Monday, September 14, 2015

Teď anebo nikdy!(3)

Nový díl.

BRIAN

varování: žádné
postavy: Brian Kinney, Justin Taylor, Michael Novotny, Emmett Honeycutt

Kdybych Justina neznal, myslel bych si, že se snad dočista zbláznil, on dělá jako bych snad byl ten typ člověka, co chodí na rande a ještě k tomu do nějaké nóbl restaurace, kde by na nás všichni homofobové civěli jak na zjevení, sice jsem hrdý gay, ale opravdu nemám potřebu být středem pozornosti namyšlené společnosti, která má s lidmi jako já problém, možná teď zním jako srab, ale jednoduše radši strávím večer v Babylonu, popřípadě s Justinem doma v posteli, než na večeři pro dva, kterou by Justin bral jako nový level našeho vztahu a ještě by mi při tom mohl někdo hodit svou večeři na hlavu, protože by se mu jednoduše nelíbilo, že musí večeřet vedle dvou buzniček!

Maikey: "Tys přišel!"
B: "Neměl bych snad?"
Maikey: "Obvykle si tu už dávno."
B: "No a dneska jsem tady až teď... Kde je nějakej použitelnej zadek?"
Emmett: "U tebe doma například?"...Přitančil k nám rozesmátý.
B: "Zrovna odtamtud jdu a nevšiml jsem si."
Maikey: "To jako vážně?"
B: "Ano, bydlím tam!"
Emmett: "Myslím, že ho zaráží, že jste se s Justinem opět úspěšně chytli."
B: "A to jsi vyčetl kde?"
Emmett: "Jsi tu bez něho a máš nervy na pochodu, jednoduchý jak facka."
Maikey: "Má pravdu."
B: "Víte vy co? Naserte si! Já si tu poradím i bez vás."

Zamířil jsem rovnou na bar a objednal si sklenku, nevím, čím to bylo, ale najednou mě začalo hryzat svědomí a ne proto, jak jsem reagoval na tu kravinu, kterou mi Justin předhodil, ale kvůli tomu, že jsem mu řekl pár věcí, které jsem zrovna nemusel... Ale od kdy já se, kurva, trápím kvůli tomu, co říkám?! Zatraceně, Briane, vzpamatuj se!


J: "Ahoj,"...Posadil se vedle mě a já si byl docela dost jistý, že ty tři sklenky, co jsem již měl v sobě, mě musely nějak ovlivnit a já si ho nejspíš pouze vyfantazíroval, ale vypadal kurevsky krásně! Jenže vzápětí i reálně, všichni si ho totiž prohlíželi jako obrázek, takže jsem věděl, že není pouhým výplodem mé fantazie!
B: "Co tady děláš?"
J: "Sedím, očividně."
B: "A neseděl si náhodou doma?"
J: "Byla nuda."
B: "Aha."

Tohle se mi nelíbilo, vůbec se mi to nelíbilo! Když jsem z domova odcházel, věděl jsem, že dělám dobře, protože jsem byl jen kousek od toho schytat od něj smrtící ránu, tudíž je nemožné, aby tady Justin byl bezdůvodně, on už má opět něco za lubem a já bych ho za to nejradši zaškrtil!

J: "Objednáš mi?"
B: "Myslím, že máš pusu."

Justin se na mě podíval způsobem, kterým mi říkal, že jsem si zavařil ještě víc a následně si drink objednal sám, i přes to si však dál hodlal hrát na to, že se nic neděje!

J: "Už sis našel dnešní známost?"
B: "Pořád hledám."
J: "Tak to bys měl hledat rychleji."
B: "A to jako proč?"
J: "Protože je možné, že až si uvědomíš, že chceš být se mnou, budu už mít své plány,"...Vypil svou sklenku na ex a vydal se na parket.

Musel jsem se pousmát a ušklíbnout zároveň, jestli tohle má být ten jeho velký plán, že si najde někoho místo mě, tak tím opravdu ničeho nedosáhne, nechápu, proč má pořád v hlavě tu utkvělou představu toho, že mě trápí, když je s někým jiným, člověk aby se už vážně smál té jeho naivitě!

