Monday, September 22, 2014

Hádka // 1 //

VAROVÁNÍ 18+


Brian's POV

Musím říct, že opravdu nevím, co přesně mě štve víc na tom, že Justin s Maikeym spolupracující na tom jejich slavném komiksu o gay hrdinovi - to, že spolu tráví spoustu času, díky čemuž mě absolutně vynechávají, chovají se, jako kdyby měli společný mozek a jsou neustále nadšení z nových a nových nápadů, jako by jim bylo deset a právě objevili porno!? Anebo mě mnohem víc vytáčí, když se naopak absolutně ignorují, kvůli jejich pošahaným neshodám a já pak musím čumět na ty jejich kyselé ksichty, kdykoliv se kolem sebe třeba jen mihnou a potom jsem to já, kdo je musí přinutit, aby měli koule, postavili se tomu čelem a okamžitě to vyřešili? No, hádejte co? Tentokrát nehnu ani prstem, chtějí si hrát na blbečky, tak v tom případě jím nehodlám ani trochu bránit!

B: "Nemohli byste se jít pozabíjet pohledem někam jinam?"
Maikey: "Není třeba, jsme v pohodě."
J: "Jasně, všechno při starým."
Maikey: "Hele, nepředbíhej události!"
J: "A ty běž otravovat život někomu jinému!"
B: "Hej! Klídek! Mohli byste mi už konečně říct, co se mezi vámi stalo tentokrát?"
Maikey: "Nic!"
J: "Nic!"
B: "Fajn! Končím! Pozabíjejte se tu klidně, já odcházím."
J: "Počkat, kam jdeš?"
B: "Dál od vás šílenců!"
J: "Půjdu s tebou,"...Vyskočil ze židle, jako by mu hořelo u zadku.
Maikey: "Jo, vezmi si štěňátko s sebou!"
J: "Drž hubu, Maikey!"
Maikey: "Co si to řekl?"
B: "Hele, hele! Zklidněte hormony, chováte se jak roztleskávačky."
Maikey: "Víte co, já padám."
J: "Pozdravuj tam!"
B: "Vy jste fakt magoři."

Raději jsem se sebral a začal se drát ven, sice jsem si dnes chtěl užít v Babylonu nějakou zábavu, ale v takové společnosti bych si nejspíš raději vytrhal nehty a zuby vlastníma rukama, tudíž bylo mnohem rozumnější vzít nohy na ramena, ačkoliv s polovinou té společnosti za zadkem.

B: "Vážně tu nechceš zůstat?"

Přiznávám, snažil jsem se ho zbavit, alespoň 5 minut bez něho by mi momentálně pomohlo, jinak z dalších poznámek na Maikeyho účet asi za chvíli zešílím! Jednoduše to, že s Justinem rád trávím čas, ještě neznamená, že mě musí pomalu doprovázet i na záchody, abychom si to ujasnili, a dnes bych obzvlášť ocenil jeho nepřítomnost, rád bych si zase přivlastnil nějaký ten čas jen pro sebe!

J: "Ty ale odcházíš."
B: "Přesně tak - já! Nejsme srostlí!"
J: "Ale mohli bychom být,"...Natáhl se k mému uchu a přejel přes něj jazykem - sakra, on ví, jak mě dostat!
B: "Tak v tom případě není na co čekat!"

Stačilo vzít pár semaforů na červenou a hned jsme se naházeli v loftu a už zcela nazí, podotýkám! Ihned jsem jej povalil na postel a lehl si na něj, líbal jsem ho na rty, krk i hruď, nevynechal jsem jediné místečko, včetně bradavek, byl jak smyslů zbavený a neustále vzdychal, dával mi tím jasně najevo, že se mu mé počínání líbí! Poté jsem jazykem sjel až k jeho penisu a od kořene ke špičce jsem ho olízl a hned na to jsem si ho zasunul do úst, Justin se okamžitě prohnul v zádech a pohyboval se proti mně, v tu chvíli jsem mohl jen děkovat za to, že mám tak skvělý dávicí reflex! Byl úplně jako v transu a prsty měl zabořené v mých vlasech a návalem vzrušením mě za ně neustále škubal a z toho jsem byl nadržený snad ještě víc...Chtěl jsem ho! Tak moc, že jsem téměř zešílel!

