Saturday, January 29, 2022

You, Me and New York... // 3 //


VAROVÁNÍ 18+!

Justin vdechoval Brianovu vůni, zatímco svými rty jemně líbal jeho krk. Jeho ruka si pomalu hledala cestu k Brianovu rozkroku, vytvářejíc v Brianovi příjemné vibrace. Opravdu nenáviděl ten starý výtah, trvalo věčnost dostat se do jeho patra. Nemohl se dočkat, až bude mít Briana v sobě a ucítí jeho přírazy, jak zasahují ten správný bod.

"Jsem opravdu tvrdý," zašeptal Justin těžce. "A ty jsi taky," zasmál se, když dal svoji ruku do Brianových džínů a ucítil jeho pulzující penis.

"Aach, pozor, Sunshine, tvoje ruka je opravdu studená."

"To se zahřeje."

Brian se usmál a olízl si rty, následně se opřel o stěnu, zatímco ho Justin pomalu hladil a líbal jeho krk. Potom se dveře výtahu konečně otevřely a oni spěchali k Justinovu bytu. Justinovy ruce se třásly vzrušením, když odemykal.

"Pospěš si, Sunshine."

"Snažím se," Justin se zasmál a konečně otevřel.

Brian se okamžitě přitiskl k Justinovi a omotal kolem něj své ruce, poté ho políbil. Bylo to tvrdé a hluboké, až se Justinovi roztočila hlava. Skoro jako kdyby mu tím polibkem Brian říkal, že je jenom jeho. Následně Brian sjel rukou k Justinovým džínům a rozepl je, uvolňujíc jeho tvrdé a oteklé péro.

"Oh, konečně... byly opravdu těsné," Justin vzdychl úlevou.

"Jo, to vidím... a cítím. Tvůj pták je opravdu tvrdý."

"Říkal jsem ti to," kousl se do rtu a olízl Brianův ušní lalůček, ten okamžité zasténal.

Cestou do ložnice nějak ztratili veškeré oblečení a do postele dopadli už zcela nazí. Cítili každý centimetr kůže toho druhého. Justin ležel na Brianovi a jejich penisy se o sebe pomalu třely, zatímco se hladově líbali. Z obou vytékal preejakulát. Justin následně začal vytvářet rty a jazykem cestu dolů po Brianově hrudi a břiše až k jeho krásnému péru. Spolkl ho celého jedním hbitým pohybem.

"F-fuck," Brian hlasitě zalapal po dechu a zavřel oči, jeho hlava se zvrátila dozadu.

Justin ho sál a olizoval nahoru dolů, zatímco pevně tiskl kořen a hrál si s jeho koulemi. Brian nebyl schopný ležet v klidu a šukal Justina do pusy, klouzajíc hluboko do jeho krku, zatímco se svíjel a sténal.

Justin opravdu miloval sát špičku jeho penisu, protože miloval to, jak na to jeho tělo reagovalo. A Brian to taky miloval. Vytékal jako blázen a Justin to poslušně spolykal. Následně přejel jazykem po jeho velké žíle a nasál jeho koule, jednu za druhou, dokud se Brian netřásl rozkoší.

Justin ho přiváděl k šílenství, hluboce ho polykal, skoro se na jeho péru dusil. Brian vydával hlasité zvuky a věděl, že už moc dlouho nevydrží...

"Ne, počkej," Brian ho náhle zastavil.

"Co se děje?" zeptal se Justin a podíval se na něj.

"Nic. Jenom se nechci udělat takhle... chci se udělat do tvého krásného, teplého a těsného zadečku..."

Justin se nadšeně usmál. "Tak to udělej... ošukej mě!" přikázal mu.

Justin si lehl na břicho a čekal, zatímco se pomalu hýbal ve snaze se penisem třít o matraci. Brian vzal z nočního stolku gel a dal si nějaký na prsty. Následně začal líbat Justinova záda a jemně přitiskl svoje prsty na jeho vstup a jen ho škádlil.

"Briane, prosím, udělej to," zašeptal Justin a vystrčil zadek do vzduchu, pobízejíc ho.

Brian se usmál a prsty do něj vklouzl, Justin okamžitě hlasitě zasténal. Dával je dovnitř a ven, kroužil s nimi a roztahoval ho. Justin instinktivně pohyboval zadkem nahoru a dolů.

