Friday, July 4, 2014

Jedině s ním(5)

Nový díl. - 18+

BRIAN

Tohle je... Myslím si... Opravdu... Pro Kristovy rány! Od kdy já se sakra neumím vyjadřovat a ještě k tomu ve svých vlastních myšlenkách?! Nejspíš od té doby co se chovám takhle... Ale jak se vlastně chovám? - Romanticky? Kýčovitě? Něžně? Tajemně? Jako buzna závislá na tomhle modrookým štěněti? - Ono si vlastně ani nevyberu vzhledem k tomu, že moje momentální chování by odpovídalo tomuhle všemu! Mám neustálý pocit toho, že se mi to všechno nekontrolovatelně vymyká z rukou, tohle jsem totiž nikdy v životě nedělal nezařizoval jsem pro svého... "Co mého on sakra je?!" Řekněme jen pro kluka, kterého jsem šukal víc než jednou, romantickou dovolenou ve dvou a ještě k tomu na místo, které ve mně vyvolává tolik vzpomínek jak bolestivých tak radostných?! Já jsem asi musel opravdu zešílet!


B: "Tak jdeš?"...Tázal jsem se když se neměl k vystoupení z auta.
J: "Bri-Briane, kde to jsme?"
B: "Pojď!"...Zvýšil jsem trochu hlas - musel jsem zachraňovat sebe samého když jsem mu tak perfektně před chvílí potvrdil, že jsme... Ne nejsme!
J: "Tohle je... To je nádhera!"...Konečně vylezl z auta, ale hned se u něho úžasem zastavil a prohlížel si tu krásu tedy v rámci možností v té tmě, ve které následující dny budeme žít... No možná jen přežívat pokud se nezabijeme!
B: "Já vím!"
J: "Čí, čí je to chata?"
B: "Moje."
J: "Cože?!"
B: "Pojď už dovnitř konečně nebo nám zamrznou zadky!"

Tohle byl tak blbej nápad! Ani nevím, co mě to tak najednou popadlo, v jednu chvíli sedím v kanceláři vyplňuju papíry a v té další jedu do jídelny odhodlaný ho vzít na místo, které pro mě má tak velký jak kladný tak záporný citový význam a to jen proto... No dobře mám k tomu tři důvody - Pár let jsem tu nebyl, chci Justinovi udělat radost a za třetí a hlavně nejdůležitější důvod považuji to že si nedokážu představit lepšího člověka, s kterým bych se sem chtěl po tolika letech podívat než s Justinem.

J: "Nechtěl by si mi to nějak vysvětlit?"

Mohlo mi být úplně jasné, že bude chtít vysvětlení a já mu ho popravdě chtěl ještě před pár minutami dát, jenže to měl na očích ještě šátek a nemusel bych mu tak koukat do očí, aby tak neviděl všechnu tu mou bolest, co v nich mám já, jenže on pak začal o tom, jaký jsme úžasný pár a já ho musel jednoduše políbit, bylo to pro mě necekané, ale prostě jsem to udělal, chtěl jsem to udělat! No a pak už jsem mu zkrátka nemohl začít vyprávět o tom, proč jsem vybral zrovna tohle místo a co pro mě znamená, to už by si nejspíš i Justin myslel, že jsem dočista zešílel, když bych se tak najednou začal tak svěřovat! Bože vždyť já sám ani nevím, o co tu vlastně jde tak já to mám do háje vysvětlit Justinovi?!

B: "Řekněme jen, že jsem sem jezdil jako kluk."
J: "Takže s rodiči?"
B: "Nechtěl by sis jít dát sprchu?"
J: "Briane mně to můžeš říct to přece víš,"...Pohladil mě po rameni a trochu se mi ulevilo, ale ke svěřování jsem se pořád necítil... Jsem jak nějaká citlivá lesbička proboha!
B: "Není co Justine, jednoduše si chtěl pár dní v ráji a já ti je hodlám dopřát - konec příběhu!"
J: "Tak dobře půjdu si dát tu sprchu."

