Tuesday, July 1, 2014

Jedině s ním(2)

Nový díl.

BRIAN

Zhruba takhle naše konverzace nedopadla podle plánů ani jednoho z nás zatímco já nedostal svou ranní dávku orgasmu Justin se nedočkal své vytoužené odpovědi na romantický výlet za sluncem a klíšťaty pod širé nebe a nebylo to tak že by se ani jeden nesnažil dostat toho druhého tam, kam potřebuje, ale stalo se pouze to, že se z čista jasna někdo snažil dostat do mého loftu a používal k tomu velmi hlasité klepání ne-li bouchání a nemohl to být nikdo jiný než můj protentokrát úžasný účetní, který se rozhodl že už nadále nebude vysedávat v kanceláři a čekat až se laskavě dostavím, takže se raději sebral a došel si pro mě až do mého království jindy bych ho zabil, ale tentokrát bych ho snad i objal za záchranu! Podle Tedova výrazu mi ale bylo jasné, že mi nenese zrovna nejlepší zprávy a to mě vytočilo, poněvadž takhle jsem si dnešní den opravdu nepředstavoval a to ještě včera večer bylo všechno tak perfektní, tak moc jsem věřil, že se nic nemůže pokazit, ale teď? No je jasné, že Ted nebude jediný, kdo dnešní den zkazí...


B: "Něco konkrétního by sis přál?"
Ted: "Tebe!"
B: "Mě nemůžeš mít, nikdo nemůže!"
J: "Tím bych si nebyl tak jistý!"...Zakřičel z ložnice.
Ted: "Ježíš, můžete jednou myslet na něco jiného než na sex?"
B: "Je devět hodin ráno a já ještě nešukal, promiň, že mi to nejde tak snadno jako těm, kteří nevědí, co sex po ránu představuje,"...Ovšem, že věděl, že narážím na něho.
Ted: "Hned si mi zlepšil náladu."
B: "Kdykoliv."
Ted: "A teď k tomu proč jsem tady..."
B: "Prosím rychle ručička na hodinkách ukazuje, že se mi každou sekundu zkracuje život."
Ted: "Kdybys mě nechal domluvit..."
B: "Spusť!"
Ted: "Brown... Dneska... V 1 hodinu!"
B: "Počkat on přijede?"
Ted: "Páni, máš postřeh!"
B: "Neměl náhodou dorazit až zítra?"
Ted: "To nemůže, ale je si jistý tím, že to určitě nebude problém!"
B: "No samozřejmě jsem robot!"
Ted: "Buď jinak se s ním rozluč!"

Dneska jsem se probouzel s jasným cílem - ranní sex s Justinem, dopoledne s Justinem, odpoledne s Justinem, večer s Justinem a sex na závěr samozřejmě, že s Justinem - ale podle všeho se to všechno sesypalo během blbých deseti minut, kdy na mě z jedné strany padaly pravidla a podmínky a z druhé konzultace a prezentace jak já bych tak moc rád někoho zavraždil, to nemůžou pochopit, že bych alespoň jeden pitomej den chtěl strávit jen s ním!

B: "Takže hádám, že se budu muset obléct."
Ted: "Bylo by to skvělé!"
J: "No počkat a co to o čem jsme diskutovali?"
Ted: "O čem jste diskutovali?"
B: "Starej se o sebe!"
Ted: "Chápu, počkám dole."
J: "Briane, prosím chci si o tom promluvit!"
B: "Teď nemám čas!"
J: "A kdyby si měl, mluvil by si?"
B: "Jak se to vezme..."
J: "Mluvil, Briane?"
B: "Probereme to večer - slibuju,"...Políbil jsem ho.
J: "Probereme jako že o tom budeš uvažovat anebo jako že mi oznámíš to, co si myslím?"
B: "Musím jít,"...Rychle jsem se pakoval ven.
J: "Briane!"...Zakřičel, ale už to bylo celkem zbytečné.

Jindy bych nenechal aby za mě někdo řídil obzvlášť ne Teda svůj život mám rád, ale protentokrát jsem udělal výjimku poněvadž mi myšlenky skákaly od jednoho k druhému... Justin - Brown, Romantika - Prezentace, Chvíle s ním - Chvíle v kanceláři... A budete se asi divit, ale pokaždé jsem chtěl aby se to týkalo jen a jen Justina, něco mě na tom jeho nápadu tak moc zaujalo, že se mi to snad i líbilo, že bych to snad i podstoupil, že bych s ním klidně strávil několik dní v ráji... Jen s ním!

Ted: "Potřebuješ nějak pomoct nebo to zvládneš?"
B: "Kdo si myslíš, že jsem?"
Ted: "Čekal jsem nějakou takovou odpověď."
B: "Ale kafe mi přines."
Ted: "Jasně!"...Bouchl dveřmi drzoun jeden!

Vážně jsem myslel, že nad tím snad umřu, sice nebyla přímo od Browna vyžádána nějaká prezentace, ale pouze konzultace, ale vždycky se hodí mít nějakou v záloze jen pro případ, že by mi nesl nějaké špatné zprávy o tom, jak přestupuje ke konkurenční firmě nebo něco na ten způsob a v takovém případě stačí lusknout prsty a doufat, že Ted spustí správnou prezentaci a pak už to jde jako po másle... Jsem geniální, přiznejme si to!
Zabralo to sice nějaký ten čas ale nakonec jsem zpracoval něco za co by se nikdo stydět nemusel nikdy asi nepochopím jak to dělám a neberte to tak, že se přehnaně chválím jen jsem kurevsky dobrej a nejen v tomhle oboru... V posteli je to taky moje parketa o tom by Vám ne jeden trick mohl vyprávět, ale Justin asi nejlíp... Sakra už zase myslím na něho už zase chci být s ním!
Nakonec to proběhlo přesně tak, jak jsem si představoval a jak jsem doufal, že to dopadne... Brown chtěl opravdu jen konzultaci, takže jsem ani nemusel tak panikařit no spíš Ted, ale řekl jsem si, že když už tu prezentaci mám tak mu ji předvedu a on ji odsouhlasil, takže co víc si přát? Už vím - Justina!

Ted: "Byl jsi úžasný!"...Vtrhl do kanceláře.
B: "A ty jsi překvapený?"
Ted: "Sebekritika by ti občas neuškodila."
B: "Na to nejsem stavěný - jsem dokonalý!"
Ted: "Ráno to bylo znát... Justin úplně zářil!"
B: "Do toho co je mezi námi ti nic není!"...Nevím proč, ale zkrátka jsem vybouchl, od kdy já hájím to co mezi sebou máme?"
Ted: "Páni!"
B: "Co zas?"
Ted: "Přiznal si, že mezi sebou něco máte, on s tebou asi musí dělat divy."
B: "On sám je div světa!"
Ted: "Přiznej si, že to je právě to co na něm miluješ!"
B: "Práce čeká!"
Ted: "Beru to jako ano!"
B: "Vysmahni!"

Nedokážu to vysvětlit ale místo rozzuřeného výrazu jsem se musel usmívat zamilovaně usmívat, protože přiznejme si, já na něm opravdu miluju tu jeho šílenost, to kým je a kým dokáže udělat mě, když jsem s ním! Vlastně když si to tak vezmu, co ztratím, pokud se rozhodnu s Justinem někam vyrazit, obzvlášť když je tu jedno místo, kde už jsem pár let nebyl a jestli se tam chci ještě někdy podívat než všechny dobré vzpomínky, které odtamtud mám, vyprší, chci, aby to bylo jedině s ním!

No comments:

Post a Comment