Thursday, August 22, 2019

I Can't Repeat It - by Lorie

I Can't Repeat It by Lorie

Po pauze samozřejmě nastal i čas vrátit se zase s překlady a hned začneme s takovým, který se zabývá hrozně krásným a roztomilým okamžikem mezi Galem a Randym a pro který si Verča připravila několik úvodních slov...


Povídka s názvem I can't repeat it - asi každému z nás jsou tato slova známá a tak nějak tuší, o čem povídka asi bude. :D Kdo by přece jen nevěděl a uniknul mu tenhle skvost, tady je video:


Kvalita je sice mizerná, lepší jsem nenašla, no přesto je celé video kouzelné, způsob jak seriózně Gale odpovídá na otázku a zarazí se ve chvíli, kdy slyší, že na něj Randy mluví a začne se culit, když mu dojde, co říkal, načež úplně ztratí nit a vlastně ani neví, co říct... Tak to mě prostě dostává do kolen a já sama se musím usmívat od ucha k uchu. :D :)

Pro případ, že by náhodou někdo nerozuměl, tady házím i překlad videa, protože by byla škoda, aby se tohle nerozšířilo mezi co nejvíce lidí! :D <3

- Veronika

Larry King: V New Yorku máme Gala Harolda, který hraje úspěšného a výkonného Briana Kinneyho, který se neomlouvá za své pocity. V New Yorku máme také Randyho Harrisona, který hraje Justina Taylora. Justin je teenager, který ztratil své panictví s o tolik starším Brianem. Gale, lituješ někdy toho, žes přijal tuto roli?

Gale Harold: Ne.

Larry: Ani v nejmenším?

Gale: Ani v nejmenším. Chci říct, byla to úžasná zkušenost, růst jako herec, růst spolu s mými kolegy, naučil jsem se...

*Randy pošeptá Galovi mimo kameru*: Miluju tě.

*Gale se kření*: a...

Larry: Co ti to právě pošeptal?

Gale: To nemůžu zopakovat.



####

VAROVÁNÍ 18+

Gale s Randym po nahrávání show Larry King Live.

Randy nervózně seděl ve svém newyorském bytě. Zrovna přišel domů po nahrávání Larry King Live Show, kde Galovi pošeptal "Miluju tě", aniž by si uvědomil, že je jeho mikrofon zapnutý. Gale se jen usmál a pohlédnul na něj, když to řekl. Ale když se Larry King Gala zeptal, co mu to Randy pošeptal, Gale odpověděl: "To nemůžu zopakovat." Hned potom přišla reklamní pauza a Gale se na Randyho jenom podíval a zavrtěl hlavou. Randy se snažil omluvit, ale Gale pouze naznačil ústy 'potom'.

Oba si hlídali soukromí a ani jeden z nich nechtěl, aby byl jejich vztah veřejně znám. Vídali se od konce třetího týdne natáčení, před dvěma lety, ale snažili se to držet pod pokličkou, což se jim zatím dařilo.


FLASHBACK


Začalo to hned poté, co dokončili natáčení třetí epizody, tu, kde Justin Brianovi ukradne jeho tricky v Babylonu. Natáčení dopadlo skvěle a oni měli následující tři dny volno. Gale byl po natáčení nezvykle tichý, a prostě jen zamířil do své šatny, zabuchujíc za sebou dveře. Randy stál v chodbě, povídal si s Peterem a jedním z komparzistů, který hrál ukradnutého tricka. Peter na Randyho pohlédnul a zeptal se, jestli je Gale v pohodě.

"Myslím, že jo, ale byl tichý od chvíle, co jsme skončili. Půjdu ho zkontrolovat, než budu připraven k odchodu." Řekl Randy a zamířil ke Galově pokoji, když Peter a ostatní odešli. Tiše zaklepal na jeho dveře a zavolal na něj. Gale otevřel dveře a zadíval se na svého kamaráda.

"Co chceš?"

"Chtěl jsem zkontrolovat, jestli jsi v pořádku. Byl jsi tak trochu tichý od té doby, co jsme to zabalili. Můžu jít dál?"

"Yeah," odpověděl Gale rychle, a otočil se zpátky do místnosti, když Randy vstoupil.

"Gale, o co jde? Jsi kvůli něčemu naštvaný?"

"Jo. Kvůli tobě."

"Mně? Co jsem udělal?" Zeptal se Randy, zmatený kvůli čemu by na něj Gale mohl být naštvaný.

"Nic, jen že ty jsi ty," odpověděl Gale, věděl, že potřebuje najít způsob, jak to lépe vysvětlit.

