Friday, November 9, 2018

You're Not Mine by Janča

Úplně bych zapomněla, že dneska mám na blogu již páté výročí... je neskutečné, jak rychle to letí a když je dnes tak výjimečný den, rozhodla jsem se přebrat svůj archiv rozepsaných článků a našla jsem alespoň jednu krátkou jednorázovku, která byla dokončena, takže tu dnes budete mít hned dvojí čtení ❤️
Pro jednou se však zase povídka netýká Briana a Justina (teda ne tak úplně), ale spíše Maikeyho a Briana... tak snad se Vám to bude líbit🥰

BEZ VAROVÁNÍ


Michael's POV

Michael se probudil a i přes ten mizerný stav, v jakém se momentálně nacházel po té prohýřené noci, se mu na tváři ihned usídlil obrovský úsměv. Jak by taky ne, hned pod jeho hlavou se nacházela hruď, kterou by právě teď nejraději zasypával něžnými polibky. A když následně zvedl pohled, uviděl tu nejkrásnější tvář, jakou jenom mohl. Měl skoro pocit, jako by pořád spal, jako by tohle byl jenom sen... sen, který míval celkem často... sen, který se ale nikdy nestane skutečností.

Z té myšlenky ho vzápětí tak zvláštně píchlo u srdce... Brian pro něj vždycky byl tím zakázaným ovocem, které chtěl ochutnat ze všeho nejvíc. Co víc - chtěl k němu patřit a chtěl, aby Brian patřil k němu. Miloval ho a to přímo bláznivě, tak prosté to bylo.

Jenže moc dobře věděl, že Brian to necítí stejně, a i kdyby ano, nikdy by mu to neřekl. Takový Brian zkrátka byl. Nehrál na kluky, nevěřil na lásku ani vztahy. Jenže i přes to, že nebyl dokonalý, pro Maikeyho byl nedokonale dokonalý.

Michael na něm mohl téměř oči nechat. Dokonce se skoro neudržel a své rty přitiskl na ty jeho sametově hebké... chtěl ochutnat tu příjemnou chuť, kterou ochutnal už tolikrát předtím, ale bohužel vždy jen jako kamarád. Naposledy včera těsně před tím, než se na záchodech sjeli éčkem. Vrhl se tam na Briana jako na nějakou lovnou zvěř. Líbal ho jazykem, bojoval s páskem jeho kalhot... nemohl se zkrátka udržet, tak moc ho chtěl, ani sám nevěděl, co to do něj vjelo. Jenže Brian to zarazil... včas možná? To Maikey sám nevěděl, ani on totiž nechtěl zničit to, co mezi sebou měli... nechtěl přijít o to přátelství, co s Brianem sdílel už tolik dlouhých let. Ale nebyl si jistý, že tohle vydrží ještě dlouho. 

Milovat ho, až je to k zbláznění, ale nemoct s tím nic dělat.

Jenže když Brian následně otevřel oči, které se mu leskly následkem té nevyhnutelné kocoviny, Maikey nasadil úsměv, jako by se nic nedělo. Brian mu hned na to vtiskl jeden polibek a se slovy "Vstávej, Novotny, za chvíli razíme," zmizel v koupelně. Byl to polibek téměř nepatrný, vlastně to byla jen obyčejná pusa... ale pro Maikeyho to bylo víc.

A vlastně se kvůli tomu i cítil mizerně, možná až zahanbeně... Brian by mu pravděpodobně řekl, že je patetický a nejspíš by měl pravdu.

Následně se oba vydali do práce, Brian Maikeyho jako téměř každý den hodil do BigQ, kde musel zase celý den předstírat, že není gay, ale myšlenka na to, že večer uvidí Briana, ho udržovala v dobré náladě.

Jenže večer nakonec probíhal úplně stejně jako každý jiný den, on byl u baru s Tedem a Emmem, kde musel zatnout zuby a snažit se udržet své srdce pohromadě, zatímco si Brian užíval s někým dalším v zadní místnosti.

Když se však kluci začali vztekat, že ráno vstávají do práce, tak bylo Maikeyho každodenní povinností jít za Brianem a přimět ho, aby tu zábavu zkrátil... zrovna si nechával kouřit, Maikey se tím snažil nenechat rozhodit, ale uvnitř ho to pěkně vytáčelo, i přes to, že věděl, že Brian takový jednoduše je, nedokázal se jen tak smířit s tím, že ho můžou mít všichni, jen on ne.

V tu chvíli však ještě netušil, jak moc se všechno změní a to jen za pouhých několik minut, kdy se Brian konečně uráčil přijít s tím, že ho to kouření nudilo. Že ta jediná myšlenka, která ho v noci nechávala spát, se stane minulostí. Že už si nikdy nebude moct říct, že pokud Brian někdy začne věřit na lásku, bude to kvůli němu... protože nebude... Brian totiž právě teď spatřil mladého blonďatého studentíka a jen z toho pohledu, který mu věnoval, Maikey moc dobře věděl, že se v něm v tu chvíli něco změnilo, že ten kluk navždy změní Briana, nevěděl, proč měl ten pocit, ale zkrátka měl. Zkrátka věděl, že teď už mu Brian rozhodně nikdy patřit nebude...

Konec

what's the rush?


PS. Na nově zrovna dávají film Milada a kdo tam nehraje? No Robert Gant alias Ben Bruckner... oni jsou poslední dobou fakt všude😍

No comments:

Post a Comment