"Bože můj," Justin hlasitě zavzdychal. "To je tak dobré."

Když si byl Brian jistý, že je Justin připravený vzít jeho ptáka, vytáhl z něj svoje prsty a natáhl se pro kondom. Obal roztrhl zuby a kondom si navlékl. Následně si lehl na Justina a svoje péro něžně přitiskl na jeho otvor, následně do něj vnikl až po koule. Dal mu chvíli, aby si zvykl a poté se konečně začal pohybovat.

Nejprve byl pomalý, ale po chvíli se nebyl schopný ovládat a začal do něj přirážet hluboko, zasahujíc jeho prostatu. Justin se i snažil více roztáhnout svoje nohy, aby Brianovi poskytl lepší přístup. Jejich dýchání a sténání bylo rychlejší a hlasitější s každým přírazem. Brianův penis klouzal v Justinovi dovnitř a ven, dostával se do něj, jak nejhlouběji to šlo. Chtěl, aby si to Justin pamatoval, aby si ho pamatoval uvnitř sebe, aby cítil každý příraz, každý polibek, každý dotyk. Věděl, že je drsný, jeho prsty se obtiskovaly do Justinovy kůže na boku... ale Justin to miloval. Miloval bolest smíchanou s rozkoší.

Justin sténal, téměř křičel pokaždé, co Brianův penis zasáhl jeho prostatu a rukou svíral prostěradlo. Byl tak blízko. A Brian nebyl vůbec pozadu, takže když se Justinovy stěny stáhly kolem jeho péra, bylo to všechno, co potřeboval k tomu, aby explodoval orgasmem. A jen slyšet zvuky, co Brian vydával, Justina taktéž okamžitě poslalo přes okraj.

Brian následně zkolaboval na Justinova záda a jenom tam tak spolu ještě chvíli leželi s Brianovou poloviční erekcí stále uvnitř Justina. Brian se z něj prostě nechtěl vytáhnout a Justin se nechtěl cítit prázdný. Ještě ne.

----

Když se Brian probudil o hodinu později, byl překvapený, že usnul... no, vlastně to nebylo zas takové překvapení vzhledem k tomu, jak divoce si to rozdali. Okamžitě se podíval na druhou stranu postele, doufajíc, že tam uvidí ležet Justinovo nádherné nahé tělo... ale místo toho ho uviděl sedět v židli vedle postele... kreslit.

"Nech mě hádat... zase kreslíš můj penis?"

"No, ne jen tvůj penis," Justin se zasmál. "Prostě jsem si nemohl pomoct... vypadáš jako zatracený Bůh ležící v mé posteli."

Brian se zasmál, ale opravdu ho těšilo tohle slyšet... že si o něm Justin stále myslí, že je sexy. "Ukaž mi to... chci vidět, jestli máš správně velikost."

"Ještě to není hotové... ale neboj se... je to správná velikost," s tím si olízl rty a vzpomněl si na chuť Brianova péra. "Sakra, mám fakt hlad. Možná bychom si mohli objednat pizzu, co myslíš?" zeptal se Justin nadějně.

"Co? Teď? Je po půlnoci."

"A co jako? No tak, Pane 'Nejím po sedmé'. Zasloužíme si dobré jídlo po dobrém šukání," Justin na něj mrkl.

"Jenom dobré šukání?" Brian nadzvedl obočí.

"Řekl jsem dobré? Myslel jsem skvělé, úžasné... zatraceně žhavé."

"Uh-hmmm."

"A právě díky tomu, jak úžasné to bylo, teď hladovím."

"Chceš mě zabít, co?"

"Neboj se, pizza tě nezabije... ale já bych mohl, pokud brzo něco nesním..."

"Mohl bys sníst můj zadek," Brian se ušklíbl.

"Hmm, opravdu lákavé... ale pokud nechceš, abych tě fakt kousnul, měl bys mi sehnat něco k jídlu."

"Bože, jsi šílenej."

"Jo a nemáš ani tušení, jak šílený ještě můžu být, pokud se nenajím, takže mi pro tvoje vlastní dobro objednej pizzu. Se sýrem navíc," Justin se široce usmál.

