Tuesday, February 9, 2016

White Christmas/Party(12)

Nový díl. - 18+

BRIAN

Už je to nějaká doba, co jsem byl naposledy na Bílé párty, pokud si dobře vzpomínám tak to bylo, když se Mel a Linds braly, tenkrát mi nějak změklo srdce a chtěl jsem jim to nabídnout jako jejich líbánky, Lindsay však moc dobře věděla, že to není ten nejlepší nápad a chtěla, abych tam jel a užil si to, abych byl jednoduše šťastný a netrčel v Pitts na jejich svatbě, což mi připomíná, že tohle je v podstatě ta samá situace, opět mě moji nejbližší i přes počáteční nesouhlas, nechali zařídit se podle svého, až na ten rozdíl, že tentokrát se jedná o Vánoce a taky ten detail, že na téhle párty nejsem sám, je tu se mnou ta jediná osoba, která se i přes veškerou mou snahu dostala pod tu mojí hroší kůži, ale zároveň mám pocit jako by tu se mnou ani nebyl... nevím, jestli to má být nějaká jeho další metoda, jak ze mě dostat to, co chce anebo se zkrátka dokáže skvěle zabavit i beze mě, ale jednoduše svou pozornost věnuje snad každému sexy klukovi, na kterého narazí, zatímco mě téměř ignoruje a i přes to, že já sám nemám nouzi, tak bych radši byl v jeho těsné blízkosti, než v té tohohle bezejmeného a brzo mnou zapomenutého kluka, který sice dobře vypadá, ale tancuje naprosto příšerně, to naopak Justin, ten se hýbe způsobem, že mám těsno v kalhotách jen se na něj dívám a věřím, že podobně na tom bude i tten jeho taneční partner... Saka, Sunshine, proč mě tak mučíš?!


"Nechceš někam zajít? Trochu si užít?"
B: "Jo, asi tak za milion let."
"Fuck you!"
B: "Nápodobně."

Odpoutal jsem se od toho polena a vydal jsem se na bar, který mi nápadně připomínal ten v Babylonu, vlastně dost věcí mi tu připomínalo Babylon, skoro jako bych z Pitts ani nevypadl!

J: "Kam se poděl tvůj nápadník?"...Objevil se po chvíli.
B: "Nevzpomínám si, že bych se ho ptal, ale pokud na něj narazím, tak se zeptám a dám vědět,"...Dal jsem mu jasně najevo, že nemám nejlepší náladu.
J: "Co se stalo tobě? Jsou Vánoce a jsi na Bílé párty, přesně tak, jak si chtěl, tak si to užívej."
B: "Zdá se, že ty si to užíváš za nás oba,"...Kývl jsem směrem k jeho dnešnímu úlovku, který na něj netrpělivě čekal.

Justin se zničehonic sebral a vydal se rovnou k němu, měl jsem pocit, že mi tím chce dát najevo, že já nejsem jediný, kdo si kdy může užít, ale když se zhruba po dvou minutách vrátil zpátky, docela jsem tápal.

B: "To byla rychlovka."
J: "Řekl jsem mu, že bych byl radši se svým přítelem."
B: "Ou,"... Musel jsem si zkousnout ret, abych zabránil tomu úsměvu, kterému jsem téměř neodolal.
J: "Promiň."
B: "Za co?"
J: "Nechal jsem se trochu unést... Tohle je moje první Bílá párty a nějak jsem si říkal, že když tě trochu vyprovokuji, tak mi řekneš, co chci vědět, ale nakonec jsem si to tady začal fakt užívat... A nějak jsem na tebe zapomněl, jsem pitomec."
B: "Jakožto někdo, kdo svou první Bílou párty taky zažil, tě naprosto chápu."
J: "Ale proč mám pocit, že se dneska moc nebavíš? Tak moc si sem chtěl."
B: "Chtěl... A s tebou... Jenže ty si se zabavil sám..."...Za tohle přiznání jsem si chtěl dát pár do zubů!

Justin se na mě jen usmál tím svým sunshine úsměvem, za což jsem byl opravdu rád, poněvadž jsem nechtěl, aby na to cokoliv říkal.

J: "Pane Kinney, prokážete mi tu laskavost a zatancujete si se mnou?"
B: "Zajisté, pane Taylore."