Ve skutečnosti byl on sám zmatený, kvůli čemu byl vlastně naštvaný. Randy byl během Babylonské scény prostě jen jeho normální 'Justinovské' já, ale když se usmál a vypadal tak šťastně, a zatímco se na něj ti dva chlapi tiskli, Gala náhle zasáhla vlna žárlivost.

"Tomu nerozumím."

"Žárlím, dobře?"

"COŽE?"

"Během té scény v Babylonu, kdyžs tak nemravně tančil s těmi kluky, tak jsem žárlil. Když jsem vsunul paže mezi ně a tebe, chtěl jsem je oba praštit do tváře, za to, že se tě takhle dotýkali." Řekl Randymu tiše, držel hlavu skloněnou a doufal, že se mu nevysměje do obličeje.

Randy přešel ke Galovi a položil svou ruku pod bradu staršího muže, za kterou si pozvedl jeho tvář.

"Gale, to je ta nejsladší věc, cos mi mohl říct," odpověděl Randy a zářivě se usmál.

"Myslel jsem, že se na mě naštveš. Nebo se mi vysměješ."

"Proč?"

"Protože to nedává žádný smysl. Jsem hetero, a my dva nejsme pár."

"Možná nejsi tak moc hetero, jak si myslíš."

Gale na Randyho krátce pohlédl, než odpověděl: "No, rozhodně si užívám chvíle, kdy tě líbám a držím."

"To jsem si všiml," odpověděl Randy, když si vybavil chvíle, kdy cítil jak Gale tvrdne během některých mazlících a sexuálních scén. Vždy to ignoroval, usoudil, že to bylo kvůli tření a nechtěl Gala uvádět do rozpaků.

"Nikdy jsi nic neřekl."

"Co jsem měl říct? Když se to stalo poprvé, byl jsem překvapený. Ale potom jsem si to prostě užíval a uložil si to v paměti, abych si to potom mohl představovat," Randy se začervenal, když odpověděl.

"Ty si mě představuješ?" Zeptal se Gale, zkousnul si ret.

"Jo, fajn. A kdo ne?" Odpověděl Randy a červenající se odvrátil pohled.

Gale přistoupil blíž, ovinul svou velkou dlaň kolem zadní části Randyho hlavy. Randy vzhlédl a zadíval se do nádherných, oříškových očí, když Gale zkracoval vzdálenost mezi jejich rty. Randy mu odpověděl tím, že natáhnul ruku a chytil Galovu šíji. Oba muži zasténali, když se jejich rty setkaly. Gale položil ruku kolem Randyho pasu a přitáhnul si jeho boky k těm svým, tisknul menšího muže k sobě. Jejich jazyky bojovaly o nadvládu, když se k sobě tiskli a odtáhli se jeden od druhého jen, když to bylo pro jednoho člověka příliš.

"Co kdybychom šli do tvého bytu, objednali večeři a dlouze si o tom promluvili?" Zeptal se Gale v naději, že Randy bude souhlasit.

"To zní dobře," přikývnul Randy, stále cítil, jak se mu z polibku točí hlava.

Poté, co se oba trochu uklidnili, opustili budovu společně. Chovali se jako vždycky, rozloučili se se zbytkem členů, kteří zrovna uklízeli scénu. Spolu s Peterem měli byty ve stejné budově, a když se do ní dostali, zamířili rovnou k Randyho bytu. Jakmile byli uvnitř, Randy přešel k šuplíku, kde nechával menu.

"Co chceš k jídlu?" Zeptal se Randy a podíval se na Gala.

"Ne, že bych se snažil znít kýčovitě, ale... tebe," odpověděl Gale, natáhnul se a přitáhnul si Randyho blíž, aby se mohl sklonit a políbit jeho plné, růžové rty.

"Myslel jsem, žes chtěl mluvit?" Zeptal se Randy, když konečně přerušili polibek.

"Budeme mluvit, ale nejdřív musím udělat tohle, odpověděl Gale, když vedl Randyho k pohovce, na kterou jej posadil a sám si kleknul na podlahu, mezi jeho nohy. "Prosím?"

Randy mu odpověděl úsměvem a přikývnutím, takže Gale sáhl po zipu na džínách menšího muže. Vzhledem k množství jejich intimních scén, Gale měl tak nějak představu o tom, jak velký Randy ve skutečnosti byl. Ale nikdy to nemohl vidět přímo, třeba že chtěl. Ale obvykle se snažil udržet Randyho vzrušení skryté, nejen před kamerami, ale také před zvědavýma očima, a nikdy se sám sebe neptal na to, proč se mu zdálo tak důležité, aby to pro blonďáka udělal.

