Monday, July 22, 2019

Odkazy na anglické povídky!

Bylo tu několik z Vás, kteří hlasovali v anketě, že by měli zájem o odkazy na anglické povídky od autorky, která nám neumožnila překlad a tou je autorka, která si říká addict-writer a upřímně jsem z jejich povídek unešená a strašně mě mrzí, že už mám většinu (těch kratších, do dlouhých jsem se zatím neodvážila🙈) přečtených😭

Každopádně pointou tohoto článku je to, že Vám sem konečně házím ty odkazy, dám sem povídky, které jsem já osobně četla a zamilovala si je a myslím si, že zbylé povídky, které já ještě nečetla, si můžete přečíst aniž bych Vám sem dávala odkazy, stačí se jen na její stránce podívat a co Vás zaujme, to si zkrátka přečtěte😁

Výsledek obrázku pro queer as folk brian and justin gif


Naprosto dokonalá povídka, kterou jsem si strašně zamilovala!


Justin má škytavku a Brian se mu snaží pomoct - povídka roztomilá a k sežrání😍


Něco podobného jako povídka výš, rozhodně doporučuji!😊


Tahle povídka je naprostý skvost... fakt víc k tomu asi ani říct nejde - to si přečíst je nutnost!


Toto je trochu drsnější a nemusí být pro každého - kdo viděl díl 2x14 a to, co se málem stalo Justinovi, tak přesně o tom tato povídka je... je to však skvěle napsané :)


Toto se odehrává v páté sérii - konkrétně v 7 díle, kdy Brian obviní Michaela, že ho Justin opustil kvůli němu.




Toto je třídílná série, která se zabývá Brianovou rakovinou ve 4 sérii a je to fantastický! :)


U téhle povídky jsem se strašně dobře bavila - Brian poprvé objeví svět facebooku😅


Opět trochu těžší na čtení, Brian tam vzpomíná na svůj život se svými násilnými rodiči - ale rozhodně stojí za přečtení :)


Pokud milujete starostlivého Briana stejně jako já, tak tohle je něco pro Vás!


Jedná se o dvou dílnou povídku a kdo fakt nesnáší Ethana, tak radši nečíst, ale i já ho nesnáším a zvládla jsem to, protože povídka je skvělá :)


Co se stane pod jmelím? No to si budete muset přečíst😁 tuhle povídku zbožňuji!


Záhada Brianova prostředního jména :)


Justin je pryč a Brianovi moc chybí...


Této povídce jsem se z nějakého důvodu vyhýbala... teď se nemůžu rozhodnout, jestli toho spíš lituju nebo jsem ráda, že jsem si ji přečetla až později, protože ji mám stále v živé paměti a jak nadšená jsem z ní byla!
Povídka má 7 dokonalých dílů :)


Romantika na Valentýna❤❤❤


Michael si jde pro radu za Justinem, jak být Top... opět povídka, kterou jsem si naprosto zamilovala!😁🙈


Brian je každou noc u Justina v nemocnici tak, aby to nikdo nevěděl - jednou má však nečekanou společnost :)


Brian má narozeniny🎉🎈


Opět Ethan - ale opět stojí za přečtení, to Vám slibuji!


Brian s Justinem zvažují monogamii... jak se jim povede? No to si budete muset přečíst😁


Emmett se stane součástí Brianova a Justinova experimentu... ok, po téhle povídce jsem potřebovala několik ledových sprch... fakt naprosto boží a žhavá povídka😅🙈


Jak Brian s Justinem mohli zabránit jejich rozchodu v druhé sérii?


Povídka, u které jsem se smála jako blázen... to přečíst je nutnost😁😁


Tuto povídku jsem zatím nečetla, protože je poněkud dlouhá - 55 dílů - ale je to povídka, kterou si Verča naprosto zamilovala a taky byla důvodem, proč se vůbec chtěla pustit do překladů, proto ji sem jednoduše musím dát!
Je to ta povídka, jejíž tématikou je Mpreg (těhotný je muž) a chápu, že to nemusí být pro každého, ani já sama zatím nevím, jak se k tomu stavím, ale rozhodně si povídku plánuji přečíst (Verče to slibuji pěkně dlouho🙈😁) a podle Verči chvály na ní za to na milion procent stojí, tak ji když tak zkuste

Výsledek obrázku pro queer as folk brian and justin gif

Povídek je opravdu hodně a to ani nejsou všechny, co autorka napsala, jak jsem psala nahoře, ty si když tak můžete dohledat, když Vás ostatní povídky zaujmou :) Nicméně chápu, že ne všichni tu umí anglicky nebo umí, ale ne perfektně (to neumím ani já), avšak povídky jsou většinou napsané fakt lehkou angličtinou, co snad nebude dělat takový problém... popřípadě, ač to asi nebude úplně ono, ale pro ty, co si to chtějí alespoň nějak přečíst, tak doporučuji hodit si to do google překladače, dneska už je docela na dobré úrovni :) Fakt je škoda u této autorky, že nám nedala souhlas, ale co se dá dělat no... snad alespoň někomu tyto odkazy poslouží!

1 comment: