Monday, June 30, 2014

Jedině s ním(1)

Nová povídka. - 15+

BRIAN

Co se to se mnou sakra děje? Od kdy mi vlastně stačí jen jeden jediný pohled... Pohled na něho a můžu se usmívat jako blázen, jako kdyby mě nikdo na světě nemohl udělat šťastným tak jako on sám, jako bych bez něho nemohl už ani vteřinu existovat, jako kdyby už nic jiného v mém životě nedávalo smysl, pokud nejsem s ním, pokud se ho nemůžu dotýkat a vědět, že je můj! Je to tak nedávno co mi k životu stačil Babylon, trick na jednu noc a Maikey s tím jsem byl spokojený a nechtěl jsem se toho za žádnou cenu vzdát to byl jednoduše můj život, můj stereotyp, ale dnes bych už se s tím nedokázal smířit ne když jsem poznal, že toho můžu mít víc, že můžu mít jeho a jeho lásku, kterou mi nikdo a nic nemůže vynahradit, bez něho se cítím sám a to nenávidím... Tak moc se bojím samoty, že kdykoliv ho propustím ze svého objetí nebo ho ztratím z dohledu, tak začínám panikařit z toho, že to třeba bylo naposledy, co jsem ho držel nebo viděl, ačkoliv nemám jediný důvod k tomu mít strach, ale mám a dokážu se ho zbavit, jen když mám Justina při sobě! Cítím se šťastný jen s ním!


B: "Justine?"...Pošeptal jsem.
J: "Ehmm?"

Jasný důkaz toho, že už téměř spí, uznávám, že ten film nebyl nějaký pře úžasný, ale aby byl až tak nudný, že mu oči klimbaly někdy v polovině a teď ke konci už prakticky spí ačkoliv ještě není ani devět hodin, mi teda nepřišlo, ale jemu očividně ano což je dost divné, ale co už s tím zmůžu budit ho rozhodně nehodlám ne když má hlavu položenou na mém klíně a můžu se mu prohrabovat ve vlasech tak jak to má rád ani bych se nedivil, že spíš moje počínání ho uspalo než ten film... No každopádně mám vlastně jen dvě možnosti buď to budu riskovat silné bolesti zad a v téhle poloze to s ním na pohovce vydržím až do rána anebo se opatrně zvednu a následně ho do té postele odnesu... A vy sakra víte, jak moc nesnáším bolesti zad! Tudíž jsem mu nadzvedl hlavu a opatrně se zvedl a následně jsem ho začal pomalu brát do náruče a on si mi ruce okamžitě obmotal kolem krku alespoň nějak mi to usnadnil, přeci jen už to není žádný střízlík, ale kus chlapa! Poté jsem ho co nejopatrněji položil do postele a přikryl, něco roztomile zamumlal, ale postřehnout to pro mě bylo naprosto nemožné, atak jsem jej alespoň políbil na čelo a dál jsem ho nechal se oddávat spánku a sám jsem se odporoučel do sprchy. Hned po ní jsem se zase navrátil zpátky do ložnice a nalezl jsem ho ve stejné poloze, v jaké jsem ho zanechal, ten kluk se snad v noci nehýbe nebo já to jinak nechápu, že pokaždé nějak usne a zůstane tak až do rána, ale aspoň ležel tak že jsem se k němu zezadu mohl krásně natisknout a pevně ho obejmout, jeho nejspíš vrozené reflexy ho hned přinutily chytit svou rukou tu mou a opravdu jsem neměl důvod se tomu bránit a v klidu jsem usnul. Ráno mě začaly probouzet velmi příjemné doteky a polibky a jakmile se mé erekce dotkly jeho teplé ruce tak jsem téměř vyletěl z kůže...

B: "Ah,"...Zasténal jsem.
J: "Myslím, že by si někdo zasloužil svojí dávku orgasmu,"...Něžně mě líbal na krk.
B: "Pokud to říkáš ty tak to musí být pravda."
J: "Ale nejdřív..."...Napínal mě a zároveň zrychloval s přejížděním dlaně po mém penisu.
B: "Co?"
J: "Se půjdu vysprchovat!"