Gale pozorně sledoval Randyho tvář, jestli se na ní neobjeví nějaké známky nepohodlí kvůli tomu, co dělá. Naštěstí v Randyho ztmavlých očích viděl jen chtíč. Vytáhl tvrdý, tlustý penis, který tak moc toužil ochutnat. Přestože nikdy dřív nedělal s mužem víc, než jen vzájemnou ruční práci, Gale věděl, co se líbí jemu, takže prostě jen dělal to, co jemu samotnému připadalo dobré.

Randy zalapal po dechu, když Gale olízl jeho štěrbinu, která byla mokrá od jeho preejakulátu. Dal si pozor na zuby, když si zasunul růžovou špičku do pusy, a olizoval jej podél velké žíly pod ní.

"Oh, Gale. To je... Ahhh... Víc..." Sténal Randy.

Gale pokračoval, pohupoval hlavou nahoru a dolů po jeho tvrdém penisu, zatímco kolem něj ovinul svůj dlouhý jazyk. Nemohl vzít Randyho příliš hluboko, aniž by jej nenatahovalo. Usoudil, že k tomu bude potřeba nějaká praxe, a doufal, že se mu naskytne šance to udělat. Galův penis pulzoval v jeho kalhotách, ale ignoroval to, zatímco pokračoval v prozkoumávání, jaké další zvuky by ze sexy blonďáka ještě mohl dostat pomocí jeho úst. Po několika minutách Randy stisknul Galovy vlasy, a řekl mu, že musí přestat s tím, co dělá, jinak se mu vystříká do pusy. Gale hlasitě zasténal a začal Randyho sát tvrději, zároveň se natáhl a stisknul jeho růžové bradavky. Randy se snažil tlumit svůj výkřik, když se udělal přímo do Galových úst. Gale spolknul většinu Randyho semene, trochu si ale nechal v puse, když si kleknul a popadnul Randyho hlavu. Randy se natáhnul k polibku a ochutnal tak sám sebe, když se jejich rty zabalily do sebe. Když Randy dokončil sání veškerých zbytků z Galova jazyka, vytáhl ho na pohovku.

"Je řada na mě," řekl Randy, když se natáhnul ke Galovým kalhotám. Cítil, jak Galův obrovský penis pulzuje, když rozepnul jeho kalhoty.

Randy ho vytáhnul a olíznul si rty. Ovinul ruku kolem ocelově tvrdého penisu, když se sehnul, aby mohl pohltit ptáka, o kterém se mu v poslední době tak často snilo. Randy pojmul celou Galovu délku a zasténal nad chutí mužova preejakulátu na jazyku.

Gale zavrčel: "Oh Bože, Randy, nebude to trvat dlouho," jak Randy vrněl a sál obrovskou erekci. Gale popadl polštář, do kterého se pokusil utlumit své výkřiky, když vystříknul velikou nadílku přímo do Randyho krku. Randymu se podařilo narovnat včas, aby na svém jazyku zachytil poslední kapky, které s Galem sdílel.

Po dočasném uspokojení se, objednali jídlo a mluvili o tom, co chtějí. Rozhodli se, že zkusí být spolu, ale oba to také chtěli udržet v klidu, jen kvůli tomu, že si oba hlídali soukromí a nechtěli, aby se kdokoliv vyjadřoval o jejich životech.

Následující tři dny strávili spolu. Milovali se, povídali si a poslouchali hudbu. Vždycky byli na place hodně citliví k tomu druhému, takže si toho nikdo nevšiml. Jediný, kdo o nich věděl, byl Peter. Zastavil se u Randyho druhý den, co spolu Gale s Randym byli. Randy otevřel dveře, když někdo klepal. Gale nevěděl, že je ještě někdo v bytě, takže vyšel z koupelny pouze v ručníku, ještě mokrý ze sprchy. Peter se na své přátele usmál a odešel se slibem, že si jejich tajemství nechá pro sebe. Řekl jim, že to jsou jejich životy a jejich věc a že jim přeje jen to nejlepší.


KONEC FLASHBACKU


A teď tady Randy nervózně seděl a čekal až se Gale vrátí. Když rozhovor skončil, Gale řekl Randymu, aby se vrátil zpátky do svého bytu a objednal večeři. Taky řekl, že spolu budou, ale nejdřív se musí někde stavit a něco vyzvednout. Randy byl nervózní z toho, co Galovi řekl; věděl, že to myslel vážně a jen se pokoušel Gala trochu uvolnit, protože věděl, že nemá příliš v lásce rozhovory. Myslel si, že je jeho mikrofon vypnutý. Randy nemyslel, že je na něj Gale nějak moc naštvaný za to, co řekl, protože o tom potom vtipkoval s několika členy štábu.