"Máš opravdu štěstí, že tvoje mladé tělo je schopné zvládnout tohle nezdravé stravování."

"To protože mám tebe, abys mi pomohl spálit ty kalorie."

Brian se musel zasmát, "Jo, jsme opravdu dobří ve spalování kalorií."

"Tak si jenom představ, kolik kalorií budeme muset spálit po té pizze..." Justin se hravě kousl do rtu.

Brian souhlasně přikývl a už se na to těšil. Následně zvedl telefon a objednal Justinovi jeho pizzu... se sýrem navíc samozřejmě. Ale upřímně, docela se i na tu pizzu těšil... věděl, že toho zítra bude litovat, ale teď měl taky opravdu hlad. Justin ho vyčerpal.

"Vidím, že si mou pizzu užíváš," upozornil Justin, když Brian popadl třetí kousek.

"Sklapni," Brian protočil oči. "Zachraňuju tě před tím, abys snědl moc tohohle svinstva."

Justin se usmíval jako idiot a naklonil se k němu pro polibek, "Jsi takový úžasný člověk. Nevím, co bych bez tebe dělal."

"Nemám ponětí. Byl bys ztracený."

"Jo, to je pravda... což mi připomíná, Jess se moc líbíš... řekla mi, že jsi skvělý."

"No, ona je taky skvělá."

"Já vím," Justin se usmál. "Ale Mark na druhou stranu... za to se opravdu omlouvám. Nevím, co to do něj vjelo."

"Všiml sis?"

"Že jste se chtěli zabít? Ano, všiml."

"No, líbíš se mu, takže..."

"Jo, já vím," přiznal Justin a povzdychl si.

"Ty to víš?" zeptal se Brian překvapeně.

"No, bylo by docela těžké si nevšimnout..."

"To je pravda vzhledem k tomu, jak tě šukal očima..." Brian si odfrkl.

"Jo, to taky."

"Co tím myslíš?" podíval se na něj Brian zvědavě.

"O nic nejde, opravdu."

"Justine?" Brian už věděl, že se mu to nebude líbit, ale potřeboval to vědět.

"Um, no..."

"Stalo se něco?"

"Jenom jednou, byli jsme pít... a on se mě pokusil políbit."

"A políbil?" Brian mohl cítit, jak se mu sevřelo hrdlo.

"Ne. Samozřejmě, že ne. Ihned jsem ho zastavil a vysvětlil mu, že to nedělám..."

"Že se nelíbáš?"

"Briane... nespal jsem s ním, jestli se ptáš na tohle..."

"Dobře," byla to pro něj úleva, to bez pochyby.

"Vadilo by ti, kdyby jo?"

"Co?"

"Já jen... nikdy jsme neřekli, že přestaneme šukat jiný lidi... takže pokud se to pro tebe změnilo..."

"Chceš ho ošukat?"

"Ne, Briane, nechci. Jenom říkám, že pokud chceš, abychom spali jenom spolu, jediné, co musíš udělat, je to říct..."

Brian otevřel pusu, aby něco řekl, ale znovu ji zavřel, když si uvědomil, že neměl ani tucha, co by měl říct. Ani si nebyl jistý, jak se k tomuhle tématu dostali... no rozhodně nechtěl, aby Justin ošukal Marka. Ale pokud by měl být zcela upřímný, už to bylo docela dlouho, co naposledy považoval Justina při sexu s někým jiným za sexy. A on sám si ani nepamatoval, kdy naposledy si užil šukání nějakého bezejmenného tricka. Takže spát jenom spolu dávalo smysl... ale Briana to děsilo k smrti. Ne, že by to tak nechtěl, protože Justin byl jediný, s kým chtěl být. Ale říct to nahlas a přiznat to bylo pro Briana opravdu těžké.

"Briane, nemusíme, pokud to nechceš... to je v pořádku. Tak začni zase dýchat prosím," Justin se zasmál.

"Není to tak, že nechci..."

"Opravdu?" Justin byl očividně překvapený, ale v dobrém slova smyslu.

"No, proč ne, že? Byli jsme připraveni se vzít, takže..."

"Jo, ale rozhodli jsme se to zrušit, protože jsme nechtěli změnit to, kým jsme..."

