hlavy způsobem, jakým věděl, že to Brian miluje. Justin pokračoval níž, k jeho vousům, o kterých si byl zcela jistý, že chce, aby si je Brian nechal.

Postřehnul jedno plus ohledně jeho měkkých vousů: neškrábaly jej na tváři, bez ohledu na to, jak tvrdě se líbali. Bylo sexy nechat prsty projet skrz plnovous. V minulosti, když se Brian neoholil každé ráno, tvrdé vousy způsobily nepříjemné pálení na Justinově citlivé kůži.

Justin, který si namydlil své ruce, umýval dlouhé, štíhlé tělo. Přejel svým nyní velmi tvrdým penisem mezi Brianovými půlkami, což vyloudilo z bruneta hrdelní zasténání.

Když byli oba umytí, zamířili zpět do postele, kde chtěli strávit tolik času, jak jen to za tento víkend bude možné, zkoumáním těla toho druhého.

Vylezli zpět do postele, líbali se a drželi jeden druhého. Brian tlačil Justina na záda a začal líbat a olizovat jeho krk a ramena. Když se Brian dostal k Justinově hrudi, přejel bradou přes jeho bradavku, což způsobilo, že se Justin prohnul a hlasitě zasténal.

"Oh, jo... Udělej to znovu... Jo!"

Brian pokračoval, že třel své vousy proti Justinovu trupu, miloval zvuky, které vycházely z úst chlapce. Když se dostal dolů, k růžovému penisu, viděl, že se leskne preejakulátem. Chtěl svého Sunshine znovu ochutnat. Jazykem nabral vše, co mohl.

"Otoč se," řekl Brian, šťastný, že se vrátil do své dominantní role.

Justin se rychle přetočil na břicho a přitáhnul si kolena pod sebe, chtěl, aby Brian použil jazyk na jeho zadek.

Brian si kleknul za jeho blonďáka a pomocí rukou rozšířil Justinův kulatý zadek, takže se mohl dostat k jeho odměně. Jemné olizování vrásčitých záhybů způsobilo, že oba zasténali.

Když Brian otočil hlavu a jeho vousy poškrábaly Justinův otvor, blonďák prakticky vykřikl: "Oh, Bože! Prosím... Udělej to znovu... To bylo dobré... Víc... Oh, Briane, prosím... oh... oh..."

Brian rychle pochopil, že Justin miluje pocit jeho vousů na svém citlivém vstupu a střídavě olizoval a třel své vousy proti citlivé tkáni.

"Jo!" Vykřiknul Justin. "Tohle je tak dobré... Tak... Nikdo jiný... jenom... Oh, Briane..."

Justin byl skoro nekontrolovatelný, jak Brian důkladně jazykem šukal jeho zadek, zatímco třel své vousy o Justinovy takřka dokonale hladké koule. Bez jakéhokoliv přímého povzbuzení Justinova penisu, se víc než nadržený blonďák udělal přes celé povlečení.

Ani ne o dvě vteřiny později se Justin přetočil a podíval se do Brianových očí.

"Ojeď mě," nařídil panovačně.

"Ježíši, Sunshine," řekl Brian. "Udělal ses už třikrát během asi tak půl hodiny. Nepotřebuješ si odpočinout?"

Justin odpověděl tím, že si přitáhnul Brianovu hlavu a jemně okusoval jeho zarostlou bradu.

"Ošukej mě... hned," zavrčel Justin mezi kousanci. "Vyšukej... ze... mě... duši."

Justin přerušil svůj příkaz tvrdým kousnutím do Brianovy brady, který zasyčel bolestí. Nemusel mu to znovu opakovat a v dobře známém pohybu nanesl na prsty trochu gelu, kterými potom začal roztahovat Justinovu velice těsnou dírku, zatímco mu jeho nadržený blonďák nasadil kondom na ocelově tvrdý penis.

Brian se hluboce ponořil do jediného muže, kterého kdy miloval a cítil se, jako by byl zase doma.

"Oh, yeah," zasténal.

Justin jej plácnul po zadku, a přiměl ho tím k pohybu. Jeho rty, jazyk a zuby ani na vteřinu neopustily Brianovu zarostlou tvář, když do něj brunet vytrvale přirážel.

Justinovy nohy byly omotané kolem Brianova pasu, držel se staršího milence jako klíště a sténal rostoucí touhou.

"Jo... tvrději... Bože... Chyběl... Mi tvůj pták... rychleji... víc," Justin zavrčel proti vousům.

"Oh, Sunshine... Jsi tak těsný... tak horký... Miluju tvůj zadek... aahhh... nebude to trvat moc dlouho... to je dobré," Brian zalapal po dechu před tím, než zachytil rty svého chlapce. "Miluju tě."

Slyšet tyhle tři krásné slova, poslalo Justina přes okraj a se zvířecím zasténáním explodoval. Brian jej brzy následoval.

Oba muži leželi pohromadě, dokud nepopadli dech. Když se Brian pokusil z Justina vyklouznout, chytil jej pevněji.

"Ne..." zašeptal Justin. "Chci tě držet. Chybí mi pocit tebe uvnitř mě."

Brian si položil hlavu na polštář vedle Justina a přitisknul nos proti Justinově hladké tváři.

"Mimochodem, taky tě miluju... A opravdu miluju vousy," řekl Justin o minutu později.

Brian se zasmál, což způsobilo, že jeho ochablý penis vyklouznul ven. "Fakt jo? Tak to bych si nevšiml."

Oba se zasmáli, než vstali z postele, aby se umyli v koupelně. Oba muži stáli společně před zrcadlem a Justin pohlédnul na jejich odrazy.

"Pokud si je chceš trochu zkrátit a začistit, nevadilo by mi to."

Brian zvedl svůj elektrický strojek a podal jej svému milenci. "Ty jsi umělec."


***************************************
PROSÍM O HODNOCENÍ! 😇

No comments:

Post a Comment