Tuesday, December 26, 2017

Christmas Surprise(5)


JUSTIN

varování: 18+

Snažil jsem se dát dohromady a vstřebat to, co jsem slyšel, ale nešlo to... ani za boha. Protože, jestli je tohle pravda, tak... tak vážně nevím. Proč by to Brian dělal, proboha?! Pokud jsem do teď měl o Brianovi nějaké pochyby a dojem, že mi něco tají, tak právě teď jsem o tom byl přesvědčený a víc, než předtím se bojím, že to není vůbec nic dobrého. Nemůže být, Brian by totiž nikdy neudělal to, co se chystá udělat, bez pořádného a hlavně špatného důvodu... a já mám nápadů na špatné důvody teď v hlavě mraky. Jestli mi Brian chystal nějaké vánoční překvapení, tak se teď už ani nemusí snažit, protože tohle už nemůže nic trumfnout.
Nebyl jsem schopný ani dokončit ten úklid, vím, že bych se měl připravovat na tu večeři, ale ani do toho jsem se zrovna dvakrát nehrnul. Za chvíli měl dorazit Brian a já... já nevěděl, co dělat. Chtěl jsem se ho na to zeptat, ale bál jsem se... odpovědi nejspíš. Ale teď už bylo nejspíš pozdě na to něco vymýšlet, protože jsem uslyšel, že výtah zastavil v našem patře a za nedlouho se otevřely kovové dveře, ve kterých se objevil Brian... zatraceně krásný jako vždycky.

B: "Hello, Sunshine,"...Usmál se na mě ode dveří, srdce se mi málem roztálo.

Usmál jsem se nazpátek, ač mě tížilo to, co jsem věděl, nemohl jsem si jednoduše pomoct... je možné milovat někoho tak šíleně, že jste ochotní přehlížet do očí bijící věci, které se nezdají být ani trochu dobré?

B: "Ty ještě nejsi připravený?"...Přišel až k pohovce a zezadu mě objal kolem ramen.
J: "Já... ehm... za chvíli se na to vrhnu, jen jsem se zamyslel."
B: "A jéje, myšlení je..."
J: "Nebezpečné, já vím."
B: "Dokončování mých vět?"
J: "Já vím, miluješ to."
B: "A hrozně,"...Zakroutil očima.

Možná se malá, vlastně asi větší část mě na něj zlobila za to, že mi tají něco tak vážného, ale právě teď jsem na to nechtěl myslet, právě teď jsem chtěl konečně políbit ty jeho rty. Přetočil jsem se a začal jsem ho líbat, zatímco jsem ho objímal kolem krku, on kolem mého pasu pevně ovinul své mužné paže.


B: "Měl... bych... se... vysprchovat."
J: "Ehmm,"...Líbal jsem ho dál.
B: "Ale nebude mi vadit tvá společnost,"...Laškovně se usmál, přesně to na něm miluju.

Brian mě vzal za ruku a vytáhl mě z pohovky. Opět mě začal líbat a cestou do koupelny mě pomalu svlékal a já na oplátku jeho. Líbal mě na krk a já slastí přivíral víčka, zatímco jsem bojoval s jeho páskem. Už přes kalhoty jsem mohl cítit, jak je tvrdý. Netrvalo dlouho a byli jsme ve sprše, Brian nastavil ideální teplotu vody a hned se zase věnoval mně. Připadal jsem si jako z porcelánu, alespoň tak se mnou zacházel. Nevynechal jediný kousek mojí kůže, používal rty, jazyk, dlaně. Vzdychal jsem tak hlasitě.

B: "Otoč se."

Miluju, když mi v sexu diktuje a všichni víme, že on miluje, když může být ten dominantní. Proto jsem ho s radostí poslechl, už jsem ho zkrátka chtěl cítit v sobě. Brian mě chytil za boky a vášnivě mě líbal na šíji, bylo to tak příjemné. Pak pokračoval na lopatky. Po chvilce začal jazykem vytvářet cestičku po mé páteři, projel mnou nával horka. Políbil jednu moji půlku a hned na to druhou. Mravenčilo mi v konečkách prstů, které se mi slastí kroutily, kousal jsem se do rtu, div mi netekla krev. A pak jsem ucítil jeho jazyk, na chvilku se mi zatemnilo před očima. Hrál si se mnou takovým způsobem, že jsem měl problém chytit dech. Rukama jsem se zapíral o stěnu sprcháče a tvář jsem měl na ni taky natisknutou.

J: "Bri,"...Zasténal jsem, cítil jsem, že se každou chvíli udělám.
B: "Vydrž,"...Zase si stoupl a zvrátil si k sobě mojí hlavu, aby mě políbil.

