Tuesday, September 15, 2015

Teď anebo nikdy!(4)

Nový díl.

BRIAN

varování: 18+
postavy: Brian Kinney, Justin Taylor

Hned, jak jsem dorazil domů, první, co jsem udělal, bylo zkontrolování hodin a při zjištění toho, že je teprve půl druhé, mě píchlo u srdce, Justinovi to totiž dávalo přesně hodinu a půl na to, aby si užil a domů dorazil včas, něco mi však říkalo už při odchodu z Babylonu, že on domů včas nepřijde a to ačkoliv si to přiznávám s odporem, mi nedělá vůbec dobře a to mě sere ještě víc! Já přeci nežárlím, žárlení je pro lesbičky a heteráky, kteří se díky ní stávají ještě patetičtějšími, než už sami o sobě jsou, takže tomu jednoduše budu říkat nenaplnění svých potřeb - Justin tu není a já nemám s kým šukat, nic víc, nic míň, tečka!
Po hodině zírání na televizi, ve které šla jedna kravina za druhou, jsem se uchýlil do sprchy a pokud mám být upřímný nikdy jsem se v ní necítil tak sám, najednou bych snad i vraždil za to, aby se v ní se mnou Justin nacházel... Kurva, proč jsem takový kretén?! Když jsem ho mít mohl, tak jsem ho raději ignoroval a nakonec, když jsem se zajímat začal, tak on už měl svoje plány, jen aby mě vytočil a to se mu bohužel povedlo!

B: "Pro Krista!"...Vešel jsem do ložnice a aniž bych to čekal, jsem tam narazil na Justina.
J: "Ne, jen já."
B: "Jsi tu brzy."
J: "Je za deset minut tři, neřekl bych."

Buď to mu jeho plány nevyšly podle představ anebo se zkrátka rozhodl vrátit ke své předchozí náladě, která zahrnuje nepříjemný tón a výraz nasrání!

B: "Tak jací byli?"...Vědět jsem to nechtěl, ale tu otázku jsem položit musel.
J: "Fajn."
B: "Jenom fajn? Nedivím se, že se chováš takhle."
J: "Chceš snad, abych ti detailně popsal, jak mi ho jeden skvěle vykouřil a druhý mě šukal skoro celou hodinu?"


V ten moment mi spadla brada a před očima se mi zjevil podrobný obrázek jeho slov, musel jsem se zhluboka nadechnout, abych to dokázal zahnat a tvářit se alespoň trochu normálně a nejlíp nerozhozeně!

B: "Myslím, že to není třeba."
J: "Tak vidíš... Jdu si dát sprchu."
B: "Pro mě za mě."

Justin jen protočil oči a vydal se do koupelny, jakmile se za ním zaklaply dveře, musel jsem si povzdychnout, já někdy opravdu dokážu být naprostý hovado a nejhorší na tom je, že vím, že budu ještě větší, protože jednoduše nechci vypadat jako někdo, kdo svého chování lituje, co vypadat, já litovat jednoduše nechci, nikdy jsem nic takového nedělal, vždy jsem vše dělal bez omluv a bez výčitek a bylo to velmi efektivní a s minimem sraček, tak proč bych se, sakra, měl měnit kvůli němu, nejsem přeci na hlavu!
Po celou dobu, co byl Justin ve sprše, jsem seděl na posteli a zíral jsem na dveře od koupelny a v momentě, co se vrátil, bylo to opět jen s ručníkem kolem jeho pasu, chtěl jsem jej snad ještě víc, než kdy dřív, věděl jsem sice, že je tu dost velká pravděpodobnost, že mi vrazí nebo mě alespoň pošle do hajzlu, ale v momentě, co u mě stál nejblíž, jsem ho musel strhnout k sobě na klín a následně jej překulit pod sebe, abych ho mohl začít líbat nejvášnivěji, jak jsem dokázal, netrvalo dlouho a cítil jsem, jak se jeho rozkrok zvedá a otírá se o ten můj!

J: "Co, co to děláš?"
B: "Myslím, že víš."
J: "Co když nechci?"
B: "Tvůj rozkrok mi říká něco jiného,"...Přejel jsem mu jazykem přes rty.
J: "Nemysli si ale, že tohle něco vyřeší,"...Těžkl mu dech.
B: "To by mě ani nenapadlo,"...Začal jsem jej opět vášnivě líbat a on mě taktéž.