Myslel jsem, že ho zaškrtím v momentě, co přestal s poskytováním mi rozkoše a klidně se zvednul rozhodnutý se jít vysprchovat, jenže to bych to nesměl být já abych se nesnažil dostat to, co mi právem náleží přímo od něho...

J: "Copak potřebuješ?"...Ptal se mě když jsem ho následoval.
B: "Myslím, že víš,"...Chytl jsem jej za ruku a přitáhl ho k sobě hezky tělo na tělo.
J: "Asi jsme si nerozuměli chystám se si dát sprchu."...Škádlil mě.
B: "Ty jsi mi nerozuměl, když jsem říkal, že to se mnou nebudeš mít jednoduchý."
J: "Spíš jsem tě neposlouchal."
B: "Tak v tom případě ti to zopakuji... Otoč se!"...Nebylo to sice přesné znění, ale pochopit by se to mělo dát.
J: "Vždycky romantický,"...Samozřejmě, že musel mít nějakou poznámku, ale koho to právě teď zajímá, když ho můžu vidět tak jak ho příroda stvořila.

Snažil se hrát si na nepřístupného a neustále se mnou zápasil, ale stačilo ho pouze chytit za ruce a natisknout jej ke zdi a ihned bylo znát, že už se bránit nebude, ten chtíč mu z očí přímo zářil, byl tak vzrušený, že jsem ho mohl zřetelně cítit na svém pravém stehně a jeho horký dech se odrážel od mého krku a tím výrazem mi dával jasně najevo, že si mám pospíšit, jinak snad zešílí.

B: "Tak už se otočíš?"
J: "Pod jednou podmínkou!"

Ach jo! Proč já? Proč když jsem tak moc nadržený a jediný objekt mého zájmu který mě vždycky dokáže přivést až do stého nebe stojící přímo přede mnou hned dvěma způsoby na mě musí začít vytahovat podmínky, od kdy mi sakra máme v sexu nějaké podmínky?!

B: "Poslouchám jasně a zřetelně!"...Sarkasmus jo ten je můj!
J: "Prosím ber mě trochu vážně!"
B: "Cítíš to na svém podbříšku? To je moje neuvěřitelně výbušná erekce, která chce být neuvěřitelnou rychlostí v tobě... Nikdy jsem nic nebral víc vážně!"
J: "To bych ti mohl i věřit."
B: "Tak vymáčkneš se už?"
J: "Chci, abys mě někam vzal!"
B: "Postel? Sprcha? Pohovka? Nebo nějaké jiné konkrétní místo mám jich tu několik!"
J: "Ne ty cvoku! Tak jsem to nemyslel!"
B: "Prosím řekni, že teď nenastane ta chvíle, kdy mě požádáš o sedm dní v ráji?"
J: "Jen si to představ! Pouze my dva někde v přírodě, pořádně žhavý sex a skvělé relaxování pod širým nebem!"
B: "Můžeme si lehnout před Babylon!"
J: "Já se z tebe zblázním!"
B: "A já z tebe! Můžeme už pokračovat tam, kde jsme přestali?"
J: "Už si nevzpomínám, kde přesně to bylo!"
B: "Chtěl ses otočit!"
J: "A co uděláme s tou podmínkou?"

Jestli se právě teď na mě rozhodl vytáhnout pravidla k sexu, bez kterých už neuděláme ani ránu nebo spíš jeden druhého tak je zase může hezky rychle uklidit tam, odkud je ten jeho mozeček vyprodukoval! Jenže to bych musel znát jiného Justina Taylora s jinýma štěněčíma očima, kterými by se mě nesnažil při každé příležitosti vydírat, jenže tohle ve skutečnosti vlastně nezní jako vydírání, ale jen jako něco co je pro romantiky, kterým se snad už i začínám stávat, vždyť já s ním včera koukal na romanťák a následně jsem ho odnesl, jak svého prince do postele existuje snad něco víc romantického?! Opravdu můžu strávit pár dní romantiky někde v přírodě jen s ním?!

No comments:

Post a Comment