"To je pravda, ale tehdy jsem si myslel, že musím šukat s jinými, abych si něco dokázal... abych se ohledně sebe cítil dobře... ale teď už vím, že šukání někoho jiného nedefinuje to, kým jsem... že můžu být, kým jsem a být s tebou... jenom s tebou."

"Začínám si myslet, že ta pizza neměla navíc jenom sýr... ale i něco jiného..."

"Myslím to vážně, Justine," Brian se odmlčel a zhluboka se nadechl. "Miluju tě."

Justin se široce usmál a přisunul se blíž k němu, ruce dal kolem Brianova krku, "Jste plný překvapení, Pane Kinney," s tím ho hluboce políbil, zatímco si hrál s jeho vlasy. "Taky tě miluju."

"Jo, no, čekal jsi dost dlouho, takže..."

"A čekal bych ještě déle... jen chci, abys byl šťastný a je mi jedno, jestli musíš šukat s jinými, aby ses tak cítil... takže pokud tohle děláš jenom kvůli mně, opravdu nemusíš..."

"Ale já jsem šťastný. Když jsem s tebou... jsem šťastný."

Justin si začínal myslet, že sní, ale ten pocit štěstí, co cítil, byl nepopsatelný. "Dobře teda..."

Následně se začali líbat, pomalu a něžně, jenom se tak škádlili, zatímco prsty přejížděli po svých nahých tělech. Justin se posadil Brianovi na klín a nohy mu omotal kolem jeho trupu, jejich péra okamžitě začala tvrdnout.

"Hádám, že je čas spálit ty kalorie..." Justin se zasmál a jemně kousl Briana do rtu.

"Hádám, že jo..." Brian přitiskl svoje čelo k Justinovu. Poté sáhl mezi ně a vzal obě jejich péra do ruky a začal je spolu pomalu třít.

Justin začal dýchat rychleji, sténajíc Brianovi do pusy, zatímco se divoce líbali. Ten pocit Brianova ptáka na tom jeho byl naprosto úžasný. A když už to dál nemohli vydržet, Brian si nandal kondom a rychle vnikl do Justina, ten okamžitě hlasitě zalapal po vzduchu a poškrábal Brianovi záda.

"Ach můj bože, Briane..."

Brian roztáhl Justinovy půlky dál od sebe, aby byl schopný do něj přirážet hluboko a rychle se začal pohybovat dovnitř a ven. Oba dva hlasitě sténali a dýchali, zatímco se opravdu pevně drželi.

Justin frustrovaně zavzdychal, když z něj Brianův penis zničehonic vyklouzl, ale Brian do něj rychle zase pronikl, narážejíc do jeho prostaty.

"Fuck!" vykřikl Justin a znovu Briana poškrábal.

Když Justin cítil, že je opravdu blízko, vzal svoje péro do ruky a začal se třít, sténajíc.

"Jsi tak zatraceně sexy," vydechl Brian těžce.

Justin se usmál a vášnivě ho políbil. A po pár dalších přírazech a rychlých pohybech po svém penisu, Justin vyvrcholil. Brian ho okamžitě následoval a naplnil kondom v Justinových útrobách, sténajíc rozkoší.

Když znovu posbírali svoje síly, šli si dát společnou sprchu. Oba se usmívali a culili, skoro se chovali jako puberťáci. Ale nemohli si pomoct - byli zatraceně šťastní a zamilovaní.

Jejich ruce si hrály s tělem toho druhého, přejížděli po sobě mýdlem, dotýkali se svých citlivých penisů a neustále se líbali.

Dokonce skoro zapomněli na ten fakt, že se spolu zítra budou muset rozloučit.

No... skoro.

A stále tu bylo něco, co ze sebe Brian potřeboval dostat... něco, co potřeboval vědět... i když ho to děsilo k smrti.

A Justin to věděl v momentě, co uviděl, jak se na něj Brian díval. "Co se děje, Briane?"

"Já jen... potřebuju něco vědět."

"Co?"

Brian se zhluboka nadechl a věděl, že se mu odpověď pravděpodobně nebude líbit, ale musel se zeptat: "Plánuješ se vůbec jednou vrátit do Pittsburghu? Nebo chceš zůstat tady?"

No comments:

Post a Comment