O dvacet minut později Gale vešel do bytu s černým plastovým sáčkem v ruce. Zamířil s ním přímo do ložnice. Když se objevil o několik minut později, řekl Randymu, aby se držel mimo ložnici, dokud nebudou po jídle. Když dorazilo jídlo, Randy ho nervózně nesl do jeho jídelny.

"Jez. Nebo budeš spát na gauči," přikázal Gale s úsměvem.

"Opravdu mě nepustíš do MÉ ložnice, dokud něco nesním?"

"Správně. Žvanile."

"Gale, omlouvám se."

"Za co? Že mě miluješ, nebo proto, že kdyžs mi to řekl poprvé, taks to zároveň oznámil celému světu?"

"Jsem si jistý, že na tohle znáš odpověď," řekl Randy, zatímco se na Gala podíval štěněčíma očima.

"Tohle nezabere. Nejdřív dojez a pak zjistíš, co bude následovat."

Randy těžce polknul, když se zeptal: "Bude se mi to líbit?"

"Nevím, ale zasloužíš si to."

Jakmile skončili s večeří a vše uklidili, přešli do ložnice. Randymu padl pohled na postel, kde ležela kožená plácačka a dvě modré, hedvábné stuhy.

"Věříš mi?" Zeptal se Gale vážně.

"Ano, věřím ti," odpověděl Randy okamžitě. Byli spolu už dva roky a věděl, že Galovi může bezpochyby důvěřovat.

"Jaké je tvé bezpečnostní slovo?"

"Hal," řekl Randy. Oba věděli, že to je něco, co by ani jeden z nich v posteli nikdy neřekl.

"Svlékni se a pak si klekni na všechny čtyři doprostřed postele."

Randy udělal, co mu bylo řečeno, a přemýšlel, proč se nesvléká také Gale.

Jakmile byl Randy připraven na místě, Gale se ho zeptal, jestli chce zavázat oči. Také mu řekl, že to je jediná věc, u které bude mít na výběr.

"Ne, raději bych chtěl vidět."

Gale přikývnu, kleknul si na postel vedle něj a uvázal mu zápěstí stuhou, kterou poté připevnil k pelesti postele, takže Randy se mohl hýbat, ale nemohl se dotknout ani jednoho z nich. Poté Gale přejel plácačkou přes Randyho kulatý zadek, před tím, než se napřáhnul o plácnul s ní přes obě jeho půlky.

"Oh, au. Slibuju, že už budu hodný a omlouvám se, že jsem nezkontroloval svůj mikrofon před tím, než jsem to řekl." Zasténal Randy, když Gale pokračoval v plácaní, cítil, jak se teplo rozlívalo přes jeho zadek a tělo, což jej dělalo tvrdým jako skála.

"Musíš byt opatrnější v tom, kdy a kde budeš oznamovat věci jako tohle. Ačkoliv mě moc potěšilo, žes to řekl, tvoje načasování bylo fakt na hovno. Jen abys věděl... taky tě miluju." Promluvil Gale, zatímco pokračoval v plácaní kulatého zadku svého přítele.

Když Gale usoudil, že byl Randy dostatečně potrestán, rychle ho otočil a okamžitě spolknul jeho fialový a pulzující penis. Randy se udělal téměř okamžitě. Gale odhodil své oblečení, nasadil si kondom a rychle připravil svého milence. Randyho díra z orgasmu stále ještě tepala, když Gale do něj pomalu vnikl. Gale musel chytit kořen svého penisu a zmáčknout jej, aby se neudělal ještě dřív, než byl vůbec celý uvnitř. Když byl trochu klidněnější a zcela ponořen v Randyho těle, menší z mužů ovinul nohy kolem Galova zadku, jak se snažil dát věci do pohybu.

"Rozvážeš mi ruce?"

"Ne. Jestli se uděláš, tak to bude z pocitu, jak tě šuká můj pták. Nemyslím si, že výprask byl dostatečným trestem, vzhledem k tomu, jak rychle jsi stříkal, když jsem vsál tvoje horké péro," řekl Gale, když přirazil do těsného horka svého přítele.

Gale nakonec potřeboval vyvrcholit, takže natočil svůj penis, aby přitlačil a přejížděl přes Randyho prostatu. Chtěl, aby jeho milenec explodoval zároveň s ním. Oba hlasitě zasténali, když se udělali současně a vykřikli své vyznání lásky jeden druhému. Poté, co si odpočinuli, si vyměnili pozice a Randy ojel Gala, připomínající si své poprvé. Po sprše usnuli v náručí toho druhého. Společně a šťastni.

Zůstali spolu, po celou dobu show i mimo ní. Vzhledem k jejich práci, mají otevřený vztah, ale oba vědí, že jejich pravý domov je s tím druhým.


***************************************
PROSÍM O HODNOCENÍ! 😇

No comments:

Post a Comment