Dovolte mi Vám přiložit přesný význam této věty... Prozatím tě nechám na pokoji, protože je vidět, že ještě chvíli a začneš se vztekat, takže tě jednoduše nějakou chvíli nebudu otravovat a vytáčet a pak tě začnu zase zpovídat!... Už se těším!

B: "Dobře."
J: "Nechceš... Nechceš jít se mnou?"
B: "Myslím, že by mi sprcha neuškodila."
J: "Souhlasím!"

Přemístili jsme se do koupelny, kde byla zima jak v Rusku, ale stačilo, abychom se začali vzájemně svlíkat a tisknout na sebe a hned jsme mohli pociťovat celkem regulovanou teplotu. Následně jsme si zalezli do sprchy a já pustil celkem vroucí vodu... Pro mě příjemné, ale Justinova bělostná pokožka by si takové mučení nezasloužila a tak jsem jí trochu stáhnul a přidal studenou.

J: "Už jsem myslel, že mě chceš uvařit."
B: "Měl bys snad něco proti?"...Škádlil jsem jej a on se usmíval jako... Jako sluníčko!
J: "To bych si nedovolil!"
B: "To doufám,"...Přitáhl jsem si ho k sobě a začal jsem jeho krk obsypávat polibky.

Jeho prsty se zabořily do mých vlasů a můj jazyk a ústa si pohrávaly s jeho ušním lalůčkem... Sténal a vzdychal a to jsem si moc užíval! Následně jsem se přemístil k jeho hrudi respektive k jeho bradavkám a začal jsem jim poskytovat stejnou péči jako jeho ušnímu lalůčku. A po chvíli on převzal iniciativu a začal se mi taky plně věnovat... Nejprve můj krk, poté bradavky a následně si klekl a začal mě něžně, ale zároveň vášnivě líbat na břiše a nad linií chloupků a poté se přemístil až k mému penisu a od kořene až ke špičce ho přejel jazykem a téměř se mi návalem vzrušení podlomila kolena. Jeho ústa mi poskytovala takové potěšení, že už jsem téměř viděl hvězdičky a prožil bouřlivý orgasmus, jenže on moc dobře věděl jak se tomu vyhnout tím, že se od mého penisu vzdálil, jak nejdál mohl a v tu chvíli jsem se téměř zešílel, ale na druhou stranu jsem věděl, že mě čeká ještě něco mnohem lepšího...

J: "Chceš mě?"...Pošeptal mi do ucha.
B: "Ano!"
J: "Řekni mi jak moc!"...Obkroužil mi jazykem rty.
B: "Radši ti to ukážu!"...Přisál jsem se na jeho ústa.

Naše rty už fialověly a natékaly ale ani jeden z nás se nechtěl od toho druhého odtrhnout když už jsem však dostavila ta otravná potřeba dýchat neměli jsme na vybranou a hned na to jsem si ho k sobě otočil zády... Políbil jsem ho několikrát vzadu na krku pod linií vlasů a následně jsem jazykem začal sjíždět po jeho páteři až k vytouženému otvoru, který se s každým dotykem mého jazyka uvolňoval a já tak věděl, že už je připravený. Natáhl jsem si kondom, neptejte se mě, kde jsem ho vzal, a následně jsem do něho začal kousek po kousku pronikat, až jsem v něm byl celý. Zaklonil hlavu a já si tak okamžitě mohl poddat jeho ústa v návalu vášnivých polibků. Pevně jsem ho stiskl v bocích no možná až surově, ale polibky na rameno jsem se mu to snažil vynahradit a v momentě co sevřel zadeček, jsem okamžitě vyvrcholil a Justinovi jsem k orgasmu dopomohl rukou. Poté jsme se vzájemně vytřeli ručníky až úplně do sucha a nazí jsme se přemístili do postele, ve které jsme si dál ukazovali, jak moc se chceme!

No comments:

Post a Comment