Připadal jsem si trochu bláznivě, ale zároveň mi to přišlo takové roztomilé, fakt nechápu, co to se mnou ten kluk dělá, on na mě zkrátka vždycky bude mít nějaké účinky!
Justin mě hned na to chytil za ruku a vydal se se mnou na taneční parket, naše těla se na sebe pevně přitiskla a rty se k sobě přiblížily, ale nedotýkaly se, zatímco jsme si vzájemně prsty hráli s vlasy toho druhého a vzápětí jsme se konečně políbili - něžně a přitom tak vášnivě!

J: "To, co teď řeknu, bude asi hodně bláznivé a je mi jasné, že tobě se to nebude asi vůbec líbit, protože si sem přijel kvůli téhle párty a jsme tady jen pár hodin a..."
B: "Tak už se vymáčkni, Justine."
J: "Co kdybychom se vrátili na náš hotelový pokoj a... Však ty víš."
B: "Justine, to..."
J: "Je naprosto příšerný a hloupý nápad, já vím."
B: "Vlastně jsem chtěl říct, že to je přesně to, co jsem měl zrovna na mysli."

Myslím, že Justin takovou odpověď ani zdaleka nečekal a popravdě i mě samotného zaskočila, ale zkrátka cítím, že bych radši byl jen s ním na hotelovém pokoji, než tady. Proto jsem ho hned na to chytil za ruku, propletl si s ním prsty a zamířil s ním rovnou na hotel.
Sotva jsme otevřeli dveře našeho apartmá a už jsme naše rty drtili v naléhavých polibcích, chtěl jsem ho tak moc, že jsem doslova šílel! Když se za námi dveře zavřely, natiskl jsem jej na ně a pomalu jsem ho svlékal, dával jsem si opravdu na čas, chtěl jsem si každý okamžik vychutnat! Jakmile přede mnou stál jen ve svých trenkách, začal jsem jej zasypávat polibky, klesal jsem od jeho krku přes hruď až k jeho podbřišku, Justin se svíjel slastí a sténal blahem!

J: "Bri,"...Vydechl.

Musel jsem se pousmát a tou samou cestou jsem se vrátil zpět až k jeho rtům, které jsem si ihned podmanil. Justin se mnou vzápětí začal couvat do ložnice a zastavil těsně u postele, hned na to mi začal rozepínat jeden knoflíček košile za druhým a mezitím mě stále líbal, jako by se snad mých rtů nedokázal nabažit! A poté mi uvolnil kalhoty a rukou zajel dovnitř, jeho hříšný úsměv, který se mu následně vytvořil na rtech, když zjistil, že jsem pod kalhoty nahý, jsem mu ihned musel slíbat!
Justin mě vzápětí nechal lehnout si na postel a poté si lehl ke mně, líbal mě a dál mě třel v rozkroku, myslel jsem, že se mi slastí rozskočí hlava! Těsně před tím, než jsem vyvrcholil, jsem jej zastavil a překulil ho na záda, abych vzápětí mohl jazykem zanechat mokrou cestičku od jeho hrudi až k jeho rozkroku, kterému jsem následně dopřával stejné potěšení, jako on před chvílí tomu mému a když jsem cítil, jak v něm zaškubalo, tak jsem přestal.

B: "Otoč se."

Ani na chvíli nezaváhal a udělal, oč jsem žádal. Já někde vyštrachal kondom, navlékl si ho a poté jsem do něj opravdu opatrně pronikl, byl těsný a tak jsem chvíli počkal, aby si na mě zvykl a poté jsem začal přirážet, Justin sténal a vzdychal jako smyslů zbavený a stejně tak já! Netrvalo dlouho a oba jsme opravdu bouřlivě vyvrcholili a poté jsme vedle sebe jen oddychovali natisknutí na sobě!
"Veselé Vánoce," zašeptal jsem přesně jako před pár dny v Babylonu a Justin se začal ihned smát a já se musel přidat k němu!

J: "Alespoň tentokrát ty Vánoce už opravdu jsou."
B: "A myslím, že jsme je náležitě užili."
J: "To souhlasím a myslím, že bychom si je mohli užít ještě víc."
B: "Jaký máš návrh?"
J: "Víš, ta vana v tý koupelně je dost velká pro nás oba a pokud mám být upřímný před tím si mi tam dost chyběl, tak co kdybychom..."
B: "Ani to nemusíš říkat, jsem pro."

Ještě abych nebyl, když já sám jsem před tím myslel na to samé, když jsem v ní byl! A tak jsme si rychle napustili jednu horkou vanu a poté se do ní společně ponořili, Justin se opíral o mou hruď a já jej líbal do vlasů, bylo to sice směšně romantické, ale rozhodně mi to vyhovovalo, takovou oslavu Vánoc by mohl mít každý rok!

No comments:

Post a Comment