B: "Nasaď mi ho!"

Vzpomínám si, jak mi kondom nasazoval poprvé - jeho ruce se třásly, byl šíleně nervózní a věděl, že to za chvíli přijde, ale teď? Je až neuvěřitelné, co se z něho za dva roky, co mě zná, stalo a jak moc dobrý momentálně v posteli je!

Vyzdvihl jsem si jeho nohy na ramena a pak jsem do něho pronikl jen špičkou a pak další kousek a další, až úplně po kořen. Chvíli jsem zůstal bez pohybu a vášnivě jej políbil a hned na to jsem se začal v jeho útrobách pohybovat, čím víc jsme se blížili k vrcholu, tím víc jsem zrychloval, Justinovo nehty se mi zarývaly hluboko do zad a sjížděl nimi, až k mému zadku, za který si mě víc a víc přitahoval k sobě, byli jsme tak neuvěřitelně sehraní a během další chvíle jsme oba vyvrcholili a vyčerpáním se vedle sebe doslova zhroutili...

B: "Je ti jasný, že pokud na těch zádech budu mít jizvy, jsi mrtvola?"
J: "Jizvy jsou sexy!"
B: "Ano, ale na někom jiném!"
J: "Přiznej si to! Líbilo se ti to... Přivíral si víčka slastí!"
B: "Víš co? Radši mi řekni, co se mezi tebou a Maikeym děje?"
J: "Tohle není zrovna téma, které bych chtěl probírat po tak skvělém sexu."
B: "To ani já ne! Jen už mě nebaví koukat na to, jak se téměř zabíjíte pohledem, už jen čekám na to, kdy jeden z vás vytáhne vidličku a píchne jí tomu druhému do oka!"
J: "Briane, s prominutím, ale tohle není tvoje starost."
B: "To, sakra, že je!"
J: "A proč? Vzhledem k tomu, že jsme ti pekelně ukradení a byl bys rád, kdybychom s tím komiksem sekli?"
B: "Počkat, vy s tím chcete seknout?"
J: "Myslím, že se půjdu vysprchovat."
B: "Justine!"...Zmizel v koupelně jako pára nad hrncem.

Zabít toho kluka by momentálně bylo asi hodně málo! Ale co se tu vůbec snažím zjišťovat problémy jejich bratrstva? Pokud jde totiž o mě, vůbec by mi nevadilo, kdyby s touhle šaškárnou skončili, alespoň by si třeba pak vzpomněli, že já taky existuju a nemusel bych si tak jejich pozornost vyžadovat, ale... Sakra, pokaždé tu musí být nějaké "ALE!"... Pokud tohle mezi sebou nějak nevyřeší tak nejenže budu mít na krku dvě naprosto vygumovaný paka, který až mi dojdou nervy, pak budu muset zavraždit někde v kukuřičném poli uprostřed Mexika, ale taky budu mít výčitky svědomí ohledně toho, že jsem jim nepomohl se s tím nějak vypořádat a na to já nejsem stavěný... Dobře, přiznejme si to, oni mají z RAGE neuvěřitelnou radost, milují to a to já, ačkoliv je pro mě neuvěřitelně těžké to vyslovit nahlas, vidím opravdu rád, nejednou to vykouzlilo úsměv na tváři i mně... Ale dost toho bylo o mně, jednoduše pokud tohle mezi sebou nedokážou napravit, ať už bez nebo s mojí pomocí, je mi jasné, že to pak nebude vůbec dobré a tím nemyslím jen zlostné pohledy a házení si vajíček po hlavě, k čemuž ještě naštěstí nedošlo, tudíž je na čase vytáhnout nějaké zbraně, Kinney, a dát ty šašky zase dohromady, než se ze mě stane pacient psychiatrické léčebny!

No comments:

Post a Comment