Hned na to jsem z něho strhl ručník a začal jsem ho třít dlaní, vzdychal mi do úst jako šílený a já jej musel začít líbat na krku, vím totiž, jak moc to má rád, vždy mi při tom sténá do ucha a to se mnou dělá nepředstavitelné věci, stejně jako teď! Následně jsem však začal svým jazykem klesat od jeho krku k jeho bradavkám, sál jsem jej a tiskl zuby, poté jsem zamířil k prohlubni na jeho bříšku a jazykem jsem jí obkroužil a vzápětí jsem se dopracoval až k jeho chloubě, hrál jsem si s ní, opravdu pomalu, Justin se svíjel jako smyslů zbavený, paty zarýval do matrace, v dlaních svíral prostěradlo a já nepřestával v jeho dráždění, chutnal tak dobře!

J: "Přestaň,"...Zastavil mě těsně před svým vyvrcholením.
B: "Chceš, abych tě ošukal?"
J: "Ano!"
B: "Řekni to,"...Olízl jsem mu penis od kořene až ke špičce.
J: "Ošukej mě... Prosím!"

Otočil jsem jej na břicho a pleskl jej po zadku, měl ho tak pevný, poté jsem jej do něj párkrát jemně kousl, dostalo ho to do naprostého varu, následně jsem vzal kondom ze svého nočního stolku a navlékl si ho, Justinovi jsem poručil, aby se nadzvedl a on to udělal, hned na to jsem do něj pronikl, naplnil jsem ho mnou až po okraj, následkem toho hlasitě zakřičel a já ho chytil za vlasy a pootočil si k sobě jeho hlavu, abych jej mohl políbit, poté jsem začal přirážet, střídal jsem rychlost i intenzitu, Justin byl v naprosté rozkoši a o sobě ani nemluvím! Jakmile jsme oba vyvrcholili, musel jsem se na něj vyčerpáním svalit a při té příležitosti jsem ho jemně líbal na krk, mohl jsem cítit i slyšet, jak rychle oddechuje díky svému bouřlivému orgasmu, byla to rajská hudba pro moje uši!
Po chvíli jsem z něho vystoupil a lehl si vedle něj, Justin dál bořil obličej do polštáře a oddychoval, divil jsem, že se nedusí, ale alespoň jsem si mohl prohlížet jeho křivky, na zádech měl kapičky potu, které vedly až k jeho pozadí, byl tak sexy, musel jsem ho začít líbat za krk, jinak bych se snad zbláznil, kdybych se ho alespoň nějak nedotýkal!

J: "Briane?"...Zvedl hlavu.
B: "Hmmm?"...Tázal jsem se svádivě.
J: "Napadlo tě... Napadlo tě aspoň mě tam s nimi nenechávat?"
B: "Co?"...Zarazil jsem se.
J: "To si ani trochu nežárlil? Ani trochu ti nevadila představa toho, že se mě bude dotýkat někdo jiný, že mě bude líbat, kouřit, šukat... Někdo jiný, než ty?"...Otočil se ke mně.

Měl jsem pocit, jako by mi právě nasypal sůl do otevřených ran, opět se mi to celé zjevilo před očima, cítil jsem se jako zavalený pod hromadou suti! Kurva, jasně, že mi to vadilo a vadí, ale co z toho? Tobě to nikdy nepřiznám!

B: "Nejsem pokrytec, užíváš si, nebudu ti přeci bránit."
J: "Víš, že o tomhle to vůbec není."
B: "A o čem teda? O tom, že bych se měl cítit příšerně, když tě má někdo jiný?"
J: "Jen chci prostě někoho, kdo alespoň trochu žárlí, když mi ho třeba někdo kouří přímo před ním."
B: "Tak si najdi holku."
J: "Jdi do háje,"...Odstrčil mě od sebe a vylezl z postele.

Právě teď bych možná i ocenil, kdyby mi vrazil, asi bych si to totiž zasloužil! Jenže já radši budu dál předstírat, že je mi všechno fuk, včetně cizího ptáka v jeho zadku!

B: "Co děláš?"...Zeptal jsem se, když se začal oblíkat.
J: "Tady spát nebudu."
B: "Celý ty! Něco se ti nelíbí tak utíkáš!"
J: "S tímhle si dělej, co chceš,"...Ignoroval mě a hodil po mně tu slavnou poukázku na večeři. A vzápětí vzal nohy na ramena, Maikey mi očividně dnes předpověděl přesně tohle!

Ten kus papíru jsem odhodil na podlahu a převalil jsem se na záda, abych mohl zírat do stropu a vyčíst odtamtud svou naději na to, že někdy budu normální... Vyčetl jsem leda tak hovno!

No comments:

Post a Comment