Maikey: "Koukám, že nakonec dorazil,"...Přisedl ke mně.
B: "Očividně."
Maikey: "Takže jste v pohodě?"
B: "Já v pohodě jsem, on je na hlavu."
Maikey: "Takže nejste."
B: "Co kdyby ses vrátil k tý královničce?"
Maikey: "Ten se věnuje své pěti minutové osudové lásce."
B: "Tak by ses ty mohl jít domů věnovat té své,"...Nadšeně jsem ho pobízel.
Maikey: "Mně to vyhovuje tady."
B: "Když mi můžeš otravovat život, jak jinak."
Maikey: "Co se stalo?"
B: "Nic se nestalo, bože!"
Maikey: "Něco se stát muselo, když ty tu nasáváš a Justin se támhle pomalu účastní trojky na parketu!"

V ten okamžik jsem se naprosto zapomněl ovládnout a musel jsem se otočit, abych to viděl na vlastní oči, na pár vteřin mi snad srdce spadlo do kalhot a žaludek se mi párkrát nepříjemně stáhnul! Justin tancoval mezi dvěma polonahými těly, které se na něj lepily jako včely na med!

B: "Je mladej, užívá si,"...Snažil jsem se sám sebe přesvědčit o tom, že mě to netrápí.
Maikey: "A neměl by si užívat s tebou?"
B: "Se mnou si užívá až až."
Maikey: "Někdy mě fakt zaráží, jaký si vůl! Fakt se divím, že ten kluk už nevzal nohy na ramena."

Tak tohle bylo to poslední, co bych od Maikeyho čekal, že mi řekne a doslova mě to zarazilo, sice jsem to nedal najevo, ale uznávám, že to bylo jako dostat pěstí rovnou do ksichtu!

B: "Jdi do hajzlu."
Maikey: "Copak nevidíš, jak ničíš, co mezi sebou máte?"
B: "Šesti metrovou vzdálenost?"
Maikey: "City, idiote."
B: "City mám i ke svý ledničce a nemusím s ní kvůli tomu veřejně chodit za ručičku."
Maikey: "A ta lednička ti ty city opětuje?"

Nadechoval jsem se k odpovědi, ale když jsem si uvědomil, že vůbec žádnou nemám, sklapl jsem a zkoumal obsah své skleničky, cítil jsem se jako naprostý idiot!

B: "Přísahám, že jestli nezmizíš, tak tě zabiju."
Maikey: "Fajn, jak chceš."

To byla normální slast, když zmizel, kdo ví, sakra, kam, opravdu nemám zapotřebí poslouchat tyhle jeho kecy a cítit se pak ještě hůř, než bych vůbec měl, protože já takový zkrátka nejsem!
Po pár minutách sebemučení jsem se zase odvážil podívat se za sebe, abych zhodnotil situaci a Justin se stále nacházel tam, kde předtím, měl jsem na sebe nehorázný vztek za to, že si dovoluji cítit se špatně, protože se mi nelíbí, když Justin dělá cokoliv s někým jiným!
Vzápětí jsem do sebe vyklopil zbytek své skleničky a něco ve mně mě popohánělo si pro něj dojít, proto jsem se sebral veškerou odvahu a energii a došel jsem až k němu... Tedy k nim!

J: "Potřebuješ něco?"
B: "Já jen... Jdu domů, jdeš taky?"
J: "Promiň, ale už mám plány."

V ten okamžik jsem se cítil... Já, sakra, ani nevím, jak vlastně! Protože si nejsem jistý, že jsem vůbec někdy takový pocit zažil, cítil jsem se tak poníženě a odstrčeně, že jsem měl za to, že tohle moje ego nesnese! Musel jsem odtamtud rychle vypadnout, protože jinak by to asi nedopadlo nejlíp!

No comments:

Post a Comment