Friday, March 27, 2015

Zlomený(5)

Nový díl. - 12+

JUSTIN

Jakmile jsme s Ethanem dorazili k němu nebo tedy spíš k nám domů, zamrazilo mě, bydlím tady již něco přes měsíc a až dnes jsem si to snad poprvé uvědomil, předtím jsem to nevnímal, prostě to přišlo... S Ethanem dá se říct, přišlo mnoho změn a já jako bych si to uvědomoval až teď, jako bych procitl, jako bych najednou věděl, že mé rozhodnutí změnilo naprosto všechno a že už to nikdy nezískám zpátky a to mě děsilo! I přes to, že s Ethanem můžu mít všechno, po čem jsem celý svůj život anebo alespoň od chvíle, co jsem zjistil, co je to láska, toužil, jsem si teď už nebyl tak jistý, že tohle je to, co opravdu chci, nebo ano, vím, že to chci, ale to, že jsem Briana kvůli jeho, nechci říct neschopnosti, ale bohužel je to tak, jeho neschopnosti mi to dát, opustil, tak na tom jako jediném se pořád nic nezměnilo, protože to, po čem toužím, chci mít jen a jen s Brianem, s nikým jiným, ale on to nechtěl, nechce a nikdy chtít nebude a proto také vím, že vrátit se k němu, i kdyby mě po tom všem, co jsem mu udělal, pořád chtěl, by bylo zbytečné, on by se trápil ve vztahu, který nikdy nechtěl a já bych pořád toužil po něčem, co s ním mít nikdy nemohu! Ale s Ethanem ano.


Ethan: "Pojď ke mně,"...Přitáhl si mě za ruku k sobě.
J: "Co to vyvádíš?"
Ethan: "Chci se s tebou milovat,"...Zašeptal mi do ucha a následně mi vtiskl polibek na krk.

Musel jsem slastí přivřít víčka, jeho romantická gesta mě snad nikdy nepřestanou udivovat a především těšit, umí mi říct tak sladká slova, že by se člověk musel zbláznit a začít vznášet, kdyby to jen trochu šlo, jeho chování odpovídá přesně chování, jaké jsem u přítele, partnera dokonce i manžela vždy chtěl - je hodný, je milý, láskyplný, proboha, vždyť Ethan je dokonalý... Ale bohužel to není Brian, kterého asi nikdy nepřestanu milovat, i kdybych se sebevíc snažil, a také vím, že si ho nezasloužím, já si nezasloužím ani Ethana, nezasloužím si nikoho! Jsem mizera, podvodník a lhář, možná by bylo lepší, kdybych prostě zmizel a nikdo by mě už nikdy neviděl, ale já jsem dokonce i takový zbabělec že se nedokážu svého života vzdát, nedokážu se vzdát Ethana a nedokážu se vzdát ani toho mála, co ještě s Brianem mám a to je možnost ho vidět, kdykoliv po tom zatoužím - v jídelně, u Woody's, v Babylonu - zkrátka kdekoliv, kde to jen půjde! Je opravdu možné milovat dvě osoby najednou?

J: "Chceš jo?"...Hrál jsem si s ním.
Ethan: "Chci... Už navždy."
J: "Tak si mě vezmi."

Ethan se okamžitě vrhl po mých rtech a já mu polibky vášnivě oplácel. Milovali jsme se snad několik hodin, bylo to krásné a dokonalé, vychutnával jsem si jeho polibky, jeho doteky, jeho perfektní tělo, jeho chloubu uvnitř mě... Ale musím se přiznat, nedokázal jsem to jednoduše ovládat, má mysl zkrátka párkrát utekla k Brianovi, viděl jsem jej před sebou, měl jsem pocit, jako by mě těšil on, věděl jsem, že to není správné, ale Ethana jsem zastavit nedokázal, nechtěl jsem... Bože, já už vážně nevím, co mám dělat, prostě nevím!

Ethan: "Jak se cítíš?"...Hladil mě po paži a líbal do vlasů.
J: "Šťastně,"...Pohlédl jsem na něj a nechal se jím políbit.
Ethan: "Miluju tě."
J: "I já tebe."

Měl jsem pocit, jako bych mu lhal, nemyslím s tím, že ho miluji, už jsem říkal, že je to pravda, jen k němu jednoduše nikdy nebudu chovat city, jaké chovám k Brianovi, ale to když jsem mu řekl, že se cítím šťastně, to je opravdu výraz hodně vzdálený od toho, jak se momentálně ve skutečnosti cítím, začal bych nejspíš se slovem zmateně! Ano Ethan mě umí udělat šťastným, miluje mě, dělá vše pro to, abych měl věci, po kterých prahnu, chová se jako naprostý gentleman.... Ale když tak nad tím uvažuji, nedělal pro mě Brian to samé akorát ne tak okatě?
Nesnáším to, že vždycky ve všem najdu způsob, jak ty dva srovnávat a dokazovat si, že jsem udělal životní chybu, a právě teď poletuji mezi dvěma muži, kteří každý z nich má něco, co ten druhý nemá a já sobec se s tím nedokážu smířit!

Ethan: "Co dnes budeš dělat?"
J: "Dělat? Ty někam jdeš?"
Ethan: "Ty si zapomněl? Mám dnes sraz s pár přáteli, zval jsem tě taky, ale tys odmítl."
J: "A jo, úplně mi to vypadlo."
Ethan: "Tak teď už to zase víš a moje nabídka pořád platí."
J: "Nemyslím si, že bych měl jít... Však víš, že mám pocit, že moc nezapadám."
Ethan: "Ty zapadáš všude."
J: "Vážně si myslím, že bude lepší, když zůstanu tady."
Ethan: "Sám? Nebudeš se nudit?"
J: "Třeba zajdu k Daphne nebo za Debbie do jídelny."
Ethan: "Co když tam narazíš na něj?"
J: "Tak ho pozdravím a každý půjdeme svou cestou."
Ethan: "Slibuješ?"
J: "Slibuji."
Ethan: "Dobře, tak já tě nechám ve spárech naprosté volnosti."
J: "A já si jí pořádně vychutnám."
Ethan: "Ty jeden!"...Plácl mě po zadku.

Jakmile nastal večer tak se Ethan vydal za svou zábavou a já se snažil u televize moc nepřemýšlet, protože kdybych s tím začal, nemuselo by to dopadnout dobře! Bohužel na to už bylo stejně jaksi pozdě, jak jsem asi po hodině "sledování" nějakého hororu zjistil! Neměl jsem ani páru, o čem ten film je, ale za to jsem věděl, co bych chtěl momentálně dělat... Okusit zase trochu ze svého starého života, kdy jsem neposedával doma, ale tančil, upíjel drinky a užíval si života ve zdech Babylonu... Společně s Brianem!
Věděl jsem, že tím hodně riskuji, ale za ten risk mi to stálo, chtěl jsem, ne přímo jsem potřeboval Briana vidět, od dnešního rána nebo lépe řečeno včerejšího večera, mám pocit, že už nikdy nemohu mít jasnou hlavu, že pořád budu myslet na to, jaké by to bylo, kdybych ho neopustil, že pořád budu toužit po jeho přítomnosti, polibcích, dotecích, slovech vyřčených tím jeho krásným sametovým hlasem...

No comments:

Post a Comment