Hned na to si vzal kondom a pronikl do mě. Přirážel a líbal mě na záda, do vlasů, na krk, zkrátka všude. Chytil jsem svůj penis do ruky a začal jsem se třít. Po chvilce jsem ucítil tlak Brianova orgasmu a za pár vteřin následoval i ten můj.
S Brianem jsme to vydýchali a následně jsme se vzájemně osušili a vydali se do ložnice. Brian si začal přehrabovat šatník, ale já jen seděl na posteli a obdivoval jeho nahou postavu... Brian je jeden z těch lidí, kteří jednoduše stárnou do krásy... ačkoliv jsem si jistý, to stárnou bych si mohl odpustit.

B: "Budeš celý večer obdivovat můj zadek nebo se začneš i připravovat?"
J: "No co, kouknout se snad můžu."
B: "To můžeš, ale ačkoliv bych i já radši obdivoval tvůj zadek, budeme sebou muset hnout, je půl sedmý."
J: "Sakra,"...Zděsil jsem se, hodiny jsem do teď vůbec nevnímal.

Vlastně jsem do teď nevnímal spoustu věcí, ale najednou jsem se pomalu začínal rozpomínat na ten tajemný hovor. Hovor, ze kterého se mi stáhl žaludek, protože se děsím toho, co vlastně znamená.
Věděl jsem ale, že teď to rozebírat nemůžu, tak jsem na sebe hodil první dobře vypadající oblečení, za které mě Brian pochválil a do ucha mi zašeptal, jak už se těší na to, až ho ze mě večer sundá. Hned na to jsme nasedli do auta a vydali se do Maikeyho a Benova domu.

Ben: "Ahoj!"

Teda... ehm... vypadá... vypadá fakt dobře. A já nejsem jediný, kdo si toho všiml, s Brianem nám prakticky tekla slina po bradě.

Ben: "Jdete dál nebo...?"...Byl z nás značně v rozpacích.
J: "Moc rádi,"...Šťouchl jsem do Briana, aby se vzpamatoval.
B: "Jasně, profesore... kde máš ženu?"
Ben: "Maikey zajišťuje, že se naše večeře nespálí."
B: "Tys ho nechal v kuchyni samotnýho?"
Ben: "Udělal jsem pro jednou výjimku."
B: "Tak snad budeme mít, co jíst."
Maikey: "Já to slyšel!"...Objevil se u nás s úsměvem.
B: "Ahoj, Mikey."
Maikey: "Briane!"

Hned se objali a bylo to, jako by se viděli po sto letech... teda je pravda, že se neviděli dlouho a všichni víme, jak to mezi sebou mají, takže asi bylo pochopitelné, že tohle jejich malé shledání bylo trošku dojemné... s Benem jsme si jistě oba připadali navíc.

J: "Teda pěkně jste si to tady udělali,"...Obdivoval jsem jejich výzdobu.
Maikey: "No jo... Vánoce, oba je milujeme."
J: "Já loft taky vyzdobil, ale..."
Ben: "Eh, promiňte, musím to jít vyndat nebo se to spálí,"...Reagoval na zvuk trouby oznamující, že je to hotové.

Ani jsme se nenadáli a ta skvěle vypadající a vonící večeře byla na stole. S opravdu velkou chutí jsem se do toho pustil, Brian měl sice poznámky, že to bude muset vypotit v tělocvičně, ale i on se na to vrhnul. Během večeře jsme velmi živě diskutovali, bylo to skoro jako bych se neviděli roky... no v mém případě skoro dva, od mého návratu jsme neměli moc času k tomu dohnat ztracený čas.

Maikey: "A co vy dva vůbec? Jak jste na tom?"
B: "Co s námi?"
Maikey: "Jo, ptám se toho pravého... tak zkusíme Justina, ten mi snad dá nějakou smysluplnější odpověď..."

Maikey obrátil svou pozornost ke mně a i když bych měl vědět, co mu na to odpovědět, tak najednou se ve mně probudila ta část, která najednou vůbec nevěděla, co si o vztahu s Brianem myslet po tom, co teď vím něco tak šílenýho jako to, že...

J: "Brian prodává loft a neřekl mi o tom, takže... těžko říct, jak jsme na tom."

Pozvedl jsem svojí skleničku vína a napil jsem se, na což jsem k Brianovi vyslal jeden ironický, ale za to zářivý úsměv. A Brian se na mě jen šokovaně koukal a nevěděl, co říct. No Maikeyho s Benem rozhodně čeká jeden velmi zábavný večer.

No comments:

Post a Comment